Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες prosp περαστικά σου πως την πάτησες βρε παιδάκι μου.

Μiamamma στα εστειλα εχτές οταν τα πάρεις πεσμου να ειμαι ησυχή οτι τα εστειλα σωστά.

jesgk την αρπαξες και εσύ στην βαπτιση?

elenada!! η μικρη ειναι ΘΕΑ!!!!

Και εκεινη με τα κινητα τα χει βαλει ε?? εμενα το παιρνει το βαζει αναποδα (με την οθονη προς τα εξω) πισω απο το λαιμο και ποτε στο αυτι και λεει "γιαγιααααααα"..μετα παταει διαφορα κουμπακια με υφος κατεργαρικο και μολις αλλαξει η οθονη μου το δινει και χαζογελαει..

Διαφημίσεις

Και εκεινη με τα κινητα τα χει βαλει ε?? εμενα το παιρνει το βαζει αναποδα (με την οθονη προς τα εξω) πισω απο το λαιμο και ποτε στο αυτι και λεει "γιαγιααααααα"..μετα παταει διαφορα κουμπακια με υφος κατεργαρικο και μολις αλλαξει η οθονη μου το δινει και χαζογελαει..

η δικιά μου το βάζει στο δικό μου το αυτί και λέει έλα.

Καλημέρα μανούλες prosp περαστικά σου πως την πάτησες βρε παιδάκι μου.

Μiamamma στα εστειλα εχτές οταν τα πάρεις πεσμου να ειμαι ησυχή οτι τα εστειλα σωστά.

jesgk την αρπαξες και εσύ στην βαπτιση?

ο Παναγιωτακης ειναι καλα annina?

μαλλον με κολλησαν...αποκλειεται να την αρπαξα..

Διαφημίσεις

λοιπον για οσες σκοπευεται να καρναβαλιστειτε εν Αθηναις..

Καρναβαλι Μοσχατου : 7/2/2010 ωρα εναρξης 15.30μ.μ.

Καρναβαλι Ρεντη: 14/2/2010 ωρα εναρξης 12.00μ.μ.

αντε και του χρονου να οργανωσουμε groupaki parents και να συμμετασχουμε και εεις αγκαλια με τα μικρα μας...σουπερ ουαου!!!!

σ'ευχαριστω κοπελα μου!κι εμενα το ιδιο κανει,το βαζει πισω απο τον λαιμο,αλλα δεν λεει γιαγια,ακομα δεν λεει και πολλα.αυτη λεει,''ναι?''

καλα,μπορει να μην μιλαει,αλλα εχω μεινει εκπληκτη πως καταλαβαινει αυτα που της λεμε!εχθες της λεει ο αντρας μου,κλεισε το ντουλαπι,και το εκλεισε,της λεει κανε νανι,και ξαπλωνει στο μαξιλαρι κατω και κανει πως κοιμαται!της λεω εγω που ειναι το νερο σου?εκει ειναι!και παει και το φερνει!

μιλαμε θα την ζουληξω καμμια ωρα και θα την φαωωωωω!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

σ'ευχαριστω κοπελα μου!κι εμενα το ιδιο κανει,το βαζει πισω απο τον λαιμο,αλλα δεν λεει γιαγια,ακομα δεν λεει και πολλα.αυτη λεει,''ναι?''

καλα,μπορει να μην μιλαει,αλλα εχω μεινει εκπληκτη πως καταλαβαινει αυτα που της λεμε!εχθες της λεει ο αντρας μου,κλεισε το ντουλαπι,και το εκλεισε,της λεει κανε νανι,και ξαπλωνει στο μαξιλαρι κατω και κανει πως κοιμαται!της λεω εγω που ειναι το νερο σου?εκει ειναι!και παει και το φερνει!

ναι ρε ελενάντα . ¨οντως καταλαβαίνουν τα μπομπιράκια. Χθές έψαχνα την πιπίλα της. Της Λέω Γεωργίτσα πού είναι η πιπίλα σου? σκύβει να δει στο πάτωμα γιατί όλα εκεί τα πετάει και αφού δεν βλέπει τίποτα με κοιτάει και λέει ΠΑΕΙ!επίσης τις προάλλες της λέει ο άντρας μου να του φέρει το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και του το πήγε η ψυχή μου.Α!Τραγουδάμε και την μπουμπού την αλεπού! λέει ππππ και κουνάει το χέρι της εννοώντας πού?

καταλαβαινουν ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ..

εγω την βαζω να ανοιγοκλεινει και καλα το φως και χαιρεται (βεβαια δεν καταλαβαινει οτι θελει δυναμη αλλα νομιζει οτι αυτη το κανει)

εχθες ηταν στο κρεβατι μας και της δειχνω διπλα την κουνια της και της λεω "ποιανου το κρεβατι ειναι αυτο?? δικο σου??" με κοιτουσε αμιλητη με βλεμμα "οχι δεν θα με βαλεις εκει μεσα!"..μετα της λεω "ποιο ειναι το κρεβατι σου?" και μου λεει κατι σαν "εδω" και της λεω " να ρθει διπλα σου η μαμα να κανουμε νανι?" και με το χερακι της μου χτυπουσε το στρωμα για να με καλεσει να παω να κατσω διπλα της..

εγω θα της ρουφηξω την μουσουδα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...