Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

όχι καλέ δεν είναι αυτή η ζωγραφιά, η δική μας είναι πιο αφαιρετική!!Πικάσο!!!

μια χαρά μου ακούγεται η ιδέα με τα γλυκάκια!! τα έχεις δρομολογήσει όλα βλέπω...

ευτυχώς έχεις την αυλή και μια χαρά θα περάσετε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια η αναρτηση και η ζωγραφια..

προχθες ημουν στο παρτυ γενεθλιων της κορης του Σουηδου φιλου μου και μου ελεγε για την περιοχη που μενετε οτι εχει πααααρα πολλους μουσουλμανους και οτι σε σχεση με το μεγαλυτερο μερος της Σουηδιας δεν εχουν τοσο φιλικη κουλτουρα.. δεν ξερω αν εχει προσωπικα καποια προκαταληψη αλλα κανα δυο φορες που εχω αναφερει το θεμα εχει αποψη οχι τοσο συμπαθητικη.. μαλιστα επειδη ειναι πολυ κοντα στη Δανια λεει πως δεν εχουν σχεση με τους καθε αυτους Σουηδους..

τωρα, δεν ξερω.. εσυ το βλεπεις αλλιως και μονο απο τις φωτο και τις περιγραφες σου ειναι ΕΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ.. εκεινος εχει αλλη οπτικη..

Δεν είμαι πολύ καιρό Σουηδία, οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά. Μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κάτι άσχημο...Ναι υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι αλλά είναι στις περιοχές τους, και γενικά ζουν αρμονικά, όπως οι Ινδοί στην Αγγλία...Οι Σκανδιναβοί υποστηρίζονται μεταξύ τους και με την Δανία δεν έχουν πρόβλημα. Ξέρω ότι πολλοί μένουν Σουηδία και δουλεύουν Δανία, και το αντίθετο...

Πουθενά δεν είναι τέλεια...και ναι ξέραμε ότι νότια υπάρχουν πολλοί μετανάστες, δεν μπορούσαμε όμως να πάμε πιο βόρεια, Στοκχόλμη ας πούμε και να δίνουμε 1500Ε ενοίκιο για 50τμ. ούτε ακόμα πιο βόρεια στον Αρκτικό κύκλο,με 6 μήνες νύχτα για να μην συναντάμε μετανάστες,αλλά ούτε και Σουηδούς...κανείς δεν θέλει να πάει σε αυτά τα μέρη...

Σε ποια χώρα δεν υπάρχουν μετανάστες?

Διαφημίσεις

Δεν είμαι πολύ καιρό Σουηδία, οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά. Μέχρι τώρα δεν έχω συναντήσει κάτι άσχημο...Ναι υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι αλλά είναι στις περιοχές τους, και γενικά ζουν αρμονικά, όπως οι Ινδοί στην Αγγλία...Οι Σκανδιναβοί υποστηρίζονται μεταξύ τους και με την Δανία δεν έχουν πρόβλημα. Ξέρω ότι πολλοί μένουν Σουηδία και δουλεύουν Δανία, και το αντίθετο...

Πουθενά δεν είναι τέλεια...και ναι ξέραμε ότι νότια υπάρχουν πολλοί μετανάστες, δεν μπορούσαμε όμως να πάμε πιο βόρεια, Στοκχόλμη ας πούμε και να δίνουμε 1500Ε ενοίκιο για 50τμ. ούτε ακόμα πιο βόρεια στον Αρκτικό κύκλο,με 6 μήνες νύχτα για να μην συναντάμε μετανάστες,αλλά ούτε και Σουηδούς...κανείς δεν θέλει να πάει σε αυτά τα μέρη...

Σε ποια χώρα δεν υπάρχουν μετανάστες?

Ολοι μεταναστες ειμαστε!οπου γης και πατρις!παντως ,επειδη εχω μιλησει με πολλους Σκανδιναβους,εχω καταλαβει πως εκει οι μεταναστες ειναι πληρως ενσωματωμενοι με το κοινωνικο συνολο...οσο μπορει να γινει αυτο.εχω δει απειρα ζευγαρια εδω στα χανια(που εχουμε κυριως Σκανδιναβους τουριστες),καταλευκος με μελαμψη και αντιστροφα.Δεν εχουν τετοια κολληματα εκει......Εδω ειναι Ελλαντα ακομα....:D:D

Για την τριτεκνια,κι εγω θα ηθελα κι αλλο παιδακι......αλλα επειδη δεν υπαρχει δεκαρα τσακιστη,μαλλον ονειρο θα μεινει....!εκτος κι αν μου κατσει παλι το λαχειο,οπου τοτε εννοειται πως θα το κρατουσα!!!πο μικρη ηθελα να εχω πολλα παιδακια,το ειχα στο αιμα μου φαινεται!

Αν ειχα οικονομικη ανεση,θα ηταν τωρα και τα δυο στον παιδικο!!!!!!!!!!!!!

Ωραια ειναι που τα μεγαλωνω εγω,αλλα δυστυχως δεν μπορω να τα απασχολω δημιουργικα ολο το 24ωρο!Ειδικα ο Μ.βαριεται τωρα τελευταια,και σιγουρα θα προτιμουσε το σχολειο νομιζω....

Εγω σημερα δεν πηγα πουθενα,οποτε αυριο εχει στανταρ βουτια το προγραμμα...αυτα τα ολιγα και απο τον απροσκλητο επισκεπτη !!!!:tongue:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Ολοι μεταναστες ειμαστε!οπου γης και πατρις!παντως ,επειδη εχω μιλησει με πολλους Σκανδιναβους,εχω καταλαβει πως εκει οι μεταναστες ειναι πληρως ενσωματωμενοι με το κοινωνικο συνολο...οσο μπορει να γινει αυτο.εχω δει απειρα ζευγαρια εδω στα χανια(που εχουμε κυριως Σκανδιναβους τουριστες),καταλευκος με μελαμψη και αντιστροφα.Δεν εχουν τετοια κολληματα εκει......Εδω ειναι Ελλαντα ακομα....:D:D

Έτσι είναι. Κι εγώ όταν είχα πάει Λονδίνο είχα δει άπειρα μεικτά ζευγάρια, μου 'χε κάνει πολύ ευχάριστη εντύπωση.

Καλημέρα κοπελιές.

Σπίτι, αϋπνίες, βαρεμάρα, ησυχία.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Cristin κι εσύ σπίτι τα έχεις ε? Στην ηλικία που είναι τα καμάρια μας θέλουν διέξοδο, εμείς δεν βλέπουμε και παιδάκια, ξέρεις φίλων...και στην παιδική χαρά δεν τα πολυπλησιάζει. σάμπως πάμε και κάθε μέρα...

άντε να πάει παιδικό να περνάει όμορφα!!

μαέστρο γιατί αυπνίες?

κι εμείς σε λίγο θα πάμε μέχρι την παιδική χαρά να περάσει η ώρα, δεν δουλεύει σήμερα κι ο άντρας μου κι έχω παρέα.

καλημερα!

χαλια ο καιρος σημερα,συννεφια κι αερας.

πολυ αγχος φετος η δουλεια.το προγραμμα βγαινει καθε βδομαδα ή καθε μερα,συνηθως ειμαι απογευματα και δεν ξερω τι να κανω την μικρη.

σημερα δουλευω στις 4 και ο αντρας μου δουλευει στην καντινα το απογευμα.

τα πεθερικα μου λειπουν στο χωριο,δεν ηθελα να αποχωριστω την μικρη,η οποια ειναι τωρα στον παιδικο αλλα το απογευμα δεν εχω ποιος να μου την κρατησει.τις προαλλες την κρατησε η νονα της αλλα εχει αλλα δυο κοριτσακια και δεν λεει να της πηγαινω και την αντζελινα..

christin,μεσω εσπα ειναι δωρεαν.εμενα την πηραν ετσι περσι,ελπιζω και φετος.κανε τα χαρτια σου φετος και για τα δυο,δεν θελει πολλα χαρτια οπως στο δημοσιο.νομιζω τωρα ή τον αλλον μηνα ειναι.

μπανακια κανετε ε?τελεια!εμεις δεν εχουμε κανει ακομα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημέρα κορίτσια!

cristin τί ευχαριστη έκπληξη!

εγώ πάνω απο τρίωρο δεν έχω κοιμηθεί ακόμα....

Η μικρή το Σάββατο τα ξημερώματα ανέβασε πυρετό και έφυγε κατευθείαν εξορία στης πεθεράς. μέχρι 39,6 ανέβηκε και δεν κατέβαινε ούτε με πονσταν. Η μπανιέρα έκανε δουλειά. Χθες όλη μέρα και σήμερα είναι απύρετη. το απόγευμα ίσως την ανεβάσουμε στο σπίτι αλλά σε απόσταση ασφαλείας. Ολόκληρο χειμώνα ούτε μύξα δεν είχε....τώρα βρήκε???? Ευτυχώς το ξεπεράσαμε γρήγορα και πάνω απ'όλα δεν κόλλησε ο μπέμπης...

Διαφημίσεις

αχ βρε ελεναδίτσα...κι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η πολλή δουλειά...τουλάχιστον να ξέρεις από πριν να κανονίσεις με το παιδί.

Βίκυ μου περαστικά στην μικρή, ο καιρός φταίει, μία κρύο,μια ζέστη, βροχές θα έχει λέει πάλι σε εσάς.

και η δική μου που δεν αρρωσταίνει, είχε κάνει πυρετό πέρσι τον Αύγουστο...με καύσωνα...

μάλιστα θυμάμαι ήταν μια ίωση που κολλάει αρκετές μέρες μετά χωρίς πυρετό.

προσοχή λίγες μέρες ακόμα.

φιλάκια στον μπουμπούκο σου!! έκλεισε και μήνα!!

βρε Viki ετσι παει.. οταν δε θες τοτε ειναι που αρρωσταινουν.. και εμενα στον μπεμπη σχεδον πριν σαραντησει ειχε πεσει η μια ιωση πανω στην αλλη.. εξου και που η κορη μου οταν ηταν να βγω απο το μαιευτηριο ειχε κανει πυρετο και την ειχα στειλει με το ετσι θελω για πρωτη φορα στη μανα μου..

cristin φιλακια στα μωρακια σου.. και εγω κουμπαρα στο τριτο παιδακι σου!!

εγω τρεχω συνεχεια και ετσι το βλεπω μεχρι να γινει η βαπτιση..δεν προλαβαινω να βαρεθω ειλικρινα..

σημερα εγκαταστησαμε και το νεο πλυντηριο πιατων και εκανα αναδιοργανωση στα ντουλαπια και εχω και αλλες δουλειες με φουντες που με περιμενουν.. για την ωρα παω να πιω κατι να χαλαρωσω και να την πεσω για υπνο αν και βλεπω τον μικρο ανησυχο και δεν προβλεπω ησυχη νυχτα,,

miamama μακαρι να χα την ευκαιρια ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ μου να ζησω εκτος και σε κεντρικο ευρωπαικη χωρα.. δουλεια να βρειτε εκει και ολα θα πανε ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

Επισης ...η Ελλη εχει γινει μια πανεμορφη δεσποινις..

καλημέρα κορίτσια!

cristin τί ευχαριστη έκπληξη!

εγώ πάνω απο τρίωρο δεν έχω κοιμηθεί ακόμα....

Η μικρή το Σάββατο τα ξημερώματα ανέβασε πυρετό και έφυγε κατευθείαν εξορία στης πεθεράς. μέχρι 39,6 ανέβηκε και δεν κατέβαινε ούτε με πονσταν. Η μπανιέρα έκανε δουλειά. Χθες όλη μέρα και σήμερα είναι απύρετη. το απόγευμα ίσως την ανεβάσουμε στο σπίτι αλλά σε απόσταση ασφαλείας. Ολόκληρο χειμώνα ούτε μύξα δεν είχε....τώρα βρήκε???? Ευτυχώς το ξεπεράσαμε γρήγορα και πάνω απ'όλα δεν κόλλησε ο μπέμπης...

Γεια σου βικυ!Να χαιρεσαι τον μπεμπακο σου!!!!Δεν εχετε αποφασισει το ονομα ακομα??Περαστικα στην κουκλιτσα σου.....

Ελεναδα,πολυ σπαστικο αυτο της τελευταιας στιγμης...Αλλα ,οπως εχουν γινει τα πραγματα πια,ειναι τυχεροι οσοι δουλευουν οποτε καλη υπομονη!

Και ναι!Ηταν χαλια ο καιρος σημερα ,με πολυ αερα,οποτε δεν μας εκατσε το μπανιο στη θαλασσα.

Το εσπα τι ειναι???Εψαξα να βρω τους δημοσιους παιδικους σταθμους στα χανια,οι οποιοι ειναι μολις 5!!!!!:evil:Αρα,σιγα μην προτιμηθουν τα δικα μου παιδια,που ειμαστε 10 χλμ.εξω απο την πολη...Που λετε να παω να ρωτησω ?Στα κεπ???

Προσπ,με δυο παιδια,δουλεια καθημερινη και επικειμενη βαπτιση,λιγο δυσκολο να βρεις χρονο γενικοτερα....Ποσο μαλλον για να βαρεθεις....

ερωτηση----που ειναι η τζες????---Οσο για την κουμπαρια,κατσε να ερθει αυτη η ωρα και το συζηταμε...εμεις ειμαστε ακομα αβαπτιστοι ...........:(

Καληνυχτα κοριτσια!!!!μουτςςςςςςςς!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα!

βικη περαστικα στην γεωργιτσα κι υπομονη με τα ξενυχτια.

christin,εδω εχει πληροφοριες για το εσπα στο παρεντς

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2745

κι εδω η σελιδα

http://www.eetaa.gr/

απ'οτι ειδα οι αιτησεις ξεκινανε τον αλλον μηνα.

απλως πρεπει να κατεβασεις την αιτηση,να μαζεψεις και μερικα χαρτια που θελουν,(πολυ λιγα σε σχεση με τις αιτησεις που κανουν κανονικα στους παιδικους,)να διαλεξεις 4 παιδικους δημοσιους ή ιδιωτικους,την στελνεις αθηνα και περιμενεις,αναλογως με τα μορια που θα παρουν τον μικρο,κι ειναι εντελως δωρεαν.

οτι αλλο θες,στειλε μου μηνυμα στο facebook, ή εδω.

εγω σου εστειλα πμ εδω για περισσοτερς λεπτομερειες.

τωρα πινω καφεδακι και παω παλι για αλλη εκπαιδευση διωρη στο ρεπο μου.

φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γεια σου βικυ!Να χαιρεσαι τον μπεμπακο σου!!!!Δεν εχετε αποφασισει το ονομα ακομα??Περαστικα στην κουκλιτσα σου.....

καλημέρα!

Σ'ευχαριστώ χριστινιώ μου!

Αχ, τί μου το θύμησες τώρα το όνομα και προσπαθώ να το ξεχάσω.....και το όνομα αυτού......χαράλαμπος:(:((δεν έχει και πιο μικρή γραμματοσειρά ...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...