Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

XYZINK-MayDay09.png

καλημέρα κοριτσάκια και καλό μήνα!!!

ελεναδίτσα μπήκες στους ρυθμούς της δουλειάς πια ε?

προσπ καλύτερα που πάνε του χρόνου τα δικά μας, κρίμα είναι να μπουν νωρίτερα σε μαθήματα και διάβασμα...:D

πως τα περάσατε χθες κορίτσια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοπελιές. Τι κάνετε;

Καλοκαίριασε και ΠΟΛΥ ζέστη απότομα βρε παιδί μου, δεν είχα χρόνο να προετοιμαστώ και ψυχολογικά.

Εγώ άρχισα να ψάχνω, εντατικώς, για πράγματα βάφτισης, μια που θέλω να την κάνω τον Ιούλιο.

Βικάκι πως τα πας με τα δύο τέκνα;;;

Χριστίνα η μέση καλά;

Ελένη καλά τρεχάματα, αλλά δουλειά να υπάρχει βρε κορίτσι πάνω απ' όλα.

Η Δανάη θυμώνει γιατί δεν την αφήνω να χτυπάει το πληκτρολόγιο. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα μαέστρο μου, που είστε οι υπόλοιπες καλέ?

λίγο καλύτερα η μέση, δεν κάνω και πολλά σπίτι ακόμα...

φαγητό μαγείρεψε χθες ο καλός μου για σήμερα που πάει δουλειά.

για πείτε για τις βαφτίσεις τι θέλετε να κάνετε?

έχετε βρει θέμα κλπ? ότι θέλετε εδώ είμαι εγώ, έχω ασχοληθεί με πολλές βαφτίσεις...

βρε προσπ πες ότι έχεις στείλει μέηλ από 18/04...!!!!!

τώρα το είδα, είχα να μπω καιρό στο yahoo...

μεγαλώνουν τα καμάρια σου μέρα με τη μέρα!! βλέπω η Χριστούλα απόλαυσε την εξοχή και τα πασχαλινά αυγά!!!!

Και του χρόνου!!

καλημερα!

εγω εχθες ειχα κι ημουν ολη μερα στην καντινα.

σημερα παλι εχω ρεπο αλλα μαζευω το σπιτι και το απογευμα λεω να παω μια βολτα την ζουζουνα.

μαεστρια με το καλο η βαφτιση!

κι εγω θα βαφτισω ενα αγορακι τον νοεμβρη.εχω καιρο βεβαια ακομα.

εσυ εχεις κλεισει τιποτα?θα κανετε και τραπεζι?

χριστινακι,μακαρι να σου περασει η μεση τελειως.

ο αντρουλης βρηκε δηλαδη δουλεια?

κανενα μπανακι εχει κανει καμμια?εγω δεν ζεσταινομαι ακομα πολυ,μονο μεσα στο αμαξι.στο σπιτι ευτυχως εχει δροσια.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλέ ακόμα δεν ξεκίνησες και σου έδωσαν ρεπό?

εδώ έχει 18-20 βαθμούς, ζέστη θεωρείται για τους Σουηδούς και κυκλοφορούν με κοντομάνικα!! εγώ ακόμα δεν τα έχω βγάλει όλα τα καλοκαιρινά, τις επόμενες μέρες σίγουρα, να μαζέψω και τα χειμωνιάτικα...

περιμένουμε κι από τον ενοικιαστή του σπιτιού απάντηση αν θα μας αφήσει να μείνουμε και τον ιούνιο...

Στη μία από τις 2 εταιρίες που είναι δοκιμαστική περίοδος, πάει 2 φορές την εβδομάδα, και του είπαν ότι πάει καλά. είναι πολύ απαιτητικοί, να είναι στην εντέλεια τα σπίτια που καθαρίζουν. περιμένουμε την κολοπρόσληψη!!!!!!!

2 εβδομάδες τώρα την έχω βγάλει σπίτι, έχω χάσει όλες τις καλές μέρες...

τώρα που άνοιξε ο καιρός θα πάμε και προς παραλία, δεν έχουμε πάει, μόνο το λιμάνι έχουμε δει.

καλέ ακόμα δεν ξεκίνησες και σου έδωσαν ρεπό?

εδώ έχει 18-20 βαθμούς, ζέστη θεωρείται για τους Σουηδούς και κυκλοφορούν με κοντομάνικα!! εγώ ακόμα δεν τα έχω βγάλει όλα τα καλοκαιρινά, τις επόμενες μέρες σίγουρα, να μαζέψω και τα χειμωνιάτικα...

περιμένουμε κι από τον ενοικιαστή του σπιτιού απάντηση αν θα μας αφήσει να μείνουμε και τον ιούνιο...

Στη μία από τις 2 εταιρίες που είναι δοκιμαστική περίοδος, πάει 2 φορές την εβδομάδα, και του είπαν ότι πάει καλά. είναι πολύ απαιτητικοί, να είναι στην εντέλεια τα σπίτια που καθαρίζουν. περιμένουμε την κολοπρόσληψη!!!!!!!

2 εβδομάδες τώρα την έχω βγάλει σπίτι, έχω χάσει όλες τις καλές μέρες...

τώρα που άνοιξε ο καιρός θα πάμε και προς παραλία, δεν έχουμε πάει, μόνο το λιμάνι έχουμε δει.

μου δινουν ρεπο μεσοβδομαδα που δεν εχει δουλεια ,

για να μη μου δωσουν σ/κο που γινεται χαμος.

αντε επιτελους,με το καλο να προσληφθει ο αντρουλης σου,να φτιαξει κι η μεση και θα πηγαινετε μετα βολτουλες.αφου καλοκαιρεψε κι εκει μια χαρα!

ελπιζω να σας αφησει να μεινετε εκει,γιατι με την μετακομιση θα χειροτερεψει παλι η μεση.

εγω κοιμισα την μικρη,και παω να σφουγγαρισω και να σιδερωσω τα ρουχα της μεχρι να ξυπνησει.φιλια

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μακάρι Ελένη μου, αν δεν τον πάρουν full time, δεν ξέρω πως θα τα βγάζουμε πέρα οικονομικά.

ελπίζουμε να μείνουμε, γιατί έχει έξοδα η μετακόμιση, πως θα μεταφέρουμε τα πράγματα...να δώσουμε ενοίκιο+ εγγύηση...

τα σκ θα αρχίσουμε να την κάνουμε προς πάρκα και παραλία...

καλημερα!!

τι κανετε? εμεις τρεχουμε κλασικα.. εχω ΑΠΕΙΡΑ ρουχα ΟΛΩΝ μας που περιμενουν σιδερο, πακεταρισμα, αποθηκευση και τακτοποιηση.. ενα σπιτι ανω κατω..

vikaki εχεις πηξει??? δεν εχεις εμφανιστει..

μακαρι miamama να τον παρουν full time..ολα θα πανε καλα...!!!

για πείτε για τις βαφτίσεις τι θέλετε να κάνετε?

έχετε βρει θέμα κλπ?

Εγώ Χριστινάκι σκέφτομαι το ... ΚΑΡΠΟΥΖΙ! Μιας που θα 'ναι κατακαλόκαιρο! Για δώσε ιδέες που 'σαι κι επαγγελματίας. :D

μαεστρια με το καλο η βαφτιση!

κι εγω θα βαφτισω ενα αγορακι τον νοεμβρη.εχω καιρο βεβαια ακομα.

εσυ εχεις κλεισει τιποτα?θα κανετε και τραπεζι?

Εκκλησία προσπαθώ να κλείσω, αν και μου έκανε νερά σ' ένα ωραίο εκκλησάκι που είδα, ο παπάς, δεν του άρεσε το Δανάη. Κατά λέξη είπε "εγώ θα σας πρότεινα να βάλετε και δέυτερο όνομα". Δεν ήξερα ότι έπρεπε να 'χα ρωτήσει και τη γνώμη του. :mrgreen:

Οπότε πάμε γι' άλλη εκκλησία. Θα κλείσουμε άμεσα όμως, μέχρι μέσα Ιουλίου θέλω να το κάνω, να 'χουμε μετά το καλοκαίρι ελεύθερο.

Τραπέζι όχι, δεν κάνω φυσικά, μόνο στην άμεση οικογένεια και τους κουμπάρους.

Εγώ σπίτι σήμερα, συμμαζεύομαι, αύριο φεύγω για επαρχία, πάω για γραμματέας του δικαστικού αντιπρόσωπου/κουμπάρου/κολλητού μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλησπέρα.

η αλήθεια είναι πως ψιλοπήζω.....Δεν προλαβαίνω να ταίζω τον μπέμπη. Θα μας φάει και εμάς...Ευτυχως η μικρή εξακολουθεί και είναι καλή και πλέον ξεπορτίζει όλη μέρα στην αυλή και τα πάρκα. Σήμερα έφυγε στο χωριό με την υπόλοιπη οικογένεια εικειοθελώς...μην νομίζει κι όλας οτι θέλουμε να την διώξουμε. κατα τ'άλλα δουλειές - μπέμπης, μπέμπης - δουλειές. Ευτυχώς και αυτός είναι καλό μωρό, αγκαλιά τον κρατάω μόνο για να τον ταίσω , αλλιώς στο καλαθάκι του....αν τον είχα και αυτόν κρεμασμένο πάνω μου.....την έκατσα...

προσπ και εγώ τώρα είδα το μέιλ. Ειδικά ο μπέμπης μεγάλωσε πολύυυυυυυυυυυ!

και η μικρή βέβαια αλλά επειδή βλέπω και τη δική μου πώς μεγαλώνει δεν μου φαίνεται τόσο . Ο μπέμπης έγινε σχεδόν παιδάκι!

να΄μαι κι εγώ....

Λοιπόν τώρα που λείπει ο άντρας μου στη δουλειά και η μέση πάει καλύτερα, πέφτουν οι δουλειές του σπιτιού σε εμένα...τα καλά νέα ότι την επόμενη εβδομάδα θα δουλεύει full time, που σημαίνει πάει καλά, και παραπάνω χρήματα στην τσέπη μας, γιατί δουλεύει με την ώρα. Επίσης έμαθε ότι φεύγουν κάποια άτομα από την εταιρία και χρειάζονται προσωπικό. οπότε έχουμε πολλές ελπίδες!!!!!!!!

Μαέστρο θα κοιτάξω για το καρπουζάκι, πολύ ωραία ιδέα, ταιριάζει και το λευκό κόκκινο που είχαμε κι εμείς στην βάφτιση!!

βίκυ μου βλέπω μια χαρά πάνε τα πράγματα, σαν την έλλη μου δλδ ο μπεμπάκος!! φαγανός και στο ρηλαξ του!!!

τέλεια!!

bravo βρε κοριτσια.. ολα καλα λοιπον!!

Βικυ να τον μαθεις να καθεται στο ριλαξ του η στο καλαθι του απο νωρις.. εμενα ειχε μαθει και τον χαλασε η κυρα κουνιαδα που τον παιρνει αγκαλια με το παραμικρο..αλλα λειπω και δεν μπορω να τη κοντρολαρω..

φιλακια στα μπουτακια του μπεμπη σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...