Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βλεπω ειναι η εβδομαδα που ολες βγαζουμε δοντια...περαστικα μας

Γεια σας κοριτσακια..Τι μου κανετε;;;

Σημειωστε και μας στα μωρα-βγαζω δοντια- εχω πυρετο και κλαιω ολη νυχτα!!!! Αχ το κοριτσακι μου, τι τραβαει..Αν συνεχισει αυτο

θα πηδηχτω απο το παραθυροοοοο:lol::lol::lol:

Σημερα ηρθε η ΣΤΟΛΗ μας!!!! Καλα ειναι φοβερη..

Προσπ ισχυει το καφεδακι για το Σαββατο;;;

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

::::((((

αρρωστησα...#$%^&**@@### και μαλλον με τριγυρναγε απο την Κυριακη γιατι ειχα μια αδιαθεσια και για προληπτικους λογους δεν πηγα στη δουλεια τη Δευτερα αλλα δεν ηθελε να μου κανει τη χαρη και απο χθες ειμαι με 38 -38,5, δεν μπορω να κουνησω το σβερκο μου και με ποναει το ιγμοριο απιστευτα....

φοβαμαι να μην σας κολλησω τιποτε και για αυτο σκεφθηκα να σας πω να το αναβαλλουμε ακομη και καλυτερα να ειμαι..

νοιωθω ασχημα γιατι σας εβαλα να ψαχνετε στολες και τωρα σας κρεμασα..αλλα τι να κανω? να μη σας ελεγα οτι ειμαι αρρωστη?? και αν ερθετε και κολλησετε?

η μικρη χαιρει ακρας υγειας so far αλλα εγω ειμαι με αντιπυρετικα και παυσιπονα..

ελπιζω να μην μου θυμωσετε,ουτως η αλλως νοιωθω ασχημα.. βεβαια υπαρχει παντα και το επομενο σκ αλλα επειδη ειναι τριημερο και δεν ξερω τι σκοπους εχετε (δηλαδη αν θα λειπετε η οχι) αν θεωρειτε οτι ειστε διαθεσιμες πειτε το μου και λογικα θα μαι σε καλυτερη φαση για να το οργανωσω και να μη κινδυνευεται να κολλησετε..

συγνωμη και παλι κοριτσια μου...δεν ξερω τι αλλο να πω, ειλικρινα νοιωθω πολυ ασχημα για αυτο..δεν ειμαι ατομο που αθετω τους λογους μου η δεν ειμαι συνεπης οταν κανονιζω πραγματα (ελπιζω αυτο να χει γινει αντιληπτο)..

::::((((

αρρωστησα...#$%^&**@@### και μαλλον με τριγυρναγε απο την Κυριακη γιατι ειχα μια αδιαθεσια και για προληπτικους λογους δεν πηγα στη δουλεια τη Δευτερα αλλα δεν ηθελε να μου κανει τη χαρη και απο χθες ειμαι με 38 -38,5, δεν μπορω να κουνησω το σβερκο μου και με ποναει το ιγμοριο απιστευτα....

φοβαμαι να μην σας κολλησω τιποτε και για αυτο σκεφθηκα να σας πω να το αναβαλλουμε ακομη και καλυτερα να ειμαι..

νοιωθω ασχημα γιατι σας εβαλα να ψαχνετε στολες και τωρα σας κρεμασα..αλλα τι να κανω? να μη σας ελεγα οτι ειμαι αρρωστη?? και αν ερθετε και κολλησετε?

η μικρη χαιρει ακρας υγειας so far αλλα εγω ειμαι με αντιπυρετικα και παυσιπονα..

ελπιζω να μην μου θυμωσετε,ουτως η αλλως νοιωθω ασχημα.. βεβαια υπαρχει παντα και το επομενο σκ αλλα επειδη ειναι τριημερο και δεν ξερω τι σκοπους εχετε (δηλαδη αν θα λειπετε η οχι) αν θεωρειτε οτι ειστε διαθεσιμες πειτε το μου και λογικα θα μαι σε καλυτερη φαση για να το οργανωσω και να μη κινδυνευεται να κολλησετε..

συγνωμη και παλι κοριτσια μου...δεν ξερω τι αλλο να πω, ειλικρινα νοιωθω πολυ ασχημα για αυτο..δεν ειμαι ατομο που αθετω τους λογους μου η δεν ειμαι συνεπης οταν κανονιζω πραγματα (ελπιζω αυτο να χει γινει αντιληπτο)..

Καλημερα,περαστικουλια σου.....

Μην στεναχωριεσαι,ολα ειναι μεσα στο προγραμμα.Θα το κανονησουμε αλλη φορα!!!

Οντως μηπως βγαζεις κι εσυ δοντακι?????

Διαφημίσεις

καλημέρα στα κορίτσια!!!

Οποια πάει να τρίψει την προσπ ας έρθει να τρίψει κ εμένα γιατί πονώ παντού.. μονο στον π@πw μου δεν πονώ... αχ να μου όλη ένας π@πwς

Αληθεια κοιταζεσαι στον καθρεφτη σου εσυ????

Αν κοιταξεις θα δεις οτι εισαι σαν κ#@ος!!! χαχαχαχαχα

Οποτε εισαι ολη ενας π$πος!!!!χαχαχαχα χοχοχοχ χιχιχιχιχ

Αληθεια κοιταζεσαι στον καθρεφτη σου εσυ????

Αν κοιταξεις θα δεις οτι εισαι σαν κ#@ος!!! χαχαχαχαχα

Οποτε εισαι ολη ενας π$πος!!!!χαχαχαχα χοχοχοχ χιχιχιχιχ

Φτού σου κ σε είχα για φίλη μου

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!

πως είναι τα παδάκια που βγάζουν δοντάκια,και η δική μου χθες το απόγευμα δεν ένιωθε καλά!!

και βλέπω 2 τρυπούλες κάτω θα βγάλει μάλλον ακόμα 2 δοντάκια!!

περαστικά προσπεράκι!!!

κι εγώ μπουκωμένη είμαι!!

άλλες χρονιές που δεν είχα παιδί δεν αρρώσταινα,φέτος μετράω ήδη 2-3 φορές!!

γεια σου miamama και ευχαριστω..το κακο ειναι οτι με τη μικρη στο σπιτι δεν εχω ησυχια για να κοιμηθω λιγακι..τα ponstan κατι κανουν οσο διαρκει η δραση..επειδη θηλαζω δεν μπορω να βαλω και μυοχαλαρωτικες αλοιφες...εχω και μια ελαφρα καταροη...τζαμι!!!!

θα βαλω κολαρο ομως γιατι δεν στεκεται η κεφαλα καθολου...

δεν θα βρω τον/την........ που με κολλησε? θα δει τι θα παθει!!

ευχαριστω κοριτσια παντως που δεν με κραξατε...

miamama τα κουπονια της anninas της εχω πει να τα δωσει σε εσενα καλυτερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...