Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι να σκάσω και σήμερα είμαι και χειρότερα...

για να μαγειρέψω καθόμουν σε καρέκλα μπροστά στον πάγκο...

κι ο άντρας μου ήρθε 16.30 σπίτι, τον ξεθέωσαν σε 3 σπίτια πήγαν και καθάριζαν...κι ακόμα δεν του έχουν πει το τελικό ΝΑΙ!!

Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το πόσο τα μικρά λατρεύουν τα μεγάλα. Η Δανάη όποτε είναι στο οπτικό της πεδίο ο Γιάννος δεν κοιτάει τπτ άλλο. Τον κοιτάει με μια ένταση και μια λατρεία που τρελαίνομαι! :D

τα ιδια και με τον μικρο.. ΘΕΑ την εχει..

μόλις πάρα απάντηση...σ@#$%!!!

τσάμπα ο κόπος μου ο χθεσινός με την μέση χάλια και να παλεύω να μην καταλάβουν τίποτα...

μαλιστα..απο την αλλη αν σου λεγ ναι δεν θα αντεχες κιολας..

τι να σου πω βρε πουλακι μου... ζορικη η κατασταση σου

και ο ανδρας μου μαλλον εχει ριξη στους στροφεις στον ωμο και παει για μαγνητικη και φυσιοθεραπεια στην καλυτερη αλλιως χειρουργειο.. και με τη δουλεια που κανει δεν αποφευγει τα βαρη...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...

εγώ εδώ τα ίδια...τεσπά.

έχεις δίκιο προσπ ρεζίλι θα γινόμουν...περαστικά και στον άντρα σου. κι εμένα μου είχε πει ο φυσιοθεραπευτής ότι αν δεν γίνει κάτι με φυσιοθεραπείες που για την ώρα δεν μπορώ να κάνω, θέλει χειρουργείο...

γιαυτό θέλω να σφαλιστώ γρήγορα να πάρω σβάρνα τους γιατρούς...

εγω μπαινω δε βλεπω κινηση και δε γραφω.. σημερα εκανα μεχρι το μεσημερι δουλειες, μετα πηγα τη μικρη στο παιδικο μουσειο με θεμα τα τρενα και απο εκει πηγαμε στον ανδρα μου στο Μοναστηρακι μετα σπιτι και μαζι με κουνιαδα και παιδια σε ενα γνωστο εστιατοριο στο Μπουρναζι και τιγκαραμε..

τωρα ετοιμαζουμε τα μικρα για υπνο.. λεμε τωρα.. χθες παλι ειχαμε ξενυχτι απο τη μικρη.. ειχε εντονη μερα και ως αποτελεσμα ειχαμε πολυυυυυ εντονη νυχτα.. εγω την χρεωθηκα βεβαια αλλα ετσι παει.. αχ και αυριο δουλεια.. βαριεμαι τρελλα αλλα εχω φθασει στο σημειο να χαιρομαι κιολας με τοσα που περναει ο κοσμος..

κι εγώ εδώ γύρω είμαι...

θα γράφω συνέχεια για να βλέπετε κίνηση...χιχι

εγώ μέσα πόσες μέρες τώρα με την μέση...σήμερα έβρεχε κιόλας!

ωραία περάσατε,μου αρέσουν αυτές οι κυριακές με βόλτα και φαγητό!! δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που το κάναμε...πάει πολύ καιρός!!!

η δική μου το βράδυ ξερή...αλλά είχαμε και 2-3 ατυχηματάκια την νύχτα με τα τσίσα...

μές στο πρόγραμμα είναι κι αυτό...2 μήνες τώρα κοντεύουμε χωρίς πάνα τη νύχτα.

ενταξει δικαιολογημενα τα ατυχηματα.. εμενα πλεον δεν εχει ατυχηματα και τις αφαιρεσα και το υποστρωμα απο κατω..την αναβε κιολας..

αχ αυτη η μεση σου..

VIKI.. NΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΣΟΥ!!! Και το μωρακι σου.. και ο ανδρας σου τις γυναικες του και τον παιδαρο σας..

χρονια πολλα!!

Διαφημίσεις

καλημερα!

πως ειστε κοπελιες?

ανοιξε επιτελους ο παιδικος σημερα,τελεια!θα ξεσαλωσει η μικρη στον παιδικο κι οχι στο σπιτι και θα κανω κι εγω τις δουλειες μου με την ησυχια μου.

μιαμαμα,τι εγινε με τον αντρα σου?του απαντησαν ή ακομα?η μεση πως παει?

βικη,να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!να την καμαρωσεις οπως ποθεις!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Bικάκι πως τα πάτε δίτεκνοι πλέον;;;

Να χαίρεσαι τη Γεωργία σου, γερή δυνατή και χαρούμενη!!!!!! :)

Καλημέρα κοπελιές και καλή εβδομάδα. Εγώ σήμερα, αφού λιαστήκαμε χθες στα πάρκα της γειτονιάς, σπίτι, σίδερο, συμμάζεμα και λίγο ξεκούραση, γιατί αύριο έχω τρεχάματα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για τις ευχες!

Μαεστρία τώρα κατάλαβα αυτό που λένε ένα ίσον κανένα. Όχι απο την άποψη της κούρασης, αφού και η μικρή είναι συνεργάσιμη πολύ, αλλά ένιωσα πιο ολοκληρωμένη να το πω....Γέμισε το σπίτι μας και η ζωή μας...βέβαια η κούραση κούραση αλλά χαλάλι.....

Να σας ρωτήσω, ειδικά τις φρέσκιες μανούλες που θα θυμάστε καλύτερα. Ο οφαλός σε πόσες μέρες έπεσε? Αν θυμάμαι καλά της κόρης μου είχε πέσει 3-4 μέρες απο την έξοδό μας απο το μαιευτήριο. Ο μπέμπης κοντευει 15 ημερών και τίποτα....είναι λόγος να ενοχλήσω τον γιατρό?

και μας γρηγορα επεσε.. δεν ξερω ποσο μπορει να αργησει.. ρωτα το γιατρο.. γιατι να μην ρωτησεις? ντροπη δεν ειναι..

καλο ειναι και το ενα παιδακι, και τα δυο και τα τρια.. εγω μεχρι τωρα τη μονη διαφορα που βλεπω ειναι οτι ειμαι μονιμα απασχολημενη...χαχα

Να σας ρωτήσω, ειδικά τις φρέσκιες μανούλες που θα θυμάστε καλύτερα. Ο οφαλός σε πόσες μέρες έπεσε? Αν θυμάμαι καλά της κόρης μου είχε πέσει 3-4 μέρες απο την έξοδό μας απο το μαιευτήριο. Ο μπέμπης κοντευει 15 ημερών και τίποτα....είναι λόγος να ενοχλήσω τον γιατρό?

Δε θυμάμαι κορίτσι. Και δεν τον ρωτάς καλύτερα;

Εγώ νομίζω το "ένα ίσον κανένα" είναι για να δείξει την έντονη διαφορά όταν έρχεται το δεύτερο. Όχι μόνο, ή όχι κυρίως, της περισσότερης χαράς, αλλά της περισσότερης κούρασης.

Εγώ στα δύο βάζω στοπ κι εύχομαι να μη χρειαστεί ν' αλλάξω γνώμη, αν κι έβαζα και στο ένα στοπ χαλαρά. Απλά μ' άρεσε ανέκαθεν που 'χω αδέλφια, και δεν ήθελα να το στερήσω απ' τον Γιάννη αυτό.

Καλημέρα.

Σπίτι σήμερα - που αλλού; - και σκέφτομαι να βγω για καροτσάδα, αν και δεν έχω πολλά κέφια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...