Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ακριβώς έτσι κορίτσια...κάνεις κάνεις υπομονή, 9 στις 10 φορές...ε κάποια στιγμή βγαίνεις από τα ρούχα σου!!!

λες και το έχουν βάλει σκοπό να μας τρελάνουν...

σήμερα ήταν λίγο καλύτερη μέρα...αύριο θα πάει σίγουρα παιδική χαρά να ξεθυμάνει...3 μέρες κλεισμένη ήταν!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο!τελεια ιδεα!για πες μας σημερα που γυρισε απο το σχολειο,τα ιδια εκανε?ή ηρεμησε?

καλημέρα κορίτσια.

την έφερε η πεθερά απο το σχολείο. Μόλις με είδε με αγκάλιασε και μου λέει κοίτα, χαμόγελο και μπορώ να πω πως δεν με παίδεψε....και το απόγευμα που κάθησε στο τραπέζι μαζί μας να φάμε ανακοίνωσε και στον πατέρα της πως θα γυρνάει με χαμόγελο απο το σχολείο. Κανα δυο φορές που πήγε να τεντωθεί της έδειξα κατευθείαν το βίντεο για να δει τί πάει να ξεκινήσει πάλι....και η απάντησή της ήταν η ίδια και τις δυο φορές. Μαμά δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Ούτε και εμάς μας αρέσει αυτό που βλέπουμε και ακούμε όπως και εσένα τώρα και για πες μου σε παρακαλώ τί θα έκανες εσύ αν έβλεπες κάποιον με αυτήν τη συμπεριφορά? Για βοήθησέ με λίγο, τί να σε κάνω εγώ αν ξαναφερθείς έτσι?

πεταξα εξω απο το σπιτι τα κουζινικα της και ησυχασε....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Γελάω γιατί είναι σαν να βλέπω εμένα....πότε θα πετάξω και την ίδια έξω δεν ξέρω:tongue: (μην βαράτε , αστιεύομαι...αυστηρή είμαι , όχι άσπλαχνη μάνα...)

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το έχω ξανααναφέρει αλλά η ιδιοκτήτρια του παιδικού όποτε με βλέπει μου δίνει συγχαρητήρια για την μικρή. Εξαιρετικό παιδί μου λέει, μπράβο σας. είναι και θέμα χαακτήρα βέβαια συμπληρώνει αλλά δεν μπορώ να μην σας συγχαρώ γιατί φαίνεται οτι δουλεύετε πολύ με το παιδί και ξανα μπράβο σας γιατί είστε και δυο νέα παιδιά (εμείς ήμαστε αυτά:mrgreen:) Είναι λέει υπάκουη, ευγενική, προσεκτική στο ''μάθημα'', έχει εύλογα και σωστά ερωτήματα όπως και απαντήσεις και ρωτάει συνέχεια για να μαθαίνει. Τις προάλλες πάει και λέει στην δασκάλα: κυρία πήγαινε πέταξε την τσίχλα σου παρακαλώ γιατί απαγορεύεται στο σχολείο, δεν το ήξερες?

Τουλάχιστον λες βρε παιδί μου οτι κάτι πιάνει τόπο, έστω και έξω απο το σπίτι...

Καλημέρα κορίτσια.

Είδες Βίκυ, δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες...θέλουν χρόνο να το επεξεργαστούν στο μυαλό τους.

εμένα πλέον μου λέει "μην φωνάζεις μαμά" ή πάει στον πατέρα της και λέει "γιατί φωνάζει η μαμά?γιατί κάνει έτσι?"

με έχει πάρει χαμπάρι πια!!

ευτυχώς έξω είναι παναγίτσες!!για την ώρα...

καλημερα...βικυ δεν εγραψα τιποτα με σκοπο να σε θιξω...αλλα αν εχεις καποιο προβλημα με αυτα που εγραψα θα ηταν καλυτερα να μου το ελεγες ξεκαθαρα παρα με μπηχτες...

εγω ως μη εργαζομενη (τα τελευταια 3μιση χρονια γιατι δουλευα σαν το σκυλο 12ωρα πριν τα παιδια αλλα διαλεξα να σταματησω γιατι εγω βοηθεια δεν εχω) δεν κουραζομαι και εχω τρελη υπομονη δεν φωναζω ποτε και ειμαι αγία......τα παιδια μου ειναι συνεχεια αρρωστα γιατι δεν τα φροντιζω και ολοι στη θεσσαλονικη με κακολογουν για το ποσο ασχημα ντυμενα ειναι και ξεμαλλιασμενα...στο σχολειο ολοι μιλουν με τα χειροτερα για το παιδι μου και την ασχημη συμπεριφορα του...

το οτι ειμαι ελαστικη δεν με κανει αδιαφορη ξερεις...

και οσον αφορα αυτο με το βιντεο δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδεα...μου φαινεται οτι περισσοτερο το τρομοκρατει το παιδι παρα το συνετιζει...

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια τελευταία μαλώνω καθημερινά με την μικρή γιατί οι περισσότερες λέξεις που λέει την ημέρα είναι εγώ και μόνη. Συνέχεια όμως....:mad: ότι μπορεί να κάνει μόνη της την αφήνω. Το πρωί μια ώρα κυριολεκτικά την περιμένω να ετοιμαστεί. Μόνη της βάζει το στεφανάκι στην τουαλέτα,μόνη της κατεβάζει το παντελόνι, μόνη της βγάζει την πάνα , μόνη της κάθεται. όλα αυτά σε slow motion εν τω μεταξύ...μόνη της θα σκουπιστεί (καυγάς νούμερο ένα να την σκουπίσω και εγώ μετά σωστά) . Μόνη θα φέρει το καρεκλάκι απο το παιδικό για να φτάνει στον νεροχύτη. παίρνει οδοντόβουρτσα. Κατεβαίνει απο την καρέκλα και την μετακινεί λίγο να φτάσει και την οδοντόκρεμα, την παίρνει, ξαναμετακινεί καρέκλα και ανεβαίνει. Βγάζει το καπάκι της οδοντόβουρτσας, ανοίγει την οδοντόκρεμα (καυγάς νούμερο 2 να την βοηθήσω να βάλουμε την οδοντόκρεμα στη βούρτσα) πλένει δόντια, ξεπλένει βούρτσα , κλείνει βούρτσα, πάιρνει ποτήρι πλαστικό, ανοίγει βρύση, γεμίζει το ποτήρι, αφήνει το ποτήρι, κλείνει τη βρύση. Ξαναπαίρνει το ποτήρι, ξεπλένει το στόμα της, ρίχνει το νερό που περισσεύει, κατεβαίνει απο την καρέκλα , σκουπίζεται στην πετσέτα , κουβαλάει την καρέκλα πίσω στο δωμάτιο, εξακολουθεί το slow motion....Την ντύνω , φοράει παπούτσια μόνη της (χωρίς καυγά γιατί τα καταφέρνει μια χαρά. )έρχεται η ώρα του χτενίσματος. Όταν επιλέγει να φορέσει στέκα θέλει επίσης να την φορέσει μόνη της. την αφήνω....τα μισά μαλλιά μέσα τα μισά έξω, αίσχος, της τη βγάζω, πάω να της τη βάλω, μόνη μου!!!!!! ξανά τα ίδια επι 5-10 φορές , χάνω την υπομονή μου, κλειδώνω την πόρτα και της λέω δεν πας πουθενά 1, δεν έχει σχολείο σήμερα, κλάματα και συμβιβάζεται να τη φορέσουμε μαζί τη στέκα. Και αφού γυρίσει απο το σχολείο κάθε μέρα και κάποιο άλλο σκηνικό με την ίδια αφορμή. Πριν λίγο μου ζήτησε να σπύρουμε φακές και φασόλια (αμέτρητες φορές άκουσα το μόνη και εγώ, οκ το άφησα το παιδί να πειραματιστεί) Αφού τελειώσαμε είδα πως η φανελίτσα είχε βγει απο το παντελόνι και κοιλιά και μέση ήταν εκτεθιμένα.2 έλα να σου βάλω μέσα την φανέλα. Εγώ.......έλα να σε βοηθήσω, μόνη μου.....την άφησα αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, δεν μπορώ να την αφήσω με την κοιλιά απο έξω....το έκανες μόνη σου , έλα να σε βοηθήσω και εγώ να τελειώνουμε. Και αρχίζει και τρέχει και κρύβεται....ε,τα κατάφερε να με βγάλει εκτός εαυτού....Σηκώνομαι, πετάω τα σπαρτά της στα σκουπίδια και την προειδοποιώ πως αν συνεχίσει αυτό το βιολί κάθε φορά θα φεύγει άλλο αντικείμενο έξω. Εν τω μεταξύ κάθε φορά της εξηγούσα πως κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του και ζητάει ή δέχεται βοήθεια. Και εγώ και ο πατέρας της και όλοι. Και πως θα χρειάζομαι και τη δική της βοήθεια με το μωρό. Τώρα την πήρε ο ύπνος απο το κλάμα αλλά αν δεν καταλαβαίνει απο λόγια......έκανα πολύ υπομονή....μου φαίνεται τουλάχιστον:rolleyes:
ρε συ βικυ...σορρυ κιολας αλλα να σου πω τη γνωμη μου??δεν εκανε τιποτε φοβερο η μικρη για να σε συγχισει τοσο...δηλαδη δεν ξερω εγω τουλαχιστον για πραγματα που θελει να κανει μονη της δεν τη μαλωνω..οκ..παει σχολειο αχτενιστη σχεδον καθε μερα γιατι θελει να τα φτιαξει μονη της και τα κανει χαλια...ε και???λες και δεν θα γινουν χαλια σε 10 λεπτα απο την ωρα που θα παει!

στην αρχη τσακωνομουν για τις φουστες και τα καλσον στο σχολειο..τωρα την αφηνω να βαλει και τετοια...αυτη θα νοιωθει αβολα οποτε θα το κοψει μονη της που θα παει???

βγηκε η κοιλια της μια φορα εξω?δεν πειραζει ρε συ!!! χωρις να της πεις τιποτα πας πισω της και της την κατεβαζεις και δεν θα το καταλαβει καν...και αν γκρινιαξει το ξανακανεις οταν αφαιρεθει...

για τα δοντια εγω την αφηνω να τα κανει μονη της, φευγω και μολις βαρεθει παω και της τα βουρτσιζω και εγω γιατι εννοειται οτι δεν τα πλενει καλα αλλα παιζει μια ωρα με τα νερα (τα οποια οκ ειναι σπαστικο να τα μαζευεις αλλα ετσι και αλλιως ολη μερα μαζευω:rolleyes:)3

οσο για την τουαλετα υπαρχει και η αλλη μερια (αυτη που ζουμε εμεις)...θελει παντα παρεα για να τα κανει..μονη της δεν παει με τιποτα...ξερεις πως ειναι να ξεχεζεις το ενα και το αλλο να ουρλιαζει ΤΣΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΘΕΛΩ ΤΣΙΣΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Ε ΤΡΑΒΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!!

Πιστευω πως θα σου βγει σε ΠΟΛΥ καλο το οτι θελει να τα κανει ολα μονη της μολις ερθει ο μπεμπης ειδικα...εμενα που κολλησε πανω μας απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος μου τη δινει στα νευρα που για ολα πρεπει να τρεχω μαζι της...

και μωρε μην της ξαναπεταξεις για τιμωρια κατι που εφτιαξε με τα χερακια της κριμα ειναι! πεταξε κανα παιχνιδι καλυτερα!!!

παραθέτω τα πρώτα ποστ και των δύο:

1 αναφέρομαι οτι δεν πάει πουθενά αν δεν χτενιστεί ,πριν εκφράσει η καθεμια την άποψή της σε αυτό και απλώς σε επόμενο ποστ εξακολουθώ να υποστηρίζω το ίδιο ακριβώς πράγμα . Δεν μπορώ να τηνκυκλοφορω αχτένιστη.

2αναφέρω πάλι στο πρώτο μου πόστ πως η κοιλιά και η μέση της είναι εκτεθιμένα και θέλω να τα καλύψω με το φανελάκι για τον απλούστατο λόγο να μην αρρωστήσει γιατί θεωρώ οτι αυτός ο καιρός είναι ύπουλος και αρρωσταίνεις πιο ευκολα απο οτι τον χειμώνα και δεν είμαι για αρρώστιες με βρέφος στο σπίτι.

3όταν έχεις να πας στη δουλειά δεν έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις μια ώρα να παίζει με τα νερά. Ούτε εσύ ούτε το αφεντικό σου εσένα....εκεί πήγαινε το εργαζόμενη και μητέρα και όχι απλά εργαζόμενη. Μπορεί να κάθομαι τον τελευταίο μήνα αλλά άπο το 2005 που δουλεύω είμαι δούλος του ρολογιού. Βάση αυτού ξυπνάω, τρώω, ζω ....

μπαίνεις μια φορά τον μήνα στον Ιανουάριο και με ένα πρώτο πόστ υπονοώ κάτι για σένα????Γιατί στα επόμενα απλώς επαναλαμβάνομαι ή επεκτίνομαι βασιζόμενη σε αυτά που έχω ποστάρει αρχικά.

παραθέτω τα πρώτα ποστ και των δύο:

1 αναφέρομαι οτι δεν πάει πουθενά αν δεν χτενιστεί ,πριν εκφράσει η καθεμια την άποψή της σε αυτό και απλώς σε επόμενο ποστ εξακολουθώ να υποστηρίζω το ίδιο ακριβώς πράγμα . Δεν μπορώ να τηνκυκλοφορω αχτένιστη.

2αναφέρω πάλι στο πρώτο μου πόστ πως η κοιλιά και η μέση της είναι εκτεθιμένα και θέλω να τα καλύψω με το φανελάκι για τον απλούστατο λόγο να μην αρρωστήσει γιατί θεωρώ οτι αυτός ο καιρός είναι ύπουλος και αρρωσταίνεις πιο ευκολα απο οτι τον χειμώνα και δεν είμαι για αρρώστιες με βρέφος στο σπίτι.

3όταν έχεις να πας στη δουλειά δεν έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις μια ώρα να παίζει με τα νερά. Ούτε εσύ ούτε το αφεντικό σου εσένα....εκεί πήγαινε το εργαζόμενη και μητέρα και όχι απλά εργαζόμενη. Μπορεί να κάθομαι τον τελευταίο μήνα αλλά άπο το 2005 που δουλεύω είμαι δούλος του ρολογιού. Βάση αυτού ξυπνάω, τρώω, ζω ....

μπαίνεις μια φορά τον μήνα στον Ιανουάριο και με ένα πρώτο πόστ υπονοώ κάτι για σένα????Γιατί στα επόμενα απλώς επαναλαμβάνομαι ή επεκτίνομαι βασιζόμενη σε αυτά που έχω ποστάρει αρχικά.

????????????????????????????δικαιωμα να γραφει κανεις δηλαδη εχει μονο αν εχει απλετο χρονο για σχολια στο παρεντς ή αν παντα πρεπει να συμφωνει με τις αποψεις των αλλων????

τεσπα...συμφωνουμε οτι διαφωνουμε...δεν εχει νοημα να το παμε παραπερα..δεν κανουμε κριτικη διαπαιδαγωγησης εδω μεσα..να βοηθησουμε η μια την αλλη σε θεματα της καθημερινοτητας θελουμε, να μαθαινουμε νεα των παιδιων και να λεμε κανενα αστειο να ξεφευγουμε απο την καθημερινη ρουτινα..τουλαχιστον εγω για αυτο μπαινω...οχι για να κανω κριτικη για το πως μεγαλωνει ο καθενας το παιδι του...

????????????????????????????δικαιωμα να γραφει κανεις δηλαδη εχει μονο αν εχει απλετο χρονο για σχολια στο παρεντς ή αν παντα πρεπει να συμφωνει με τις αποψεις των αλλων????

τεσπα...συμφωνουμε οτι διαφωνουμε...δεν εχει νοημα να το παμε παραπερα..δεν κανουμε κριτικη διαπαιδαγωγησης εδω μεσα..να βοηθησουμε η μια την αλλη σε θεματα της καθημερινοτητας θελουμε, να μαθαινουμε νεα των παιδιων και να λεμε κανενα αστειο να ξεφευγουμε απο την καθημερινη ρουτινα..τουλαχιστον εγω για αυτο μπαινω...οχι για να κανω κριτικη για το πως μεγαλωνει ο καθενας το παιδι του...

Δέσποινα έχεις μια τάση να παρεξηγείς τα πράγματα. Και πάλι άλλο εννοούσα λέγοντας μια φορά τον μήνα. οτι δηλαδή έγραψα το πόστ το οποίο θα μπορούσες να μην είχες διαβάσει καν διοτι δεν μπαίνεις συχνά άρα πώς να περιέχει μπιχτές για σένα και πόσο μάλλον γιατί στα καλά καθούμενα????????? Και τί απο τα λεγόμενα μου σε παραθέται σε κριτική? Το τι κάνεις και πώς σκέφτεσαι εσύ είναι λεγόμενα δικά σου μετά απο τα δικά μου...ΔΕν είπα κάτι παραπάνω σε δεύτερ ή τρίτο πόστ πέρα απο αυτά που ανέφερα στο αρχικό.Δεν έκρινα τίποτα απο όσα είπες. όλοι εκφράζουμε την άποψη μας απλώς εκφράζοντας την αν αυτός είναι ο σκοπός. Όταν ξεκινάς μια πρόταση όμως με το σόρυ κι όλας....είναι σαν να παίρνεις θέση για το σωστό και το μη σωστό.

και ναι θα μπορούσες να βοηθούσες λέγοντας πως και η δικιά σου τα ίδια κάνει και απλώς την αγνοείς ή την ανέχεσαι ή το μυστικό σου είναι η υπομονη και με αυτή μόνο τα καταφέρνεις....αλλά άταν ξεκινάς να διαβάζεις μια πρόταση που ξεκινά με το σόρυ κι όλας σε προδιαθέτει κατευθείαν σε κριτική...Το να πεις αυτό που κάνεις εσύ όμως το οποίο είναι άσπρο και το δικό κου μαύρο δεν είναι κριτική και αντίθετα μου κινεί το ενδιαφέρον να ρωτήσω και να μάθω περεταίρω γιατί όσο ζεις μαθαίνεις και ουδείς άσφαλτος όπως λέει και η Άντζελα....

Διαφημίσεις

καλο μηνα κοριτσια!!

τι κανετε χριστινα?

εμεις ειμαστε επιτελους καλα.

εχθες πηγαμε στο χωριο για το μνημοσυνο της γιαγιας μου και μετα σε μια ταβερνα που εχει παιδοτοπο,εναν κροκοδειλο,κι εναν παπαγαλο.

εδω εχει τελειες,ζεστες ηλιολουστες μερες,και θελω βολτα ή να λιαζομαι στην αυλη,καμμια ορεξη για δουλειες.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλά είμαστε Ελένη μου, τα ίδια...

κι εμείς το σκ τσάρκες κάναμε, ψάχνω παπούτσια για την μικρή(θα στείλουν τα πεθερικά μου είπαν για το πάσχα), βόλτα στο πάρκο και στην παιδική χαρά.

βέβαια μας τα χάλασε ο καιρός, αέρα, βροχή, σήμερα έριξε και 2 νιφάδες χιόνι...πιο βόρεια το έστρωσε κανονικά!!

δεν μας κρατάει όμως το σπίτι πια...

ελπίζω να ξαναφτιάξει...

καλημερα...βικυ δεν εγραψα τιποτα με σκοπο να σε θιξω...αλλα αν εχεις καποιο προβλημα με αυτα που εγραψα θα ηταν καλυτερα να μου το ελεγες ξεκαθαρα παρα με μπηχτες...

εγω ως μη εργαζομενη (τα τελευταια 3μιση χρονια γιατι δουλευα σαν το σκυλο 12ωρα πριν τα παιδια αλλα διαλεξα να σταματησω γιατι εγω βοηθεια δεν εχω) δεν κουραζομαι και εχω τρελη υπομονη δεν φωναζω ποτε και ειμαι αγία......τα παιδια μου ειναι συνεχεια αρρωστα γιατι δεν τα φροντιζω και ολοι στη θεσσαλονικη με κακολογουν για το ποσο ασχημα ντυμενα ειναι και ξεμαλλιασμενα...στο σχολειο ολοι μιλουν με τα χειροτερα για το παιδι μου και την ασχημη συμπεριφορα του...καλε?? σοβαρα μιλας?? η τα γραφεις με αλλο υφος?? αν σοβαρολογεις παντως τοτε ειλικρινα κριμα που δεν κανουμε παρεα.. θα μασταν διδυμο απαιχτο...δε θα ενοιωθες και μονη εκει περα..

το οτι ειμαι ελαστικη δεν με κανει αδιαφορη ξερεις...

και οσον αφορα αυτο με το βιντεο δεν μου αρεσει καθολου σαν ιδεα...μου φαινεται οτι περισσοτερο το τρομοκρατει το παιδι παρα το συνετιζει...ειναι και αυτο μια λογικη[ που ισως ευσταθει../QUOTE]

desp κοιτα στη παραθεση

βρε!! γυναικειες ορμονες.. ελπιζω να χετε καταλαγιασει..

καλημερουδια.. εγω περασα ενα σκΔευτερο ΜΟΥΡΛΙΑ..

ετριβα τοιχους, σιδερα, μαζευα μπαζα, εβαφα ξαναβαφα, καθαριζα, θηλαζα, ξαναθηλαζα..σαν αλβανος εργατης ημουν..αλλα το ευχαριστηθηκα.. τωρα θελω μια βδομαδα αδεια :tongue::tongue: χαχα..

ελπιζω οτι μακρυπροθεσμα θα γινει ο παιδοτοπος των παιδιων μου συμπαθητικος αν οχι αρκετα καλος..

τωρα θα ξαναπαω Μ Τεταρτη για 7 μερες.. νερακι θα περασουν βεβαια..

το κακο ειναι οτι στη γειτονια μας εκει στο ξεροβουνι εκλεψαν 6 σπιτια και δυστυχως ειναι τοσο ανεξελεγκτη κατασταση που δεν ξερω αν και ποτε θα μας βρει και εμας.. οχι τιποτε αλλο αλλα κανουν και πολλες ζημιες.. πχ κοβουν σωληνες χαλκου, μεταλλα και αλλα..

αυτα..

παω για δουλειααααααααααααααααααααααααααα ;);)

καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να μπαίνετε πάλι και να μην χαθεί το παρεάκι μας, όσες μπορείτε τουλάχιστον...είναι κρίμα,ύστερα από τόσα χρόνια...

δεν έχω και κανέναν άλλον να μιλήσω, μην μάθετε από τις εφημερίδες ότι Ελληνίδα στη Σουηδία έπεσε από τον 4ο...

Προσπ που ακριβώς τον κάνεις τον παιδότοπο κι έχεις και μπάζα? γκρεμίζεις? το φαντάστηκα ότι θα ήσουν στο εξοχικό.

εμείς εδώ τα ίδια,τάξη και ασφάλεια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...