Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τρέχοντας...πάω τώρα να κάνω παιδί...είναι το μόνο που μου λείπει...

αφήστε κορίτσια... η γκαντεμιά μας ακολουθεί μέχρι εδώ μάλλον...τόσους μήνες και δεν έχει γίνει τίποτα...τον επόμενο μήνα πρέπει να κοιτάξουμε για σπίτι...με τι λεφτά?

μέχρι και στη Σουηδική εκκλησία πήγαμε χθες μπας και γίνει τίποτα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τρέχοντας...πάω τώρα να κάνω παιδί...είναι το μόνο που μου λείπει...

αφήστε κορίτσια... η γκαντεμιά μας ακολουθεί μέχρι εδώ μάλλον...τόσους μήνες και δεν έχει γίνει τίποτα...τον επόμενο μήνα πρέπει να κοιτάξουμε για σπίτι...με τι λεφτά?

μέχρι και στη Σουηδική εκκλησία πήγαμε χθες μπας και γίνει τίποτα...

μην σκεφτεσαι ετσι ειπαμε,δεν ειναι γκαντεμια,ειναι δυσκολη η αρχη σε ξενη χωρα αλλα κατι θα βρεθει.

εμενα οι δικοι μου βεβαια ειχανε βοηθεια απο τον αδερφο μου,αλλα ο αδερφος μου δεν ειχε απο κανεναν,μονος του τα καταφερε και σπουδαζει και δουλευει στην αγγλια.

περαστικα στη μικρη...ελεος με τους παιδικους φετος τα ταραξε ολα τα παιδια..:-(

μηπως λεω μηπως ηρθε η ωρα να παρουνε και μερικες ακομα σειρα χριστινακι???:tongue::tongue:

ευχαριστω,δεσποινα.καλα ειναι τα δικα σου?

ναι,συμφωνω,χριστινα,ειναι η σειρα σου.:tongue:

παω να φυγω.καλο μεσημερι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Πρέπει όντως να επικοινωνήσω με Βικη και θα σας πω!

Εμείς αρρωστήσαμε! Εγώ ΧΑΛΙΑ με αμυγδαλές και πυρετό, ο μικρός μύξες, η μικρή μύξες, ωραία μέρα και νύχτα πέρασε ο χάμπι, να μας κάνει το νοσοκόμο!!! :rolleyes:

Σήμερα λίγο καλύτερα, έστειλα τον μικρό στον παιδικό, τελευταία μέρα, κι εγώ προσπαθώ να συνέλθω. Έχω ένα σωρό δουλειές και να δω πότε θα κάνω οτιδήποτε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λοιπόοοοοοοοοοοοοοοον, η Βίκη γέννησε χθες στις 10,30, εύκολος τοκετός είπε, περίπου 2 ώρες. Ο μικρός είναι 51 εκατοστά, 3340 kg, χαίρει άκρας υγείας και μοιάζει αρκετά την Γεωργία. :)

a-baby-boy-congratulations-card.jpg

Να σου ζήσει βρε Βικάκι!!!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

υπέροχα νέα!!! μπράβο...και αυτό σκεφτόμουν μόλις...

μαέστρο μου περαστικά, άντε να φτιάξει ο καιρός να γλυτώσετε από αυτά...έμαθα ξαναχάλασε...

μιαμαμα,χαλια ειναι κι εδω ο καιρος!εβρεχε εχθες και κανει κρυο!

σημερα πηγαμε στον παιδιατρο,για να δει το αυτακι της και να την ακροαστει γιατι εχει βηχα παλι,και μας εδωσε αντιβιωση παλι,αλλα μια αλλη που δεν την εχω ξανακουσει.macladin λεγεται.κι ενα σπρευ για να διαλυσει το κερι που εχει στο αυτακι της γιατι εχει βουλωσει λεει απο το πολυ κερι.

ελπιζω τωρα που εκλεισε ο παιδικος και δεν θα πηγαινουμε για λιγο να αναρρωσει τελειως.

μια ο παιδικος,μια ο καιρος που δεν ξερω τι να της φορεσω την παταμε.

και δεν μπορω να την κλεισω και μεσα τελειως.

μαεστρια περαστικα και σ'εσας!

περαστικά στην Αντζελίνα, εμείς για την ώρα την γλυτώσαμε... κι όσο πιο μεγάλη αρρωστήσει τόσο το καλύτερο...

αυτό το παιδί μου έμοιασε, μικρή δεν αρρώσταινα ποτέ, μόνο μερικές παιδικές ανεμοβλογιά, μαγουλάδες. σε αντίθεση με την αδερφή μου που άρπαζε ότι κυκλοφορούσε.

είμαι να σκάσω...

πήγα μια βόλτα με την μικρή το απόγευμα 19.30-20.30 μετά από τσακωμό μπαμπά- κόρης...

έχουμε πολλά νεύρα οικογενειακώς τις τελευταίες μέρες και γίνεται χαμός...

κοντεύουμε να φάμε τα μουστάκια μας...

Κοριτσάκια καλημέρα...

που είστε όλες? φύγατε για Πάσχα?

χθες δεν μπορούσα να μπω όλη μέρα, είχε φάει κόλλημα μάλλον το πάρεντς.

γειαα!

εμεις δεν παμε πουθενα παντως.σπιτι θα τη βγαλουμε.

κι εγω εχθες δεν μπορουσα να μπω στο παρεντς.

η μικρη ειναι καλυτερα ευτυχως.

φετος δεν ειχα καμμια ορεξη να κανω γλυκα,

και πηγα κι αγορασα καλτσουνια και ανεβατα.

μονο τα αυγα βαψαμε,κι αυτα τα εβαψα με χρωμα ζαχαροπλαστικης και μια αλλη μη τοξικη βαφη για να μπορουμε να τα φαμε και τελικα βαφτηκαν χαλια,αλλα τα βαψαμε με την μικρη κι ειχε πλακα.

μιαμαμα,υπομονη,με τοσο αγχος λογικο ειναι να υπαρχουν νευρα..σε καταλαβαινω.συνηθως ειμαι εγω βεβαια που μαλωνω με την μικρη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...