Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες!κι εσεις να χαιρεστε οποιον εχετε και γιορταζει σημερα.

μαεστρια να τους χαιρεσαι,και του χρονου με υγεια!

εγω πριν λιγο σχολασα,κοιμισα την μικρη,εφαγα μακαρονια με κιμα και τωρα χαλαρωνω.

ευτυχως η μικρη ειναι καλυτερα.

σημερα την πηγε ο αντρας μου στον παιδιατρο και εχει απλα μια ιωσουλα,κι οχι αμυγδαλιτιδα που νομιζα,και δεν μας εδωσε αντιβιωση.ψηλωσε πολυ λεει,σε 3 μηνες πηρε 3 ποντους,1,01 ειναι και 15,5 κιλα.

εγω της πηρα της μικρης, μπαλαρινες 27 νουμερο και πεδιλακια 26.

προσπ,καλυτερα ειναι η μικρη?

christin πολυ γελασα,περαστικα στον ποπο!χαχαχχα!:tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κοπελιές!

Περιττό να πω ότι χθες γύρισα στις 11 το βράδυ σπίτι ένα ΕΡΕΙΠΙΟ!!!!

Τώρα πάλι στο γραφείο. Δεν παραπονιέμαι, για λίγο ήταν και μακάρι να ήταν για λίγο ακόμα.

Χαλαρά σήμερα, και να μην είναι δηλαδή, θα το πάω εγώ χαλαρά, γιατί δεν αντέχω. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα !!

Πολλες ωρες εργασιας μαζεμενες μαεστρια,οποτε καλη ξεκουραση!

μιαμαμα,πολυ ωραιο το μπλογκ σου!Δεν εχω ιδεα πως φτιαχνει κανεις ενα μπλογκ,αλλα εχεις πολυ ενδιαφερουσες προτασεις.Λεω να φτιαξω αυτο με τα καλαμακια,που ειναι και σουπερ οικονομικο,για διακοσμητικο στο παιδικο δωματιο.Οταν εβρω λιγο χρονο:tongue:..Παντως ,αφου οι Σουηδοι ειναι τρελοι με τη διακοσμηση,γιατι δεν κυνηγας καποια τετοια δουλιτσα?στο στοιχειο σου δηλαδη...Εκει δεν εχει δημοσιους παιδικους σταθμους?Πως λειτουργει το συστημα?

κι εγω προσπαθω να φτιαξω κατι κοσμηματακια,πηγα και σε καποια μαγαζια μπας και τα σπρωξω,αλλα ακομα τιποτα...ημουν ανεκαθεν φαν της χειροτεχνιας.

Παω να ξεκινησω τις αγγαρειες.....εγω θα μαζευω,κι εκεινα θα πετανε....τι ωραια...

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα

miamama η φωτο με τα παπουτσακια σου ειναι φοβερη.. και ολες οι αλλες βεβαια αλλα αυτη μου αρεσε....!!

εχει δικιο η cristin.. και εγω θα το κοιταζα ετσι εναλλακτικα..ποτε δε ξερεις

εχει και το blog για δειγμα..

cristin η σελα θελει και επιδεξιους κωλους αγαπητη μου..χαχα!! ειναι ολα θεμα συνηθειας.. μαλιστα στο ποδηλαταδικο που το πηγα για service ο πωλητης μου προτεινε να αγορασω ενα εξτρα σελας για να ειναι πιο μαλακη.. εχω συνηθισει στα παλουκια του πα και κλεισε εκει το ζητημα..χαχα:tongue:

elenada η μικρη εχει καταρροη και δεκατα μεχρι χθες.. σημερα την ειδα λιγο κομμενη αλλα δεν ξερω τι και πως αλλιως θα εξελιχθει..

Παρασκευη θα παμε να την γραψουμε στον παιδικο και πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα θα ξεκινησει απο Δευτερα (ελπιζω να ειναι καλυτερα απο υγεια και να μην παραταθει)

και σημερα εκανα και την αιτηση για τους δημοσιους με πολυ μικρα ποσοστα επιτυχιας (μου το πε και η υπευθυνη στο βρεφοκομειο) γιατι οι σταθμοι που με εξυπηρετουν εχουν τεραστια ζητηση και μονο με την κληρωση αν γινει και πετυχουμε.. θα δουμε.. αρχες Ιουνιου θα βγουν τα προσωρινα και τελη τα οριστικα αποτελεσματα.. ειδαλλως ιδιωτικο σταθμο και απο Σεπτεμβρη και εφοσον θα μπορουμε.. θα δω και το ΕΣΠΑ οταν βγει μαλλον τον αλλο μηνα...

μετα απο αυτο μου πε κατι ο ανδρας μου με σηφυλιασε και παρολιγο να τον πεταξω εξω απο το παραθυρο..περαστικα μας..

και χθες οταν του πα "μα δεν ειναι υπεροχο που η μικρη θα ξεκινησει σχολειο? τσαντουλα, παιχνιδια με αλλα παιδακια, θα μαθει πραγματα"

και μου ειπε "οχι δεν ειναι ωραιο γιατι τωρα δεν θα την εχουμε στο σπιτι μας κοντα μας.. το παιδι μας τωρα θα λειπει απο μας τοσες ωρες και δεν θελω, θα μου λειπει..κλπ...κλπ"

ελεος!!! εγω ποτε δεν το δα ετσι και κατα την αποψη μου ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το βλεπουμε και ετσι.. καθε ηλικια εχει τις μεταβασεις τις..

καλημερα!

προσπ,περαστικα σας.ελπιζω την δευτερα να ειναι μια χαρα η χριστουλα,και να της αρεσει στον παιδικο.

θα συνηθισει ο αντρουλης σου,κι εμενα στην αρχη μου κακοφαινοταν,αλλα τους κανει καλο.δεν θα λειπει κι ολη μερα,οσες ωρες θελετε θα πηγαινει,και τις πρωτες μερες μεχρι να προσαρμοστει 1-2 ωρες.

μαεστρια σημερα σταματας δηλαδη απο την δουλεια?

μακαρι να εμενες,αφου θελεις και σου αρεσει.

christin καλη επιτυχια με τα κοσμηματακια σου.

Διαφημίσεις

κοριτσάκια γειά σας!!γράφω στα γρήγορα, γιατί έχω δουλειές με φούντο...

ήμουν κάτω μέχρι τώρα με τα πλυντήρια κι ακόμα δεν έχω τελειώσει...έχω μαγείρεμα και τακτοποίηση σπιτιού,το απόγευμα θα έρθει πάλι ο ενοικιαστής με κάποιους να του δείξει το σπίτι...

πάλι τα ίδια...

see you later...θα σχολιάσω μετά αυτά που λέτε...

μαεστρια σημερα σταματας δηλαδη απο την δουλεια?

μακαρι να εμενες,αφου θελεις και σου αρεσει.

Όχι παιδάκι μου, μέχρη τέλη της εβδομάδας θα 'μαι.

Μακάρι να 'ταν λίγο ακόμα. Αν και κουράστηκα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ μετά το χθεσινό 14ωρο!

Τώρα περιμένω, λίγο ακόμα και φεύγω ... για να πάω για μάθημα και μετά παιδίατρο.

Πωωωωωωωωωωω, δε ξέρω αν θα την πάλευα αν δούλευα φουλ τάιμ. Φαντάζομαι ότι προσαρμόζεσαι.

Καλό απόγευμα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να'μαι πάλι...πάω να ξαπλώσω λίγο, οι υπόλοιποι πήγαν ήδη...

λοιπόν τι έλεγα...αααα

Cristin σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το μπλογκάκι μου!!! κι εγώ όλα αυτά που βάζω κατά καιρούς θέλω να τα φτιάξω...αλλά δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για έξοδα...

κοιτάζω και για δουλειές διακοσμητή, αν και δεν υπάρχουν πολλές αγγελίες, το θέμα μου όμως είναι τα Σουηδικά, που δεν τα ξέρω...οπότε με περιορίζει σε αυτό τον τομέα...

θα προτιμούσα να δούλευα βέβαια από το σπίτι, ίσως κάτι με το blog μου, δεν το έχω σκεφτεί καλά ακόμα,το επεξεργάζομαι...

"κάποιοι" έτσι την έχουν κάνει λαχείο... έχουμε παραδείγματα γύρω μας...να μην αναφέρω...

Δημόσιοι είναι οι παιδικοί σταθμοί, αλλά δεν μπορούν να μου την πάρουν ακόμα, εφόσον δεν είμαι γραμμένη στο σύστημα τους. με το που γραφτεί ο άντρας μου θα πάμε να ρωτήσουμε τι δικαιούμαστε...οι επίσημοι άνεργοι μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους για μερικές ώρες την εβδομάδα.

οπότε θα δείξει...

Cristin να δικτυωθείς μέσω φέις...πολλές πουλάνε έτσι κοσμήματα...καλή επιτυχία!

είχα πάρει κι εγώ πέρσυ 2 ζευγάρια σκουλαρίκια από μια κοπέλα,με αλπακά.

προσπ θα μπείτε κι εσείς σιγά σιγά στο κλίμα του παιδικού...ωραία!!

Μαέστρο ερείπιο ε? μακάρι να μπορούσαμε να δουλεύουμε part time με λεφτά full time!! καλό??????χαχαχα

ελεναδίτσα πως πάει η δουλειά?

Διαφημίσεις

γεια σας!

που ειστε σημερα?

μολις σχολασα κι εφαγα,

και τωρα θα παω να παρω την μικρη απο της πεθερας να παμε καμμια βολτα.

νυσταζω,αλλα αν κοιμηθω θα σηκωθω το βραδυ.

εχθες σχολασα 12 και σημερα ημουν πρωι.

τελεια νεα μιαμαμα!περασε ο πονοκεφαλος?εδω ολο φυσαει,να δω ποτε θα παμε θαλασσα..

Μαέστρο ερείπιο ε?

Eντελώς! Είναι μεν για λίγες μέρες, αλλά είναι από 9-13 ώρες και τα 'χω δει όλα!

κορίτσια που είστε σήμερα?

Νομίζω ότι είχε πρόβλημα ο σέρβερ τους πάλι, δεν μπορούσα να μπω νωρίτερα.

Σήμερα - και αύριο - είμαι 1-10 το βράδυ. Τουλάχιστον βλέπω λίγο τα μικρά μου το πρωί. :|

Τεσπα, δε παραπονιέμαι, μέχρι το Σάββατο θα 'μαι, μακάρι να 'ταν λίγο ακόμα, τα χρειαζόμαστε τα λεφτά, όπως όλοι.

Καλό απόγευμα κοπελιές. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

hello!

εμενα και τα δυο μικρα ειναι με συναχι και βηχα (απο τα φλεγματα).. μια χαρα δηλαδη!

ηδη μαζεψα τα πρωτα μωρουδιακα παιχνιδια του μικρου που δεν μπορει να παιζει πια και τα αποθηκευω για καμια γκαστρουλα φιλη που θα τα χει αναγκη..

το σπιτι μπαχαλο εντωμεταξυ.. το γεφυρι της Αρτας..χαχα

εχθες εκατσα και ξεκαθαρισα αποδειξεις τοτ 2011.. η καταντια μας δεν εχει οριο.. 1600 ευρω σε εξοδα delivery, παιδοτοπους, καφετεριες (λιγο ο ανδρας μου καθημερινα στη δουλεια, πολυ εγω στην εγκυμοσυνη σχεδον καθε βραδυ ολο και κατι παρεγγελνα..) δεν παιζομαστε..ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ..χαχα

αυτα.. με λιγα λογια.. κανενα συγκλονιστικο νεο..

να'μαι πάλι...

προσπ περαστικά στα μικρά!

μαέστρο ποιος κρατάει την μικρή τα πρωινά?

ελεναδίτσα κι εδώ παρόλο την ζεστούλα, έχει μόνιμα αέρα!!

Στην κέρκυρα πρώτα κοιτούσαμε από που φυσάει και μετά διαλέγαμε παραλία...γιατί ο αέρας έκανε τα νερά χάλια...

καλέ προσπ με τόσο που τρως απορώ πως δεν παχαίνεις...

αν έτρωγα συνέχεια ντελίβερυ θα είχα πάει 200 κιλά...όχι ότι τώρα δεν είμαι...

κάνα κόλπο να χάσω βάρος δεν υπάρχει?

δεν μπορώ ούτε γυμναστήριο να πάω, ούτε ποδήλατο να κάνω, ούτε κολύμπι...δίαιτα επίσης δεν γίνεται...όλα αυτά προϋποθέτουν λεφτά!!καταραμένη φτώχεια...

κι ο μεταβολισμός μου έχει χαλάσει τελείως...

ενώ έχω ελαττώσει το φαγητό δεν χάνω βάρος...

αυτά...

να'μαι πάλι...

προσπ περαστικά στα μικρά!

μαέστρο ποιος κρατάει την μικρή τα πρωινά?

ελεναδίτσα κι εδώ παρόλο την ζεστούλα, έχει μόνιμα αέρα!!

Στην κέρκυρα πρώτα κοιτούσαμε από που φυσάει και μετά διαλέγαμε παραλία...γιατί ο αέρας έκανε τα νερά χάλια...

καλέ προσπ με τόσο που τρως απορώ πως δεν παχαίνεις...

αν έτρωγα συνέχεια ντελίβερυ θα είχα πάει 200 κιλά...όχι ότι τώρα δεν είμαι...

κάνα κόλπο να χάσω βάρος δεν υπάρχει?

δεν μπορώ ούτε γυμναστήριο να πάω, ούτε ποδήλατο να κάνω, ούτε κολύμπι...δίαιτα επίσης δεν γίνεται...όλα αυτά προϋποθέτουν λεφτά!!καταραμένη φτώχεια...

κι ο μεταβολισμός μου έχει χαλάσει τελείως...

ενώ έχω ελαττώσει το φαγητό δεν χάνω βάρος...

αυτά...

κοντος ψαλμος αλληλουια.. στην ηλικια που ειμαι ο μεταβολισμος συνηθως αλλαζει.. πιστευω την μετα θηλασμο εποχη θα αποκτησω παλι..καμπυλες να το πω ευγενικα??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...