Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!

Ετοιμάζομαι να κατέβω με την Έλλη μέχρι κέντρο για κάτι δουλειές...

ψάχνω της καημένης και μια μπάλα να πάρω φθηνή, αλλά που...μα να μην έχει τύπου τζάμπο?δεν θέλω να δώσω και 5Ε...

ο καλό μου δουλεύει σήμερα!!!χιχι

Γιουπίδιον στείλε ότι έφτιαξες, βρήκα χθες ένα σίτε να εκτυπώσεις ότι θες...

τρελάθηκα με αυτά που έχει...αποθηκεύστε το, όλο και κάπου μπορεί να χρειαστεί.

http://anythingbutperfect.com/

διάβασα και για την λακτόζη και για την γλουτένη, κοιλιοκάκη κλπ...

έχει πολλά συμπτώματα η κοιλιοκάκη, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

κάνουμε πειράματα,να δούμε τι θα πιάσει...

το πιο πιθανό να είναι κατασκευαστικό το θέμα, έχει που να μοιάσει!!!

μαέστρο μου που δουλεύεις?και την μικρή που την άφησες!!άντε θα ξελαμπικάρεις κι εσύ λίγο.

ναι η κοπελάρα μου είδες ...έχει μεγαλώσει πολύ...της κάνει καλό ο αέρας της Σουηδίας!!!χιχι

έχει ξεκινήσει και μας φωνάζει "μάμα" "πάπα"!!!!το ακούει στα παιδικά και η μπέμπα της που έχουμε από ελλάδα δεν μιλάει ελληνικά!!!χιχι

κι έχει πολύ πλάκα...μας λέει "έτσι σας λέω εγώ, μάμα, πάπα"!!! και χαιρετάει και στα Σουηδικά...

πιο πολλά κι από μένα θα ξέρει σε λίγο.

Πειτε ρε παιδια τι ειναι η κοιλιοκακη? θα το googlarω..

εγω εξυπηρετουμαι απο το Σπιτικο www.tospitiko.gr εδω και 3 χρονια και ειμαι ικανοποιημενη απο τιμες αλλα ζηταω μονο να μου τα φερουν. Τα στηνω η ιδια.

μπραβο που βλεπεις διαφορα YIOUPI.. εγω εφαγα λιγη πιτσα με τυρι και ειδα αιμα στον μικρο... :?.. εχουμε μελλον ακομη..

miamama ειναι σφουγγαρια.. σιγουρα θα μιλησει Σουηδικα πιο γρηγορα και πιο ευκολα απο σενα..

για πες μας με τον ανδρα σου και τη δουλεια τι γινεται?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα απο την χειμωνιάτικη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία μόλις 18 βαθμοί. Θα ξαναβγάλουμε τα χειμερινά....πάλι καλά που άφησα κάποια έξω δηλαδή...

Ο Χάρης (πρώτη φορά τον προσφωνώ έτσι:?) κοιμάται μαέστρο. Χθες ήταν οοοοοοοοοοοολη μέρα ξύπνιος και δεν ήξερε τί θέλει. Ευτυχώς μάλλον τον κούρασε αυτό και σήμερα κοιμάται. εγώ να δούμε πότε θα κοιμηθώ. Απο τις 6 ξύπνια είμαι και όποτε λέω να ξαπλώσω λίγο τότε αρχίζει και νιαουρίζει:rolleyes: μετά έρχεται η κόρη μου και τότε είναι που δεν μπορώ να κοιμηθώ.

να΄μαι κορίτσια, περπατούσα πόσες ώρες...ανακάλυψα κιόλας γιατί με ενοχλούν τα παπούτσια μου, με χτυπάνε...άλλαξα νούμερο, φορούσα 39 και τώρα θέλω 41!!!

βέβαια αφού έχω πόσα χρόνια να αγοράσω παπούτσια, κι έχω πάρει πόσα κιλά...

η κοιλιοκάκη προσπ είναι όταν έχει δυσανεξία στην γλουτένη, που σημαίνει δεν μπορείς να φας ζυμαρικά, ψωμί, αλεύρι κι ένα σωρό άλλα...

στη δουλειά πήγε 2 μέρες αυτήν την εβδομάδα,την επόμενη θα δουλέψει όλες τις μέρες...

καλά πάνε τα πράγματα,του βγαίνει ο πάτος βέβαια.

τον έχουν πάρει προσωρινά και βλέπουμε, να μπει τουλάχιστον κάνα μεροκάματο...

στο σπίτι θα μείνουμε 2 μήνες ακόμα, ίσως και 3!!!ευτυχώς γιατί μας αρέσει κιόλας το σπιτάκι μας,δεν βρίσκαμε κι άλλο...

17 βαθμούς έχει κι εδώ Βίκυ μου, με ανοιξιάτικα είμαστε!!να δω πότε θα βάλουμε καλοκαιρινά.

Τις είδες Βίκυ μου ε? είχα ξεχάσει ότι είχα στείλει φώτο...

σε ευχαριστώ...βλέπω κι εγώ μεγάλη διαφορά...δεν μπαίνει στα ρούχα της, αλλάζει...φοράει νούμερο παπούτσι 27...τα δικά σας τι νούμερο?

γεια σας κοριτσια!

τι κανετε?

κι εδω χαλια ο καιρος,κι αυριο λενε βροχες..κι ειχα 2ημερο ρεπο και μονο δουλειες εκανα..

σημερα δουλευω στις 9,και νυσταζω απο τωρα..

μιαμαμα,ωραια νεα διαβαζω με το σπιτι,την δουλεια,μπραβο!πολυ χαιρομαι!

εβγαλε η αδερφη σου το παιδι χαραλαμπια?και πως το φωναζουν?

κοριτσια με το καλο οι βαφτισεις!

βικη ωραιο ονομα το χαρης.καλυτερο εννοειται απο το χαραλαμπος,λαμπης ή μπαμπης. εσεις ποτε λετε για την δικια σας βαφτιση?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

η Δέσπ κάπου εδώ γύρω...

μου χαλασε το λαπτοπ...:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: και το πλυντηριο πιατων:evil::evil::evil: και το aircondition:evil::evil::evil: υπο διαλυση ειμαστε:evil: οποτε εφτιαξα τα 2 τελευταια και το λαπτοπ τον αλλο μηνα (ελεος 300 ευρω μου πηγαν τα αλλα 2!:confused:)...και για να κατεβω κατω στο γραφειο που εχω το desktop με τα μικρα δεν παιζει γιατι κατεβαζουν ολα τα βιβλια απο τις βιβλιοθηκες σε χρονο dt:evil::evil::evil::evil: οποτε αραια και που...

χριστινα οντως η μικρη εχει γινει κουκλα!! παντως για την κοιλια μην ανησυχεις και πολυ μαλλον η κατασκευη της ειναι ετσι..η ανηψια μου ειναι στα ιδια κυβικα με την ελλη (δεν εννοω παχουλες αλλα σχετικα μεγαλοσωμες εξου και το 27!!! νουμερο παπουτσι και τωρα στα 4 αρχισε να της πεφτει η κοιλιτσα...

η μελ φοραει 25 (και ο μικρος 2 χρονια μικροτερος 23!!!απιστευτο!και ειναι και στουμπος αλλα εχει ποδαρα!)

ελεν και εδω πολυ χαλια ο καιρος και μου την εχει δωσει!!!μια εβδομαδα βρεχει λυσσαξε!

γιουπακι σε εχασα τελευταιως...μπραβο για τη μικρη!!!μακαρι να το ξεπερασει γρηγοροτερα απο τη λ..εγω εδωσα στο μικρο να πιει αριανι (γιατι το γαλα ακομα ουτε μια γουλια δεν πινει να καταλαβω τι γινεται ) και ηπιε αρκετο και δεν φαινεται να τον εχει πειραξει! ελπιζω να το συνηθισει και να πινει εστω τετοιο γιατι εχω κατεβασει τους μισους πορτοκαλεωνες της αρτας για τους πρωινους χυμους και εχω ξεπαραδιαστει με 4 γιαουρτια τη μερα:shock:

cristin ΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!Καλα η μικρη μεγαλωσε τρελα!!!!!!!κουκλιτσα ειναι!!!βαλε και καμια φωτο προσφατη του μανολο εχουμε να τον δουμε πολυ καιρο!

προσπ κοψε τις πιτσες μαρη...το ξεκανες το παιδι...και φτου σου για τα κιλα ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!!Πετσι και κοκκαλο εισαι παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ασχετο οι φωτο απο το πασχα τελειες!)

αυταααααα....μπαι μπαι....

προσπ κοψε τις πιτσες μαρη...το ξεκανες το παιδι...και φτου σου για τα κιλα ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!!Πετσι και κοκκαλο εισαι παιδι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ασχετο οι φωτο απο το πασχα τελειες!)

αυταααααα....μπαι μπαι....

στη κυριολεξια ομως.. φαινονται τα κοκκαλα μου.. :| τρωω δυο γευματα την ημερα μονο.. και γενικα αποφευγω διαφορα λογω και της δικης μου υγειας σχετικα με το γαστρεντερικο που λειτουργει αψογα πλεον μετα απο 15 χρονια και βαλε..

(εξαφανιστηκατε καλεεεε!! και μολις αναρωτηθηκα..ΤΣΟΥΠ σαν τις μυγες γυρω απο το μελι..)

παω στον τσουπρο που πραγματικα τον κοβω Π Ο Λ Υ ζωηρο και φωνακλα..

η μικρα την επομενη Δευτερα ξεκινα παιδικο..

και ηδη απο το εργαστηριο που την παω εχει μαθει ομορφα και δυσκολα πραγματα οπως πχ γλωσσοδετες και τραγουδακια παραδοσιακου τυπου..

μακαρι μακαρι μακαρι τα παιδακια σας να ξεμπερδευουν με τις αλλεργιες.. μακαρι....

χμ.. ερωτηση.. πως τα κρατατε σε αποσταση απο μπισκοτα, τροφες και σκατολοιδια που δεν κανει να τρωνε ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ αδελφια τους κατεβαζουν τα παντα?????? (ειδικα εσυ desp γιατι η yioupi ειχε το ιδιο θεμα και με τη μεγαλη)

miamama σκατοκαιρο στην Αθηνα.. ευρωπαικο κλιμα αλλα βαρετο..

αφηστε που ο μικρος ειναι σα να χει καταπιει ρολοι και ΚΑΘΕ μερα στις 5 αρχιζει η γκρινια για να τον βγαλω εξω.. μολις δει καροτσι κανει σα το σκυλακι που βλεπει το λουρι του.. και σημερα που δεν τον εβγαλα μας τα κανεεεεεεεεεε ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...με τπ συμπαθειο..:tongue:

καλέ δεν σας προλαβαίνω πολυλογούδες...

λοιπόν...

ελεναδίτσα μου καλή δουλίτσα, ναι καλά για την ώρα...δεν λέμε και πολλά παραέξω βέβαια...όταν θα πάρουμε στα χέρια μας τον πρώτο μισθό θα χαρούμε περισσότερο!!

ήρθε ο ενοικιαστής απρόοπτα προχθές...επέστρεψε από Αφρική...μεσημέρι κοιμόταν μπαμπάς και κόρη,και για καλή μας τύχη δεν γινόταν χαμός στο σπίτι...ξέρετε παιχνίδια παντού πεταμένα κλπ...

μόλις είχα πλύνει και τα πιάτα...εντελώς αδιάκριτος...έκανε τον έλεγχο του...και είναι ικανοποιημένος!!

χθες μας έφερε ένα ζευγάρι να δουν το σπίτι για να το νοικιάσουν αύγουστο ή σεπτέμβρη νομίζω...

μας είπε σίγουρα 2 μήνες να μείνουμε,ίσως και 3.

η αδερφή μου έβγαλε 2 ονόματα στην πρώτη...κι από τις 2 μαμάδες τους. και 2 στην δεύτερη από τους 2 μπαμπάδες...ευτυχώς την φωνάζουν με το άλλο όνομα Χριστιάννα.

Δεσποινιώ καλώς την...έτσι είχαμε πάθει εμείς το καλοκαίρι, όλες οι συσκευές η μία πίσω από την άλλη!!!άτιμα λεφτά!!

ευχαριστώ, το είδες το κορίτσι μου...ελπίζω να της πέσει σύντομα η κοιλιά, εμείς πάντως με την πρώτη ευκαιρία θα την πάμε κολυμβητήριο ή χορό...κάτι τέλοσπάντων με το που τακτοποιηθούμε.

τελικά το 27 είναι μεγάλο!!!!

προσπ κορμάρα έκανες δλδ...έχω κόψει κι εγώ λίγο το φαγητό,γιατί όλη μέρα σπίτι σαν το βόδι θα γίνω...

έμαθε βόλτες το καμάρι σου ε?

εγώ την δική μου την έχω σε αποχή από όλα αυτά...σοκολοτοειδή!!

αφού τα βλέπει στην τηλεόραση και λέει "αυτό θέλω να φάω"...της λέω ναι και εκεί μένει...θυμάται ότι στην γιαγιά έτρωγε σοκολάτα...

προχθές έφτιαξα πάστα φλώρα, έφαγε ένα κομματάκι, την κρύψαμε την υπόλοιπη...

σήμερα ήρθε το παγωτατζίδικό και κάθε φορά που ερχόταν δε παίρναμε...οπότε κατεβήκαμε κάτω και διάλεξε παγωτό...καταχάρηκε!!!!!!!!πρώτη φορά που έφαγε παγωτό...της έχω δώσει λίγες φορές από το δικό μας κουπάκι πέρσυ το καλοκαίρι...

μόνο μπισκότα τρώει όταν πηγαίνουμε βολτίτσα έξω ή καφέ...

σπάνια δλδ!!

Μπία!!!!απαπα!!!!χαχαχαχα

Διαφημίσεις

σ

χμ.. ερωτηση.. πως τα κρατατε σε αποσταση απο μπισκοτα, τροφες και σκατολοιδια που δεν κανει να τρωνε ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ αδελφια τους κατεβαζουν τα παντα?????? (ειδικα εσυ desp γιατι η yioupi ειχε το ιδιο θεμα και με τη μεγαλη)

:tongue:

εμενα ο μικρος δεν ετρωγε τιποτα μεχρι το χρονο....κυριολεκτικα τιποτα περα απο τα νεροβραστα κρεας λαχανικα και θηλασμο...δεν ζηλεψε ποτε μεχρι τοτε αυτα που κατεβαζε η μικρη,αν και γενικα εκτος απο καμια μπαρα κιντερ που της διναμε για να την ψησουμε να πιει τα φαρμακα της δεν ετρωγε και τιποτε αλλες χαζομαρες..

μετα το χρονο αρχισε να ανεχεται ομως ο οργανισμος του το γαλα μεσα σε κεικ ή κουλουρακια..και τυρι και γιαουρτια ετρωγε και τρωει κανονικα πια..τελευταια φορα που εμφανισε κατι ηταν πριν κανα τριμηνο που εκλεψε μια κιντερ και εφαγε ενα μικρο κομματακι αλλα ακομα δεν ειμαστε σιγουροι ανα αυτο εφταιγε.Ο δικος μου την αλλεργια την εμφανισε μεχρι τους 6 μηνες με πρασινα κακα και βλεννες (οχι αιμα) αν και ετρωγα τα παντα οταν θηλαζα και απο εκει και περα με δερματικα προβληματα.Μονιμα εκζεματα και 2 εντονες αλλεργικες αντιδρασεις με φουλ σπυρι και πρηξιμο οταν δοκιμασε γαλα)..τωρα να σου πω την αληθεια πιστευω πως το εχει ξεπερασει τελειως και απλα δεν του αρεσει το γαλα..γιατι το αριανι δεν τον πειραξε καθολου (εχει τρεις μερες που το ηπιε) και εχουν εξαφανιστει και τα εκζεματα που εβγαζε πισω απο τα ποδια εδω και περιπου ενα μηνα...θελω να πιστευω οτι τελειωσε..

Ο Χάρης (πρώτη φορά τον προσφωνώ έτσι:?) κοιμάται μαέστρο. Χθες ήταν οοοοοοοοοοοολη μέρα ξύπνιος και δεν ήξερε τί θέλει. Ευτυχώς μάλλον τον κούρασε αυτό και σήμερα κοιμάται. εγώ να δούμε πότε θα κοιμηθώ. Απο τις 6 ξύπνια είμαι και όποτε λέω να ξαπλώσω λίγο τότε αρχίζει και νιαουρίζει:rolleyes: μετά έρχεται η κόρη μου και τότε είναι που δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Eμ, στο λέγαμε πριν κοπελιά, ΚΟΙΜΗΣΟΥ κι άσε τις δουλειές, δεν άκουγες! :tongue:

Έτσι είναι κορίτσι, καλώς όρισες. :mrgreen:

Εγώ δουλεύω και σαββατιάτικα κορίτσια, ήταν μη πάρω φόρα (καλά για μια βδομάδα θα δουλεύω, οπότε δε με χαλάει)

Καλό σ/κ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πιστευες viki οτι θα κοιμασαι πλεον μετα τις 7 η 8?????/χαααααααααααχαχαχαχα

ελα να πινουμε πρωινα διαδικτυακα καφεδακια να λεμε τον πονο μας μεχρι να πανε στην εφηβεια που θα βαριουνται να ξυπνανε..

καλέ γιατί να μην κοιμάται μετά τις 7-8???

η Έλλη ξυπνάει 7 κι εγώ 1-2 ώρες αργότερα,βλέπει παιδικά κι εγώ κοιμάμαι!!!!χιχι

καλημέραααααααα

σήμερα έχει τσάρκα!!

ναι αγαπη μου..αλλα εσυ εχεις ενα παιδι.. εκεινη εχει δυο.. δεν μπορεις ΠΑΝΤΑ να τα συγχρονισεις..ακομη και σε αυτη τη περιπτωση ο ενας η ο αλλος θα θυμαται το μακρυ και το κοντο του..

ε καλα.. δεν ειπαμε οτι δεν θα κατσει και μια στις τοσες να ξυπνησει και λιγο πιο μετα αλλα αυτο θα ειναι ΕΞΑΙΡΕΣΗ.. (βρε μακαρι να βγω ψευτρα...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...