Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   5 ώρες πρίν, Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Expand  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Expand  

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ!μανουλες,να τα γραφετε αυτα που κανουν τα ζουζουνακια σας,για να τα θυμαστε,και να τα διαβασουν κι αυτα καποτε και να χαιρονται!

κι εμεις θα τα διαβαζουμε μετα απο χρονια και θα συγκινουμαστε!

την υγεια τους να εχουν παντα,ευχομαι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

viki 1 είπε:
ναι ρε ελενάντα . ¨οντως καταλαβαίνουν τα μπομπιράκια. Χθές έψαχνα την πιπίλα της. Της Λέω Γεωργίτσα πού είναι η πιπίλα σου? σκύβει να δει στο πάτωμα γιατί όλα εκεί τα πετάει και αφού δεν βλέπει τίποτα με κοιτάει και λέει ΠΑΕΙ!επίσης τις προάλλες της λέει ο άντρας μου να του φέρει το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και του το πήγε η ψυχή μου.Α!Τραγουδάμε και την μπουμπού την αλεπού! λέει ππππ και κουνάει το χέρι της εννοώντας πού?

καλα,αυτη η αλεπου,κι εμενα μ'αρεσει!ολη την ωρα το τραγουδαω!

μεγαλωνουνε τα ζουζουνια μας!!!!

elenada είπε:
καλα,αυτη η αλεπου,κι εμενα μ'αρεσει!ολη την ωρα το τραγουδαω!

μεγαλωνουνε τα ζουζουνια μας!!!!

Της τη βάζω στο youtube και το μαιμούνι ανακάλυψε οτι με το space ξαναπαίζει απο την αρχή και το βάζει μόνη της. Μεταξύ μας ούτε εγώ το ήξερα. απο την κόρη μου το έμαθα!

viki 1 είπε:
Της τη βάζω στο youtube και το μαιμούνι ανακάλυψε οτι με το space ξαναπαίζει απο την αρχή και το βάζει μόνη της. Μεταξύ μας ούτε εγώ το ήξερα. απο την κόρη μου το έμαθα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειδεσ τι μπορει να μαθεις απο ενα μικρο?

εγω ακομα δεν ξερω πως γυρισε αναποδα την οθονη του λαπτοπ.

δηλαδη τα εβλεπα ολα αναποδα!:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

miamama είπε:
παιδιά της τεχνολογίας!!

φεύγω κορίτσια,το απόγευμα έχω ένα σωρό δουλειές,σούπερ μάρκετ για το πάρτυ!!!

φιλιά

οκ!καλα τρεξιματα!τα λεμε!φιλια!

μας αγοραζουν και μας πουλανε κανονικοτατα!!

εμας μας ταιζει κιολας..και οταν δει οτι τρωμε αυτο που μας δινει μετα το τρωει και αυτη...

ειναι μαιμου και ναζιαρα!!

γεια σου miamama..καλα τρεχαματα!!

καλά είναι ο Παναγιωτάκης μου. Και ο δικός μου παίρνει το τηλ στα χέρια και λεει νιε. Και φυσικά εχει τρελλα με το λαπτοπ μολις το δει να το ανοίξω κανει σαν παλαβος μου το δειχνει και βγαζει φωνούλες. Του το δίνω πατάει ολα τα κουμπιά βγάζει διάφορα στην οθόνη παταω το esc να φύγουν και μετά το πατάει και εκείνος και μολις αδιάσει η οθόνη μου κάνει αααα και γελάει. Ασε το ποντίκι πιά αγκαλιά του κοιμάται.

Καλημέρα μανουλίτσες!! Θα τσικνίσετε σήμερα? Εγώ έχω τη μικρή με 38 αλλά θα την κοιτάξει η μαμά μου. Η οποία ξυπνάει 5μιση για δουλειά η καημένη.Εν τω μεταξύ θα το πω, δεν μπορώ. Ο μικρός της κουνιάδας μου που όλο τον χειμώνα άρρωστος ήταν ήταν όλη μέρα στη γιαγιά του όπου ήταν και η δικιά μου γιατί την κρατάει για να πάω στη δουλειά και κολλούσε πάντα και η δικιά μου.Και τα απογεύματα τοκ τοκ ανέβαινε πάνω σε μας! Τί να έκανα? Να του έκλεινα την πόρτα?Εν τω μεταξύ όλη αυτή την εβδομάδα ούτε φωνή ούτε ακρόαση, ούτε σε εμάς ούτε στη γιαγιά για να μην κολλήσει. Καλα κάνει αλλά εμένα γιατί δε με σέβονται όταν κάνω παρατήρηση όταν τον βλέπω στον ίδιο χώρο με το μωρό όταν είναι άρρωστος ενώ μπορεί να κάτσει σπιτάκι του? Και εκείνος μπορεί να πάρει και αντιβίωση και αντιβηχικό , ενώ εμείς την παιρνάμε με ορό , υγρά και άντε ντεπονάκι.

Διαφημίσεις

annina είπε:
καλά είναι ο Παναγιωτάκης μου. Και ο δικός μου παίρνει το τηλ στα χέρια και λεει νιε. Και φυσικά εχει τρελλα με το λαπτοπ μολις το δει να το ανοίξω κανει σαν παλαβος μου το δειχνει και βγαζει φωνούλες. Του το δίνω πατάει ολα τα κουμπιά βγάζει διάφορα στην οθόνη παταω το esc να φύγουν και μετά το πατάει και εκείνος και μολις αδιάσει η οθόνη μου κάνει αααα και γελάει. Ασε το ποντίκι πιά αγκαλιά του κοιμάται.

Μπράβο Αννίνα! Μόνο ευχάριστα έχεις ! Μπράβο! Πότε με το καλό θα πάτε σπιτάκι σας?

καλημερα στις κοπελιες...

περαστικα στη μικρη βρε Viki..και εγω με δεκατα ειμαι και ενα κεφαλι καζανι, εχθες ειχε και η μικρη πονακια απο τα δοντια και δεν κοιμοταν καλα και εγω στενοχωρεθηκα με κατι το οποιο παραλληλα με αγχωσε και τρομερα και δεν εχω κλεισει ματι..ειμαι χαλια και εχω φουλ δουλεια στο γραφειο που ηρθα καλην κακως..

τωρα για το οτι φερονται γαιδουρινα ορισμενοι συγγενεις ακομη και με τα θεματα των παιδιων δυστυχως ειναι μια πικρη αληθεια..δεν ξερω τι να σου πω? να γινεις απαγορευτικη? να σαι πιο αυστηρη?το θεμα ειναι οτι λειπεις και στη δουλεια..αυτο ειναι καταλυτικο..το βλεπω και στη περιπτωση μου..

αντε και περαστικα μας απο ολες τις αποψεις..

ξερει κανεις καμια μεθοδο κατα του αγχους?? οταν το παθαινω ειμαι στην πριζα και εκνευρισμενη σε απιστευτα κουραστικο βαθμο...αφηστε που θελω να εγκληματισω αλλα κρατιεμαι..

καλημέρα κορίτσια!!!

προσπ σκέψου σευχέλες...κοκοφοίνικες...κοκτέιλ...αιώρα...!!!!

είμαστε στην τελική ευθεία για τα γενέθλια...

χθες πήγαμε για τα ψώνια,σήμερα και αύριο έχω καθάρισμα σπιτιού.

ένα σωρό είναι βρε παιδιά!!!

πήραμε και παιχνιδάκι να της βάλω στη τούρτα,little people ζωάκια!!!

Kaλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Annina μου εύχομαι να πάτε γρήγορα σπιτάκι σας, φιλιά στο γλυκό μωρό.

Για την Τσικνοπέμπτη δεν το συνηθίζω ποτέ να βγαίνω, παίζει μεγάλη ταλαιπωρία κ απλά το βράδυ θα έρθει η κουμπάρα μου να κάτσουμε κ μπορεί να βάλω καμμια μπριζόλα κ κανα σουβλάκι να ψήσω. Αγόρασα πίτες το πρωί που θα ψήσω κ αυτές, θα βάλουμε κ καμμια ταινία στο dvd κ όλα καλα.

Η μικρή μου εχθές έπαιξε γιατί ήρθε μια συμμαθήτρια του Θοδωρή στο σπίτι κ της άρεσε που ήταν κ ένα κοριτσάκι στην παρέα. Αλλάζει πολύ γρήγορα, όταν βλέπει τον αδερφό της ορμάει στην αγκαλιά του κ τον φιλάει, εχθές αν μπορούσα θα αποθανάτιζα τη στιγμή, τα είχα αγκαλιά κ τα δύο κ η μιρκή ορμάει στον αδερφό της κ του δίνει ένα φιλί στο στόμα μέσα στην τρυφερότητα. Του χάιδευε κ το κεφάλι η κουκλίτσα μου κ ο γιόκας της έλεγε σ'αγαπώ-σάγαπώ

κι εμείς άλλες χρονιές όλο και κάτι κάναμε!!!

σε κάποιο σπίτι συνήθως ή έξω!!

φέτος τίποτα μάλλον.

τα ζουζούνια σου jesgk είναι τέλεια,αγαπημένα!!!

ωραία είναι τελικά 2 αδερφάκια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...