Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα το δικο μου κοριτσακι καποια στιγμη με ειχε ρωτησει πως γινονατι τα μωρα.. και της ειχα πει οτι ο μπαμπας βαζει στη κοιλιτσα της μαμας ενα σπορακι και αυτο το σπορακι μεγαλωνει μεσα στη κοιλια της μαμας μεχρι που σχηματιζεται ενα μωρακι και μια μερα η μαμα ποναει πολυυυυ στη κοιλια της και το μωρακι βγαινει απο τη μεσαια τρυπα που εχουμε τα κοριτσακιαααα..

και μαλιστα της εχω περιγραψει και τα σταδια αναπτυξης του μωρου..

στην αρχη μοιαζει με σαπουνοφουσκα, μετα γινεται playmobil (το κλεψα αυτο..:tongue:), μετα polly pocket, μετα barbie και μετα σα το κουκλο της το Ρομπερτο..

σημερα λοιπον με ρωτησε πρωι πρωι "και πως βαζει ο μπαμπας το σπορακι στη κοιλιτσα της μαμας?"

απορησα για μια στιγμη γιατι θεωρησα οτι παραηρθε γρηγορα η απορια, αλλα μετα της εξηγησα σε απλα ελληνικα..

ο δε μπεμπης τρεις μερες τωρα μολις ξυπναει μου περνει το χερι και το βαζει πανω στη πανα του λες και μου ζηταει να του την αλλαξω και μολις του πω εχεις τσισα? χαζοχαιρεται.. και γενικα εχει μια ομαλη και καλη ψυχοσωματικη αναπτυξη..θελει να τα πιασει ολα και τα δοκιμαζει με ολους τους τροπους αφου εχει κανει μελανιες στα γονατα.. τα χτυπαει, τα μασαει, τους μιλαει.. ειναι γλυκας!

αυτα

ο συζυγος miamama πηρε τη μαγνητικη και εχει ενα σκασμο προβληματα.. αυριο θα δουμε αν θα βρει τον ορθοπεδικο και τι πρεπει να κανει.. εχω αγχωθει να πω την αληθεια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο ελένη μου, έτοιμη είσαι...εγώ εδώ είχα βγάλει μερικά ανοιξιάτικα,αλλά τα χειμωνιάτικα ακόμα στις ντουλάπες είναι, σε ένα μήνα θα έχω και πακεταρίσματα πάλι...

τώρα δεν κάνω τίποτα για την ώρα...

η δική μου βαριέται όλη μέρα σπίτι, απορίες τέτοιου τύπου δεν έχει, η ομιλία της ακόμα να καθαρίσει...έχουμε αρχίσει και της "λέμε δεν καταλαβαίνω τι μου λες...μίλα πιο καθαρά..."

κάθε βράδυ για να πάει για ύπνο έχουμε γκρίνια και κλάματα...μέχρι να ετοιμαστεί δλδ...

κατά τα άλλα ξέρει όλα τα γράμματα της ΑΒ...πριν λίγο καιρό την άκουγα να τα δείχνει όπου τα βλέπει, με το λάπτοπ της τα έμαθε από διάφορα παιχνίδια μόνη της...

ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι, εμείς δεν της τα μάθαμε πάντως!!

και όλη μέρα κυκλοφορεί στο σπίτι με μια κουβερτούλα για φόρεμα...κάνει πως φοράει στέμμα, φοράει το ψεύτικο κραγιόν που της πήρε ο μπαμπάς και χορεύει μπαλέτο, αντιγράφει και φιγούρες!!

προσπ περαστικά, κάνει βαριά δουλειά? πως καταντήσαμε έτσι δεν ξέρω...

εσύ ακόμα συνεχίζεις ποδήλατο και κολύμπι?

καλημερα!

εχθες με πηραν στις 12 το βραδυ απο τη δουλεια,και δεν το ειδα,και σημερα παλι το πρωι και μου ειπαν οτι δεν με χρειαζονται τελικα απο σημερα,και θα με ειδοποιησουν ποτε να παω...:confused:

προσπ,οντως πολυ νωρις εχει τετοιες αποριες η ζουζουνα σου.

στον παιδικο τελικα ποτε θα πατε?εμενα με ρωτανε οι αλλες μαμαδες αν θα την στειλω προνηπιο ή παιδικο παλι,και δεν ξερω.

ο μπεμπης ειναι ησυχος δηλαδη,ε?

περαστικα στον αντρουλη σου.

μιαμαμα,μπραβο μονη της εμαθε τα γραμματακια?

εμενα η πεθερα μου της εμαθε να γραφει μεχρι το Δ κεφαλαια.

παντως κι η δικια μου δεν εχει ακομα τετοιες αποριες,

ειναι πολυ της φαντασιας,

ασχολειται με παραμυθια και πριγκιπισσες πιο πολυ,

και με την εμφανιση της πολυ!

αλλα πολυ γκρινια βρε παιδι μου.γκρινια για να την λουσω,για να βουρτσισει τα δοντια της,γιατι δεν την κανω κουνια οση ωρα θελει,γιατι δεν της αρεσει το μπλε ποτηρι,κτλ.

σημερα θελει να την παρει η πεθερα μου στο χωριο το σ/κο,αλλα εγω δεν μπορω να την αποχωριστω χωρις λογο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

zZ3DA_fFYsE

αυτό τραγουδάει και χορεύει όλη μέρα, η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει κι εμένα!!:D

ωραιο οντως.η δικια μου ουτε βλεπει,ουτε παιζει barbie.

οταν τα βαζει στο σταρ τα βλεπω εγω μονη μου.:tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα

Miamama στη δουλεια του σηκωνει απιστευτα βαρη και αυτο δυστυχως δεν μπορει να αλλαξει αφου ειναι μονος του.. ζηταει βοηθεια απο τους γυρω του αλλα δεν ειναι σταθερη βοηθεια συν οτι κανει και μικροπραγματα που τον κουραζουν αναγκαστικα..εγω βεβαια εργαζομαι και δεν μπορω να τον βοηθησω συνεπως το μονο που μπορω να κανω ειναι να μην τον επιβαρυνω καθολου μεσα στο σπιτι.. αλλα και παλια υτο καποιες φορες ειναι αδυνατον..

σημερα ηταν να παμε εξοχικο αλλα τελικα ειπα να παμε αυριο βραδυ ωστε να παει εκεινος στους ορθοπεδικους να παρει τελικη γνωματευση και εγω να αρχισω να μαζευω τα χαλια μονη μου σιγα σιγα (δεν εχετε ιδεα τι συνεπαγεται ολο αυτο ..) τεσπα..

elenada ελπιζω να σε καλεσουν τουλαχιστον και να μην αλλαξει κατι στη πορεια..

εγω εχω κανονισει Ιουνιο και Ιουλιο να την στειλω ιδιωτικα σε παιδικο σταθμο μιας και οι ευθυνες μου αυξανονται στο γραφειο και λογω θηλασμου δεν μπορω να αφησω στο εξοχικο 12ωρα την κουνιαδα με δυο παιδια και μονη της..

επισης η μικρη εχει τοση ενεργεια και ορεξη που ειναι αγριμι ανημερο μεσα στο σπιτι..ποσο μαλλον τωρα με τις ζεστες που ερχονται..

τον Αυγουστο μονο θα ειμαστε 2-3 βδομαδες μαζι υπολογιζω στο εξοχικο και βλεπουμε..

τον Μαιο που αρχιζουν οι εγγραφες για τους δημοσιους σταθμους θα κανω αιτηση για ενα δυο της γειτονιας μου και εναν εκτος διαμερισματος και αν την παρουν εχει καλως αν οχι απο Σεπτεμβρη λεμε να τη στειλουμε παλι ιδιωτικα με μισα λεφτα δικα μου και μισα του πατερα μου..

εμεις 23 Ιουνη βαφτιζουμε και τον μπεμπη συνεπως ειδικα ο Ιουνιος θα ειναι πολυασχολος μηνας..

δεν εχω τελειωσει ολα τα προσκλητηρια και αμφιταλαντευομαι για το παρτυ στο σπιτι, ενω δεν εχω οριστικα αποφασισει για το δευτερο γλυκο που θα προσφερω και δεν εχω ψαξει αρκετα για ρουχα δικα μου..

θα ναι ζαλαδα λιγακι αυτο το διμηνο αλλα πρεπει να οργανωθω, να στελνω τη μικρη πιο πολυ στη μανα μου και να μαζευω το σπιτι σιγα σιγα..

προσπ,με το καλο η βαφτιση!

θα κανεις τραπεζι σπιτι σου?

πολυ δουλεια και τρεξιματα εχεις φετος το καλοκαιρι.

βαφτιση,2 παιδια,δουλεια.

αχ,ηρωες ειμαστε οι μαναδες.

γιατι δεν την στελνεις απο τον μαιο παιδικο αφου ιουνιο θα εχεις τρεξιματα.

θα εχεις και την προσαρμογη της μικρης στον παιδικο,

αν και νομιζω η κορη σου δεν θα εχει προβλημα,αλλα ποτε δεν ξερεις.

περαστικα στον αντρα σου.

μαεστρια με γεια τα νυχακια,κι εγω θελωωω!

Kαι τα 'φτιαξα ένα ωραίο μοβάκι! Τι να σου πω, μούρλια είναι!!!!! :D

Εύχομαι να σε πάρουνε σύντομα στη δουλειά. Τουλάχιστον ξεκουράσου Ελενάκι απ' τις δουλειές.

Κι εγώ σήμερα έκανα σκόνες, τα πάνω πάνω, και τώρα θα βάλω και μια σκούπα και την άλλη εβδομάδα πάλι. Βαρέθηκα! :evil:

Καλημέρες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kαι τα 'φτιαξα ένα ωραίο μοβάκι! Τι να σου πω, μούρλια είναι!!!!! :D

Εύχομαι να σε πάρουνε σύντομα στη δουλειά. Τουλάχιστον ξεκουράσου Ελενάκι απ' τις δουλειές.

Κι εγώ σήμερα έκανα σκόνες, τα πάνω πάνω, και τώρα θα βάλω και μια σκούπα και την άλλη εβδομάδα πάλι. Βαρέθηκα! :evil:

Καλημέρες.

καλως την!τελικα θα παω αυριο στις 2.αντε να δουμε.

ασε μαεστρια,μ'εχει πιασει η νοικοκυροσυνη μου αυτες τις μερες.

θελω να παω στη δουλεια και να ειναι και καθαρο αλλα και οργανωμενο το σπιτι,που συνηθως δεν ειναι οργανωμενο,

ολα τα καταχωνιαζω σε κουτες και σε συρταρια στο γραφειο κι οπου βρω και μετα το κανω ανω κατω για να βρω κατι.:rolleyes:

δεν το κοβω να τελειωσω μεχρι αυριο,αλλα δεν θα σκασω κιολας.

να΄μαι κι εγώ κορίτσια!!

ελεναδίτσα μου ξεκουράσου μέχρι να ξεκινήσεις!!μια από τα ίδια με την γκρίνια...για όλα όμως...και με εκνευρίζει πολύ αυτό...

με την εμφάνιση και η δική μου ασχολείται, κοκέτα από κούνια παιδί μου!!!

κι εγώ απόρησα με τα γράμματα, είναι παρατηρητικά και μαθαίνουν...έχει απλά παιχνιδάκια το λάπτοπ της...και γράφει "μειν" λέει, mail δλδ!!!χαχαχα

προσπ θα του τα πει κι ο γιατρός...αλλά δεν θέλει καθόλου βάρη...

πως γίνεται αυτό βέβαια δεν ξέρω...υπομονή.

με το καλό η βάφτιση!έχεις τρεξίματα δλδ.

μαέστρο το αγαπημένο μου χρώμα τα έκανες!!! εγώ έχω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά 10 μέρες τώρα...να'ναι καλά ο άντρας μου, αφού αντέχει ακόμα αυτός!!

ελενάδα δεν πάνε τον Σεπτέμβρη προνήπιο τα δικά μας,την επόμενη χρονιά θα πάνε... το 2013...έτσι δεν είναι?

εδώ βέβαια έχουν άλλο σύστημα, θα το μάθουμε κάποια στιγμή.

Διαφημίσεις

να΄μαι κι εγώ κορίτσια!!

ελεναδίτσα μου ξεκουράσου μέχρι να ξεκινήσεις!!μια από τα ίδια με την γκρίνια...για όλα όμως...και με εκνευρίζει πολύ αυτό...

με την εμφάνιση και η δική μου ασχολείται, κοκέτα από κούνια παιδί μου!!!

κι εγώ απόρησα με τα γράμματα, είναι παρατηρητικά και μαθαίνουν...έχει απλά παιχνιδάκια το λάπτοπ της...και γράφει "μειν" λέει, mail δλδ!!!χαχαχα

προσπ θα του τα πει κι ο γιατρός...αλλά δεν θέλει καθόλου βάρη...

πως γίνεται αυτό βέβαια δεν ξέρω...υπομονή.

με το καλό η βάφτιση!έχεις τρεξίματα δλδ.

μαέστρο το αγαπημένο μου χρώμα τα έκανες!!! εγώ έχω να κάνω οποιαδήποτε δουλειά 10 μέρες τώρα...να'ναι καλά ο άντρας μου, αφού αντέχει ακόμα αυτός!!

ελενάδα δεν πάνε τον Σεπτέμβρη προνήπιο τα δικά μας,την επόμενη χρονιά θα πάνε... το 2013...έτσι δεν είναι?

εδώ βέβαια έχουν άλλο σύστημα, θα το μάθουμε κάποια στιγμή.

καλημερα και περαστικα βρε χριστινακι!!!

για το προνηπιο εχεις δικιο τα δικα σας θα πανε του χρονου...η μελινα επειδη γεννηθηκε το 2008 θα παει φετος και εχει ΤΟ τρεξιμο για να μαζεψεις χαρτια...ενα σας λεω μονο..θελει εξεταση απο καρδιολογο, οφθαλμιατρο και οδοντίατρο!!! και σε 15 μερες ξεκινανε οι αιτησεις....ΠΟΤΕ θα την παω σε ολους αυτους τους γιατρους ΟΕΟ??????:shock::shock::shock:

ευχαριστώ πολύ Δέσποινα μου,

πω πω πάει νωρίς το κορίτσι σου...και θα είναι η πιο μικρή εκεί μέσα. καλά τόσα χαρτιά ε?

ξεκίνα από δευτέρα να τους πάρεις όλους με τη σειρά.

είμαι 10 μέρες κλεισμένη σπίτι, δεν μπορώ να περπατήσω ούτε μέχρι την γωνία...

κι έχει ωραίες μέρες!!

καλο μηνα!

χριστινακι,εγω τρεχω,

για προσληψη,χαρτια,για τη δουλεια,πηρα τη στολη μου,αλλα θελει στενεμα το πατελονι,κι εχει πεσει σκουρια στα πουκαμισα και δεν ξερω πως να τη βγαλω...

μηπως ξερετε εσεις?

ανοιγει και μια καντινα ο πατερας μου και παμε και βοηθαμε.

ολα μαζεμενα παλι πεσανε.

και τον μαιο πρεπει κι εγω να κανω τα χαρτια για το εσπα,

ευτυχως θελει πολυ λιγα σε σχεση με τον παιδικο στο δημοσιο,ή το προνηπιο.

τωρα μολις κοιμισα την μικρη,κι ευχαριστως θα εριχνα κι εγω εναν υπνακο,αλλα δουλευω στις 6,και πινω καφε και σε λιγο θα παω να ετοιμαστω.

αυριο δεν ξερω τι βαρδια δουλευω,πριν σχολασω μου λενε..:mad:

καλημερα και περαστικα βρε χριστινακι!!!

για το προνηπιο εχεις δικιο τα δικα σας θα πανε του χρονου...η μελινα επειδη γεννηθηκε το 2008 θα παει φετος και εχει ΤΟ τρεξιμο για να μαζεψεις χαρτια...ενα σας λεω μονο..θελει εξεταση απο καρδιολογο, οφθαλμιατρο και οδοντίατρο!!! και σε 15 μερες ξεκινανε οι αιτησεις....ΠΟΤΕ θα την παω σε ολους αυτους τους γιατρους ΟΕΟ??????:shock::shock::shock:

καλο μηνα!!

και εγω θα κανω αιτηση για δημοσιο προνηπιο (σε βρεφονηπιακο) και πρεπει να τρεξω για τα αναλογα χαρτια..

και εις διπλουν καθως Ιουνιο και Ιουλιο θα παει ιδιωτικα..

τυχερα τα 2008.. εμεις πρεπει να περιμενουμε μεχρι του χροοοοονου.. αιντεεεε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...