Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εγώ ακόμα εδώ είμαι. Κάτι ο πυρετός και οι αμυγδαλές (τα δικά μου), κάτι οι μύξες των μικρών, κάτι η βαρεμάρα, δεν έφυγα για χωριό ακόμα. Σήμερα λέω...

Καλή Ανάσταση κοπελιές, καλά να περάσετε. :)

thumbnail.aspx?q=4904445138567322&id=6f7e5ac435e4c0a1a889a92208b17985

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ με τα χίλια ζόρια έκανα κουλουράκια(τα οποία καταβροχθίσαμε) και χθες βάψαμε αυγά, θα τα βάλω σε λίγο στο μπλογκ...μου βγήκαν σε πάλ αποχρώσεις...έχουν κάτι βαφές οι Σουηδοί...τεσπά.

Η Έλλη το χάρηκε σίγουρα, έπλασε κουλουράκια πόσες ώρες...και χθες έβαψε ένα αυγό με πινέλο και μπογιές και έναν κούνελο που της έστειλε η κουμπάρα μου.

περαστικά σας κοριτσάκια.

μαέστρο μου πήγαινε να ρηλαξάρεις στο χωριό, όλο και θα σου κρατήσει κάποιος τα μικρά για λίγο έτσι δεν είναι?

νεότερα από την Βίκυ έχουμε?

της έστειλα μην στο κιν μόλις...και μόλις μπήκε σπίτι της!!θα κάνει πάσχα 4απλή!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

αα,εμενα μου αρεσουν παρα πολυ τα αυγα σας,τελεια χρωματα!

αλλα το αυγο της ελλης πιο πολυ!

παντως εδω δεν εβρισκα ασπρα αυγα..

και του χρονου μιαμαμα!

περαστικα μαεστρια,και καλη ανασταση σε οσες φευγουν-λειπουν!

εσενα χριστινακι δεν σου λεω ακομα,εδω θα ειμαι.

σε λιγο θα ετοιμαστουμε να παμε στον επιταφιο,δεν εχουμε ξαναπαει με την μικρη και θελω να παμε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!Χρόνια πολλά κιόλας!!

Στην Κέρκυρα έγινε ήδη η πρώτη ανάσταση, είδα λίγο live στο ίντερνετ.

Βίκυ μου μπράβο, μπήκατε σπιτάκι σας!! όποτε μπορέσεις θέλουμε λεπτομέρειες, η Γεωργίτσα τι λέει?Σαστισμένη?

ελεναδίτσα μου της έλλης τελικά ήταν το ωραιότερο όντως. αν δεν έβγαιναν πουά θα ήταν ωραία παλ χρώματα τα δικά μου. εδώ έχει λευκά παντού,αλλά προτιμώ τα καφέ, είναι πιο γευστικά νομίζω, πήρα λευκά γιατί έχω ακούσει ότι βάφονται καλύτερα.

τζίφος!!

εδώ γύρω θα είμαι εγώ...πήγατε επιτάφειο? εμείς πηγαίναμε κάθε χρόνο κέντρο κέρκυρα και βλέπαμε στα καντούνια τον έναν επιτάφιο πίσω από τον άλλον. φέτος γιοκ...

Καλημέρα κοριτσάκια!!Χρόνια πολλά κιόλας!!

Στην Κέρκυρα έγινε ήδη η πρώτη ανάσταση, είδα λίγο live στο ίντερνετ.

Βίκυ μου μπράβο, μπήκατε σπιτάκι σας!! όποτε μπορέσεις θέλουμε λεπτομέρειες, η Γεωργίτσα τι λέει?Σαστισμένη?

ελεναδίτσα μου της έλλης τελικά ήταν το ωραιότερο όντως. αν δεν έβγαιναν πουά θα ήταν ωραία παλ χρώματα τα δικά μου. εδώ έχει λευκά παντού,αλλά προτιμώ τα καφέ, είναι πιο γευστικά νομίζω, πήρα λευκά γιατί έχω ακούσει ότι βάφονται καλύτερα.

τζίφος!!

εδώ γύρω θα είμαι εγώ...πήγατε επιτάφειο? εμείς πηγαίναμε κάθε χρόνο κέντρο κέρκυρα και βλέπαμε στα καντούνια τον έναν επιτάφιο πίσω από τον άλλον. φέτος γιοκ...

χρονια πολλα!

τι εχουν τα πουα αυγα καλε?ειναι και πρωτοτυπα.

τελικα δεν πηγαμε στον επιταφιο,η μικρη γυρισε πτωμα απο βολτα με την γιαγια.

αλλα σημερα πηγε και κοινωνησε με τον παππου της και προσκυνησε το ξυλινο σπιτακι οπως λεει τον επιταφιο:tongue:

το απογευμα θα παμε στον βαφτισιμιο μου που δεν πηγαμε ακομα,και το βραδυ,θα δειξει,αν δεν νυσταζει,θα παμε σε καμμια εκκλησουλα ησυχη,αλλιως σπιτι μας.ειναι και χαλια ο καιρος,ολο βρεχει,αλλα κανει ζεστη.ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα.

βικη,καλη προσαρμογη και με το καλο να σαραντησεις.

καλη ανασταση σε ολες και καλα να περασετε!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

μαέστρο μου πήγαινε να ρηλαξάρεις στο χωριό, όλο και θα σου κρατήσει κάποιος τα μικρά για λίγο έτσι δεν είναι?

Που να προλάβουνε να μου τα κρατήσουνε; Τρέχουμε όλοι να εξυπηρετησουμε τους παππούδες και τ' ανήψια. Ευτυχώς παίζουνε (ο Γιάννης δηλαδή έπαιζε) όλα μαζί κι απασχολούνται.

Ωραία πέρασα τελικά, ΠΟΛΥ κούραση βέβαια, αλλά ευχάριστη.

ΣΟΥΠΕΡ τ' αβγά σου!!! :D

Κορίτσια Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά, με υγεία πάνω απ' όλα!

Κι εμείς χθες γυρίσαμε και να φανταστείτε πόσο κουραστήκαμε, ο Γιαννάκος ΑΚΟΜΑ κοιμάται. :D

Καλημέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

όποτε μπορέσεις θέλουμε λεπτομέρειες, η Γεωργίτσα τι λέει?Σαστισμένη?

.

καλημέρα! Χριστός Ανέστη.

Αντιθέτως Χριστίνα , η μικρή ή μάλλον μεγάλη πλέον....είναι πιο τρυφερή και απο οτι έδειχνε...Θέλει να τον έχει συνέχεια αγκαλιά, έχει εγκαταστήσει το καρεκλάκι της δίπλα στην καλαθουνα του για να τον προσεχει όταν κοιμάται, του χαιδευει συνέχεια τα μαλλακια και τον αποκαλεί με υποκοριστικά που ακούει απο εμάς. Το αποκορύφωμα είναι όταν τον θηλάζω. Κάθεται δίπλα μου ή πίσω μου και μια χαιδευει τα δικά μου τα μαλλιά μια του μπέμπη και τον φιλάει απαλά απαλά στα μαλλάκια.και όταν ξυπνάει η πρώτη κουβέντα της είναι πού είναι ο μπέμπης? Προς στιγμήν βράδυ δεν έχει σηκωθει όταν κλαίει.

Κοριτσάκια χρόνια πολλά!!

μαέστρο μου ωραία περάσατε στα εξοχάς δλδ... μαζεύτηκαν όλα τα ξαδερφάκια και σίγουρα το καταχάρηκαν!!

Βίκυ μου χαίρομαι πάρα πολύ για τα νέα σου...μου θυμίζει εμένα μικρή... έτσι ακριβώς μέχρι που φτάσαμε δημοτικό και είχαμε τους τσακωμούς μας,αλλά μια ζωή την πρόσεχα την αδερφή μου!

Μπράβο στην Γεωργίτσα!!!

Να σας πω κι εγώ γρήγορα τα νέα μας,γιατί με έπιασε η μέση από χθες και δεν μπορώ να καθίσω πολλή ώρα...έχω και πιάτα να πλύνω...

την κυριακή πήγαμε για πικνικ σε ένα νάλλο πάρκο εδώ κοντά με τέλεια παιδική χαρά...εκεί που τελείωνε το γκαζόν ήταν η παιδική...

οπότε εμείς αράξαμε και η Έλλη έπαιζε...

πήραμε σοφρίτο και αυγουλάκια και φάγαμε εκεί.

από την παρασκευή πλακώσανε τηλέφωνα για συνεντεύξεις...

πήγε σε μία την παρασκευή ο άντρας μου, χθες πήγα εγώ το πρωί σε μία, και μετά έφυγε σφαίρα ο άντρας μου για δοκιμαστικό σε μία άλλη εταιρία, τον πήγαν σε πιτσαρία που είχε να καθαριστεί χρόνια!! ήταν κλειστή.

σήμερα πάλι συνέντευξη και πάλι για δοκιμαστικό...κι αύριο έχω εγώ δοκιμαστικό...

με έπιασε και η μέση από χθες και είμαι να σκάσω...σήμερα θα πέσει ξεκούραση...

δεν ξέρω τι θα γίνει και με το παιδί...δεν μπορούμε να λέμε κι όχι σε δοκιμαστικά,συνεντεύξεις!! να δω πως θα τα βολέψουμε!!

όταν λέω δοκιμαστικό νομίζω ότι θα πάω σε κάστινγκ για μοντέλο!!χιχι για παχουλές όμως!!!!

αυτά τα νέα μας!!

καλημέρα! Χριστός Ανέστη.

Αντιθέτως Χριστίνα , η μικρή ή μάλλον μεγάλη πλέον....είναι πιο τρυφερή και απο οτι έδειχνε...Θέλει να τον έχει συνέχεια αγκαλιά, έχει εγκαταστήσει το καρεκλάκι της δίπλα στην καλαθουνα του για να τον προσεχει όταν κοιμάται, του χαιδευει συνέχεια τα μαλλακια και τον αποκαλεί με υποκοριστικά που ακούει απο εμάς. Το αποκορύφωμα είναι όταν τον θηλάζω. Κάθεται δίπλα μου ή πίσω μου και μια χαιδευει τα δικά μου τα μαλλιά μια του μπέμπη και τον φιλάει απαλά απαλά στα μαλλάκια.και όταν ξυπνάει η πρώτη κουβέντα της είναι πού είναι ο μπέμπης? Προς στιγμήν βράδυ δεν έχει σηκωθει όταν κλαίει.

125785xkp5sqhu7n.gif

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!

VIKI MOY καλο σαραντισμο και χαιρομαι πολυ που η Γεωργιτσα ειναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ τρυφερη και προστευτικη.. ειναι μαλλον και η ηλικια ιδανικη επικοινωνιακα..

miamama ΣΚΟΡΔΑ παιδακι μου.. μακαρι να πανε ολα καλα.. αφου καλουν και τους δυο σας..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ..για εναν απο τους δυο θα κατσει..μακαρι να ισιωσει και η μεση (κωλοπραγμα..) και ολα θα γινουν αγαπη μου.. εχε πιστη!!!

εμεις σημερα ηρθαμε απο εξοχικο.. Ψ Ο Φ Η Σ Α αλλα περασαμε ΔΟΞΑ τον Θεο καλα..

αυριο εχει παιδικο μουσειο με τη μικρη για μια δραστηριοτητα και μεθαυριο πισω στη δουλεια..

σας φιλω ολες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...