Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ήπια καφέ και έβαλα και τις τσιπούρες μου στο φούρνο με την ησυχια μου! Αυτό θα πει ευτυχία...

Πάντα τέτοια! Βοηθάει όταν πάει ένα τουλάχιστον παιδικό για λίγες ώρες.

Αχ, εγώ φοβάμαι πως δε θα μπούμε με το ΕΣΠΑ φέτος - έχω πολύ λίγα μόρια πλέον ως απλά άνεργη - και τι θα κάνω απ' τον Αύγουστο και με τα δυο στο σπίτι, χωρίς μια διέξοδο. ΚΟΥ - ΚΟΥ :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντα τέτοια! Βοηθάει όταν πάει ένα τουλάχιστον παιδικό για λίγες ώρες.

Αχ, εγώ φοβάμαι πως δε θα μπούμε με το ΕΣΠΑ φέτος - έχω πολύ λίγα μόρια πλέον ως απλά άνεργη - και τι θα κάνω απ' τον Αύγουστο και με τα δυο στο σπίτι, χωρίς μια διέξοδο. ΚΟΥ - ΚΟΥ :shock:

ΩΧ!!!!!!!!

Γιατί δεν κοιτάς σε δημοτικό? Είναι οικονομικοί νομίζω...

Πω πω τι έκανε το σκαθάρι σου βρε Βίκυ, πάλι καλά που το είπε...

τι μπορούν να σκαρφιστούν...

μαέστρο μου ναι πάλι καλά, μετά από 5 1/1 μήνες βρεθήκαμε με 2 ανθρώπους να μιλήσουμε...και είναι καλά παιδιά, νέα σε ηλικία 24, αλλά κι εμείς την ίδια ηλικία δεν έχουμε???χαχαχα

κι αμέσως να μας πουν αν χρειαστούμε αυτοκίνητο για κάτι να μεταφέρουμε, ήρθαν να μας πάρουν από το σπίτι, έφεραν καρεκλάκι για την μικρή για το αυτοκίνητο...

και λέγαμε ότι θα πάρει ο ενοικιαστής το κρεβάτι, οπότε θα πάμε να αγοράσουμε ένα στρώμα για το πάτωμα...και μας πρότειναν να μας δώσουν έναν καναπέ κρεβάτι...

πόση ευγένεια πια...

viki Μου θυμησε η κορη σου τη δικη μου που των Φωτων ειχε χωσει το θυμαρι στη μυτη της και τρεχαμε σε Ωρλ.. παλι καλα ηταν σουπερ συνεργασιμη..

απο αυριο πρωι ξεκιναμε επισημα παιδικο σταθμο.. θα την αφησω μονη για 2 ωρες.. ελπιζω να μη χρειαστει να παω νωριτερα και να προχωρησουμε κανονικα..

viki Μου θυμησε η κορη σου τη δικη μου που των Φωτων ειχε χωσει το θυμαρι στη μυτη της και τρεχαμε σε Ωρλ.. παλι καλα ηταν σουπερ συνεργασιμη..

απο αυριο πρωι ξεκιναμε επισημα παιδικο σταθμο.. θα την αφησω μονη για 2 ωρες.. ελπιζω να μη χρειαστει να παω νωριτερα και να προχωρησουμε κανονικα..

oλα καλα θα πανε!αφου εσυ το εχεις παρει ψυχραιμα,το εισπραττει και το παιδι αυτο!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

xελοου!

βικυ,μια χαρα μου φανηκε το προγραμμα της ημερας σου!ποια μου θυμιζει,ποια μου θυμιζει...ειμαι εγω!!!!βαλε στο μενου πως δεν υπαρχει το διαλλειμμα του παιδικου,δεν υπαρχει καμια βοηθεια απο πεθερικα ,καθως και καμια βοηθεια απο τον συζυγο!!!ειμαι οντως μια ηρωιδα,και δεν το γραφω για να κομπασσω,αλλα ειλικρινα πιστευω πως ειμαστε ολες ηρωιδες,αφου καταφερνουμε να σηκωσουμε ολα αυτα τα βαρη χωρις να λυγισουμε...

εγω πρωι πρωι ,ειχα την υπεροχη ιδεα να τους φτιαξω ενα ζυμαρακι να παιξουν,μπας και με αφησουν ησυχη να κανω 2-3 δουλειες...τελικα επαιξαν 10 λεπτα και Τελος!!Τωρα τελειωσα το μαζεμα απ'τα ζυμαρια που προσγειωθηκαν απο δω κι απο εκει....:evil::evil:

μιαμαμα,πολυ μου αρεσε ο κηπος των νεων σας φιλων!!ειναι να το'χει ο ανθρωπος!!

κατα τα αλλα,παλι φυσαει σημερα,αρα και θα πηξουμε στο σπιτι και σημερα.

μπαι μπαι

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημέρα!

cristin,έχεις δίκιο. Αν δεν έχεις βοήθεια δράμα η κατάσταση. Καταλήγεις ή ήρωας ή με ζουρλομανδία....:tongue: ευτυχώς ανήκεις στην πρώτη κατηγορία...

προσπ το έκανε και η δικιά ου το ίδιο πράγμα , ε? Και πολλά παιδάκια. Γιατί πριν ολοκληρωσω την φράση μου όταν πήρα τηλ τον παιδίατρο με πρόλαβε και μου είπε αυτός τί είχε κάνει. Αρα το συναντά τακτικά..Εσάς πρέπει να ήταν πιο ζόρικη περίπτωση γιατί το θυμάρι προφανώς διαμελίστηκε σε πολλά κομμάτια και λόγω υφής προφανώς να την πλήγωνε κι όλας . το δικό μας ήταν ένα κομμάτι στρόγγυλο και λείο επομένως γλίστρισε αμέσως.

μιαμαμα πώς πάει η δουλείτσα του σύζυγου?

καλημέρα!

cristin,έχεις δίκιο. Αν δεν έχεις βοήθεια δράμα η κατάσταση. Καταλήγεις ή ήρωας ή με ζουρλομανδία....:tongue: ευτυχώς ανήκεις στην πρώτη κατηγορία...

προσπ το έκανε και η δικιά ου το ίδιο πράγμα , ε? Και πολλά παιδάκια. Γιατί πριν ολοκληρωσω την φράση μου όταν πήρα τηλ τον παιδίατρο με πρόλαβε και μου είπε αυτός τί είχε κάνει. Αρα το συναντά τακτικά..Εσάς πρέπει να ήταν πιο ζόρικη περίπτωση γιατί το θυμάρι προφανώς διαμελίστηκε σε πολλά κομμάτια και λόγω υφής προφανώς να την πλήγωνε κι όλας . το δικό μας ήταν ένα κομμάτι στρόγγυλο και λείο επομένως γλίστρισε αμέσως.

μιαμαμα πώς πάει η δουλείτσα του σύζυγου?

μεταξυ ηρωισμου και τρελας,ειναι μια λεπτη γραμμη!

και πιο παιδακι δεν εχει χωσει κατι στο αυτι ή στη μυτη....!εγω μικρη εβαζα πλαστελινες στα αυτια και κατι μικρα κοκκινα φυτα(ντοματακια τα λεγαμε),σαν μπαλακια ειναι,που τα εβρισκα σε ενα παρκο της γειτονιας.

η βαλ. εχει καταπιει ενα κουκουτσι ελιας....αλλα βγηκε στα κακακια ευτυχως...

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα

οχι το θυμαρι το βγαλαμε με τον ΩΡΛ εγκαιρα.. επειδη ομως ειχε μπει το ανθος με την υγρασια ανοιξε και σφηνωσε στη μυτη ψηλα συνεπως αν δεν την ειχαμε παει θα εκανε μολυνση στις επομενες μερες.. μαλιστα μας ειπε εκεινος οτι εχει βγαλει απο παιδι με ειδικες αναγκες κουκουτσι λεμονιου το οποιο ειχε ανθισει μεσα στο κρασιο απο την υγρασια..

καλα τα πηγε η μικρη στον παιδικο χωρις εμας.. αλλα επειδη ειχε ξυπνησει αποτ τις 6 (τι βασανο και αυτο) στις 11 που πηγα να την παρω ηδη ειχε αρχισει να κουτουλαει και μαλιστα ενω ηταν συνεργασιμη και ηρεμη ολο το διωρο μολις της ειπαν οτι ηρθε η μαμα να την παρει, σκουντουφλησε (απο τη νυστα) και επεσε με το γονατο (δεν επαθε τιποτε φυσικα) μεσα στην ταξη και αρχισε τα μυξοκλαμματα ωστε μολις την ειδα αρχισε πιο εντονα το δραμα..

αυριο θα την αφησω 1 ωρα παραπανω και αναλογα πως παει..

παντως τα παιδακια την υποδεχθηκαν πολυ θερμα και απορουσαν που εφευγε.. εκεινη ειναι ακομη λιγο μπερδεμενη γιατι δεν εχει προσαρμοστει..

μαλιστα νομιζε οτι αμεσως μετα (οπως χθες που απλα ετυχε) θα πηγαιναμε στο εργαστηρι που παμε 3 φορες την εβδομαδα και εχει μεγαλη εμπιστοσυνη και αγαπη στην εκει παιδαγωγο..

Διαφημίσεις

καλή αρχη προσπ! και η δικιά μου στην αρχή κουτουλούσε. απο τις 7 κοιμόταν. Τώρα πια συνήθισε...μπας και δεις διαφορά στον ύπνο επιτελους! Η δικιά της εμπειρία ποιά ήταν? της άρεσε?

χριστίνα τί ωραία που είναι εκεί στην εξοχή! Πανέμορφα! Άντε και με ένα δικό σας καλυβάκι!

καλή αρχη προσπ! και η δικιά μου στην αρχή κουτουλούσε. απο τις 7 κοιμόταν. Τώρα πια συνήθισε...μπας και δεις διαφορά στον ύπνο επιτελους! Η δικιά της εμπειρία ποιά ήταν? της άρεσε?

χριστίνα τί ωραία που είναι εκεί στην εξοχή! Πανέμορφα! Άντε και με ένα δικό σας καλυβάκι!

καλα λεει περασε αλλα δυσκολα της παιρνεις κουβεντες..

μου φαινεται λιγο συγχισμενη.. ναι μεν, αλλα.. ειναι η αλλαγη προφανως παροτι το εχουμε συζητησει αρκετα.. δεν πεταει και τη σκουφια της αλλα οχι οτι δεν της αρεσει.. απλα δεν εχει προσαρμοστει..

καλα αν αλλαξει ο υπνος προς το καλυτερο θα ειμαι πολυ στα χαι μου αλλα εχω μαθει να μην αναμενω και πολλα πολλα..

ασε που εχω και τον μικρο..ακομη δοντι δεν εχει σκασει αρα εχω μελλον

γεια σας κοριτσάκια μου!!

προσπ μια χαρά το κορίτσι δλδ, θα συνηθίσει...είναι λίγο συγχυσμένη στην αρχή, όλα είναι.

για να δούμε και η δική μου τι θα κάνει όταν πάει...

είδατε κορίτσια?λέτε να αποκτήσουμε κι εμείς καλυβάκι σε μερικά χρόνια??

ε ρε χλιδές!!!

για την ώρα θα το προσέχουμε για 1 1/2 μήνα που θα πάνε Ρουμανία να παντρευτούν, θα έχουμε τσάμπα ζαρζαβατικά και θα πηγαίνουμε να παιρνάμε τα σκ, δεν μπορούμε να διανυκτερεύσουμε,γιατί τον χειμώνα πλημμύρισε από το ποτάμι και περιμένουν από την ασφάλεια το ανακαινίσουν.

έχει κοντά και παραλία, μια χαρά θα είναι...

Στη δουλειά καλά πάει ο καλός μου, χθες έφυγε 7 και γύρισε 18.30...10 ώρες θα πληρωθεί για χθες...είναι μανίκι,αλλά δεν παραπονιέται...

cristin χαρά στο κουράγιο σου, εγώ με ένα και πάω για ζουρλομανδύα...έχω πολλά νεύρα!!

ΩΧ!!!!!!!!

Γιατί δεν κοιτάς σε δημοτικό? Είναι οικονομικοί νομίζω...

Έκανα αίτηση χθες στον Άγιο Στυλιανό, που 'ναι εδώ κοντά, αν και πέρσι δεν του άρεσε. Αλλά απ' τα ολότελα.

Η μικρή τσατίζεται που δεν την αφήνω να πατάει τα πλήκτρα! :mrgreen:

Σήμερα μαγειρέματα και τώρα σίδερο, αφού πιω λίγο καφεεεεεεεεεεεεε!!!!

Καλημέρα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...