Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειμαι η του υψους η του βαθους... αν θελω να κανω κατι απλα το κανω με ολα τα μεσα.. οταν βαρεθω ειμαι στο απολυτο ακρο..

ειναι θεμα χαρακτηρα καθαρα πιστευω.. αλλα οτι θελουν λεφτα τα εξοχικα οντως θελουν και ηδη παροτι υπαρχει περιθωριο εξοδων για την ωρα σκεφτομαστε τι να κανουμε και τι οχι.. κανω λιστα προτεραιοτητων.

ωραια περασατε χθες δηλαδη!! εμεις χθες πηγαμε παιδοτοπο και η κορη μου ταιριαξε με δυο κοριτσακια και χτυπησα μια μπυρα καλα παγωμενη με πατατακια και ειχα τους ανδρες διπλα μου αραχτους.. περιμενω να παω Σαλαμινα την αλλη εβδομαδα και ελπιζω ο καιρος να ειναι ηπιος αν οχι καλοκαιρινος γιατι θελω να παω στου Εντι να αραξω για καφε...για αραγμα μιλαμε οχι αστεια..χαχα!

εγω παλι τα σκεφτομαι ολα αυτα που θελω να κανω,και πελαγωνω και στο τελος δεν κανω τπτ.:tongue:

κανω λιστα κι εγω αλλα μετα την ξεχναω..

αντε,θα ξεκουραστεις δηλαδη μετα,τελεια!εμεις σπιτι θα την βγαλουμε,εκτος κι αν με παρουν στην δουλεια...ποιος ειναι ο εντι?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

χαλια ο καιρος σημερα.

μιαμαμα,μην απογοητευεσαι,θετικη σκεψη οσο μπορεις.κατι θα βρεθει,που θα παει..

παλι καλα που βρηκες κι αυτη τη τσαντα.να παρεις κατι για σενα να ανανεωθεις λιγο,να φτιαξει κι η διαθεση.

κι εγω κερδισα ενα βιβλιο απο ενα διαγωνισμο στο fcbk, η μαιρη η πινεζα.πρωτη φορα κερδιζω κατι στη ζωη μου!

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!

το είδα Ελένη μου!!Μπράβο!! κι εγώ δεν κερδίζω σχεδόν ποτέ...έτυχε 2 φορές σε διαγωνισμό με υλικά scrapbooking από την ίδια κοπέλα κιόλας, τώρα περιμένω να έρθουν τα 2α πραγματάκια. τα άλλα ήταν μήνες πριν. και τώρα να η σακούλα με τα ψώνια!

κατεβήκαμε σήμερα,υπέροχη μέρα!10 βαθμούς, Μ.πέμπτη για τους Σουηδούς και ξεχύθηκαν στα μαγαζιά!!

πήρα ένα ωραίο παντελονάκι μπεζ ανοιξιάτικο και μια μπλουζίτσα ριγέ λευκό- πορτοκαλοφραουλί!! tangerine tango(αν είδατε στο μπλογκ μου)!!!

πήραμε και παπούτσια της μικρής, ένα για παιδική χαρά κι ένα για βόλτες.

http://www.dinsko.se/SHOP-ONLINE/BARN/Flick-stl-25-30?art=268136

φούξια για κάθε μέρα.

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/se/sv/zara-S2012/189565/629840/SPORTIG%2BSTREETSKO

μπεζ για τις βόλτες μας, έχει και 2 ζευγάρια κορδόνια,λευκά και λιλά! ανάλογα τα ρούχα μας!

http://www.dinsko.se/SHOP-ONLINE/BARN/Flick-stl-25-30?art=268136

φούξια για κάθε μέρα.

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/se/sv/zara-S2012/189565/629840/SPORTIG%2BSTREETSKO

μπεζ για τις βόλτες μας, έχει και 2 ζευγάρια κορδόνια,λευκά και λιλά! ανάλογα τα ρούχα μας!

αααααααα σουπερ!! μεγιες!!

και εγω πηγα ΙΚΕΑ και αγορασα 3 μαξιλαρια 50 επι 50 με μια ροζ σαπιο μηλο θηκη , ενω το πρωι πηγα σε ταπετσερι για να δωσω τη δερματινη να μου φτιαξει ενα στρωμα για να μπει στο πλατωμα που υπαρχει απο τσιμεντο 0.95 επι 1.70 σχεδον κρεβατι δηλαδη.. πηρα και ενα απλο φωτιστικο για το κουζινακι και βεργες για να κρεμασω κουρτινες ωστε να κοβουν τον ηλιο η τον πολυ αερα καθως εχουμε αφαιρεσει τα τζαμια και μεχρι να μπορω να βαλω τα Plexiglass και τις σιτες να χω κατι να κοβει λιγο εκει και να ναι ανετο.. θελω να παρω και το πλαστικο δαπεδο σε ρολο που χω βρει και ενα παιδικο τραπεζι και καρεκλιτσες αλλα αυτα αργοτερα αν μου βγαινει γιατι απο τουδε και στο εξης πρεπει να κανω saving λογω βαπτισης, χαρατσιων κλπ..

Διαφημίσεις

αυπνιες εχω παλι..

λοιπον σκεφθηκα οτι η Βικυ μας ισως και να γεννησε.. εχει ποσο? δυο μερες η παραπανω να μπει?

ειχε πει και πως ειχε κατι πονους προσφατα..

θα κανε παλι καμια γενικη καθαριοτητα και θα την επιασε η γεννα..

μακαρι και ολα να πανε καλα..

καλημερα!

μιαμαμα με γεια τα ρουχα και τα παπουτσακια σας!

εμενα δεν βαζει πλεον αθλητικα,μονο γοβακια(μπαλαρινες).

ευτυχως δεν τις εχει χαλασει ακομα,ενω ειναι ασπρες,προσεχει.

μολις καλοκαιρεψει θα παρουμε πεδιλακια.

προσπ,με ολα αυτα που κανεις καθε μερα,δεν πεφτεις ξερη,κι εχεις κι αυπνιες?

εγω κοιμηθηκα ενα 6ωρο σημερα και νυσταζω..

εχθες ηρθε η φιλεναδα μου με το κοριτσακι της και βαψανε τα γυψινα αυγα με την αντζελινα και μετα τις μουριτσες τους.:D

πλακα ειχε.

τηλεφωνο της βικης δεν εχει κανεις να μαθει αν γεννησε?

καλημερα!

μιαμαμα με γεια τα ρουχα και τα παπουτσακια σας!

εμενα δεν βαζει πλεον αθλητικα,μονο γοβακια(μπαλαρινες).

ευτυχως δεν τις εχει χαλασει ακομα,ενω ειναι ασπρες,προσεχει.

μολις καλοκαιρεψει θα παρουμε πεδιλακια.

προσπ,με ολα αυτα που κανεις καθε μερα,δεν πεφτεις ξερη,κι εχεις κι αυπνιες?

εγω κοιμηθηκα ενα 6ωρο σημερα και νυσταζω..

εχθες ηρθε η φιλεναδα μου με το κοριτσακι της και βαψανε τα γυψινα αυγα με την αντζελινα και μετα τις μουριτσες τους.:D

πλακα ειχε.

αυπνιες απο την υπερενταση χαχα

το εχω εγω αλλα στο προσωπικο μου κινητο το οποιο ειναι μονιμα κλειστο ..

η Maestria θα μπορει να τη βρει σιγουρα..

Tη Δευτέρα θα πάει στο γιατρό, μάλλον θα κάνουν πρόκληση γιατί είναι χαμηλά το παιδί κι ο πλακούντας και κάτι τέτοια, που δε θυμάμαι καλά. Πάντως μάλλον Τρίτη θα γεννήσει.

Εγώ σήμερα ελαφριά φασίνα, να μην έχω το σ/κ.

Παιδιά εδώ έχει ΜΙΑ μαυρίλα, μου 'χει σπάσει τα νεύρα!!!!

Η μικρή είναι στο πάρκο, γυρνάει μπρούμυτα, αλλά δεν μπορεί να ξαναγυρίσει ανάσκελα πάλι - προς το παρόν - και παιδεύεται. Την αφήνω να γυμνάζεται, τη χαζεύω, είναι μια γλύκα! :D

Καλημέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κορίτσια...

της άρεσαν τα παπουτσάκια, αν και δεν λέει ποτέ ότι δεν της αρέσει κάτι, με τα βρακάκια κι ένα ζευγάρι πυτζάμες έχει φάει κόλλημα, επειδή ήταν καινούρια..θέλει να τα φοράει συνέχεια...όταν είναι άπλυτα τα καινούρια φοράει τα παλιά όμως...με λίγη γκρίνια...

ευτυχώς μπαλαρινάκια δεν έχουμε, πέρσυ είχαμε,δεν το θυμάται κι έτσι το γλυτώσαμε...

πέρσυ το πάσχα που της είχαν πάρει lelly kelly οι νονοί δεν τα έβγαζε από τα πόδια της. και πως πάει ελένη μου στην παιδική χαρά? εμείς φοράμε φόρμα, αν κατέβουμε βόλτα της φοράω άλλα ρούχα. προτιμάει βέβαια τα φορέματα και τις φουστίτσες.

κοκλοφορεί στο σπίτι με κουβερτάκι ή μαξιλαροθήκη για φόρεμα και μου λέει θέλω φόρεμα ροζ και στέμμα!!

κάπου έχω πακεταρισμένο ένα στέμμα,που όμως? εδώ έχει όλο το χρόνο καρναβαλίστικα... θα της πάρω κάποια στιγμή ένα πριγκιπικό φόρεμα να το φοράει όλη μέρα αλλά μόνο στο σπίτι.χιχι

τον πήραμε εμείς όλο τον ήλιο 2 μέρες τώρα!!

για πείτε τι κάνουν τα 2α από τσαχπινιές...μεγαλώνουν γρήγορα!!

Διαφημίσεις

ο δικος μου μονιμα χαμογελαει, ειναι πολυ ησυχος και κλαιει σπανια, μονο οταν πειναει πολυυυ η εχει λερωθει..

περιττο να περιγραψω ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ οταν ακουει η βλεπει την αδελφη του.. αν δε το δειτε δεν θα καταλαβαιτε

Καλημέρα κορίτσια...

της άρεσαν τα παπουτσάκια, αν και δεν λέει ποτέ ότι δεν της αρέσει κάτι, με τα βρακάκια κι ένα ζευγάρι πυτζάμες έχει φάει κόλλημα, επειδή ήταν καινούρια..θέλει να τα φοράει συνέχεια...όταν είναι άπλυτα τα καινούρια φοράει τα παλιά όμως...με λίγη γκρίνια...

ευτυχώς μπαλαρινάκια δεν έχουμε, πέρσυ είχαμε,δεν το θυμάται κι έτσι το γλυτώσαμε...

πέρσυ το πάσχα που της είχαν πάρει lelly kelly οι νονοί δεν τα έβγαζε από τα πόδια της. και πως πάει ελένη μου στην παιδική χαρά? εμείς φοράμε φόρμα, αν κατέβουμε βόλτα της φοράω άλλα ρούχα. προτιμάει βέβαια τα φορέματα και τις φουστίτσες.

κοκλοφορεί στο σπίτι με κουβερτάκι ή μαξιλαροθήκη για φόρεμα και μου λέει θέλω φόρεμα ροζ και στέμμα!!

κάπου έχω πακεταρισμένο ένα στέμμα,που όμως? εδώ έχει όλο το χρόνο καρναβαλίστικα... θα της πάρω κάποια στιγμή ένα πριγκιπικό φόρεμα να το φοράει όλη μέρα αλλά μόνο στο σπίτι.χιχι

τον πήραμε εμείς όλο τον ήλιο 2 μέρες τώρα!!

για πείτε τι κάνουν τα 2α από τσαχπινιές...μεγαλώνουν γρήγορα!!

της φοραω φουστα με κολαν και καλτσες με τις μπαλαρινες,οποτε ειναι να παιξει σε χωματα.

αλλα προσεχει πολυ να μην τα λερωσει.

σημερα εκανε εμετο στον παιδικο 2 φορες,και στο σπιτι αλλη μια,και μου το ειπε πριν κανει εμετο και μετα μου λεει,ευτυχως που δεν λερωσα τα ρουχα μου.

κυκλοφορει ιωση με εμετους..δεν εχει τιποτα αλλο ευτυχως,προς το παρον.

βγαλανε φωτο παλι για το πασχα στον παιδικο,σημερα.αυτη τη βδομαδα φτιαξανε καλαθακι με αυγο κοκκινο,σοκολατα και καραμελιτσες,φαναρακι,μια πασχαλιτσα απο πιατακι,ενα σταυρο απο κανελα,και μια καρτα με ενα πασχαλιατικο τραγουδακι μεσα,κι απ'εξω κι ενα κουνελακι απ'εξω.:D

να της παρεις,φορεμα μιαμαμα,θα ξετρελαθει!

οι ξενοι ξερω φορανε συνεχεια στα παιδακια τους στολες,κι αν εχουν γενεθλια με θεμα,τα ντυνουν αναλογως το θεμα.

Tη Δευτέρα θα πάει στο γιατρό, μάλλον θα κάνουν πρόκληση γιατί είναι χαμηλά το παιδί κι ο πλακούντας και κάτι τέτοια, που δε θυμάμαι καλά. Πάντως μάλλον Τρίτη θα γεννήσει.

Εγώ σήμερα ελαφριά φασίνα, να μην έχω το σ/κ.

Παιδιά εδώ έχει ΜΙΑ μαυρίλα, μου 'χει σπάσει τα νεύρα!!!!

Η μικρή είναι στο πάρκο, γυρνάει μπρούμυτα, αλλά δεν μπορεί να ξαναγυρίσει ανάσκελα πάλι - προς το παρόν - και παιδεύεται. Την αφήνω να γυμνάζεται, τη χαζεύω, είναι μια γλύκα! :D

Καλημέρα.

με το καλο να γεννησει η βικη,και μ'ενα πονο.

εδω παλι εχει 24 βαθμους,καλοκαιρι!

εσκασα στο αμαξι για να παω να παρω την μικρη!

καλημερα και καλη βδομαδα!!

τι κανετε?

εμενα η μικρη κανει εμετους απο την παρασκευη,

αλλη ιωση που κυκλοφορει στον παιδικο..

κι εγω εχω 3-6 αλλο ενα σεμιναριο στο αεροδρομιο.

αυτααα!

Καλήμερα κορίτσια, περαστικά Ελεναδίτσα στην μικρή.

εμείς ήσυχα, χθες είχαν πάσχα εδώ...

Η Βίκυ θα ξέρει το απόγευμα αν γεννάει αύριο, Μαέστρο να μας ενημερώσεις έτσι κι έχεις νέα.

κι άλλο μωρό στο καφέ!! όλων των ηλικιών θα έχουμε πλέον!!

καλημερα και καλη βδομαδα!!

τι κανετε?

εμενα η μικρη κανει εμετους απο την παρασκευη,

αλλη ιωση που κυκλοφορει στον παιδικο..

κι εγω εχω 3-6 αλλο ενα σεμιναριο στο αεροδρομιο.

αυτααα!

περαστικα στη μικρη...ελεος με τους παιδικους φετος τα ταραξε ολα τα παιδια..:-(

μηπως λεω μηπως ηρθε η ωρα να παρουνε και μερικες ακομα σειρα χριστινακι???:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...