Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα.

μιαμαμα τέλεια νέα....φτου φτου φτου....

προσπ δεν τον κρατάω καθόλου αγκαλιά. τρώει, ρεύεται και κάτω να κοιμηθεί...Η Γεωργία μωρό μου είχε βγάλει τη ψυχή για μήνες ολοκληρους...την κουνούσα 2 ώρες για να κοιμηθεί μισή. Βέβαια τότε απο την ώρα που τη είχα φέρει στο σπίτι είχα όλο το σόι πάνω απο το κεφάλι μου...τώρα δεν έρχονται πάνω απο μια φορα την εβδομάδα....Η κουνιάδα όταν έρχεται τον παίρνει και ξεχνάει να τον αφήσει...είναι ικανη να τον κραταει και 3 ώρες χωρίς υπερβολές. τον αφήνει όταν της βάζω χέρι...αλλά πάλι ευτυχώς όχι τακτικά...έχω γενικώς ησυχία...Δεν έχουν τολμήσει να πουν ούτε ποιανού μοιαζει:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα.

μιαμαμα τέλεια νέα....φτου φτου φτου....

προσπ δεν τον κρατάω καθόλου αγκαλιά. τρώει, ρεύεται και κάτω να κοιμηθεί...Η Γεωργία μωρό μου είχε βγάλει τη ψυχή για μήνες ολοκληρους...την κουνούσα 2 ώρες για να κοιμηθεί μισή. Βέβαια τότε απο την ώρα που τη είχα φέρει στο σπίτι είχα όλο το σόι πάνω απο το κεφάλι μου...τώρα δεν έρχονται πάνω απο μια φορα την εβδομάδα....Η κουνιάδα όταν έρχεται τον παίρνει και ξεχνάει να τον αφήσει...είναι ικανη να τον κραταει και 3 ώρες χωρίς υπερβολές. τον αφήνει όταν της βάζω χέρι...αλλά πάλι ευτυχώς όχι τακτικά...έχω γενικώς ησυχία...Δεν έχουν τολμήσει να πουν ούτε ποιανού μοιαζει:tongue:

ΒΡΕ ΠΟΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ η κουνιαδα.. χαχα

παρ αυτα και εγβ τα ιδια στον μικρο.. μαμ και κατω..

ευχαριστώ κοριτσάκια μου,είμαστε αισιόδοξοι, θα γυρίσει ο τροχός και θα γα#$$^ κι ο φτωχός!!!!!!!(παρντόν κιόλας)

Έτσι όπως τα περιγράφεις είμασταν κι εμείς Βίκυ μου, τάισμα και στη θεσούλα της, και φυσικά δεν πολυασχολήθηκαν με την δική μου πολύ, είχαν κι έχουν τα άλλα εγγόνια πάνω απ'όλα!!

τεσπά...

σήμερα βγήκα ύστερα από 2 εβδομάδες μέχρι το σούπερ μάρκετ οικογενειακώς για τα ψώνια της εβδομάδας και γύρισα ερείπιο!! πονάει ακόμα το πόδι, από τη μέση. αλλά την επόμενη εβδομάδα θα είμαι σπίτι μόνη και θα έχω ένα σωρό δουλειές...

άσε που τον τελευταίο καιρό μέχρι να ετοιμάσω την Έλλη για να πάμε κάπου μας σπάει τα νεύρα...όσο μεγαλώνουν χειρότερα γίνονται...

ευχαριστώ κοριτσάκια μου,είμαστε αισιόδοξοι, θα γυρίσει ο τροχός και θα γα#$$^ κι ο φτωχός!!!!!!!(παρντόν κιόλας)

Έτσι όπως τα περιγράφεις είμασταν κι εμείς Βίκυ μου, τάισμα και στη θεσούλα της, και φυσικά δεν πολυασχολήθηκαν με την δική μου πολύ, είχαν κι έχουν τα άλλα εγγόνια πάνω απ'όλα!!

τεσπά...

σήμερα βγήκα ύστερα από 2 εβδομάδες μέχρι το σούπερ μάρκετ οικογενειακώς για τα ψώνια της εβδομάδας και γύρισα ερείπιο!! πονάει ακόμα το πόδι, από τη μέση. αλλά την επόμενη εβδομάδα θα είμαι σπίτι μόνη και θα έχω ένα σωρό δουλειές...

άσε που τον τελευταίο καιρό μέχρι να ετοιμάσω την Έλλη για να πάμε κάπου μας σπάει τα νεύρα...όσο μεγαλώνουν χειρότερα γίνονται...

δεν το συζηταμε αυτοοο.. αστο.. το χειροτερο μου.. μεχρι να καταφερουμε να βγουμε απο το σπιτι τα νευρα εχουν γινει κορδελες..

υπομονη με τη μεση βρε παιδι μου.. εμενα παιρνει κατι χαπια για τις φλεγμονες αλλα δεν βλεπουμε καμια προκοπη.. λεμε να παμε και σε ρευματολογο

καλημέρα!

και να'ταν μονο στην έξοδο.....Στην τουαλέτα για κατούρημα πάει και κατουράει αφού επεξεργαστεί και παίξει με οτι βλέπει μπροστά της....

μιαμαμα το Σουηδικό το μιλάτε καθόλου?

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!! ψηφίσατε?

παιδιά όλο ακούω για χρυσή αυγή!!ο θεός να βάλει το χέρι του τι κόμματα θα βγάλουν...

σήμερα πήγαμε βολτίτσα, και να πάρει παπούτσια για την δουλειά ο άντρας μου. Πάλι τα ίδια να ντυθεί...δεν αντέχεται αυτό το πράγμα, μόνιμα γκρίνια, μουρμούρα, ούτε με απειλές, ούτε με το καλό...

βέβαια όταν ντύνεται καμαρώνει, έβαλε και τα καινούρια της παπούτσια που ένα μήνα τα έχουμε και κάθονται.

και αφού μας είχε βγάλει το λάδι να της βάζουμε την κουβέρτα για φούστα( βλέπε φέις) της πήραμε φούστα μωβ από τούλι, να ησυχάσουμε, από εκείνη την ώρα χορεύει!! είδαμε προχθές και τον billy elliot και τώρα αντιγράφει τις κινήσεις του! έτοιμη για πρίμα μπαλαρίνα το κορίτσι μου!!!!!

τώρα θέλει λέει στέμμα!!!!!(κάπου της είχα ένα πακεταρισμένο, αλλά αγνοείται)

προσπ εμένα τα χάπια δεν μου έκαναν τίποτα, ούτε οι ενέσεις, γιαυτό τώρα που με έπιασε δεν πήρα τίποτα.

σήμερα κουτσαίνοντας βγήκα...

Βίκυ μου εγώ σπίτι όλη μέρα, ούτε τα χαρτονομίσματα δεν έχω μάθει ακόμα να ξεχωρίζω...

θέλω δάσκαλο για να τα μάθω τελικά...

ο άντρας μου συνεννοείται λίγο και καταλαβαίνει αρκετά όταν μιλάνε οι άλλοι.

Βίκυ μου εγώ σπίτι όλη μέρα, ούτε τα χαρτονομίσματα δεν έχω μάθει ακόμα να ξεχωρίζω...

καλημέρα !

δεν έχεις και άδικο....και η έλλη θα βοηθηθεί πολύ στο σχολείο με τη γλώσσα...μακάρι να ανοίξει μια θέση και για σενα χριστινάκι να μπείτε σε ρέγουλα. Αλλά αν βολευτεί ο σύζυγος αρχικά έχεις περιθώριο άνετο εσύ μετά...

και μια και είπες για δουλειά εγώ έχω να βγάλω τα καλοκαιρινά....ουφ!!!κουραστηκα στην ιδέα μόνο...

γεια σας!

καλη εβδομαδα!

εγω δουλευω στις 2,κι εχθες το ιδιο,ειμαι ολο βραδυ

και δεν βλεπω πολυ την ζουζουνα μου και μου κακοφαινεται.

αλλα θα συνηθισω,που θα παει..

αυτο με το τι θα φορεσουν καθε μερα,ειναι πολυ σπασιμο νευρων..

κι η δικια μου θελει να κυλιεται στα χωματα στον παιδικο με φορεμα,

ή θελει πεδιλακια με καλτσες..:rolleyes:

χριστινακι,σιγα-σιγα θα τα μαθεις ολα.φωτο εβαλες με την μπαλαρινα σου να τη δουμε?

τελικα θα μετακομισετε ή δεν ξερετε ακομα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

έβαλα σκούπα,μίλησα με την κουμπάρα στο σκυπε, θα ξεσκονίσω και θα βάλω το φαγητό να γίνεται, και μετά θα βάλω φώτο στο φέις, να την δείτε...

βίκυ θα σου στείλω μέηλ....

είδες την κουβέρτα ελενάδα? πατσαβούρα την έκανε,κόντεψε να σκάσει από τη ζέστη...

Αχ μακάρι Βίκυ μου να μπούμε σε έναν ρυθμό σιγά σιγά...

σήμερα έφυγε από τις 7 για δουλειά ο καλός μου, 4-5 σπίτια καθαρίζουν τη φορά.

την παρασκευή από τις 8 γύρισε τις 5...αλλά παραπάνω ώρες, παραπάνω λεφτά!!

κοιτάμε ήδη για σπίτι ελενάδα μου, αλλά δεν υπάρχουν και πολλές αγγελίες, και ο ενοικιαστής εδώ δεν μας έχει δώσει το τελικό οκ για τον ιούνιο.

κι εγώ χθες το απόγευμα έβγαλα τα καλοκαιρινά της Έλλης,της δοκίμασα και μερικά να δω αν την πάνε σε μέγεθος, μεγάλωσε πολύ βρε παιδιά,τα περισσότερα off θα βγουν...

και τώρα αύριο θα τα πλύνω, μέρα πλύσης!!!

φουλ ωράριο από τώρα ελενάδα ε?

και εγώ έτοιμη έχω την ντουλάπα της μικρής. απο τα περσινα δεν της κάνει τίποτα. πήγαμε την Πέμπτη τα δυο μας και ψωνίσαμε ολόκληρη καρνταρόμπα και επίσης ελενάντα πάμε στο σχολείο με φορέματα και μια στέκα με μια λουλούδα που ψώνισε η μαντάμ σουσου:tongue:

Τώρα θα περιμένω να σχολάσει ο χάζμπαντ για να κρατήσει το μωρό και να βγάλω και τα δικά μας.

Μιαμαμα τουλάχιστον οι μισθοί είναι αξιοπρεπής σε σχέση με το βιοτικό επίπεδο εκεί? Υποτίθεται πως πήγατε για ένα καλύτερο αύριο εκεί, όχι για να επιβιώσετε απλά...Αλλά να μου πείς σε σχέση με τα 300 ευρώ που θα γίνει εδώ, γιατί για εκεί το πάνε...., τί συζητάμε....

Σήμερα μίλησα με το αφεντικό μου. 35-40% κάτω ο τζίρος και πληρώνονται με δυσκολία απο τους πελάτες....με βλέπω όταν τελειώσει το 6μηνο του οαεδ να μπω στο καπάκι στο ταμείο ανεργείας του οαεδ....η καλύτερη πελάτισσα...χαχαχαχα!

Βίκυ έχεις μέηλ, για τις υπόλοιπες φέις.

μεγιές τα ρουχαλάκια, εμάς μας χωράνε μερικά,αφού τα έπαιρνα μεγαλύτερα λόγω κοιλιάς, σίγουρα θα χρειαστώ για την παιδική χαρά ρούχα.

είναι κοκέτες τα κορίτσια μας!

για τους μισθούς που λες Βίκυ μου είναι πολύ καλοί...με προϋποθέσεις...

αν ξέραμε την γλώσσα άπταιστα και με τα πτυχία μας μπορούμε να βρούμε πολύ καλές δουλειές...εφόσον όμως είμαστε χωρίς γλώσσα, είμαστε σαν τους αλβανούς και τους ρουμάνους...στην δουλειά είναι όλοι αλλοδαποί, οι Σουηδοί δεν καταδέχονται να καθαρίζουν σπίτια...πληρώνεται με την ώρα που εργάζεται στο κάθε σπίτι...

αν δουλεύεις φουλ ωράριο θα πάρεις 1200-1300Ε... πρέπει να δουλεύουν και οι 2 για να τα βγάζεις πέρα...

οπότε μάλλον θα περάσει καιρός για να πούμε τακτοποιηθήκαμε...δεν περιμένω να γίνουμε πλούσιοι φυσικά...

Μαέστρο θα κοιτάξω για το καρπουζάκι, πολύ ωραία ιδέα, ταιριάζει και το λευκό κόκκινο που είχαμε κι εμείς στην βάφτιση!!!

Κοίτα κοίτα γιατί καιγόμαστε!!!! :tongue:

Γεια σας κοπελιές, εγώ ήμανε πάλι γραμματέας του κουμπάρου (δικαστικός αντιπρόσωπος) και ΨΟΦΗΣΑ στις εκλογές, ακόμα να συνέλθω.

Σήμερα σπίτι, δουλειές με φούντες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...