Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είσαι στην πηγή, στην Αθήνα και λες ότι είναι ακριβά? ξέρεις πόσα μαγαζάκια έχει στο κέντρο με ένα σωρό πραγματάκια...αν φτιάξεις μόνη σου κάποια, όχι όλα όσα έβαλα, είναι πιο οικονομικό,αλλά θέλει χρόνο, εγώ είχα την βάφτιση αύγουστο και έφτιαξα μπόμπο ιούνιο!!

έχω φτιάξει μερικές φορές μαρμελάδες, η ψυγείο ή κονσερβοποίηση...

η άλλη λύση είναι μάκρο να αγοράσεις μεγάλες συσκευασίες και να γεμίσεις τα βαζάκια.το έχουν κάνει πολλές κοπέλες για βάφτιση.

Please γινε συγκεκριμενη

α) τι εννοεις κονσερβοποιηση

β) τι εννοεις ψυγειο? ηδη στα βαζακια η σε μεγαλο δοχειο και αργοτερα στα βαζακια?

γ) τι ειναι αυτες οι συσκευασιες του μακρο?

δ) δεν εχω χρονο, δεν εχω βοηθεια,

ε) εχω ηδη αγορασει τις μπομπο.. πουγκι με το ονομα κεντημενο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για να τα αγορασω ετοιμα ειναι οντως ακριβα..

σκεψου οτι θα χω γλυκα του κιλου... εχω 150 ατομα συν 50 ατομα παιδια καλεσμενους..

στολισμος δεν επιτρεπεται,

μπομπο εχω κανονισει

αρα μονο στο γλυκο εχω να ξοδεψω..

οδηγίες κονσερβοποίησης... http://minutetips.blogspot.se/2009/04/blog-post_9587.html

στο ψυγείο τα βάζεις όπως σε βολεύει, σε δοχείο και λίγες μέρες πριν τα βάζεις σε βαζάκια,αλλιώς κατευθείαν τα βαζάκια.

το μάκρο πουλάει μεγάλες συσκευασίες από τα πάντα, μπορείς να βρεις μεγάλα δοχεία με μαρμελάδα ή γλυκό του κουταλιού. 5 κιλά, ίσως και πιο πολλά,δεν θυμάμαι.

στα παιδιά μην δώσεις μαρμελάδα, δώσε κάτι άλλο.

για την βοήθεια,άστο μην μου λες τίποτα,ξέρω...μια από τα ίδια κι εγώ πέρασα.

παιδάκι μου γάμο κάνεις ή βάφτιση?...έχεις πολύ κόσμο.

τεσπά αφού μόνο το γλυκό έχεις ψάξτο, γιατί και τα φρούτα πόσο θα τα αγοράσεις από λαική? στο μάκρο ξέρεις ψωνίσεις αν είσαι επαγγελματίας, δες αν μπορείς να βρεις κάποιου άλλου την κάρτα,έτσι κάνουν όλοι.

images?q=tbn:ANd9GcQCtpkovCzpNTzOuh4ZJbIA2Qp-QmvoFfBCfvadmFZO6IN6foAg

και τα βαζάκια μπορείς να διακοσμήσεις όμορφα!!

images?q=tbn:ANd9GcTK1nXY14zTFB5vd2rlKjrl_a-aB_vqij2Galzecbz5NqdJPzfV

το καλοκαίρι στην βάφτιση που πήγαμε στα τρίκαλα, είχαν πάρει τα κλασικά βαζάκια από ικέα, κορδελάκια,καρτούλα τυπωμένη με το όνομα, και από πάνω ύφασμα στρογγυλό για βαζάκια. πολύ ωραία ήταν, μόνοι τους τα έφτιαξαν. α και κουταλάκια.

θεωρω τη βαπτιση πιο μεγαλο γεγονος απο το γαμο.. θελω ολοι να ναι σε αυτο το γεγονος των παιδιων μου.. απλα μετα δεν μπορω να τους καλεσω ολους βεβαια στο σπιτι ετσι θελω να χω 2 γλυκα..

εχω βρει βαζακια με 0,30 λεπτα χονδρικη στο Μοναστηρακι..

ντυσιμο θα κανω βεβαια, θα παρω υφασμα με το μετρο και θα το αναλαβει η μανα μου..

φραουλα μαρμελαδα θελω να κανω.. με σημερινη τιμη 1,5 ευρω το κιλο...

δηλαδη ζαχαρη και φραουλα θα μου βγουν κανα 30αρι ευρω συν το ρευμα μου

Διαφημίσεις

περίμενε τον ιούνιο, όσο έρχεται καλοκαίρι πέφτει κι άλλο η τιμή της φράουλας.

δεν θα σου βγουν πολλά τότε με αυτές τις τιμές.

έχεις δει τα έτοιμα στρογγυλά υφάσματα στο κέντρο που τα πουλάνε σε πακέτο μήπως είναι πιο φθηνά?

κοιτα.. η τιμη της φραουλας που ρωτησα παραγωγους πεφτει τωρα.. τον Ιουνιο η παραγωγη ειναι μειωμενη συνεπως θα ειναι πιο ακριβη..

χθες ομως βρηκα την Pandecor στο Μοσχατο που προμηθευει τα ζαχαροπλαστεια με διαφορα υλικα και συσκευασιες και θα παω να δω τα κουτακια βαπτισης που χει για γλυκα ποσο τα κοστολογει (τα δινει και λιανικη) συνεπως αν με συμφερει ισως να κανω μελαχροινη (καρυδοπιτα) που την εχω και πιο ευκολη και πιο γρηγορη και να τα προσφερω στα σχετικα κουτακια..απλα θα πρεπει να την φτιαξω απο Πεμπτη απογευμα, να σιροπιασω Παρασκευη πρωι, να τα συσκευασω μεχρι το ιδιο βραδυ για να ειναι ετοιμα για Σαββατο.. και η γιαγια μου μπορει να το κανει αλλα εγω την φτιαχνω πολυ καλυτερη...

ωραία ιδέα και αυτή προσπ.

το σπιτικό πάντα είναι πιο νόστιμο!!

επισήμως μέχρι 1η ιούνη πρέπει να έχουμε βρει σπίτι, αλλιώς στο δρόμο...

μας απάντησε ο ενοικιαστής, θα το αφήσει τελείως το σπίτι. αν είχαμε τακτοποιηθεί, θα μπορούσαμε να το νοικιάσουμε εμείς...αλλά δεν έχουμε μπει στη λίστα ακόμα...

"υπέροχα"

Διαφημίσεις

να'ναι καλά το google!! άντε ξεκίνα και οργανώσου, τα πρωινά που λείπει κι ο μικρός, βγες να κάνεις έρευνα!!

δεν είναι φοβερά τα μπαλόνια? αν και δεν μου πολυαρέσουν για βάφτιση, αλλά αυτά αξίζουν...

επίσης η Δέσποινα είχε παραγγείλει από μια κοπέλα βιβλία ευχών, φτιάχνει τέλεια πραγματάκια,για δες...

https://www.facebook.com/glikesanamniseis

έφτιαξε για πάρτυ γενεθλίων με θέμα παγωτό φανταστικά πραγματάκια!!

να'ναι καλά το google!! άντε ξεκίνα και οργανώσου, τα πρωινά που λείπει κι ο μικρός, βγες να κάνεις έρευνα!!

δεν είναι φοβερά τα μπαλόνια? αν και δεν μου πολυαρέσουν για βάφτιση, αλλά αυτά αξίζουν...

επίσης η Δέσποινα είχε παραγγείλει από μια κοπέλα βιβλία ευχών, φτιάχνει τέλεια πραγματάκια,για δες...

η αληθεια ειναι οτι το καλοκαιρι βοηθαει για πολυχρωμες ιδεες

γεια σας?

τι κανετε?ετοιμαζεστε για τις βαφτισεις?

εγω εχω διημερο ρεπο σημερα κι αυριο.

τωρα θα παρω την μικρη να παμε βολτα με μια φιλη μου και την μικρη της.

χριστινακι,δηλαδη θα πρεπει να βρειτε αλλο σπιτι

και να μετακομισετε μεχρι τελος του μηνα?μανικι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

χμμμ...μήπως το 2ο να το κάνω καλοκαίρι?

Ναι Ελένη μου, ακριβώς, άστα σήμερα το έμαθα. να δω πότε θα πηγαίνουμε να δούμε σπίτι, ο άντρας μου γυρνάει 6 σπίτι, επίσης ίσως δεν πρέπει να λέμε ότι έχουμε παιδί, γιατί ήδη πήραμε μία αρνητική απάντηση.

Nτεν έχω πολλά λεφτά καρντιά μου!

Μπαλόνια θα κάνω κι ένα όμορφα στολισμένο τραπέζι όπου θα 'ναι τα γλυκά και οι μπομπονιέρες.

Με το καλό να βρείτε σπίτι κοπελιά! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...