Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

που είστε σήμερα όλες? καλημέρα!!

Άντε με το καλό να τον πάρουν μαέστρο μου...

το σκαθαράκι σου μεγαλώνει βλέπω...πότε θα μας στείλεις φώτο να την δούμε?

πήγε 7 1/2 μηνών!!πωπω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα

εγω τρεχω μαραθωνιο.. απο τις 6 στο ποδι τα μικρα αρα και εμεις, καπακι στις 8.30 την πηγαμε παιδικο, εγω σφαιρα εφυγα απο Περιστερι για Σαλαμινα οπου με αφησε στο λιμανι ο ανδρας μου και περασα στο νησι μονη για να παω πολεοδομια για κατι σχεδια της δουλειας οπου εφαγα μια ωρα, μετα ξανα Πειραια με ταξι, εβγαλα τα εισητηρια για Τηνο που θα παμε την επομενη της βαπτισης για 4 μερες με τα παιδια, τη κουνιαδα και τον φιλο που θα φιλοξενουμε και καπακι απο εκει παλι με ταξι (ενα 30αρι το φαγα σημερα στα ταξι) απο Πειραια - Περιστερι να παρω τη μικρη απο το σταθμο (σημερα εμεινε μια ωρα παραπανω και μαλιστα εφαγε μεσημεριανο μισο πιατο φασολακια και ΔΕΝ ΛΕΡΩΘΗΚΕ καθολου, ουτε σαλιαρα φορεσε μου πε γιατι δεν ειναι μωρο!) αλλα μου ειπε η υπευθυνη οτι νωριτερα εβαλε τα κλαμματα γιατι ηθελε εμενα (χαιδλογηματα δηλαδη.. κατι θα της στραβωσε η θα βαρεθηκε και αρχισε η κλαψα) αλλα το ξεπερασε..

και απο εκει με τη συγκοινωνια πηγαμε σπιτι, εφαγα, επαιξα λιγο με το μωρο και καπακι παλι ταξι και γυρισα γραφειο για κανα δυο ωριτσες..

πτωμα ειμαι..χαχα

αυριο θα μαι παλι γραφειο το πρωι, μεσημερι θα παω παλι να την παρω απο τον παιδικο (μακαρι απο βδομαδα να μαθει να καθεται παραπανω για να τη φερνει το σχολικο αλλα ρε γμτ ειναι 3.30 το δρομολογιο και δεν κοβω να μενει τοσες πολλες ωρες συντομα) και μετα παλι γραφειο, το απογευμα εργαστηριο και μετα σε παρτυ σε παιδοτοπο..

Σαββατο θα κανω δουλειες (πλησιαζει η βαπτιση αλλωστε), Κυριακη ειμαστε καλεσμενοι σε βαπτιση το πρωι, αλλες δουλειες το απογευμα..

και παλι απο την αρχη απο βδομαδα...

θα χει λεει και μινι καυσωνα..

έγινα ερείπιο και μόνο που τα διάβασα προσπ!!

παναγίτσα τι σούρτα φέρτα είναι αυτά?

μια χαρά η μικρή, και καλή που είναι...

ωραία θα περάσετε τήνο,λίγες μέρες χαλάρωση!!

εγω πιστευω ολη η κουραση θα ειναι μεχρι τη βαπτιση..

στην Τηνο θα ναι και η κουνιαδα μαζι, ελπιζω αν ο καιρος ειναι βατος να χαλαρωσουμε οσο γινεται να χαλαρωνει κανεις με δυο μικρα παιδια..

περιμενω πως και πως να κυκλοφορω με σορτς, παντοφλα και μαγιο..

το κακο ειναι πως το ταξιδι θα γινει την επομενη αμεσως της βαπτισης και ετσι θα αφησουμε το σπιτι οπως θα τελειωσει το παρτυ.. ισα που θα πλυθουν οι πιατελες, θα σκουπισω, θα σφουγγαρισω (μεταμεσονυκτια) και θα πεταχτουν τα σκουπιδια.. ελπιζω οταν γυρισουμε να μην βρουμε κατσαριδες και μυρμηγκια να περιφερονται.. θα ψεκασω κιολας..μετα θα θελω καμια βδομαδα να συνεφερω το σπιτι παλι..χαχα

χθες εκανα τεστ ντραιβ στο γλυκο τη ςβπατισης (τελικη γευση, ποσοτητα, εμφανιση μεσα στα ειδικα κυπελακια που πηρα με τον στολισμο)

καλημέρα!

Σίγουρα είναι συγχισμένη η μικρή προσπ. Και η δικιά μου στην αρχή άλλαζε θέμα όταν την ρωτούσα πώς πέρασε. Μην τη βομβαρδίζεις με ερωτήσεις. Θα της γίνει βίωμα σιγά σιγά και θα γυρνάει χαρούμενη. Θα έχει φίλες και ενδιαφέροντα.

Χθες το βράδυ η μικρή έκανε εμετό. Τα μαλλιά της έγιναν χάλια. Την έκανα μπάνιο μεταμεσονύχτια. Πρωί πρωί έφυγε στης πεθεράς και είναι μια χαρά. Ούτε ξαναέκανε και τρώει κανονικά. Τί στο καλό ήταν αυτό πάλι. Να την γυρνάει γαστρεντερίτιδα και να το καταπολέμησε έτσι απλά? Να την πέιραξε κάτι? Μπας και πιέζεται ψυχολογικά και της βγαίνει μια σε πυρετό μια σε εμετό? Γιατί δεν δείχνει να ζηλεύει καθόλου μεν αλλά μήπως το πνίγει δε? Δεν ξέρω....Ξέρω πως ολόκληρο χειμώνα ούτε μύξα δεν είχε και απο τότε που γέννησα όλο εξορία είναι το καημένο. Εν τω μεταξύ όταν πήρα τηλ να δω πώς είναι το πρώτι μου είπε ήταν ο μπεμπούλης τί κάνει? Δεν είναι πολύ γλυκιά....?

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Σίγουρα είναι συγχισμένη η μικρή προσπ. Και η δικιά μου στην αρχή άλλαζε θέμα όταν την ρωτούσα πώς πέρασε. Μην τη βομβαρδίζεις με ερωτήσεις. Θα της γίνει βίωμα σιγά σιγά και θα γυρνάει χαρούμενη. Θα έχει φίλες και ενδιαφέροντα.

Χθες το βράδυ η μικρή έκανε εμετό. Τα μαλλιά της έγιναν χάλια. Την έκανα μπάνιο μεταμεσονύχτια. Πρωί πρωί έφυγε στης πεθεράς και είναι μια χαρά. Ούτε ξαναέκανε και τρώει κανονικά. Τί στο καλό ήταν αυτό πάλι. Να την γυρνάει γαστρεντερίτιδα και να το καταπολέμησε έτσι απλά? Να την πέιραξε κάτι? Μπας και πιέζεται ψυχολογικά και της βγαίνει μια σε πυρετό μια σε εμετό? Γιατί δεν δείχνει να ζηλεύει καθόλου μεν αλλά μήπως το πνίγει δε? Δεν ξέρω....Ξέρω πως ολόκληρο χειμώνα ούτε μύξα δεν είχε και απο τότε που γέννησα όλο εξορία είναι το καημένο. Εν τω μεταξύ όταν πήρα τηλ να δω πώς είναι το πρώτι μου είπε ήταν ο μπεμπούλης τί κάνει? Δεν είναι πολύ γλυκιά....?

να μη της κανω ερωτησεις λες ε?? σωστο..

τα αιγοκερακια ειναι σουπερ εσωστρεφη.. ισως να ναι και ψυχοσωματικο.. και μενα τα κανει αυτα

να μη της κανω ερωτησεις λες ε?? σωστο..

τα αιγοκερακια ειναι σουπερ εσωστρεφη.. ισως να ναι και ψυχοσωματικο.. και μενα τα κανει αυτα

καλημέρα!

Εγώ τη βομβάρδιζα με ερωτήσεις. Πώς πέρασε, τί έκανε, τι έπαιξε, αν έκανε φίλες κλπ. Ενώ στην αρχή απαντούσε μονολεκτικά και με το τσιγκέλι, μετά απλώς άλλαζε θέμα η σουσουράδα. όταν ξεκίνησε να παίρνει μαζί της το αγαπημένο της γουρουνάκι για παρέα , τον γλυκούλη, στην αρχή δεν τον άφηνε απο τα χέρια της. με αυτόν αγκαλιά έκανε κουνια, τσουλήθρα κλπ. έτσι λοιπόν μετά την ρωτούσα πώς πέρασε ο γλυκούλης στο σχολείο του και μου έλεγε ζωγράφισε, έπαιξε μουσικές καρέκλες, έκανε τσουλήθρα κλπ. και όταν πλέον ξεθάρεψε τον παρατούσε τον γλυκούλη και της τον φέρναν τα παιδιά όταν τον βρίσκανε. Μέχρι που όταν φτάναμε στον παιδικό τον έδινε κατευθείαν στη δασκάλα μαζί με την τσάντα και το μπουφάν ώς που τελικά δεν τον χρειαζόταν καθόλου.

της είχα αγοράσει και ένα βιβλίο. η πρώτη μέρα της Ντόρας στο σχολείο. Μια και ήταν η αγαπημένη της. Της το διάβαζα συνέχεια και απο πίσω έβαζα τις σάλτσες μου...

καλημερα!

τι κανετε?

εγω αυτη τη βδομαδα ημουν μονο υπνο ,δουλεια,σπιτι.

δουλευα ημερησια που λεω εγω,12-8 ή 1-9 και σηκωνομουν,επινα καφε κι εφευγα για τη δουλεια.την μικρη την εβλεπα 1 ωρα το πρωι και πριν κοιμηθει το βραδυ.κι εχω να παρω και ρεπο απο την παρασκευη κι εκει που νομιζα οτι θα ειχα ρεπο σημερα τελικα δουλευω 9 το βραδυ.

αυτα τα ωραια.

μιαμαμα,ωραια που βρηκατε παρεα.τελειες οι φωτο!πολυ ομορφο μερος!

προσπ,κι εμενα ακομα δεν μου λεει πως περναει στο σχολειο,οταν την ρωταω.

πριν κοιμηθει που την πιανει η λογοδιαρροια αρχιζει μονη της και μου λεει διαφορα ή λεει απο μονη της νεα τραγουδακια.

μια χαρα θα προσαρμοστει,μην ανησυχεις.επηρεαζονται φυσικα απο την αλλαγη αλλα μετα συνηθιζουν.

βικη,ωραια ιδεα με το κουκλακι.

δυστυχως στα δημοσια δεν αφηνουν να παιρνουν μαζι παιχνιδια ή κουκλακια,μονο αν τα εχουν μεσα στη τσαντα τους.

εμεις εχθες πηραμε αναμνηστικα δωρακια απο το σχολειο με 14ε, φωτογραφιες με τους συμμαθητες της,μονη της σε ενα θρανιο,μια κουπα με φωτο,ενα λευκωμα για την χρονια που περασε στον παιδικο,ενα παζλ με φωτο ολα τα παιδακια,ενα κουτι παλι με φωτο της μικρης,ενα μαγνητακι με φωτο,κι ενα καπελακι με το ονομα του παιδικου πανω.πολυ ωραια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μια γρήγορη καλημέρα, γιατί δεν ξέρω για πόσο θα έχω ίντερνετ...

είχε κανονίσει να το κόψει τον ιούνιο ο ενοικιαστής και τώρα είμαι με το mobile ιντερνετ που είχαμε στην αρχή και που υποτίθεται είναι άδειο.αφού δουλεύει δεν λέω τίποτα!!θα την γεμίσουμε σήμερα,αύριο...πάει το τέλειο μου ίντερνετ!!

μας έκοψε λεφτά όμως από το νοίκι, κάτι είναι κι αυτό!!

θα προσπαθήσω να ξαναμπώ αργότερα.

καλημερα!

βικη,ωραια ιδεα με το κουκλακι.

δυστυχως στα δημοσια δεν αφηνουν να παιρνουν μαζι παιχνιδια ή κουκλακια,μονο αν τα εχουν μεσα στη τσαντα τους.

και σε εμάς λογικά δεν αφήνουν παιχνίδια. Το έπαιρνε αποκλειστικά για παρέα - παρηγοριά.

Εμείς στις 13 του μηνός έχουμε γιορτούλα και απο οτι μου είπε μια καπέλα που έστελνε πέρισυ την κόρη της εκεί, θα είναι ανοιχτή για γονείς. Απ'ότι μου περίγραψε λίγο η μικρή θα υποδυθούν την κα φύση, τον κο ρύπο, τη θάλασσα, τα ψαράκια, τα πουλάκια...εμείς θα ήμαστε πουλάκι. Θέλουν να φοράει κίτρινο κολάν και κίτρινη μπλούζα. πού να βρω τέτοια εποχή κολάν μακρύ και μάλιστα κίτρινο:rolleyes: σ'ένα μαγαζί που ρώτησα μου είπαν πως πολλοί τα φοράν καλσόν. Είχα ένα κίτρινο κολάν όταν ήταν πιο μικρούλα. Πρέπει να κατεβάσω απο το πατάρι τα περσινά να της το δοκιμάσω. Σίγουρα απο κάτω θα είναι κοντό αλλά αν της κάνει στη μέση της φοράω και ένα καλσόν και ίσως είναι καλό. Είδομεν....Αλλιώς τρέχα γύρευε κυριολεκτικά.

Διαφημίσεις

και σε εμάς λογικά δεν αφήνουν παιχνίδια. Το έπαιρνε αποκλειστικά για παρέα - παρηγοριά.

Εμείς στις 13 του μηνός έχουμε γιορτούλα και απο οτι μου είπε μια καπέλα που έστελνε πέρισυ την κόρη της εκεί, θα είναι ανοιχτή για γονείς. Απ'ότι μου περίγραψε λίγο η μικρή θα υποδυθούν την κα φύση, τον κο ρύπο, τη θάλασσα, τα ψαράκια, τα πουλάκια...εμείς θα ήμαστε πουλάκι. Θέλουν να φοράει κίτρινο κολάν και κίτρινη μπλούζα. πού να βρω τέτοια εποχή κολάν μακρύ και μάλιστα κίτρινο:rolleyes: σ'ένα μαγαζί που ρώτησα μου είπαν πως πολλοί τα φοράν καλσόν. Είχα ένα κίτρινο κολάν όταν ήταν πιο μικρούλα. Πρέπει να κατεβάσω απο το πατάρι τα περσινά να της το δοκιμάσω. Σίγουρα απο κάτω θα είναι κοντό αλλά αν της κάνει στη μέση της φοράω και ένα καλσόν και ίσως είναι καλό. Είδομεν....Αλλιώς τρέχα γύρευε κυριολεκτικά.

ααα,τελεια!!

κιτρινο κολαν,δυσκολο οντως.και κιτρινο καλσον δυσκολο τετοια εποχη.

καλα ειναι σημερα?ξαναεκανε εμετο?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ααα,τελεια!!

κιτρινο κολαν,δυσκολο οντως.και κιτρινο καλσον δυσκολο τετοια εποχη.

καλα ειναι σημερα?ξαναεκανε εμετο?

μια χαρά είναι. και χθες περδίκι ήταν. Μια φορά έκανε εμετό και τέλος. Το πρωί κελαηδούσε. Χθες δεν την έστειλα σχολείο γιατί δεν ήξερα πώς θα ήταν. Αλλά τελικά σαν να μην έγινε τίποτα. και όρεξη για φαγητό είχε κανονικά. Το μεσημέρι έκλαιγε για να ανεβεί πάνω στο σπίτι, τόσο που την πήρε ο ύπνος. το απόγευμα την ανεβάσαμε υπο τον όρο να περιοριστεί στο δωμάτιο της μαζί με τον πατέρα της προληπτικά. Ευτυχώς το κατανόησε.

Γιατί βρε μιαμαμα σας το έκοψε? Δεν μπορείτε να το συνδέσετε εσείς? κοστίζει πολλά?

Γεια σααααααααας.

Καλό καλοκαίρι!!!!

Σήμερα πήρα τη μικρή, πήρα το αυτοκίνητο και πήγα στη Δέσποινα για καφέ. Είχα να οδηγήσω 100 χρόνια και για να πω την αλήθεια - όσο κι αν αγχώθηκα, με τρομάζει η οδήγηση στην πόλη - το καταφχαριστήθηκα!!!!!!!!!!! :)

Φιλιά, καλό 3μερο αν κάνετε τπτ. Εμείς εδώ, ήσυχα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...