Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να μπαίνετε πάλι και να μην χαθεί το παρεάκι μας, όσες μπορείτε τουλάχιστον...είναι κρίμα,ύστερα από τόσα χρόνια...

δεν έχω και κανέναν άλλον να μιλήσω, μην μάθετε από τις εφημερίδες ότι Ελληνίδα στη Σουηδία έπεσε από τον 4ο...

Προσπ που ακριβώς τον κάνεις τον παιδότοπο κι έχεις και μπάζα? γκρεμίζεις? το φαντάστηκα ότι θα ήσουν στο εξοχικό.

εμείς εδώ τα ίδια,τάξη και ασφάλεια!!

μπαζα (εκτος απο μενα :tongue:) ειχαν μεινει απο τις καθαιρεσεις και τα σοβατισματα που χαμε κανει τον Οκτωβρη συν οτι εξυσα τοιχους και εριξα ενα μικρο τοιχειο και κατι ψευτοδοκαρα..αρα ειχα να μαζευω..και να σκουπιζω αρκετα λογω οτι ειχαν κανει και το κονιαμα μεσα στο χωρο..

αυτο που με ταλαιπωρησε αρκετα ηταν το ελενιτ στη κουζινα γιατι πηγα να το βαψω εσωτερικα και ηταν η οψη αυτη αρκετα πορωδης και με κυψελες και μου εφαγε και χρωμα και χρονο και μετα βιας εκατσα και το τελειωσα..

τωρα θελω να παραγγειλω πλεξιγκλας για τα παραθυρα και να ραψω ενα στρωμα με δερματινη για τον τσιμεντενιο παγκο που θα τον εχω καναπε και να παρω και ενα αντιολισθηρο δαπεδο για να ειμαστε ανετα μεχρι να εχω την ανεση να ριξω μια τσιμεντοκονια εξομαλυνσης και να στρωσω πλακακια συν να αποξηλωσω το παλιο μαρμαρινο νεροχυτακι και τον παγκο και να βαλω ανοξειδωτο..

θελει λεφτα και χρονο αλλα σιγα σιγα.. αφου εγινε η αρχη θα γινουν ολα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α έχεις ξεκινήσει δουλειές για τα καλά...

σιγά σιγά...δεν γίνονται όλα με την μία...

και παιδότοπο που έκανες?Στην αυλή?

αυτο το παλιο σπιτακι που αβαψα, αυτο θα κανω χωρο προορισμενο για τα παιδακια μου και διπλα ειναι στο ιδιο επιπεδο ενας υπαιθριος μακροστενος χωρος οπου θα μπει η τσουληθρα και το τρομπολινο και θα παιζουν με τα χωματα..:D

Kαλημέρα!

Τι κάνετε; Πολλά γράψατε και δεν είδα τπτ. Εγώ έχω απ' την Κυριακή τον χάμπι με πυρετό κι έχω πήξει γιατί πέσανε ΟΛΑ πάνω μου.

Νυστάζω και θέλω να αράξω όλη μέρα (όποια μέρα να 'ναι) μ' ένα βιβλίο να ξεχαστώ (που λέει και η διαφήμιση).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να μπαίνετε πάλι και να μην χαθεί το παρεάκι μας, όσες μπορείτε τουλάχιστον...είναι κρίμα,ύστερα από τόσα χρόνια...

δεν έχω και κανέναν άλλον να μιλήσω, μην μάθετε από τις εφημερίδες ότι Ελληνίδα στη Σουηδία έπεσε από τον 4ο...

Προσπ που ακριβώς τον κάνεις τον παιδότοπο κι έχεις και μπάζα? γκρεμίζεις? το φαντάστηκα ότι θα ήσουν στο εξοχικό.

εμείς εδώ τα ίδια,τάξη και ασφάλεια!!

καλημερα!χριστινακι,εχεις δικιο,κριμα ειναι.κριμα ειναι να πεσεις κι απο τον 4ο.:tongue:στον 4ο μενετε?επικινδυνος οροφος.

εφτιαξε ο καιρος εκει?

εγω εχθες ελειπα ολη μερα απο το σπιτι,βολτα στο κεντρο και καφε με μια φιλη,και μετα πηραμε τα παιδακια μας απο τον παιδικο και πηγαμε σε μια πλατεια με περιστερια και καφετεριες.

ωραια ηταν.τωρα πρεπει να στρωθω στις δουλειες.

μαεστρια,περαστικα στον συζυγο.

προσπ,μπραβο,που την βρισκεις τοση ενεργεια και τα κανεις ολα αυτα και δουλευεις κιολας..μηπως να αρχισω κι εγω γυμναστικη?

κι εμεις ολο λεμε να φτιαξουμε το εξοχικο,να φτιαξουμε την αυλη,αλλα σκεφτομαστε μετα οτι θελουν πολλα λεφτα και τ'αφηνουμε..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα!χριστινακι,εχεις δικιο,κριμα ειναι.κριμα ειναι να πεσεις κι απο τον 4ο.:tongue:στον 4ο μενετε?επικινδυνος οροφος.

εφτιαξε ο καιρος εκει?

εγω εχθες ελειπα ολη μερα απο το σπιτι,βολτα στο κεντρο και καφε με μια φιλη,και μετα πηραμε τα παιδακια μας απο τον παιδικο και πηγαμε σε μια πλατεια με περιστερια και καφετεριες.

ωραια ηταν.τωρα πρεπει να στρωθω στις δουλειες.

μαεστρια,περαστικα στον συζυγο.

προσπ,μπραβο,που την βρισκεις τοση ενεργεια και τα κανεις ολα αυτα και δουλευεις κιολας..μηπως να αρχισω κι εγω γυμναστικη?

κι εμεις ολο λεμε να φτιαξουμε το εξοχικο,να φτιαξουμε την αυλη,αλλα σκεφτομαστε μετα οτι θελουν πολλα λεφτα και τ'αφηνουμε..

ειμαι η του υψους η του βαθους... αν θελω να κανω κατι απλα το κανω με ολα τα μεσα.. οταν βαρεθω ειμαι στο απολυτο ακρο..

ειναι θεμα χαρακτηρα καθαρα πιστευω.. αλλα οτι θελουν λεφτα τα εξοχικα οντως θελουν και ηδη παροτι υπαρχει περιθωριο εξοδων για την ωρα σκεφτομαστε τι να κανουμε και τι οχι.. κανω λιστα προτεραιοτητων.

ωραια περασατε χθες δηλαδη!! εμεις χθες πηγαμε παιδοτοπο και η κορη μου ταιριαξε με δυο κοριτσακια και χτυπησα μια μπυρα καλα παγωμενη με πατατακια και ειχα τους ανδρες διπλα μου αραχτους.. περιμενω να παω Σαλαμινα την αλλη εβδομαδα και ελπιζω ο καιρος να ειναι ηπιος αν οχι καλοκαιρινος γιατι θελω να παω στου Εντι να αραξω για καφε...για αραγμα μιλαμε οχι αστεια..χαχα!

Τα πατατακια δεν τον πειραζουν τον πιτσιφρίκο???

Δεεεσππππππ..

τι τελειες φωτο!!!!!!!!!

Τι κουκλος ο μπομπος!!

Κ το πρωτο πραγμα που προσεξα ηταν το υφος χα χα...μετα ειδα τα σχολια σου!!Απιστευτος ε???

Στη Μ να βαζεις γυαλια ηλιου για να μην φαινονται τα ματια της...μα καλα τι χρωμα ειναι αυτο?? Πρασινομωβ??Μπλιαξξξξ:tongue:

Κ εσενα προσπ εχει ματαρες ο γιοκας ε???

Εμας φυσικα ειναι κ των 2 παιδιων μου το εξωτικο ασυνηθιστο καστανοοοο..

Τα πατατακια δεν τον πειραζουν τον πιτσιφρίκο???

Δεεεσππππππ..

τι τελειες φωτο!!!!!!!!!

Τι κουκλος ο μπομπος!!

Κ το πρωτο πραγμα που προσεξα ηταν το υφος χα χα...μετα ειδα τα σχολια σου!!Απιστευτος ε???

Στη Μ να βαζεις γυαλια ηλιου για να μην φαινονται τα ματια της...μα καλα τι χρωμα ειναι αυτο?? Πρασινομωβ??Μπλιαξξξξ:tongue:

Κ εσενα προσπ εχει ματαρες ο γιοκας ε???

Εμας φυσικα ειναι κ των 2 παιδιων μου το εξωτικο ασυνηθιστο καστανοοοο..

Θενκ γιουυυυ.....ειμαι με πυρετο απο χθες και πονανε ολα μου τα κοκκαλαααα...:cry::cry::cry::cry::cry:πφφφφφ....:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

τα πατατακια γιατι να πειραζουν? και εγω τα τσακιζα...

οχι, δεν εχω παρατηρησει κατι σχετικο με τα πατατακια..

καλεεεεεε τωρα που σας γραφω ο μικρος κοβει βολτες στο κρεβατι γυρναει συνεχως μπρουμυτα ανασκελα και τουμπαλιν.

καιρος για παρκοκρεβατο στο σαλονι...

καλα αυτο το εξωτικο καστανο θα το παρει και εκεινος οπου ναναι.. στανταρ

aφου εχουν πρωτεϊνη γαλακτος...

κ εγω χαλια αρρωστη με πομους στα κοκκαλα κ πονοκεφαλο κ συχαχι κ ολα τελοσπαντων...

χαλιααααααα..

κ ακομα δεν εχει γυρισει η κολωνα απο τη δουλεια...με το ζορι κρατιεμαι να μην βαλω στη Λ μικρους αϊνσταιν για να ηραμησω λιγο...

μιαμαμα......δεν πιστευω να φλερταρεις με το μπαλκονι ε??

Διαφημίσεις

hello girls!!

μπα το άφησα το μπαλκόνι για την ώρα, κάνει κρύο...6 βαθμούς έχουμε...

το πρωί είχα δουλειές στο σπίτι και το λαπτοπ καπαρωμένο...

κι εδώ και 1 1/2 ώρα μπαμπάς και κόρη πήγαν βόλτα και ηρέμησε το κεφάλι μου.

σας είπα ότι βρήκα προχθές στο κέντρο σε ένα παγκάκι μια τσάντα με ψώνια?

30Ε!!! για αγόρι ήταν 8-10 ετών,θα τα αλλάξω να πάρω επιτέλους ένα παντελόνι!!

hello girls!!

μπα το άφησα το μπαλκόνι για την ώρα, κάνει κρύο...6 βαθμούς έχουμε...

το πρωί είχα δουλειές στο σπίτι και το λαπτοπ καπαρωμένο...

κι εδώ και 1 1/2 ώρα μπαμπάς και κόρη πήγαν βόλτα και ηρέμησε το κεφάλι μου.

σας είπα ότι βρήκα προχθές στο κέντρο σε ένα παγκάκι μια τσάντα με ψώνια?

30Ε!!! για αγόρι ήταν 8-10 ετών,θα τα αλλάξω να πάρω επιτέλους ένα παντελόνι!!

ωραια.. τυχερουλα που βρηκες τη σακουλα..

κατα τα αλλα? τιποτε δεν κινειται εκει στην αγορα εργασιας?

Καλημέρα κορίτσια...

δεν θέλω να απογοητευτούμε,αλλά κοντεύουμε 4 μήνες...

έχουμε στείλει εκατοντάδες βιογραφικά...

θυμάστε στην εταιρία καθαρισμού που είχε πάει ο άντρας μου 2-3 φορές δοκιμαστικό? έβαλε πάλι αγγελία,ενώ είχε μιλήσει μαζί της πάλι αν θέλει άτομο...

έστειλε ξανά βιογραφικό, κι έστειλα κι εγώ...με πήρε τηλ προχθές, περιμένω να με ξαναπάρει,δεν προλάβαμε να μιλήσουμε...τι να πω...

Καλημέρα κορίτσια...

δεν θέλω να απογοητευτούμε,αλλά κοντεύουμε 4 μήνες...

έχουμε στείλει εκατοντάδες βιογραφικά...

θυμάστε στην εταιρία καθαρισμού που είχε πάει ο άντρας μου 2-3 φορές δοκιμαστικό? έβαλε πάλι αγγελία,ενώ είχε μιλήσει μαζί της πάλι αν θέλει άτομο...

έστειλε ξανά βιογραφικό, κι έστειλα κι εγώ...με πήρε τηλ προχθές, περιμένω να με ξαναπάρει,δεν προλάβαμε να μιλήσουμε...τι να πω...

καλημερα!

χαλια ο καιρος σημερα.

μιαμαμα,μην απογοητευεσαι,θετικη σκεψη οσο μπορεις.κατι θα βρεθει,που θα παει..

παλι καλα που βρηκες κι αυτη τη τσαντα.να παρεις κατι για σενα να ανανεωθεις λιγο,να φτιαξει κι η διαθεση.

κι εγω κερδισα ενα βιβλιο απο ενα διαγωνισμο στο fcbk, η μαιρη η πινεζα.πρωτη φορα κερδιζω κατι στη ζωη μου!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...