Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για τα προσκλητήρια το λέω, μήπως σε ενδιαφέρει.

νεότερα από το "μέτωπο"...ο ενοικιαστής το σκέφτεται να μείνουμε ιούνιο-ιούλιο...θα πάρει την απόφαση τις επόμενες μέρες.

μακάρι παναγίτσα μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νεότερα από το "μέτωπο"...ο ενοικιαστής το σκέφτεται να μείνουμε ιούνιο-ιούλιο...θα πάρει την απόφαση τις επόμενες μέρες.

μακάρι παναγίτσα μου!!

Nαι, πρέπει να το δω κι αυτό.

Κάτσε να δω πρώτα ΠΟΤΕ θα γίνει!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μακάρι παναγίτσα μου!!

μακαριιιι!!!!

εγω σου πα Miamama θα κανω στο σπιτι catering..περιμενω μια ακομη απαντηση για να καταληξω.. υπολογιζω μεχρι 550 ευρω και πολλα ειναι.. το καλο ειναι πως εχω δωροεπιταγες για τα carrefour και θα παρω αναψυκτικα και ποτα με αυτες συνεπως θα καθαρισω απο αυτα..

μεχρι 1500 ευρω υπολογιζω συνολο τα εξοδα για τη βαπτιση (με ρουχα και απο ολα)..ειδομεν.

hello girls!

Βαπτισεις ερχονται διαβαζω κ ευχομαι με το καλο!!τωρα τελευταια επιθυμησα την παρεουλα σας κ περασα να πω ενα ΓΕΙΑΑΑ.Να χαιρεστε τα δευτεροκουτσουβελα,σε οσες δεν εχω ευχηθει,και ευχομαι μεσα στο 2013(το πολυ 2014)και τριτεκνες ολες,τωρα που πηραμε το κολαι!!!!:D:D:D

Εμεις ειμαστε καλα οικογενειακως...ανεργη μεν η μανουλα,αλλα και να δουλευα,θα τα δινα ολα στους σταθμους....τουλαχιστον τωρα,μερα παρα μερα κανουμε και τη βουτια μας!

Σας φιλω!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

hello girls!

Βαπτισεις ερχονται διαβαζω κ ευχομαι με το καλο!!τωρα τελευταια επιθυμησα την παρεουλα σας κ περασα να πω ενα ΓΕΙΑΑΑ.Να χαιρεστε τα δευτεροκουτσουβελα,σε οσες δεν εχω ευχηθει,και ευχομαι μεσα στο 2013(το πολυ 2014)και τριτεκνες ολες,τωρα που πηραμε το κολαι!!!!:D:D:D

Εμεις ειμαστε καλα οικογενειακως...ανεργη μεν η μανουλα,αλλα και να δουλευα,θα τα δινα ολα στους σταθμους....τουλαχιστον τωρα,μερα παρα μερα κανουμε και τη βουτια μας!

Σας φιλω!!!

Γεια σου κοπελίτσα, συν-άνεργη! :D

Ωραίες οι βουτιές, ζηλεύω! Όσο για το τρίτεκνες, φτου φτου φτου φτου φτου φτου μαρή!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

hello girls!

Σας φιλω!!!

ΕΓΩ ΨΗΝΟΜΑΙΙΙΙΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΟΟΟΟΟ...:D:D:D:D

Γεια σου Μαεστρια!Γιατι φτου φτου καλε??Τωρα εχεις ρουχαλακια και για τα δυο φυλα!Κι αν σκεφτεις και το επιδομα του τριτεκνου...Κανενα προβλημα!:tongue:

Εσυ προσπ,εισαι δυναμικο κοριτσι,το εχουμε καταλαβει!Και 10 να ειχες,θα εβρισκες τροπο να τα κουλαντρισεις!!!Για πες τωρα,πως θα της κοψω το θηλασμα,γιατι 22 μηνων πια,εχουμε ξεπερασει καθε οριο!Ασε που θελω επιτελους να απαγκιστρωθω,δεν αντεχω αλλο!Της εξηγω ,αλλα αυτη πεφτει κατω και χτυπιεται στα πατωματα(κυριολεκτικα)!!!!!Να την αφησω να πλανταξει???

Χριστινακι,πως παει η μεση?

Ελενη,πως τα παει η Αντζελινα στον παιδικο?Της αρεσει?απο ιωσεις και τετοια,ειχατε προβλημα??

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Γεια σου Μαεστρια!Γιατι φτου φτου καλε??Τωρα εχεις ρουχαλακια και για τα δυο φυλα!Κι αν σκεφτεις και το επιδομα του τριτεκνου...Κανενα προβλημα!:tongue:

Εσυ προσπ,εισαι δυναμικο κοριτσι,το εχουμε καταλαβει!Και 10 να ειχες,θα εβρισκες τροπο να τα κουλαντρισεις!!!Για πες τωρα,πως θα της κοψω το θηλασμα,γιατι 22 μηνων πια,εχουμε ξεπερασει καθε οριο!Ασε που θελω επιτελους να απαγκιστρωθω,δεν αντεχω αλλο!Της εξηγω ,αλλα αυτη πεφτει κατω και χτυπιεται στα πατωματα(κυριολεκτικα)!!!!!Να την αφησω να πλανταξει???

Χριστινακι,πως παει η μεση?

Ελενη,πως τα παει η Αντζελινα στον παιδικο?Της αρεσει?απο ιωσεις και τετοια,ειχατε προβλημα??

κοιτα, να θελεις ΟΝΤΩΣ να αποθηλασεις.. θα επιμεινεις στο πολυ μπλα μπλα θες δε θες και θα την αφησεις να πλανταξει.. ειδαλλως θα υπομεινεις ακομη μισο χρονο αν θες να ακολουθησεις τα νερα της..

εγω προσπαθησα να ειμαι και εφευρετικη (ιστοριες νυχτερινες κλπ) αλλα ηταν και μονη της τοτε..

αχ παιδια.. ο μπεμπης κοιμαται δυο μερες τωρα δωδεκαωρα σερι τη νυχτα.. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ!!!

απο τη μια χαιρομαι διοτι μου φθανει ο βραχνας της κορης μου η οποια εξακολουθει καποια βραδυα οπως χθες πχ να κανει υστεριες και να ξεσηκωνει νυχτιατικα το σπιτι στο ποδι απο την αλλη με προβληματιζει γιατι εχει ηδη αντικαταστησει στο 80% δυο γευματα με φρουτοκρεμα και λαχανικα σουπα και ετσι ενα δωδεκαωρο χωρις θηλασμο δημιουργει προβλημα στο γαλα μου.. αν συνεχισει ετσι (που εν μερει το θελω) θα αναγκαστω σε πιο τακτικες αντλησεις καθως δεν θελω να αποθηλασει πριν τον χρονο...

1171763ldl3pn9zsy.gif"]http://1171763ldl3pn9zsy.gif[/url]

χρονια μας πολλα μανουλες!!

τι κανετε?

να περασετε τελεια σημερα!

καλως την christin!

δεν δουλευεις φετος?

θα τα στειλεις στον παιδικο γι'αυτο ρωτας?

να σου πω,της αρεσει,αλλα αν δεν παει,δεν την νοιαζει κιολας,γιατι ολο και καπου παει βολτα,ή με την γιαγια ή με εμενα.

για τις ιωσεις τωρα,ο πρωτος χρονος ειναι δυσκολος.

εμενα απο τον σεπτεμβρη περυσι,1 βδομαδα πηγαινε παιδικο,και 2 βδομαδες ηταν αρρωστη.

απο τον απριλη και μετα,που τα βγαζουν και πιο πολυ εξω,ειναι καλυτερα.

μυξες εχει απο τον σεπτεμβρη συνεχομενα μεχρι τωρα.

αλλα δεν πτοουμαι.ξερω οτι της κανει καλο.

αυτα!παω για νανακια γτ σχολασα στις 4.φιλια στα ζουζουνια σας!!

αυτα!παω να ξαπλωσω γτ σχολασα

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Να κάνεις εσύ τότε τρίτο κοπελιά, αφού έχεις κι εσύ τα ρούχα. :twisted:

Εγώ ΝΤΕΝ ΤΕΛΕΙ! :tongue:

για τις ιωσεις τωρα,ο πρωτος χρονος ειναι δυσκολος.

Έτσι ακριβώς, την πρώτη χρονιά και ειδικά τους πρώτους μήνες, στενάζεις. Εμείς δεύτερη χρονιά φέτος ήμασταν πολύ καλά με τις αρρώστιες.

Σήμερα ήμασταν όλο το πρωί, μέχρι μεσημέρι, στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, είχε μια εκδήλωση που την ονομάζουν "Μέρα Μαγιού". ΥΠέροχα ήταν, αλλά πολύ κόσμος και πολύ ήλιος ρε παιδί μου, κουράση και ζαλάδα απίστευτη, δεν έχω συνέλθει.

Και πάλι φιλιά και καληνύχτα κοπελιές.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια!!

225px-Mothers_Day_card.png

Χρόνια πολλά σε όλες μας!!!!!Πήρα αγκαλίτσα, φιλάκι και ζωγραφιά από την κόρη με τη βοήθεια του μπαμπά,θα την βάλω αργότερα στο μπλογκ. Σε λίγο έχω πλυντήριο και θα κάτσουμε στην αυλή να μην ανεβοκατεβαίνω με το παιδί.

Χριστινάκι καλώς την!!ψήνεσαι και για 3ο βλέπω...βρε κουράγιο που το'χεις!!!!

ξεκινήσατε μπάνια ε? κι εμείς λογικά θα τα είχαμε ξεκινήσει αν είμασταν ελλάδα...εδώ για την ώρα προχθές το απόγευμα είχε 10 βαθμούς έξω, οπότε χειμωνιάτικα, κάναμε μια βόλτα και το δαγκώσαμε...και χθες είχε ωραία μέρα, 18 βαθμούς, με ανοιξιάτικα...βόλτα στη θάλασσα πήγαμε...οπότε τι να κάνω? να φυλάξω τα χειμωνιάτικα ή μπα...

αυτά...

καλημέρα κορίτσια!!

225px-Mothers_Day_card.png

Χρόνια πολλά σε όλες μας!!!!!Πήρα αγκαλίτσα, φιλάκι και ζωγραφιά από την κόρη με τη βοήθεια του μπαμπά,θα την βάλω αργότερα στο μπλογκ. Σε λίγο έχω πλυντήριο και θα κάτσουμε στην αυλή να μην ανεβοκατεβαίνω με το παιδί.

Χριστινάκι καλώς την!!ψήνεσαι και για 3ο βλέπω...βρε κουράγιο που το'χεις!!!!

ξεκινήσατε μπάνια ε? κι εμείς λογικά θα τα είχαμε ξεκινήσει αν είμασταν ελλάδα...εδώ για την ώρα προχθές το απόγευμα είχε 10 βαθμούς έξω, οπότε χειμωνιάτικα, κάναμε μια βόλτα και το δαγκώσαμε...και χθες είχε ωραία μέρα, 18 βαθμούς, με ανοιξιάτικα...βόλτα στη θάλασσα πήγαμε...οπότε τι να κάνω? να φυλάξω τα χειμωνιάτικα ή μπα...

αυτά...

η ως ανω ειναι η ζωγραφια ?? χρονια σου πολλα και εσενα λοιπον!!

δεν καταλαβες.. εγω ψηνομαι.. η cristin μας τσιγκλαει...:D:D;)

λοιπον Miamama αγορασα ΜΟΝΟ με 40 ευρω πλαστικα κυπελακια σιελ με καπακι και κουταλακια (200 κομματια) και θα βαλω μεσα καρυδοπιτα 5*5 καθε κομματι συν το δευτερο γλυκο (αμυγδαλωτο τυπου Τηνου)

120 θα μου πανε τα αμυγδαλωτα και μαζι με τα υλικα 70 ευρω περιπου το δικο μου γλυκο.. σχεδον 200 ευρω ολα μαζι εκει που θα μου βγαινε 300 ευρω και βαλε αν αγοραζα και τα δυο απ εξω..

τωρα θα δεσουμε κορδελιτσες πανω στα κουταλακια και θα τα κολλησουμε με σιλικονη πανω στα καπακια με τον συζυγο ετσι ωστε να ειναι ετοιμα και μια μερα πριν τη βαπτιση να τα συσκευασουμε..

επισης θα ενοικιασω διασκεδαστη για τα μικρα (ειχα σκοπο να τους κανω εγω προγραμμα αλλα δεν μπορω να ξερω σε τι διαθεση θα ειναι ο μικρος και ετσι ειπα να το αναλαβει αλλος...) υπολογιζω μεχρι 15 παιδακια στο σπιτι και θα φερω τον ψευτικο χλοοταπητα να τον στρωσω στο πισω μερος της αυλης κατω απο τη κλιματαρια για να παιξουν εκει..

αυτη την εβδομαδα θα χω καταληξει και σε catering..

αρα μετα μονο τα ρουχα μας μενουν.. εχω ακουσει για 10ημερο προσφορων αλλα δεν ξερω τι θα κανουν.. ψαχνω σε βεραμαν χρωμα η κατι λινο καλοκαιρινο.. προτιμω φορεμα αλλα και παντελονα δεν με χαλαει.. και ειμαι πολυ δυσκολη βρε παιδι μου με τα ρουχα.. δυσκολα βρισκω αυτο που θελω και ας εχω σωματικα πολλες επιλογες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...