Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τουλάχιστον μην πηγαίνεις κάθε μέρα εσύ την μικρή βόλτα βρε Βίκυ, ας την παίρνει λίγο και ο μπαμπάς της!!

σε αυτό δεν έχω παραπονο. Την πήγαινε κάθε μέρα στο πάρκο και στο σούπερ μάρκετ κάθε Σάββατο αλλά επειδή εγώ απο την κούραση ξεσπούσα πάνω της, μου ζητούσε κάτι και της το έδινα μετά απο μια ώρα, τώρα ταιζω το μωρό περίμενε....., τώρα κλαίει το μωρό περίμενε....., τώρα αλλάζω το μωρό περίμενε....ένιωσα πως την ''χάνω''. έτσι απο επιλογή την βγάζω έξω εγώ να έχουμε ελεύθερο χρόνο οι δυο μας. Μην νιώσει οτι την παραμελώ και μόνο την μαλώνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λόγω κλιματιστικών βίκυ?πω πω βρε παιδί μου, ένα σωρό λεφτά...

προσπ έτσι κι ο δικός μου, μας φτιάχνει βραδυνό, κάτι πρόχειρο συνήθως, όταν δεν δουλεύει μαγειρεύει το μεσημεριανό, μπάνιο την έλλη από όταν γεννήθηκε την κάνει, σπάνια εγώ..

και το γάλα της σχεδόν πάντα...ε τώρα που λείπει το κάνω εγώ το πρωί, αφού ξυπνήσω όμως, δεν μπορώ νωρίτερα...χιχι

σίγουρα το κλιματιστικό την έκανε τη δουλειά. με τα χιόνια έκαιγε μέρα νύχτα και στη θέρμανση καίει πιο πολλά απο τη ψύξη. Για πετρέλαιο δεν μας έφταναν 300 ευρώ το μήνα αφού ήμαστε στον τέταρτο και απο παντού εκτεθιμένοι.

προσπ τον μπέμπη απο πότε τον έβαλες στο ριλάξ. εγώ εχθές το κατέβασα και το έπλυνα αλλά δεν ρώτησα τον γιατρό. επιτρέπεται απο τώρα? Την γεωργία δεν θυμάμαι απο πότε την έβαλα. Αν και βάβαια αυτή σαν μωρό δεν κάθησε πουθενά...

Διαφημίσεις

σωστά το κάνεις, είχα διαβάσει κάπου ότι πρέπει να περνάς χρόνο μόνο με το πρώτο, οι 2 σας...όπως παλιά.

ναι, και εγώ νιώθω οτι πρέπει να το κάνω. Παρά την κούρασή μου το χαίρομαι. Της λέω θα αφήσουμε τα αγόρια στο σπίτι και θα πάμε βόλτα οι δυό μας μόνο.

καλέ γιατί δεν τον έχεις βάλει ακόμα?θα συνηθίσει τώρα?

10 ημερών την δική μου την είχα βάλει και περνούσε μια χαρά, με τα παιχνίδια,τη δόνηση, με έβλεπε να μαγειρεύω...

τώρα τον έχω στη δόνηση. Μου φαινόταν μικρός για να τον βάλω. Άσε που κοιμόταν όλη τη μέρα και δε χρειάστηκε. Τώρα ξεθάρεψε και άρχισε να βαριέται ξάπλα και είπα να δοκιμάσω. φαίνεται να βολεύεται. την άφηνες και για ύπνο εκεί ή όταν κοιμόταν την μετέφερες? Η Γεωργία είχε σκουλίκια στον κώλο της. δεν καθόταν πουθενά. Την έβγαζα βόλτα με το καρότσι και γυρνούσα με αυτήν στην αγκαλιά να βγάζουμε βόλτα το καρότσι. πολύ με παίδεψε...

ναι κοιμόταν κανονικά, μια χαρά βολεύτηκε,το ένιωθε σαν φωλίτσα, ώρες περνούσε εκεί, όχι το πρωί όμως, την είχα στο καρότσι στο μαγαζί.

βάλτον θα του αρέσει να βλέπει...

και από 5 μηνών στο καρεκλάκι φαγητού που ξάπλωνε κιόλας, έριχνε κάτι ύπνους...

γιατί με το ρηλάξ ερχόταν τούμπα!!σηκωνόταν!!

ναι κοιμόταν κανονικά, μια χαρά βολεύτηκε,το ένιωθε σαν φωλίτσα, ώρες περνούσε εκεί, όχι το πρωί όμως, την είχα στο καρότσι στο μαγαζί.

βάλτον θα του αρέσει να βλέπει...

και από 5 μηνών στο καρεκλάκι φαγητού που ξάπλωνε κιόλας, έριχνε κάτι ύπνους...

γιατί με το ρηλάξ ερχόταν τούμπα!!σηκωνόταν!!

κάθεται είδη 45 λεπτά περίπου. τον σκέπασα κι όλας. πήγε να τον πάρει και ο ύπνος αλλά τελικά αρνήθηκε να παραδοθεί. τώρα τα ξανακλεισε τα μάτια. άραγε τους αρέσει αυτή η δόνηση? Γιατί εμένα θα μου την έδινε αν μου βάζαν τέτοιο πράγμα στο κρεβάτι μου:tongue:

Διαφημίσεις

ήπια καφέ και έβαλα και τις τσιπούρες μου στο φούρνο με την ησυχια μου! Αυτό θα πει ευτυχία...

Δεν σας είπα τί μου έκανε η μικρή την Παρασκευή...

Την προηγούμενη βδομάδα απο το πανηγύρι του αγ. Κων/νου αγόρασε ένα λαστιχένιο σχαντζοχειράκι που χοροπηδάει και αναβοσβήνει, προφανώς να τα ξέρετε...

Ετοιμαζόμασταν λοιπόν για έξω. Την ντύνω. Της λέω φόρεσε τα παπούτσια σου μέχρι να ντυθώ και εγώ. Πάω ντύνομαι και την βρίσκω στο πάτωμα να φοράει τα παπούτσια της. μέχρι εδώ όλα καλά....έτοιμη ? της λέω. Μαμά με ενοχλεί η μύτη μου. Γιατί παιδί μου σε ενοχλεί η μύτη σου? έκοψα την μύτη του σκαντζόχειρου και την έβαλα στο ρουθούνι μου:shock::shock::shock::confused: παίρνω τον παιδίατρο τηλ και μου λέει στον ωρλ αμέσως να της το βγάλει. Αφού άκουσε τον εξάψαλμο απο τον πατέρα της πήγαμε σε εφημερεύον. Ευτυχώς δεν είχε κόσμο...κυρία η δικιά σου....δεν έβγαλε κιχ και ούτε κουνήθηκε απο την καρέκλα μέχρι να της το βγάλουν. Ο γιατρός την συγχάρηκε για τη συνεργασία γιατί έρχονται λέει παιδάκια που ουρλιάζουν και κλωτσάνε. Μετά τον εξάψαλμο την συγχάρηκα και εγώ που το ομολόγησε για να μην φοβηθεί να ομολογήσει αν κάνει άλλη ξερή....

Μαεστρια,ελιωσες στην ξαπλα το σ/κ??

Την Κυριακή, μέχρι Σάββατο δούλευα. Αλλά όπως το λες, ΕΛΙΩΣΑ! :D

μαεστρια καλη ξεκουραση,κι ευχομαι να βρεις κατι αφου το θελεις τοσο πολυ.

Θένκιου.

μαέστρο χαλαρώνεις σήμερα?

Μπα κορίτσι, είχα εκκρεμότητες έξω χθες και σήμερα προσπαθώ να συνεφέρω το σπίτι, που φαντάζεστε πως ήταν.

Χριστινάκι είδες; Αρχίσανε και οι κοινωνικότητες στο Σουηντία! Μια χαρά θα περάσετε. :D:D

Τώρα τελείωσα - προς το παρόν - τη φασίνα και λέω να βάλω κάνα φιλέτο σολωμό στο φούρνο, να ρημαδοφάω κι εγώ.

Φιλιά και καλό απόγευμα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...