Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλέ γιατί να μην κοιμάται μετά τις 7-8???

η Έλλη ξυπνάει 7 κι εγώ 1-2 ώρες αργότερα,βλέπει παιδικά κι εγώ κοιμάμαι!!!!χιχι

καλημέραααααααα

σήμερα έχει τσάρκα!!

εσυ εχεις ησυχο παιδι!εμενα ερχεται αμεσως στο κρεβατι μου και θελει γαλα.

την πηρε σημερα ο πατερας της μεσα στο σαλονι κι εκλεισε την πορτα της κρεβατοκαμαρας να κοιμηθω παραπανω,και ανοιγε την πορτα συνεχεια και με πειραζε.μονη της αν κατσει θα κανει το δωματιο χαλια και μετα θα παει και στα αλλα δωματια να κανει το ιδιο..

μετα την πηγε στης γιαγιας της κι επιτελους κοιμηθηκα.

καλη βολτιτσα μιαμαμα!που θα πατε?

καλημερα δεν ειπα!πριν 2 ωρες σηκωθηκα,οποτε..

εφτιαξε ο καιρος,βγηκε ο ηλιος επιτελους.τελικα εβρεξε εχθες το βραδυ,που εγω ετρεχα πανω κατω στην πιστα με τις αναπηρικες..

καλη δουλεια μαεστρια!τι δουλεια κανεις και θα ειναι μια βδομαδα μονο?

δεσποινα,εμενα χαλασε το πλυντηριο ρουχων κι εχθες εσπασε το γυαλινο πορτακι στο ραφι της κουζινας.ελπιζω να μη χαλασει τιποτα αλλο..

προσπ,καλη αρχη στην μικρη σου με τον παιδικο και φιλια και στα δυο ζουζουνια!να σε ρωτησω,εσυ που κανεις ποδηλατο, εχεις παρει την μικρη μαζι σου με αυτα τα ποδηλατα που βαζεις μπροστα το παιδι?μου λεει μια φιλη μου συνεχεια να παμε να νοικιασουμε τετοια ποδηλατα και να παμε βολτα τις μικρες,αλλα φοβαμαι.δινει ο δημος δωρεαν με ταυτοτητα και θα ειναι ωραια αλλα το σκεφτομαι.εχω να ανεβω και σε ποδηλατο χροοονια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ εχεις ησυχο παιδι!εμενα ερχεται αμεσως στο κρεβατι μου και θελει γαλα.

την πηρε σημερα ο πατερας της μεσα στο σαλονι κι εκλεισε την πορτα της κρεβατοκαμαρας να κοιμηθω παραπανω,και ανοιγε την πορτα συνεχεια και με πειραζε.μονη της αν κατσει θα κανει το δωματιο χαλια και μετα θα παει και στα αλλα δωματια να κανει το ιδιο..

μετα την πηγε στης γιαγιας της κι επιτελους κοιμηθηκα.

καλη βολτιτσα μιαμαμα!που θα πατε?

καλημερα δεν ειπα!πριν 2 ωρες σηκωθηκα,οποτε..

εφτιαξε ο καιρος,βγηκε ο ηλιος επιτελους.τελικα εβρεξε εχθες το βραδυ,που εγω ετρεχα πανω κατω στην πιστα με τις αναπηρικες..

δεσποινα,εμενα χαλασε το πλυντηριο ρουχων κι εχθες εσπασε το γυαλινο πορτακι στο ραφι της κουζινας.ελπιζω να μη χαλασει τιποτα αλλο..

προσπ,καλη αρχη στην μικρη σου με τον παιδικο και φιλια και στα δυο ζουζουνια!να σε ρωτησω,εσυ που κανεις ποδηλατο, εχεις παρει την μικρη μαζι σου με αυτα τα ποδηλατα που βαζεις μπροστα το παιδι?μου λεει μια φιλη μου συνεχεια να παμε να νοικιασουμε τετοια ποδηλατα και να παμε βολτα τις μικρες,αλλα φοβαμαι.δινει ο δημος δωρεαν με ταυτοτητα και θα ειναι ωραια αλλα το σκεφτομαι.εχω να ανεβω και σε ποδηλατο χροοονια!

πρωτα απο ολα να σου πω πως τα ιδια κανει και η δικια μου τα πρωινα.. ελεος δεν εχει..

ευχαριστω για τις ευχες

σχετικα με το ποδηλατο ποτε δεν θα παρω παιδι μαζι μου πανω σε κατι με ροδες και που το οδηγω εγω.. κατα τ αλλα μια χαρα φαινεται

Γεια σας κοριτσια!

Ελεναδα,κι εγω δεν θα τολμουσα να βαλω τα παιδια στο ποδηλατο,γιατι η παραμικρη πτωση μπορει να ειναι τραυματικη...ασε που φοβαμαι την οποια μετακινηση βαρους μπορει να κανει το παιδι και μετα.....μπαμμμμ!!Αλλοι το τολμανε βεβαια...και σιγουρα εξαρταται απο το μερος,δηλαδη αλλο μες στην πολη κι αλλο καπου απομερα.. (για πες βρε προσπ,ποτε βρισκεις χρονο και για ποδηλατο?)

Για τη βαφτιση που λετε,δεν ειναι οι νονοι το θεμα ,αλλα τα λεφτα!τι αλλο??:evil:Ακριβως επειδη ειμαστε εδω στην Κρητη,οι γνωστοι ειναι πολλοι ,αρα και το τραπεζι που ακολουθει ακριβο!

μιαμαμα,κι εγω εχω να πω πως η μικρη εχει γινει πολυ κουκλα τελευταια!της εκανε καλο η Σουηδια φαινεται...ασε που εκει ,ειναι οι περισσοτερες ανω του 1.70.....ο μ.φοραει νουμερο 25-26,η β.23...

δεσποινιω ,τι ποδαρας ειναι ο μητσ.??ετσι ειναι τα αγορια....σφιχτερμεν!

γεια σσου γιουπι!

οσο για το πρωινο ξυπνημα,8-8.30 το αργοτερο και μεσα στο πρωτο λεπτο εχουν τη ζωντανια λες και εχουν πιει 8 καφεδες....

επισης ,το χαρης μου αρεσει πολυ !το χαραλαμπος,ασε καλυτερα να μην πω τι πιστευω...χιχιχι

και για τα κιλα,εγω πλεον αδυνατω να ανατισταθω στο οτιδηποτε...τρωω κααθε ειδους μαλακια που υπαρχει,χωρις πολυ σκεψη..και ειμαι στα 68 κιλα,ακριβως στα κιλα δηλαδη,πριν τις εγκυμοσυνες...για να τα χασω,θα πρεπει να ελευθερωθω απ'τα παιδια....οσο ειμαι σπιτι ολη μερα μαζι τους,μοιραια παω στο ψυγειο....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα!

που ειστε ολες?βολτουλα?

christin,πολυ γελασα με τα τικερακια σου!

κι εγω φοβαμαι αυτο που λες με το ποδηλατο,ειναι στην παραλιακη,κι εχει αρκετη κινηση.

μαλλον θα παρω το ποδηλατο της και θα περπαταω εγω.

εχθες το βραδυ ειχε πυρετο η μικρη,και μαλλον εχει αμυγδαλιτιδα..

παω να ετοιμαστω για δουλιτσα.φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γεια σας κορίτσια.

πολύ κίνηση βρε στο καφέ....

μιαμαμα εμείς 24 νούμερο φοράμε και για βάφτιση πολύ πιθανόν τον Αυγουστο.

προσπ καλή αρχή και καλή προσαρμογή στον παιδικό. όσο για τον ύπνο και η μεγάλη απο μόνη της 8μιση στο πόδι είναι και ας κοιμηθεί στις 11 το προηγούμενο βράδυ....μα δεν κουράζονται??? και επίσης είναι συνέχεια τιμωρία γιατί δεν σέβεται τον άλλον όταν κοιμάται. Δεν λέω για το πρωί αποκλειστικά, δεν παίζει να ξυπνήσει και να με αφήσει να κοιμηθώ, θα θέλει να κατουρήσει, να φάει, να πιει χυμό, να δει ένα dvd και χίλια δυο και το μεσημέρι αν ξαπλώσει ένας απο τους δυο μας πάλι πάει και ενοχλεί για οποιαδήποτε βλακεία της κατέβει στο καφάλι. βρε φωνάζουμε , βρε τμωρία....τα ίδια...

Διαφημίσεις

Καλημερα

εμενα η μικρη εχει ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΕΙ.. τις τελευταιες 3 μερες δεν καταλαβαινει τιποτε.. χθες 6 φορες τιμωρια μπηκε μεχρι να ηρεμησει.. εγω φωναζω σα το ζωο πραγμα το οποιο με στενοχωρει διοτι ουδεποτε δεν εκανα και πλεον ουτε το ελεγχο..αλλα ετσι μονο τσακιζεται..

καλα πλακα κανετε? εγω το μονο που χω καταφερει ειναι καθε μεσημερι να την βαζω στο κρεβατι για μια ωρα και ειναι η μονη ωρα που ΙΣΩΣ και να κανω καμια δουλεια με σχετικη ησυχια διοτι αν δεν κοιμηθει (σπανιο πια) συνθως παιζει με τα παραμυθια της ησυχα στο κρεβατι εκτος αν εχει τσιτες οπου παραλληλα τραγουδαει γκαριζοντας και εκει αρχιζω τις επιπληξεις..

αλλα να σεβαστει τον υπνο αλλου?? δεν το καταλαβαινει πιστευω οσον αφορα την αναγκαιοτητα και συμφωνω με την cristin που λεει οτι ειδικα το πρωι ειναι σα να χουν πιει 8 καφεδες.. δεν λυπουνται τιποτε και κανεναν

εμενα η μικρη ειναι με συναχι και δεκατα απο χθες το βραδυ και εμεινα στο σπιτι γιατι εχουμε και υδραυλικο ο οποιος φτιαχνει (εχει σκαψει δηλαδη) στο μπανιο την αποχετευση η οποια εκανε διαρροη μεσα απο τον τοιχο και εβγαλα μουχλα στο ντουλαπι της κουζινας..

ειχα και τη κουνιαδα πρωινιατικα να μου πρηζει τον ερωτα και να γινομαστε ρομπιδι μπροστα στον ξενο ανθρωπο γιατι τελευται στιγμη αποφασισε να μου βγαλει το εισοδημα του 11 για να κανω αυριο την αιτηση για τον δημοσιο παιδικο σταθμο ενω 5 μερες εχω ολα τα χαρτια και επειδη αγχωνεται με τις λεπτομερειες προσπαθουσα ν ατις εξηγησω και εκεινη απο το αγχος της αλλα καταλαβαινε ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑ :evil::evil::evil::evil: και μεχρι να καταληξουμε να συμφωνησουμε μονο που δεν την εδειρα...

(No merci...με τιποτε.. )

cristin ποδηλατο κανω σχεδον καθημερινα οταν παω και ερχομαι απο τη δουλεια (οικονομια, γυμναστικη, χαρα!!) μονο με την κακοκαιρια δεν κανω και οταν εχω αλλες δουλειες που δεν μπορω να το παρω..

αυτα..

:evil::evil::evil::evil::evil: εχω νευρααααααααα λεμε....

viki ευχαριστω για τις ευχες.. και η πλακα ειναι οτι απο τον Μαρτη τωρα αρρωστησε λιγο πριν ξεκινησει τον παιδικο..δεν παμε καλα.. ελπιζω να μην ειναι η αρχη μιας μεγαλης ταλαιπωριας αν και ο σκατοκαιρος δεν βοηθαει.. χειροτερα τα κανει.. τουλαχιστον να μην ειναι αρρωστα στη βαπτιση (ειδικα ο μικρος)

Γραμματεία σε σεμινάρια. Καλά είναι, παίρνω κάνα φράγκο, βγαίνω και λίγο απ' το σπίτι.

Για τη βαφτιση που λετε,δεν ειναι οι νονοι το θεμα ,αλλα τα λεφτα!τι αλλο??:evil:Ακριβως επειδη ειμαστε εδω στην Κρητη,οι γνωστοι ειναι πολλοι ,αρα και το τραπεζι που ακολουθει ακριβο!

Ενώ εμείς εδώ κοπελιά τα κόβουμε τα τραπέζια σιγά σιγά. Εγώ μόνο την οικογένειά μου και τους κουμπάρους θα κάνω. Κι επειδή έχουμε αμφότεροι μεγάλες οικογένειες, πάλι καμιά 40ρια άτομα θα 'ναι και στενάζω! Που να τους έκανα κι όλους τραπέζι, απαπαπαπα!

Καλημέρα κοπελιές.

Σήμερα γιορτάζει ο χάζμπαντ, η μανούλα και δύο απ' τις ανηψιές μου.

Εγώ βέβαια θα 'μαι στη δουλειά έως τις 10 το βράδυ. Πέτυχα τη μέρα. :mrgreen:

Να σας κεράσω κοριτσάκια, που γιορτάζουν οι αγαπημένοι μου!:D

cupcakes.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

συμπληρωνω και εγω περι βαπτισεως.. και εμεις στο σπιτι μονο οι συγγενεις μου, οι κουμπαροι που ειναι οι εργοδοτες μου συνεπως εχω να καλεσω και απο τον κυκλο μου..κατι στενοι φιλοι απο εδω και απο εκει.. καμια 80αρια θα μαζευτουμε..

τουλαχιστον βρηκα αξιοπρεπες catering που θα μου παει 500 ευρω με αποδειξη, ειδαλλως ανευ θα ερθει πιο οικονομικα...

καλημέρα!

Απο το χάμαρα ξύπνια τώρα κατάφερα να καθήσω και να πιω καφέ και όχι για πολύ αφού στις 2 έρχεται η κόρη μου.

Να ευχηθώ χρόνια πολλά και ευτιχισμένα στην Ελενάντα και να χαίρεσαι όλους τους εορταζόμενους μαεστρία, ειδικά τον χαζμπαντούλη:D

όσον αφορά τη βάφτιση και εγώ λεφτά για ''πέταμα'' δεν έχω . Δεν έχουμε κάνει πλάνο ακόμα αλλά και 20 καλεσμένοι μου αρκούν...

Αυτός ο καιρός ζέστη - κρύο μου φαίνεται είναι ο χειρότερος για ιώσεις και κρυλογήματα. περαστικά στις αρρωστούλες σας προσπ και ελενάντα.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

τα νέα του σκ μπορείτε να τα δείτε εδώ...

http://christinad-christinascorner.blogspot.se/2012/05/malmo.html

τελικά βλέπω η δική μου έχει ποδάρα!!!

cristin σε ευχαριστώ πολύ...εγώ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη καθότι κουκουβάγια!!!!χιχι

τρως ότι να΄μαι και είσαι 68 κιλά????????????? αίσχος!!!!δεν με λυπάσαι?:(:(

μαέστρο μου να χαίρεσαι τους δικούς σου,στα είπα και στο φέις, ωραία η δουλίτσα σου, μακάρι να σου παρουσιαστεί πάλι κάτι τέτοιο για πιο πολύ καιρό.

ελενάκι χρόνια πολλά και πάλι!!!

προσπ περαστικά στο κορίτσι σου? την επόμενη δευτέρα ξεκινάει παιδικό ή σήμερα?

Βικάκι μου φιλάκια στα κουκλιά σου!!24 ε????και ψηλή και μικρό πόδι, μια χαρά!!

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

τα νέα του σκ μπορείτε να τα δείτε εδώ...

http://christinad-christinascorner.blogspot.se/2012/05/malmo.html

τελικά βλέπω η δική μου έχει ποδάρα!!!

cristin σε ευχαριστώ πολύ...εγώ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη καθότι κουκουβάγια!!!!χιχι

τρως ότι να΄μαι και είσαι 68 κιλά????????????? αίσχος!!!!δεν με λυπάσαι?:(:(

μαέστρο μου να χαίρεσαι τους δικούς σου,στα είπα και στο φέις, ωραία η δουλίτσα σου, μακάρι να σου παρουσιαστεί πάλι κάτι τέτοιο για πιο πολύ καιρό.

ελενάκι χρόνια πολλά και πάλι!!!

προσπ περαστικά στο κορίτσι σου? την επόμενη δευτέρα ξεκινάει παιδικό ή σήμερα?

Βικάκι μου φιλάκια στα κουκλιά σου!!24 ε????και ψηλή και μικρό πόδι, μια χαρά!!

την επομενη Δευτερα..

maestria ,να χαιρεσαι τον συζυγο

ελεναδιτσα,χρονια πολλα κι απο εμενα κι ας ειναι λιγο αργα το βραδυ

προσπ,και μετα αναρωτιεσαι πως εχεις γινει στυλακι..μπραβο που κανεις ποδηλατο!κι εγω πηγα εχθες για 40 λεπτα (κοιμηθηκαν ταυτοχρονα και ηταν ο γ. σπιτι),και τωρα ποναει ο πωπος απο τη σελα γαμωτη...

καληνυχτουδια σε ολες!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...