Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλώς την...

χάθηκες κι εσύ προσπ...κοντεύω να μείνω μόνη εδώ μέσα...

ευχαριστώ, από το στόμα σας και στου θεού το αυτί!!

η μέση χάλια,έβαλα την ζώνη σήμερα, έκανα ντουζ με καυτό νερό μπας και ισιώσει...

αύριο έχω δοκιμαστικό, να δω πως θα τα καταφέρω...

καληνύχτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς την...

χάθηκες κι εσύ προσπ...κοντεύω να μείνω μόνη εδώ μέσα...

ευχαριστώ, από το στόμα σας και στου θεού το αυτί!!

η μέση χάλια,έβαλα την ζώνη σήμερα, έκανα ντουζ με καυτό νερό μπας και ισιώσει...

αύριο έχω δοκιμαστικό, να δω πως θα τα καταφέρω...

καληνύχτα.

καλημερα

ολα να πανε καλα!!

στο εξοχικο ημουν και παροτι ειχα λαπτοπ δεν προλαβα να μπω παρα μονο μια φορα.. τωρα επεστρεψα και θα μαι σταθερα εδω..

Bρε Χριστινάκι να περπατάς, όταν δε σε πονάει, όσο μπορείς περπάτημα και θα σωθείς!

Μακάρι ο ένας απ' τους δυο να βρει μια δουλειά, για να μπείτε σε μια σειρά. Μετά θα βάλεις τη μικρή σε παιδικό και θα ψάξει κι ο άλλος πιο εντατικά δουλειά. Η αρχή είναι δύσκολη μωρέ, μέχρι να βρείτε τους ρυθμούς σας.

Πολύ μαυρίλα και βροχή στη Σαλόνικα παιδιά, έλεος πια, σαπίσαμε.

Σήμερα έστειλα τον μικρό παιδικό, τέλος οι διακοπές. Φυσικά ξύπνησε ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!! Αλλα ανέβηκε ο παππούς του να τον πάρει, αδυναμίες, και φύγανε με χαμόγελα. :)

Βικάκι προσαρμοστήκατε;;; Θα σου τηλ κάποια στιγμή να τα πούμε. Πως είσαι; Δεν είναι τεράστια αλλαγή τα δύο; Θηλάζει το μικρό; Είναι φαγανός; Τι καλά ρε συ που είναι ήρεμη η Γεωργία. Προσπάθησε όσο μπορείς να κρατάς ισορροπίες, ώστε να γίνει πιο εύκολα η προσαρμογή της. Θα θέλει κι αυτή να είναι από κοντά φυσικά συνέχεια, μη μείνει πίσω.

Κι εμείς στην αρχή όλα μαζί τα κάναμε, "έλα να κάνουμε μπάνιο το μωράκι, έλα ν' αλλάξουμε το μωράκι, κλπ" κι έτρεχε ο Γιάννης, μη μείνει πίσω. Μετά ξεπέρασε το αρχικό σοκ, συνήθισε τη μικρή και τώρα γραμμένη την έχει. :mrgreen: Tι να πεις; Άντρες.

Καλημέρα σας!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα κι απο μενα!

ωραια νεα διαβαζω!μπραβο στη γιωργιτσα που βοηθαει,πολυ καλο αυτο,να μην εχεις το αγχος αν θα ζηλευει.ο μικρουλης πως ειναι?

μιαμαμα,καλη δουλιτσα σημερα και καλη επιτυχια και στους δυο σας.

περαστικα με την μεση.

μαεστρια,ο γιαννακης θα σκεφτεται οτι ειναι μικρη και δεν μπορει να παιξει μαζι του γι'αυτο δεν της δινει σημασια.σε λιγο καιρο που θα του παιρνει τα παιχνιδια θα της δινει αναγκαστικα σημασια!χιχι:tongue:

εμας ακομα δεν ανοιξε ο παιδικος,στις 23 θα ανοιξει,και εχει ξεσαλωσει η μικρη.

εχθες ελεγε στην γειτονισσα οτι ειμαι 2 μηνων εγκυος.δεν παλευεται..:rolleyes:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μαεστρια,ο γιαννακης θα σκεφτεται οτι ειναι μικρη και δεν μπορει να παιξει μαζι του γι'αυτο δεν της δινει σημασια.σε λιγο καιρο που θα του παιρνει τα παιχνιδια θα της δινει αναγκαστικα σημασια!χιχι:tongue:

Άσε Ελένη τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θ' αρχίσει να γίνεται αυτό!!!! :shock:

εχθες ελεγε στην γειτονισσα οτι ειμαι 2 μηνων εγκυος.δεν παλευεται..:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια I AM BACK!!

πήγα με ίσια μέση και γύρισα στραβή...

περπατάμε εδώ μαέστρο μου, αλλά όχι συνέχεια...είμαι και συνέχεια σπίτι.

μου έτυχε το μεγάλο μπάνιο και ξεπατώθηκα...τεράστιο ήταν!!

3 νιπτήρες,μπανιέρα, τουαλέτα, μπιντές, πλυντήριο,στενγωτήριο...

τώρα θα δείξει πως τα πήγα. ήμουν εγώ κι άλλα 3 κορίτσια...

το αστείο ποιο είναι ότι την ώρα που καθάριζα, η υπεύθυνη μιλούσε στο τηλ με τον άντρα μου!!!!!!!:shock::shock:

γιατί θέλει να μιλήσουν για δουλειά, δοκιμαστικό πάλι ή πρόσληψη δεν ξέρω...

θα δείξει!!

δεν μας έχουν ρωτήσει αν είμαστε παντρεμένοι κι εμείς δεν έχουμε πει τίποτα. μάλλον τώρα πρέπει να το πούμε ότι είμαστε ζευγάρι, έτσι είναι το σωστό.

Βικάκι προσαρμοστήκατε;;; Θα σου τηλ κάποια στιγμή να τα πούμε. Πως είσαι; Δεν είναι τεράστια αλλαγή τα δύο; Θηλάζει το μικρό; Είναι φαγανός; Τι καλά ρε συ που είναι ήρεμη η Γεωργία. Προσπάθησε όσο μπορείς να κρατάς ισορροπίες, ώστε να γίνει πιο εύκολα η προσαρμογή της. Θα θέλει κι αυτή να είναι από κοντά φυσικά συνέχεια, μη μείνει πίσω.

Κι εμείς στην αρχή όλα μαζί τα κάναμε, "έλα να κάνουμε μπάνιο το μωράκι, έλα ν' αλλάξουμε το μωράκι, κλπ" κι έτρεχε ο Γιάννης, μη μείνει πίσω. Μετά ξεπέρασε το αρχικό σοκ, συνήθισε τη μικρή και τώρα γραμμένη την έχει. :mrgreen: Tι να πεις; Άντρες.

Καλημέρα σας!

καλημερα!

Ο μικρός είναι πολύ καλό μωρό μην τον ματιαξω . Χθες κοιμήθηκε 9-3 το βράδυ και 5-9 το πρωί και απο τις 10 ως τώρα κοιμάται και πάλι. Είναι πολύ φαγανός, θα φάει και εμάς...Θηλάζω και οι θηλές μου έχουν γίνει τριαντάφυλλα. Στην αρχή κόκκινα και τώρα δίχρωμα , κόκκκινο - άσπρο γιατί πέρα απο αίμα έχουν και πύον πλέον. στην κλινική μας είπαν 20 λεπτά το πολύ σε κάθε στήθος αλλά όταν τον έβγαζα ουρλιαζε και έψαχνε πάλι και τον ξαναέβαζα. Το βράδυ τον είχα 2 ώρες και πάλι δεν χόρτασε και αναγκάστηκα και έδωσα μπουκάλι. Τώρα λέω να βγάλω και με θήλαστρο να έχω καβάτζα αλλά θα τον ξαναβάλω με ψευτοθηλές και βλέπουμε.

Με την μικρή δεν έχω κανένα μα κενένα πρόβλημα. Την φωνάζω πάντα δίπλα μου ότι και αν κάνω με τον μπεμπη. Άλλοτε έρχεται, άλλοτε μου λέει άσε βρε μαμά ζωγραφίζω τώρα πχ...Δεν τον αισθάνεται καθόλου σαν απειλή. ¨οταν κλαίει του τραγουδάει και το αστείο είναι οτι αυτός σταματάει και την κοιτάει...τον χαιδευει και τον λέει μην κλαίς αντράκι μου, μην κλαίς παλληκάρι μου. το πρωί που θήλαζα ήταν δίπλα μου και της χάιδευα το προσωπάκι και αυτή πήρε το χέρι μου και με το χέρι μου χαιδευε τον μπέμπη. είναι το μικρό της λέει....

Χριστίνα καλή επιτυχία...όλα να πάνε καλά!

καλημερα!

Ο μικρός είναι πολύ καλό μωρό μην τον ματιαξω . Χθες κοιμήθηκε 9-3 το βράδυ και 5-9 το πρωί και απο τις 10 ως τώρα κοιμάται και πάλι. Είναι πολύ φαγανός, θα φάει και εμάς...Θηλάζω και οι θηλές μου έχουν γίνει τριαντάφυλλα. Στην αρχή κόκκινα και τώρα δίχρωμα , κόκκκινο - άσπρο γιατί πέρα απο αίμα έχουν και πύον πλέον. στην κλινική μας είπαν 20 λεπτά το πολύ σε κάθε στήθος αλλά όταν τον έβγαζα ουρλιαζε και έψαχνε πάλι και τον ξαναέβαζα. Το βράδυ τον είχα 2 ώρες και πάλι δεν χόρτασε και αναγκάστηκα και έδωσα μπουκάλι. Τώρα λέω να βγάλω και με θήλαστρο να έχω καβάτζα αλλά θα τον ξαναβάλω με ψευτοθηλές και βλέπουμε.

Με την μικρή δεν έχω κανένα μα κενένα πρόβλημα. Την φωνάζω πάντα δίπλα μου ότι και αν κάνω με τον μπεμπη. Άλλοτε έρχεται, άλλοτε μου λέει άσε βρε μαμά ζωγραφίζω τώρα πχ...Δεν τον αισθάνεται καθόλου σαν απειλή. ¨οταν κλαίει του τραγουδάει και το αστείο είναι οτι αυτός σταματάει και την κοιτάει...τον χαιδευει και τον λέει μην κλαίς αντράκι μου, μην κλαίς παλληκάρι μου. το πρωί που θήλαζα ήταν δίπλα μου και της χάιδευα το προσωπάκι και αυτή πήρε το χέρι μου και με το χέρι μου χαιδευε τον μπέμπη. είναι το μικρό της λέει....

Χριστίνα καλή επιτυχία...όλα να πάνε καλά!

AKOYΣΕ ΜΕ.. βαζε φυσιολογικο ορο στις θηλες και πριν απο καθε θηλασμο απο εδω και στο εξης..και αστο να στεγνωνει πανω τους και μην ξεχνας να τις αφηνεις εκτεθειμενες στον αερα.. θα γιανουν γρηγορα και δε θα ξαναπληγωθουν..

Διαφημίσεις

AKOYΣΕ ΜΕ.. βαζε φυσιολογικο ορο στις θηλες και πριν απο καθε θηλασμο απο εδω και στο εξης..και αστο να στεγνωνει πανω τους και μην ξεχνας να τις αφηνεις εκτεθειμενες στον αερα.. θα γιανουν γρηγορα και δε θα ξαναπληγωθουν..

ναι , το κάνω. και ορο και κρέμα ανάπλασης βάζω. Τί θα τον κάνω όμως που κρέμεται 2 ώρες απο πάνω μου και δεν χορταίνει ενώ πιάνω το στήθος και έχει γαλα μέσα...:rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια.

Μπράβο Βίκυ μου ωραία νέα βλέπω, εσύ πως είσαι ψυχολογικά?καλά?

σας ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές, αλλά είμαι πολύ στεναχωρημένη με τη μέση μου...

ήταν ανάγκη τώρα να με πιάσει? δεν μπορώ καν να περπατήσω...

σήμερα πήγε ο άντρας μου δοκιμαστικό στην ίδια εταιρία, αμάν με τα δοκιμαστικά...

δεν ξέρω καν πως θα φτιάξω πουρέ για τα μπιφτέκια που έβγαλα από την κατάψυξη, θα τα βάλω κι αυτά στο φούρνο, κι έχω και 2 πιάτα να πλύνω...

Δεν τον αισθάνεται καθόλου σαν απειλή. ¨οταν κλαίει του τραγουδάει και το αστείο είναι οτι αυτός σταματάει και την κοιτάει...τον χαιδευει και τον λέει μην κλαίς αντράκι μου, μην κλαίς παλληκάρι μου. το πρωί που θήλαζα ήταν δίπλα μου και της χάιδευα το προσωπάκι και αυτή πήρε το χέρι μου και με το χέρι μου χαιδευε τον μπέμπη. είναι το μικρό της λέει....

Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το πόσο τα μικρά λατρεύουν τα μεγάλα. Η Δανάη όποτε είναι στο οπτικό της πεδίο ο Γιάννος δεν κοιτάει τπτ άλλο. Τον κοιτάει με μια ένταση και μια λατρεία που τρελαίνομαι! :D

ναι , το κάνω. και ορο και κρέμα ανάπλασης βάζω. Τί θα τον κάνω όμως που κρέμεται 2 ώρες απο πάνω μου και δεν χορταίνει ενώ πιάνω το στήθος και έχει γαλα μέσα...:rolleyes:

Άντρες παιδί μου! Φαγανοί κι ανυπόμονοι!!! :tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοπελιές!

Χριστινάκι καλή επιτυχία εύχομαι στα επαγγελματικά. Εγώ σήμερα φασίνα ντέι και είμαι ήδη κουρασμένη, αλλά τουλάχιστον έκανα μπάνιο, επιφάνειες, τζάμια. Σκούπα και σφουγγάρισμα έμεινε, αλλά είπα να κάτσω λίγο τώρα γιατί κουράστηκα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...