Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!

Σ'ευχαριστώ χριστινιώ μου!

Αχ, τί μου το θύμησες τώρα το όνομα και προσπαθώ να το ξεχάσω.....και το όνομα αυτού......χαράλαμπος:(:((δεν έχει και πιο μικρή γραμματοσειρά ...)

χααααααααααααααααααααααααααχαχαχα.. δεν παιζεσαι!!

Παρτη βρε Χαραλαμπη, ειναι νοικοκυραααα, ξερει και μαγειρευει το χρονο μια φοραα....

μια χαρα ονομα ειναι και ΠΟΛΥ ΜΑΤΣΟ...Ο ΜΠΑΜΠΗΣ... (σε πειραζω..με το καλο να το χαρει το ονομα...)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το εσπα τι ειναι???Εψαξα να βρω τους δημοσιους παιδικους σταθμους στα χανια,οι οποιοι ειναι μολις 5!!!!!:evil:Αρα,σιγα μην προτιμηθουν τα δικα μου παιδια,που ειμαστε 10 χλμ.εξω απο την πολη...Που λετε να παω να ρωτησω ?Στα κεπ???

Προσπ,με δυο παιδια,δουλεια καθημερινη και επικειμενη βαπτιση,λιγο δυσκολο να βρεις χρονο γενικοτερα....Ποσο μαλλον για να βαρεθεις....

ερωτηση----που ειναι η τζες????---Οσο για την κουμπαρια,κατσε να ερθει αυτη η ωρα και το συζηταμε...εμεις ειμαστε ακομα αβαπτιστοι ...........:(

Καληνυχτα κοριτσια!!!!μουτςςςςςςςς!!!!

Για τους δημοσιους να ρωτησεις στον δημο η και στους ιδιους του σταθμους.

Η Τζες αγαπη μου εχει αποχωρησει απο το τοπικ εδω και πολυ καιρο..

μη σε νοιαζει!!θα τα βαπτισουμε ολα μαζι!!!!!Καλα βρε να σου πω.. οι Κρητικοι το χουν να βαπτιζουν αβερτα κουβερτα ενα καρο πιτσιρικια, εσας δεν βρεθηκε κανεις να ξεμπερδευετε?

Καλημέρα κορίτσια!!

Cristin στον νονό κολλήσατε ε? κάποιος συγγενής τουλάχιστον?

ελεναδίτσα βλέπω και στο ρεπό σου κάτι σου βρίσκουν βρε να κάνεις...

Βίκυ τι έγινε με το όνομα? πως κι αυτό? να τον φωνάζετε Χάρη...Χαρούλη, στο λέω επειδή το έχω σκεφτεί, είναι το όνομα του μπαμπά μου. αλλά ευτυχώς η αδερφή μου έβγαλε 2ο όνομα στην 2η κόρη το "Χαραλαμπία"χαχαχαχα

κι έτσι γλύτωσα!!

Βίκυ τι έγινε με το όνομα? πως κι αυτό? να τον φωνάζετε Χάρη...Χαρούλη, στο λέω επειδή το έχω σκεφτεί, είναι το όνομα του μπαμπά μου. αλλά ευτυχώς η αδερφή μου έβγαλε 2ο όνομα στην 2η κόρη το "Χαραλαμπία"χαχαχαχα

κι έτσι γλύτωσα!!

Δεν ήταν και επιλογή. Του πεθερού που δεν το'χει ακούσει.......Ναι Χάρη θα τον φωνάζουμε (όπως λέμε Σιανίδης, Χριστόπουλος, Ρώμας.....τί χαρά!!!!), πολύ πιο εύηχο απο το Μπάμπης....

Διαφημίσεις

1 στους 3 γκέι...κάνα άλλα όνομα δεν είχες να πεις???????????χαχαχαχα

μια χαρά το Χάρης τότε!!!!και το Γεωργία από τα πεθερικά είναι?εσύ πότε θα πάρεις σειρά... στο τρίτο?

ειναι σα να απευθυνεσαι σε μενα.. ολοι αυτα μου λενε.. αλλα δεν εχω και κανενα τρελλο καημο.. ο Ιωαννης is on his way..

μαέστρο γιατί αυπνίες?

Έλα ντε, γιατί;

Έχω θέματα με τον ύπνο από παιδί. Ο καθένας με τα προβλήματά του φαντάζομαι.. :rolleyes:

καλημέρα!

Σ'ευχαριστώ χριστινιώ μου!

Αχ, τί μου το θύμησες τώρα το όνομα και προσπαθώ να το ξεχάσω.....και το όνομα αυτού......χαράλαμπος:(:((δεν έχει και πιο μικρή γραμματοσειρά ...)

ΚΟΥΡΑΓΙΟ έρμη μάνα! Γερός να 'ναι πάνω απ' όλα :mrgreen:

Καλημέρα κορίτσια, εγώ για λίγες μέρες είμαι εργαζόμενο νιάτο, καλά είναι, να πάρω κάνα φράγκο, να ξεσκάσω και λίγο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια!

προσπ να σε ρωτήσω, σε τι απέχεις λόγω παιδιού? η γλουτένη είναι το πρόβλημα? γιατί έψαξα λίγο στο ίντερνετ για την Έλλη με την πρησμένη κοιλιά, και υπάρχει μια τέτοια πιθανότητα, να έχει δυσανεξία στη γλουτένη, που σημαίνει κοιλιοκάκη!!

1 στους 3 γκέι...κάνα άλλα όνομα δεν είχες να πεις???????????χαχαχαχα

μια χαρά το Χάρης τότε!!!!και το Γεωργία από τα πεθερικά είναι?εσύ πότε θα πάρεις σειρά... στο τρίτο?

καλημέρα!

Γεωργία η πεθερά είναι, ναι. και ο μπαμπάς μου Γιώργος ήταν. Επομένως δεν λέει να έχουμε μια Γεωργία και έναν Γιώργο.Αλλά και αλλιώς να τον λέγανε τον πατέρα μου για μένα προηγούνται οι ζωντανοί. Το θεωρώ αδικία να ''κλέψει'' την χαρά απο έναν ζωντανό. Αφού είναι καλά ο άνθρωπος ας το ακούσει. Αν πεθάνει και μετά......Την μαμά μου τη λένε Θάλεια , δεν υπάρχει ανάλογο αρσενικό, επομένως....ατύχησε......

Διαφημίσεις

miamama εχει αλλεργια με τα γαλακτομικα.. απεχω απο τον Γεναρη (εξου και η κορμαρααααα τρομαραααα) και πριν μια βδομαδα εφαγα δυο κομματια πιτσα με τυρι και ο καημενος ειχε λιγο αιμα παλι στα κακακια του..

σε κανα διμηνο που θα μας βαλει γιαουρτι θα δοκιμασω προβειο να του δωσω μηπως και δεν εχει θεμα με τα αιγοπροβεια..

αχ το κακο ειναι οτι θα βλεπει τη μικρη να τρωει διαφορα και δεν θα μπορει να φαει αν δεν του περασει συντομα..

πλακα πλακα η yioupi και η desp εμπαιναν αραια και που, τωρα εγκατελειψαν παλι??χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

α μάλιστα.

λοιπόν σήμερα πήραμε γιαούρτι χωρίς λακτόζη και γάλα...να της δίνουμε για μερικές μέρες,να δούμε πως θα πάει η κοιλιά,το πρωί που ξυπνάει είναι flat...μετά λες και παθαίνει τυμπανισμό...μετά θα δοκιμάσουμε αποχή από γλουτένη...

αφού 2 παιδίατροι δεν μας έχουν πει τίποτα για την κοιλιά, ( είναι λέει η κατασκευή της έτσι)ψαχνόμαστε μόνοι μας, μέχρι να πάμε κι εδώ σε κάποιον.

η gioupi ετοιμάζει βάφτιση κι αυτή...

η Δέσπ κάπου εδώ γύρω...

Σωστα κοριτσακι πού χρονος???????????Πρεπει να σου στειλω καποια στιγμη κ τις κατασκευες μου.....

Η κοιλια συνδεεται κ με τη δυσανεξια στη λακτοζη? μονο την κοιλιοκακη γνωριζα...

Εμεις εχουμε θεμα με αλλεργια στην πρωτεϊνη, οχι δυσανεξια στη λακτοζη..

Α! Προσπ πες για κετερινκγ τιμες κ υπηρεσιες πλιζ....

Τελευταια τρωω απαγορευμενα κ δεν βλεπω θεμα στη μικρη..φτου μην το ματιασω.............

Χαλο Κριστιν!!

Εντιτ: Η κοιλιοκακη παντως εμφανιζει χαμηλη προσληψη βαρους...δεν πολυκολλαει με εσας η περιγραφη...

Kαλημέρα κοπελιές!

Καλά Χριστίνα ήθελα να στο πω, στο είπα στο φβ, δε θυμάμαι. Η Έλλη έχει μεγαλώσει ΤΟΣΟ πολύ κι έχει γίνει ΚΟΠΕΛΑΡΑ!!!

Βίκη τι κάνει ο Χάρης; :tongue:

Εγώ εργαζόμενο κορίτσι για λίγες μέρες και μ' αρέσειιιιιιιιιιιι!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κορίτσια!!

Ετοιμάζομαι να κατέβω με την Έλλη μέχρι κέντρο για κάτι δουλειές...

ψάχνω της καημένης και μια μπάλα να πάρω φθηνή, αλλά που...μα να μην έχει τύπου τζάμπο?δεν θέλω να δώσω και 5Ε...

ο καλό μου δουλεύει σήμερα!!!χιχι

Γιουπίδιον στείλε ότι έφτιαξες, βρήκα χθες ένα σίτε να εκτυπώσεις ότι θες...

τρελάθηκα με αυτά που έχει...αποθηκεύστε το, όλο και κάπου μπορεί να χρειαστεί.

http://anythingbutperfect.com/

διάβασα και για την λακτόζη και για την γλουτένη, κοιλιοκάκη κλπ...

έχει πολλά συμπτώματα η κοιλιοκάκη, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

κάνουμε πειράματα,να δούμε τι θα πιάσει...

το πιο πιθανό να είναι κατασκευαστικό το θέμα, έχει που να μοιάσει!!!

μαέστρο μου που δουλεύεις?και την μικρή που την άφησες!!άντε θα ξελαμπικάρεις κι εσύ λίγο.

ναι η κοπελάρα μου είδες ...έχει μεγαλώσει πολύ...της κάνει καλό ο αέρας της Σουηδίας!!!χιχι

έχει ξεκινήσει και μας φωνάζει "μάμα" "πάπα"!!!!το ακούει στα παιδικά και η μπέμπα της που έχουμε από ελλάδα δεν μιλάει ελληνικά!!!χιχι

κι έχει πολύ πλάκα...μας λέει "έτσι σας λέω εγώ, μάμα, πάπα"!!! και χαιρετάει και στα Σουηδικά...

πιο πολλά κι από μένα θα ξέρει σε λίγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...