Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Μαέστρο μου, χαίρομαι όταν βλέπω παπουδογιαγιάδες να βοηθάνε και να ασχολούνται με τα εγγόνια τους. όχι σαν μερικούς μερικούς...ας μην σχολιάσω καλύτερα.

τι κάνετε κοριτσάκια...που χαθήκατε...

Να'μαι κι εγω!

Δυσκολευομαι να βρω χρονο,αλλα σας διαβαζω.Με τον παλιοαερα που εχει δεν μπορουμε να παμε πουθενα.:mad:Προσπ,περαστικα στα μικρουλια!Ειναι περιεργος ο καιρος,και κρυωνουμε πιο ευκολα...

Σημερα πηγα να ρωτησω για το εσπα...Στην αρχη δεν ηξερε κανενας να μου πει την παραμικρη πληροφορια,μετα απο αλεπαλληλα ερωτηματα μου,φιλοτιμηθηκε μια γυναικα να με εξυπηρετησει(ειχα και τα μικρα μαζι και μαλλον με συμπονεσε:tongue::tongue:).Οι αιτησεις δεν εχουν ξεκινησει ακομα-δεν εχουν καμια σχετικη πληροφορια και θα ξαναπαω σε μια βδομαδα.Ο κοντινοτερος παιδικος σταθμος ειναι 20 χλμ απο εδω που μενω!!!Αν τα παρουν ,εχουμε να ριξουμε χρημα στο πετρελαιο........!!!!Η μικρη δεν μπορει να παει,γιατι πρεπει λεει να εχει κλεισει τα 2,5 χρονια και να εχει κοψει τις πανες...Το 2ο το εχουμε καταφερει,το 1ο ομως....απο Ιανουαριο.Δηλαδη,θα κανω αιτηση και για την Βαλ.,αλλα θα μπορεσουν να τη δεχτουν απο Ιαν.και μετα,αν υπαρχει κενη θεση!!!!χαχα--εδω γελαμε--

Τα χαρτια ειναι πολλα!!!Μεσω εσπα ,πρεπει να ειναι καπως λιγοτερο.Ελεναδα,να σε ευχαριστησω και απο εδω,για τις πληροφοριες!:D

Μιαμαμα,τι εννοεις ο,τι πρεπει να εχεις λεφτα για να κανεις διατροφη???:rolleyes:

Μηπως να κοψουμε τις μασες και να το ριξουμε στα αγγουρια??:tongue::tongue::tongue:

Περα απο΄την πλακα,νομιζω πως το να χασει καποιος κιλα ειναι οσο δυσκολο ειναι να κοψεις το τσιγαρο!Αν δεν αλλαξουμε συνηθειες και τροπο ζωης ,δεν παιζει να χασουμε ουτε γραμ.Και κατι ακομα...Λεμε να χασοουμε κιλα ,για να αποκτησουμε αυτοπεποιθηση,ενω μαλλον πρωτα πρεπει να δουλεψουμε την αυτοπεποιθηση για να ερθει και το χασιμο των κιλων...Παντως τωρα πειναω σαν λυκος,αλλα πλακωθηκα στα αγγουρια και καπως ηρεμησα....----μπουρδες----ακομα πειναω ,αλλα δεν θα φαω!!!!!

Αυτα τα ολιγα Καληνυχτα φιλεναδομανουλες!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

cristin εκοψε τη πανα η Βαλερια?? ΣΟΥΠΕΡ.. μπραβο σας!!

με το θηλασμο δεν θυμαμαι..ακομη κραταει? (καλα σου κανει..χαχα.. εμενα θα φτασει φανταρος και θα θηλαζει τη κοβω τη δουλεια..)

εμεις ΚΛΑΣΙΚΑ εχουμε σερι αυπνιας της μικρης με γκρινιες, φωνες, κλαμματα μεταμεσονυκτια μεχτι τις 4 το πρωι 3 βραδυα τωρα.. χθες την αφησα να κλαιει κανα δεκαπενταλεπτο και αφου της πατησα και μια φωνη τελος..

για να δουμε σημερα

ειναι μεγαλη μερα.. θα παμε να γραφτουμε στο σχολειο το μεσημερι!!

(εγω χαιρομαι περισσοτερο απο ολους μαλλον..χαχα)

καλημερα!

τι κανετε?

εγω εχω ρεπο σημερα,κι εχω πολλες δουλειες στο σπιτι.

η μικρη ειναι στον παιδικο.

προσπ,την δευτερα ξεκινατε δηλαδη παιδικο?για λιγες ωρες,ε?καλη προσαρμογη!

christin, στο εσπα θελει μονο φορολογικη δηλωση,βεβαιωση ανεργιας απο τον οαεδ και πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης.

αν εχετε βρεφονηπιακο σταθμο μπορεις να κανεις τα χαρτια σου εκει γα την βαλερια χωρις να εχει κοψει την πανα.μαλλον δεν στα λενε καλα.

επισης μπορεις να κανεις αιτηση και σε ιδιωτικο σταθμο.διαλεγεις 4 σταθμους,οποιους θελεις,κι αναλογως τα μορια βγαινουν αποτελεσματα,και βλεπεις σε ποιον τα εχουν δεχτει.

πολυ νωρις κοψατε την πανα παντως,μπραβο!

εχεις δικιο με τις διαιτες.εγω δεν μπορω να κοψω το τσιγαρο,αλλα κιλα χανω...

αλλα ειμαι και νευρικια κι αν εχω πολλα να κανω,ξεχναω το φαγητο,και το ριχνω στους καφεδες οι οποιοι μου κοβουν την ορεξη.

μαεστρια καλη δουλιτσα.πολλες ωρες οντως.ελπιζω τουλαχιστον να πληρωνουν τις υπερωριες..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Μήπως να πίνω καφέδες να μου κόψουν την όρεξη?σπάνια πίνω...μίσο κουταλάκι με το γάλα μου κάθε μέρα, όχι κανονικό καφέ.

Cristin εννοώ ότι πρέπει να τρως πιο πολύ ψητό κρέας και σαλάτες...τυριά συγκεκριμένα κλπ...στοιχίζουν αυτά...κάθε μέρα δεν γίνεται να τρώμε τέτοια...μακαρόνια, ρύζι είναι πιο φθηνά. του παιδιού προσπαθώ να κάνω σωστή διατροφή με όλες τις τροφές.

τις τελευταίες μέρες η μικρή πίνει γάλα χωρίς λακτόζη, και η κοιλιά έχει ψιλοπέσει, τυχαίο? δεν ξέρω ακόμα με σιγουριά.

προσπ ακόμα τα ίδια κάνει?δεν θέλει να κοιμηθεί?την ενοχλεί κάτι?

τώρα με τον παιδικό μπορεί να πέφτει πτώμα!!

εμείς κάθε βράδυ μέχρι να ετοιμαστεί για ύπνο έχουμε κλάματα γκρίνιες, φωνές κακό...

δεν θέλει να βάλει πυτζάμα, να κάνει τσίσα,ντουζ κλπ...χαμός...

δεν ξέρω τι την πιάνει...κι εγώ με νεύρα τσατάλια μετά...μας ακούει κι όλο το κτήριο...

μαέστρο σε εξοντώσαν για μία εβδομαδούλα... τι κάνουν τα μπουμπούκια σου? ο γιάννης?

χθες το απόγευμα κατέβηκα κέντρο με την μικρή, να ρίξω μια ματιά στα καλοκαιρινά, να πάρω καλτσάκια της έλλης, ήσυχη στο καρότσι, και να μου λέει να μπούμε σε όλα τα μαγαζιά...καλά που έκλεισε ένα κατάστημα κι εγώ ακόμα μέσα ήμουν...αργότερα θα κάνουμε shopping therapy με τις ώρες...μαμά και κόρη!!

πάντως χωρίς καρότσι δεν γίνεται βρε παιδί μου, μεγάλες οι αποστάσεις, και χωρίς αυτοκίνητο κιόλας. Δεν έχω και ποδήλατο, να την βάλω πίσω...

ελεναδίτσα κάνα μπάνιο δεν θα πάτε?και για μας τα καημένα!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Μήπως να πίνω καφέδες να μου κόψουν την όρεξη?σπάνια πίνω...μίσο κουταλάκι με το γάλα μου κάθε μέρα, όχι κανονικό καφέ.

Cristin εννοώ ότι πρέπει να τρως πιο πολύ ψητό κρέας και σαλάτες...τυριά συγκεκριμένα κλπ...στοιχίζουν αυτά...κάθε μέρα δεν γίνεται να τρώμε τέτοια...μακαρόνια, ρύζι είναι πιο φθηνά. του παιδιού προσπαθώ να κάνω σωστή διατροφή με όλες τις τροφές.

τις τελευταίες μέρες η μικρή πίνει γάλα χωρίς λακτόζη, και η κοιλιά έχει ψιλοπέσει, τυχαίο? δεν ξέρω ακόμα με σιγουριά.

προσπ ακόμα τα ίδια κάνει?δεν θέλει να κοιμηθεί?την ενοχλεί κάτι?

τώρα με τον παιδικό μπορεί να πέφτει πτώμα!!

εμείς κάθε βράδυ μέχρι να ετοιμαστεί για ύπνο έχουμε κλάματα γκρίνιες, φωνές κακό...

δεν θέλει να βάλει πυτζάμα, να κάνει τσίσα,ντουζ κλπ...χαμός...

δεν ξέρω τι την πιάνει...κι εγώ με νεύρα τσατάλια μετά...μας ακούει κι όλο το κτήριο...

μαέστρο σε εξοντώσαν για μία εβδομαδούλα... τι κάνουν τα μπουμπούκια σου? ο γιάννης?

χθες το απόγευμα κατέβηκα κέντρο με την μικρή, να ρίξω μια ματιά στα καλοκαιρινά, να πάρω καλτσάκια της έλλης, ήσυχη στο καρότσι, και να μου λέει να μπούμε σε όλα τα μαγαζιά...καλά που έκλεισε ένα κατάστημα κι εγώ ακόμα μέσα ήμουν...αργότερα θα κάνουμε shopping therapy με τις ώρες...μαμά και κόρη!!

πάντως χωρίς καρότσι δεν γίνεται βρε παιδί μου, μεγάλες οι αποστάσεις, και χωρίς αυτοκίνητο κιόλας. Δεν έχω και ποδήλατο, να την βάλω πίσω...

ελεναδίτσα κάνα μπάνιο δεν θα πάτε?και για μας τα καημένα!!

καλως τη.μιαμαμα,για τον παιδικο που λες της προσπ,ετσι νομιζα κι εγω αλλα ονειρευομουν..

η δικια μου ακομη και στον παιδικο που παει,και πολλες φορες κλεινει κι 8ωρο,και δεν κοιμαται το μεσημερι,παλι στις 10 κοιμαται με το ζορι και ξυπναει τα βραδια,οποτε πιστευω αμα ειναι στο παιδι δεν αλλαζει..

κι αυτα που λες που κανει η δικια σου ειναι μαλλον της ηλικιας.κι εμενα τα ιδια κανει.δεν ξερουν τι θελουν και μας τρελλαινουν.και 2 μερες τωρα που ειμαι πρωι και γυρναω κι ειμαι πτωμα,αυπνη και νυστικη,εκει να δεις νευρα.

και να θελει να παει βολτα,να βγει εξω,ολο κατι θελει,κι οταν της λεω οχι,κλαιει συνεχεια και νευριαζω πιο πολυ.

μπανιο μαλλον απο ιουνη θα κανουμε,ακομα κρυωνω εγω,στο σπιτι φοραω μακρυμανικα,εχει δροσια.ασε που συνεχεια φυσαει..

Διαφημίσεις

Μα πως γίνεται όλη την ημέρα σπίτι συνεργάσιμη...έξω το ίδιο...και μεσημέρι- βράδυ την πιάνει το στραβό της...προχθές ήρθε ο άντρας μου από την δουλειά 6 το απόγευμα, έλειπε 12 ώρες...και ξεκίνησε όλα να την ενοχλούν, γιαυτό χθες την πήρα και πήγαμε στα μαγαζιά, να ηρεμήσει λίγο κι αυτός.

ούτε με το άγριο, ούτε με το καλό δεν συμμορφώνεται.

αχχ τι σκαθάρια έχουμε.

ευτυχώς τη νύχτα πέφτει τούβλο...και το πρωί αν σηκωθεί 7, και μου πει παιδικά, της λέω δεν έχει ακόμα,κοιμήσου, ξανακοιμάται κι έρχεται μετά από ώρα "μαμά κοιμήθηκα πολύ πολύ, να δω παιδικά?" της βάζω και ξανακοιμάμαι.

εγώ ζεσταίνομαι ήδη!!άνετα έκανα τα μπανάκια μου, πέρσυ τέτοια εποχή ξεκινήσαμε.

καλως τη.μιαμαμα,για τον παιδικο που λες της προσπ,ετσι νομιζα κι εγω αλλα ονειρευομουν..

η δικια μου ακομη και στον παιδικο που παει,και πολλες φορες κλεινει κι 8ωρο,και δεν κοιμαται το μεσημερι,παλι στις 10 κοιμαται με το ζορι και ξυπναει τα βραδια,οποτε πιστευω αμα ειναι στο παιδι δεν αλλαζει..

κι αυτα που λες που κανει η δικια σου ειναι μαλλον της ηλικιας.κι εμενα τα ιδια κανει.δεν ξερουν τι θελουν και μας τρελλαινουν.και 2 μερες τωρα που ειμαι πρωι και γυρναω κι ειμαι πτωμα,αυπνη και νυστικη,εκει να δεις νευρα.

και να θελει να παει βολτα,να βγει εξω,ολο κατι θελει,κι οταν της λεω οχι,κλαιει συνεχεια και νευριαζω πιο πολυ.

μπανιο μαλλον απο ιουνη θα κανουμε,ακομα κρυωνω εγω,στο σπιτι φοραω μακρυμανικα,εχει δροσια.ασε που συνεχεια φυσαει..

τετοια λεγε μου να με φτιαχνεις με τον βραδυνο υπνο...

οσο για τη συμπεριφορα...ειναι για γεραααα νευρα..

εμεις πηγαμε παιδικο.. αυτην την εβδομαδα θα παμε λιγα απογευματα για 1 ωριτσα να παιζει και την αλλη Δευτερα 4 ιουνη θα παμε πρωινα και θα αυξανουμε ωρες.. συμπαθητικα ηταν

Μια καλημέρα στο έρημο καφέ που δουλεύω Σαββατιάτικα. Τελευταία μέρα είναι βέβαια, οπότε δε με πειράζει.

Στενοχωριέμαι λίγο που δε θα δουλεύω άλλο. Κουράστηκα πάρα πολύ, αλλά δεν αντέχω άλλο να μη δουλεύω, μ' αρέσει να δουλεύω, να βγαίνω απ' το σπίτι γμτ.

Τέλος πάντων, τι να γίνει;

Καλό σαβ/ριακο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

cristin εκοψε τη πανα η Βαλερια?? ΣΟΥΠΕΡ.. μπραβο σας!!

με το θηλασμο δεν θυμαμαι..ακομη κραταει? (καλα σου κανει..χαχα.. εμενα θα φτασει φανταρος και θα θηλαζει τη κοβω τη δουλεια..)

Καλημερα και καλη βδομαδα!!

Η Βαλερια εκοψε την πανα εδω και 2 μηνες περιπου,αλλα οταν παμε βολτα καπου εξω,της βαζω ακομα πανα προς αποφυγη ατυχηματων..Την κοψαμε αναγκαστικα,γιατι ειχε παρει αντιβιωση για ωτιτιδα(κατι που κανει πολυ καυστικα τα κακα),και ειχε κανει κακακια μες στον υπνο της.Με αποτελεσμα να εχει τετοιο συγκαμμα,που εγω δεν ειχα ξαναδει !!!!!ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΒΑΜΒΑΚΙ!!!Οποτε και κυκλοφορουσε 10 μερες περιπου γυμνουλα,και σιγα σιγα αρχισε να θελει τουαλεττα(οπως ο Μ.!!!)Αυτο ηταν!!Τελος οι πανες!!!!Επισης ,το βραδυ δεν εβρεχε τις πανες της σχεδον ποτε,σε αντιθεση με τον Μ.που ξυπνουσε και ηταν τιγκα....Καπως ετσι εγινε λοιπον... Οσο για το θηλασμο,συνεχιζουμε ακαθεκτοι....τζι τζι σου ειπααααα,τζι τζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:evil:

Κατα τα αλλα,χθες κ προχθες ειμαστε στη θαλασσα,εξου και η απουσια.Πριν λιγο εφτιαξα και μαρμελαδα βερυκοκο ,απο τη βερυκοκια στην αυλη.

Πως τα παει η Χρ.στον παιδικο??

Μαεστρια,ελιωσες στην ξαπλα το σ/κ??

Χριστινακι,να βγαινεις εξω οσο πιο συχνα μπορεις,να εκτονωνεται η μικρη!Εχω παρατηρησει απ τα δικα μου ,πως ηρεμουν καπως---οχι παντα----ειναι καποιες μερες που σεληνιαζονται!

φιλιααααααααααααα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλη βδομαδα κοριτσια!

τι κανετε?

christin,τι περασε η καημενη η βαλερια.

κανατε μπανακια,ε?

κι εμεις επρεπε να παμε εχθες,

αλλα ειχε εκδηλωσεις στο ταλος για τα παιδια και πηγαμε εκει το πρωι,αν κι η μικρη δεν ηθελε παιδοτοπο και να ζωγραφισει, αλλα επαιζε με τα νερα στο συντριβανι.

μας δωσανε ομως 2 ωρες δωρεαν σε εναν εργαστηρι δημιουργικης απασχολησης,1 ωρα δωρεαν στον ιππικο ομιλο,και μια απολυμανση παιδικου στρωματος!

το απογευμα δουλευα,στις 6,και τωρα παλι στις 3.στις 2 βδομαδες εχω ενα ρεπο,και τα εχω παιξει λιγο..

μιαμαμα,που εισαι εσυ?

προσπ,πηγατε παιδικο?

μαεστρια καλη ξεκουραση,κι ευχομαι να βρεις κατι αφου το θελεις τοσο πολυ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...