Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια, είμαι πτώμα!! το πσκ μας ήταν γεμάτο και πολύ ωραίο! θα βάλω το απόγευμα ανάρτηση στο blog.

την παρασκευή το απόγευμα πήγαμε σε ένα ζευγάρι Ρουμάνοι συνάδελφοι του άντρα μου, πρώην για την ακρίβεια, η περασμένη εβδομάδα ήταν η τελευταία τους στην εταιρία.

για καφέ πήγαμε και φύγαμε 12.30 το βράδυ, έψησαν στο μπαλκόνι και φάγαμε. Περάσαμε πολύ ωραία, το Σάββατο μας πρότειναν να πάμε στην εξοχική τους καλύβα 35 χμ εκτός πόλης να περάσουμε την ημέρα εκεί. αράξαμε στον κήπο, ψήσαμε πάλι και καλοφάγαμε!!

η έλλη πέρασε τέλεια!! έχουν κι ένα σκυλί μεγαλόσωμο , αλλά μικρό σε ηλικία, ατσούμπαλο, ξετρελάθηκε με την έλλη, όλο κάτω την έριχνε την καημένη κι αυτή το μάλωνε...ήθελε να παίξει μαζί του, αλλά αυτό έκανε σαν τρελό από την χαρά του...

έπαιζαν με την μπάλα...

φεύγοντας μας έδωσας κι ένα σωρό λαχανικά από τον κήπο τους.

και χθες κυριακή ήρθαν τα παιδιά σπίτι να φάμε, έφτιαξα παστίτσιο, τζατζίκι, μηλόπιτα με παγωτό.

και σήμερα πτώμα...

cristin μπράβο, τελειώσατε με την πάνα, ωραία η θάλασσα?εμείς το επόμενο σκ λέμε, πρέπει να αγοράσουμε μαγιώ και πετσέτες.

προσπ για πες νέα με τον παιδικό...

ελεναδίτσα κράτα γερά, έχει δουλειά ε? είναι και σπαστό το ωράριο,και βράδυα...πωπω..

μαέστρο χαλαρώνεις σήμερα?

βίκυ που είσαι?τρέχεις?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!

μιαμαμα όπως τα λες....τρέχω....γύρω στις 7 τρώει ο μπέμπης. Μέχρι να φάει , να ρευτεί πήγε 8. 8μιση σηκώνεται η μεγάλη για παιδικό, μέχρι να φύγει 9μιση. 10 ξαναπεινάει ο μπέμπης. Μέχρι να τελειώσει 11. Να στρώσω κρεβάτια, να συμαζέψω, να μαγειρέψω, λίγο και τα πονάκια του μπέμπη πήγε 2 και γύρισε η μεγάλη απο το σχολείο. Μετά ο άντρας μου άντε να στρώσω τραπέζι, να ξεστρώσω τραπέζι πήγε απόγευμα. Παίρνω την μικρή και πάμε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής όπου είναι πολύ μεγάλο , με πράσινο , καφετέριες κλπ...παίρνουμε και οι δυο τον αέρα μας κανένα 2ωρο-3ωρο . 8-8μιση την μαζεύω με το ζόρυ , σπίτι, μπάνιο και νάνι και άντε πάλι απο την αρχή....καφέ ακόμα δεν ήπια:rolleyes:τα 2μιση-3 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα....θα περάσουν...

miamama εισαι γουρλου!! χαχα

συμπαθητικο το κομματι της Σουηδιας αν και φετος μετα απο 15 χρονια δεν ειδα την eurovision.. και δεν εχασα και τιποτε κιολας..

εμεις ειμασταν καλεσμενοι σε βαπτιση το σκ ηταν ολα πολυ ομορφα και πηγαμε και στο εξοχικο γιατι ειχα μια υποχρεωση της δουλειας μου χθες το πρωι και απο κει γυρισαμε χθες το μεσημερι

η κορη μου ηρθε μαζι μου στον παιδικο την Παρασκευη και για καμια ωρα το απογευμα κατσαμε στις αιθουσες μονες μας και παιζαμε..

χθες πηγαμε παλι κατα τις 4 οπου ειχαν μεινει λιγα παιδακια και τη πηρε η μια δασκαλα μαζι στην αιθουσα ωστε να ακουσει παραμυθι και για καμια ωρα παλι μπαινοβγαινε και επαιζε μονη της η εκει που καθομουν εγω.. (μου πε η διευθυντρια να μεινω στην υποδοχη και να την αφησω να περιφερεται για να νοιωσει οικεια με τον χωρο)

σημερα θα ξαναπαμε παλι για μια ωρα (δεν ξερω αν θα συνεχιστει αυτο ολη την εβδομαδα) και απο την Δευτερα (η Τριτη, δεν ρωτησα να του Αγ Πνευματος δουλευουν) θα ξεκινησει πρωινα κανονικα για λιγες ωρες..

χαλαρη τη βρισκω αλλα δεν ξερω ακομη πως θα αντιδρασει γενικοτερα..

χθες μαλιστα επαιζε με ενα 2χρονο που ηταν και αυτοσ τη προσαρμογη και ετυχε να ειναι και η μαμα του μαζι στον ιδιο χωρο ενω εγω περιμενα απ εξω και οταν της βαρεθηκε και πηγε να φυγει η μητερα του αλλου παιδιου της ειπε γιατι δεν μαζεψε το παιχνιδι της καια παντησε η σκατουλα

"τα μικροτερα παιδακια πρεπει να τα μαζευουν.."

και η μητερα την ρωτησε "εσενα στο σπιτι σου ποιος τα μαζευει " και της ειπε "εγω γιατι εγω ειμαι η μικροτερη" και οταν βγηκε η κυρια μαμα του αλλου παιδιου ηρθε και μου το πε απο μονη της.. (παιδοψυχολογος εκεινη..)

ακου τι σκεφθηκε.. επαγγελματιας χωστης θα γινει η μπουμπου..

Διαφημίσεις

καλημέρα!

μιαμαμα όπως τα λες....τρέχω....γύρω στις 7 τρώει ο μπέμπης. Μέχρι να φάει , να ρευτεί πήγε 8. 8μιση σηκώνεται η μεγάλη για παιδικό, μέχρι να φύγει 9μιση. 10 ξαναπεινάει ο μπέμπης. Μέχρι να τελειώσει 11. Να στρώσω κρεβάτια, να συμαζέψω, να μαγειρέψω, λίγο και τα πονάκια του μπέμπη πήγε 2 και γύρισε η μεγάλη απο το σχολείο. Μετά ο άντρας μου άντε να στρώσω τραπέζι, να ξεστρώσω τραπέζι πήγε απόγευμα. Παίρνω την μικρή και πάμε στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής όπου είναι πολύ μεγάλο , με πράσινο , καφετέριες κλπ...παίρνουμε και οι δυο τον αέρα μας κανένα 2ωρο-3ωρο . 8-8μιση την μαζεύω με το ζόρυ , σπίτι, μπάνιο και νάνι και άντε πάλι απο την αρχή....καφέ ακόμα δεν ήπια:rolleyes:τα 2μιση-3 πρώτα χρόνια είναι δύσκολα....θα περάσουν...

κουραστηκα μονο που τα διαβασα.. οχι οτι δεν ψοφαω και εγω ετσι καθημερινα αλλα οταν τα διαβαζω κουραζομαι και πνευματικα..

ερωτηση: γιατι δεν στρωνει και να ξεστρωνει ο συζυγος το τραπεζι????? εγω του το χω μεταθεσει διοτι δεν λεει.. οπως κουραζεται αυτος ετσι και περισσοτερο κουραζομαι εγω..

κουραστηκα μονο που τα διαβασα.. οχι οτι δεν ψοφαω και εγω ετσι καθημερινα αλλα οταν τα διαβαζω κουραζομαι και πνευματικα..

ερωτηση: γιατι δεν στρωνει και να ξεστρωνει ο συζυγος το τραπεζι????? εγω του το χω μεταθεσει διοτι δεν λεει.. οπως κουραζεται αυτος ετσι και περισσοτερο κουραζομαι εγω..

μου το παίζει ψόφιος απο την κούραση...μου κάνει την χάρη και κρατάει τον μπέμπη για να σερβίρω....

μου το παίζει ψόφιος απο την κούραση...μου κάνει την χάρη και κρατάει τον μπέμπη για να σερβίρω....

ΑΠΟΛΥΤΑ ξερω τι λες.. ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη το κανει και εμενα αυτο.. ΤΟΣΟ και εγω πεισμωνω και τον χωνω γκρινιαζει η οχι.. και δεν του αφηνω ΚΑΝΕΝΑ περιθωριο να γκρινιαξει αφου και στην αποπειρα να στραβοφυσηξει βαριεστημενα τρωει κατσαδα..

σιγα μην τον λυπηθω κιολας..

Διαφημίσεις

:P:p καλός!!!!!πω πω ευτυχώς που δεν έχω μωρό, και μένα πτώμα γυρνάει πλέον...ευτυχώς το σκ κάτι κάνει.

τουλάχιστον μην πηγαίνεις κάθε μέρα εσύ την μικρή βόλτα βρε Βίκυ, ας την παίρνει λίγο και ο μπαμπάς της!!

μπράβο προσπ κι εγώ έτσι έκανα όταν δουλεύαμε και οι 2...

τώρα δεν κουράζομαι, κακά τα ψέματα...

:P:p καλός!!!!!πω πω ευτυχώς που δεν έχω μωρό, και μένα πτώμα γυρνάει πλέον...ευτυχώς το σκ κάτι κάνει.

αμ εμενα ειναι που το σκ παντα δουλευει και επειδη εγω ειμαι σπιτι στανταρ ολο το Σαββατο ξεπατωνομαι στις δουλειες.. τωρα και με το χερι του δεν κανει και τιποτε (κανει φυσιοθεραπειες) συνεπως το αγγουρι ειναι μεγαλο και δροσερο..χαχα

καλα κάνεις πρόσπ!

Επαιδή μας ήρθε 530 η δεη και περιμένουμε και κανενα χιλιάρικο στο εκκαθαριστικό και έχουμε και τη βάφτιση και ολα αυτά ισούνται με εντάσεις δεν θέλω άλλες...

τουλάχιστον μην πηγαίνεις κάθε μέρα εσύ την μικρή βόλτα βρε Βίκυ, ας την παίρνει λίγο και ο μπαμπάς της!!

μπράβο προσπ κι εγώ έτσι έκανα όταν δουλεύαμε και οι 2...

τώρα δεν κουράζομαι, κακά τα ψέματα...

το εχει εμεπδωσει πως φαγητο ειδικα θα σερβιρει εκεινος.. τωρα το πλυσιμο των πιατων αν δε το κανω εγω το κανει το πλυντηριο και ξερει μια χαρα να το βαζει.. επισης μαγειρευει εκεινος παντα για βραδυνο..εγω δεν κουνιεμαι..

μονο τρωω..χαχα

εχει αναλαβει εξ ολοκληρου το βραδυνο μπανιο της μικρης και την βαζει για υπνο απο την εγκυμοσυνη μου κιολας και αν ο μικρος εχει κοιμηθει πιο νωρις την βαζω εγω για υπνο..σπανια δηλαδη..

επισης το πρωι εκεινος της φτιαχνει γαλα εναλλαξ..ποτε εγω, ποτε εκεινος..

σημερα του ανακοινωσα και τις δουλειες του για τη βαπτιση

α) κουρτινες

β) να ξεσκονισει σχολαστικα μπαρακι και ηχοσυστημα

γ) να μαζεψει και να ξεσκαρταρει στην αυλη το μπαχαλακι του

δ) να με βοηθησει στην γενικη καθαριοτητα με τα παραθυρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...