Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα παιδιά, από χθες το πρωί έχω χειροτερέψει και δεν μπορώ να καθίσω ούτε σε καρέκλα για 5 λεπτά.

πονάω τόσο που δεν κοιμάμαι καθόλου καλά το βράδυ, ούτε ξαπλωμένη μπορώ...

κάθε φορά που με πιάνει είναι και χειρότερα...χθες κόντεψα να πέσω κάτω γιατί με έπιασε σαν κράμπα- μάγκωμα στη μέση...σας αφήνω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μακαρι να συνελθεις.. τι να σου πω? δεν μπορει και κανεις να σε βοηθησει καπως..

ο συζυγος παει σε κανα δοκιμαστικο? παντως ωραιο κολπο εχουν βρει τα σουηδα και εκμεταλλευονται τον κοσμο.. δοκιμαστικα, κανουν τη δουλεια τους και αντε γεια..

καλημέρα,ακόμα εδώ ζωντανή...

σήμερα πήγε πάλι δοκιμαστικό και εκπαίδευση...το πρώτο δεν στο πληρώνουν,τα υπόλοιπα ναι...

αυτά σκεφτόμουν κι εγώ προχθές...έλεος

ουσιαστικά είναι σαν τις συμβάσεις στην ελλάδα του μήνα...

εγώ έτσι ήμουν 9 μήνες...σύμβαση κάθε μήνα...

επειδή εδώ δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, έχουν βρει άλλο κόλπο...

στην αναμονή ακόμα...

καλημερα κι απο μενα!

τι κανετε?

εμεις αρχισαμε παιδικο κι ηρεμησαμε.

εχθες ειχε συννεφια,σημερα εχει ηλιο με αερα,ποτε θα καλοκαιρεψει επιτελους?

χριστινακι,τι να πω,μακαρι να τον παρουν τον αντρα σου συντομα,να εχεις και ασφαλιση να πας να κοιταξεις την μεση σου,γιατι σε ταλαιπωρει καιρο τωρα.υπομονη λιγο ακομα.

βικη,απ'οτι θυμαμαι,κι εμενα της μικρης ειχε πεσει πολυ γρηγορα,στο μαιευτηριο,την μερα που βγαιναμε.τελικα πηρες τον γιατρο?αν και δεν νομιζω να ειναι προβλημα.

σημερα θα παμε το απογευμα στις κουνιες με μια συμμαθητρια της μικρης και την μαμα της.

εχω μερες να την παω βολτα,αλλα ολο τα ιδια και τα ιδια,βαριεμαι,και καθομαστε στην αυλη μας,που ετσι κι αλλιως ειναι σαν παιδικη χαρα.αντε να ερθει το καλοκαιρι να πηγαινουμε στη θαλασσα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημέρα απο μια ταλαίπωρη μανα...

Τελικά έπεσε χθες , πάνω που έλεγα οτι το απόγευμα θα έπαιρνα τον γιατρό.

κατα τ'άλλα κούραση, κούραση, κούραση...

join the club.. καλο σαραντισμο και θα προσαρμοστεις σιγα σιγα... με τα μικρα μωρα και τα μεγαλα επισης..

καλημερα!

με πηραν απο την δουλεια και ξεκινω 4ωρη την παρασκευη το βραδυ.

οποτε σημερα θελω να τελειωσω τα πολλα με το σπιτι,να βγαλω και τα χαλια,και να μου μεινουν μονο τα καλοκαιρινα.

εσεις τα βγαλατε τα χαλια και τα καλοκαιρινα?

Καλημερα

elenadaaaa!! με το καλοοοο!!!

εγω σε καμια βδομαδα θα τα βγαλω!!

ευχαριστωωω!!

ουφ,εχω αγχωθει!

εβγαλα τα καλοκαιρινα τελικα,αλλα οχι ολα,σορτσακια και πιο καλοκαιρινα τα αφησα στην ακρη και κρατησα και μακρυμανικα με λεπτο υφασμα,κι εχω κανει ενα μπαχαλο στα δωματια.τελικα τα χαλια δεν τα βγαζω,γιατι δεν μπορω μονη,θα τα βγαλω με τον αντρουλη ενα απογευμα.

εντωμεταξυ μου εφερε η κουμπαρα μου μια κουτα φορεματακια της κορης της και τα ειδε η μικρη και τωρα μια βδομαδα εχει φαγωθει και θελει να φοραει αμανικα φορεματακια,και μου εχει σπασει τα νευρα η θερμοαιμη γυναικαρα μου!:rolleyes:εχουμε ριξει κατι καυγαδες!

καλημερα!

με πηραν απο την δουλεια και ξεκινω 4ωρη την παρασκευη το βραδυ.

οποτε σημερα θελω να τελειωσω τα πολλα με το σπιτι,να βγαλω και τα χαλια,και να μου μεινουν μονο τα καλοκαιρινα.

εσεις τα βγαλατε τα χαλια και τα καλοκαιρινα?

Μπράβο κορίτσι, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!! :D:D:D

Εγώ κοπελιά μόνο καλοκαιρινά έχω (δεν έχω αξιωθεί ΑΚΟΜΑ να πάρω βαριά χαλιά) και τα βγάζω στις πολλές ζέστες, οπότε τα πλένω κιόλας.

Τι κάνετε κοπελιές;

Χριστινάκι τι λέει η μέση;

Εγώ σπίτι. Χθες ήρθε η μανούλα και βολτάραμε λίγο το πρωί και το απόγευμα πήγα για μπωτέ (μπικίνι, μανι-πεντι) που είχα να κάνω κάνα 10μηνο και ΠΟΛΥ το απόλαυσα!!!! :D

Σήμερα καφεδιαστήκαμε με τις γιαγιάδες εδώ πέρα και τώρα την κάνανε και οι δύο. Η μάδερ θα επιστρέψει, μάλλον το απόγευμα θα φύγει για το χωριό.

Εγώ ... εδώ. :mrgreen:

Καλησπέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

να'μαι παλι!

ευχαριστω κοριτσια!

πανε και τα χαλια.μονο των υπνοδωματιων αφησαμε.

πολυ κουραση,πτωμα θα παω στη δουλεια.ευτυχως που ηρθε η κουνιαδα και με βοηθησε.καναμε και ξεσκαρταρισμα στις ντουλαπες και στην κουζινα

κι εξοικονομησα πιο πολυ χωρο.αλλαξα και διαρρυθμιση επιπλων στην τραπεζαρια κι ανανεωθηκε το σπιτι λιγο.

μαεστρια με γεια τα νυχακια,κι εγω θελωωω!

προσπ,καλα αποτελεσματα ευχομαι.

χριστινακι,τι να πω,περαστικα.

τα παιδακια σας τι κανουν κοριτσια,πειτε κανενα νεο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...