Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Εχει ήδη πάρει μήνες και υπάρχει περίπτωση να πάρει και αλλο ή να μην έρθει και ποτε... Απλά κάπως πρέπει να δουλέψουμε για να μπορούμε να χρηματοδοτούμε πάγια έξοδα 1000 ευρώ το μήνα μίνιμουμ μόνο οι ωοληψιες και γιατρούς κλπ πλας ενοίκια, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητο κλπ κλπ. Δυστυχώς οι εξωσωματικές είναι δύσκολο σπορ και άπαξ και μπεις στο χορό, χορεύεις. Όλες το ξέρουμε.

Τη ψυχική ηρεμία δύσκολα τη κρατάς αν έχεις απαιτητική δουλειά γιατί απλά θες να έχεις δουλειά. Αν δεν είχαμε αυτά τα έξοδα δε θα με ένοιαζε καν. Απλά είναι δύσκολο να τα κρατάς ολα σε ισορροπία.

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Δράμα η κατάσταση 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βικη,σε καταλαβαινουμε.κι εμεις τα περναμε αυτα,και ξερουμε οτι θελει πολυυυυ υπομονη,κι εσυ στην κατασταση που εισαι λογικο ειναι να φτανεις στα ορια σου,και να κουραζεσαι.κι εσυ εισαι πολυ πιο υπομονετικη απο μενα,στο εχω ξαναπει.

μια λυση που γραφει στο βιβλιο ειναι να ρυθμισεις ενα ρολοι,και να της πεις οτι εχει χρονο να κανει αυτο που θελει μεχρι να χτυπησει το ρολοι.αν δεν εχει τελειωσει μεχρι τοτε σημαινει οτι ηρθε η ωρα να την βοηθησεις.

ή να μοιραζεστε τις δουλειες που πρεπει να γινουν.να κανει κατι που μπορει ενω εσυ κανεις αυτο που δεν μπορει.δηλαδη να της δωσεις να κραταει το παπουτσι μεχρι να της βαλεις την καλτσα,ετσι ωστε να σκεφτεται οτι κι αυτη κανει κατι.

αν δεν πιανει τιποτα,τοτε σκεψου οτι φαση ειναι και θα περασει.θυμασαι τον προηγουμενο μηνα που μας εγραφες ποσο συνεργασιμη κι ηρεμη ειναι?την αλλη βδομαδα θα ειστε μια χαρα,και θα μας λες τα κατορθωματα της!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ή να μοιραζεστε τις δουλειες που πρεπει να γινουν.να κανει κατι που μπορει ενω εσυ κανεις αυτο που δεν μπορει.δηλαδη να της δωσεις να κραταει το παπουτσι μεχρι να της βαλεις την καλτσα,ετσι ωστε να σκεφτεται οτι κι αυτη κανει κατι.

μα αυτό είναι το πρόβλημα.

Την αφήνω και να ντυθεί, και τα παπούτσια της να βάλει , και να σκουπιστεί όταν κατουρήσει και τα δόντια της να πλύνει και το κρεβάτι να στρώσει και χίλια δυο...ξυπνάει στις 8μιση και φεύγουμε απο το σπίτι 9μιση 10 παρά γιατί ακριβώς τα κάνει μόνη της. Αλλά δεν γίνεται να μην της βουρτσίσω και εγώ λίγο τα δόντια, άντε μια δυο να της κάνω τη χάρη, δεν γίνεται να μην της σκουπίσωκαι εγώ το πιπι είναι θέμα υγειινής, Δεν μπορώ να την βγάλω έξω με την κοιλιά απο έξω. ¨εναν χειμώνα δεν μου αρρώστησε θα μου αρρωστήσει τώρα που θα έρθει το μωρό για ένα καπρίτσιο της? Ναι , σήκωσε το βρακάκι σου, σήκωσε το παντελόνι σου και όταν το κάνεις φώναξε με , άσε με να σε συμπληρώσω να φεύγουμε.

Βίκη θα της λες "μπράβο, ωραία τα 'κανες, αχ, λίγο εδώ είναι στραβό κάτσε να το ισιώσω" και τέτοια.

Εγώ έτσι τον κάνω. Αν κι από τότε που ήρθε η μικρή, τον παρακαλάμε να πάει μόνος του τουαλέτα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μα αυτό είναι το πρόβλημα.

Την αφήνω και να ντυθεί, και τα παπούτσια της να βάλει , και να σκουπιστεί όταν κατουρήσει και τα δόντια της να πλύνει και το κρεβάτι να στρώσει και χίλια δυο...ξυπνάει στις 8μιση και φεύγουμε απο το σπίτι 9μιση 10 παρά γιατί ακριβώς τα κάνει μόνη της. Αλλά δεν γίνεται να μην της βουρτσίσω και εγώ λίγο τα δόντια, άντε μια δυο να της κάνω τη χάρη, δεν γίνεται να μην της σκουπίσωκαι εγώ το πιπι είναι θέμα υγειινής, Δεν μπορώ να την βγάλω έξω με την κοιλιά απο έξω. ¨εναν χειμώνα δεν μου αρρώστησε θα μου αρρωστήσει τώρα που θα έρθει το μωρό για ένα καπρίτσιο της? Ναι , σήκωσε το βρακάκι σου, σήκωσε το παντελόνι σου και όταν το κάνεις φώναξε με , άσε με να σε συμπληρώσω να φεύγουμε.

εχεις δικιο.αλλα θα της περασει.πολλες μερες ειναι που το κανει αυτο?

κι εμενα ετρεχε και κρυβοταν κατω απο το τραπεζι οποτε επρεπε να την ντυσω,για να φυγουμε.:mad:

ε,την μια γελασα και παιξαμε λιγο,την δευτερη την αφησα να δω ποτε θα βγει,την τριτη την απειλησα οτι θα φυγω και θα την αφησω σπιτι.τωρα εχει καιρο να το κανει αυτο.

αυτο το οτι πρεπει να διαπραγματευεσαι,και να σκεφτεσαι συνεχεια λυση,τροπο, για να κανει αυτο που πρεπει να κανει χωρις φωνες και κλαμματα, ειναι δυστυχως πολυ κουραστικο..

αλλα και το αλλο που κανει εμενα καλυτερο ειναι?η μαμα να με ντυσει,η μαμα να μου κανει γαλα,η μαμα να με παρει αγκαλια!ελεος!δηλαδη μεση λυση δεν υπαρχει..ή θα θελουν να τα κανεις ολα εσυ ή να τα κανουν ολα μονα τους!

Γεια σας κοριτσάκια,ήρθα κι εγώ...

τώρα τα κατάφερα, είχε δουλειά ο άντρας μου στο υπολογιστή από το πρωί.

Λοιπόν εγώ και η υπομονή έχουμε τσακωθεί χρόνια τώρα!!

χθες ήταν μια άσχημη μέρα...σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα,δεν την έχω μαλώσει από το πρωί...

χθες δεν έβαλα φωνές...ως συνήθως, κι αυτή όσο με βλέπει ατάραχη το κάνει επίτηδες και ουρλιάζει...

έχει απίστευτο πείσμα...συγνώμη και παρακαλώ δεν λέει,μάλλιασε η γλώσσα μας...

μόνο αν με χτυπήσει κατά λάθος ή με σπρώξει...μου λέει συγνώμη μαμά.

Βίκυ μου και πολύ υπομονή που έχεις...

Ελένη μου όλη μέρα είμαστε σπίτι και πολλές φορές τα κάνει επίτηδες μόνο και μόνο για να την μαλώσουμε...κι εννοείται ότι την ώρα που κάνει κάτι και της λέω όχι και πάω να της εξηγήσω,αυτή ουρλιάζει και κλαίει...οπότε δεν ακούει...

αυτό βέβαια δεν συμβαίνει κάθε μέρα...νομίζεις χαμπαριάζει με τις τιμωρίες,τα ίδια ξανακάνει...

από χθες εξαφανίστηκαν κάποια παιχνίδια και η τηλεόραση κλειστή όλη μέρα...

και τα βράδια σταμάτησα να γκρινιάζω να πάει για ύπνο...πλέον την αφήνω και κάποια στιγμή πάει μόνη της...μην της πεις να κάνει κάτι τώρα...δεν υπάρχει περίπτωση...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια,ήρθα κι εγώ...

τώρα τα κατάφερα, είχε δουλειά ο άντρας μου στο υπολογιστή από το πρωί.

Λοιπόν εγώ και η υπομονή έχουμε τσακωθεί χρόνια τώρα!!

χθες ήταν μια άσχημη μέρα...σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα,δεν την έχω μαλώσει από το πρωί...

χθες δεν έβαλα φωνές...ως συνήθως, κι αυτή όσο με βλέπει ατάραχη το κάνει επίτηδες και ουρλιάζει...

έχει απίστευτο πείσμα...συγνώμη και παρακαλώ δεν λέει,μάλλιασε η γλώσσα μας...

μόνο αν με χτυπήσει κατά λάθος ή με σπρώξει...μου λέει συγνώμη μαμά.

Βίκυ μου και πολύ υπομονή που έχεις...

Ελένη μου όλη μέρα είμαστε σπίτι και πολλές φορές τα κάνει επίτηδες μόνο και μόνο για να την μαλώσουμε...κι εννοείται ότι την ώρα που κάνει κάτι και της λέω όχι και πάω να της εξηγήσω,αυτή ουρλιάζει και κλαίει...οπότε δεν ακούει...

αυτό βέβαια δεν συμβαίνει κάθε μέρα...νομίζεις χαμπαριάζει με τις τιμωρίες,τα ίδια ξανακάνει...

από χθες εξαφανίστηκαν κάποια παιχνίδια και η τηλεόραση κλειστή όλη μέρα...

και τα βράδια σταμάτησα να γκρινιάζω να πάει για ύπνο...πλέον την αφήνω και κάποια στιγμή πάει μόνη της...μην της πεις να κάνει κάτι τώρα...δεν υπάρχει περίπτωση...

αχ,το υδροχοακι μου!λες να βαριεται γι'αυτο να τα κανει επιτηδες?εγω οταν ουρλιαζει και κλαιει,της λεω οταν ηρεμησεις θα μιλησουμε,και την αφηνω.

και μου αντιμιλαει,και μου λεει δεν σ'αγαπαω.

μετα της περναει κι ερχεται μονη της και μου κανει γλυκες!

προχθες εκλαιγε γιατι ηθελε τα dvd για να παιξει και της εξηγησα οτι δεν παιζουμε με τα dvd γιατι τα χαλαει, κι ενω εμενα δεν ειναι πεισματαρα,καθοταν 10 λεπτα με τα χερια πανω,για να φτασει τα dvd και δεν σταματουσε να κλαιει μεχρι που πηγε στο κρεβατι της και κοιμηθηκε.μαλλον ηταν υπερενταση και νυστα...

τι να πεις...

μηπως να μην ξεκινας με το οχι,αλλα με κατι αλλο?δηλαδη,δεν γινεται,λυπαμαι,αλλα δεν μπορω να στο δωσω αυτο,θα το σκεφτω,κτλ

εχθες με ρωτουσε θα φαω καραμελα αυριο?θα το σκεφτω της λεω.και θα παμε και στις κουνιες?θα το σκεφτω.κι οτι με ρωτουσε αυτο της απαντουσα και γελουσε!

Βίκυ το βιβλίο που μας είχε στείλει η ελένη το έχεις? στη σελ 19 λέει για το παιδί που χασομερά...δες το λίγο...

χριστίνα τα έχω διαβάσει και τα θυμάμαι. πλέον δεν με απασχολεί το οτι χασομερεί. Δεν πάω στη δουλειά και δεν με κυνηγα ο χρόνος. Φυσικά με κουράζει γιατί στο πήγαινε έλα με έχει και κρατάω την μέση μου για να σταθώ αλλά anyway της δίνω μια ώρα για να χασομερίσει. το πρόβλημα είναι οτι δεν συνεργάζεται. Δεν μπορεί να φύγει απο το σπίτι αχτένιστη (για μένα τουλάχιστον), δεν μπορεί να φύγει με την μύξα ξεραμένη κάτω απο την μύτη της γιατί την άφησα να την σκουπίσει μόνη της αλλά δεν το εκανε ολοκληρωτικά....κλπ κλπ....

Εχθες που λες βιντεοσκόπησα την ώρα που χτυπιόταν κάτω στο πάτωμα και ούρλιαζε χωρίς λόγο κι όλας. Μετα απο αρκετή ώρα που το ξέχασε και άρχισε πάλι τσαλίμια της λεω έλα να σου δείξω κάτι και της δείχνω το βίντεο. το κοιτούσε περίεργα χωρίς να σχολιάζω και εγώ.Το βράδυ της είπα οτι αν ξανακάνει τα ίδια θα της δείξω το ίδιο βίντεο για να θυμηθεί πόσο άσχημη είναι η συμπεριφορά της. Μου είπε πως δεν θέλει να το ξαναδεί.Το πρωί που σηκώθηκε μου είπε μόνη της κατά λέξη: μαμά όταν γυρίσω απο το σχολείο θα είμαι καλό κορίτσι και δεν θα ξανακάνω όπως στο βίντεο.

έτσι παιδί μου κάνει και η δική μου...σήμερα άλλο παιδί!!!

την βλέπω όμως βαριέται...της είπα ότι αν συμπεριφερθεί σωστά σήμερα,αύριο θα πάει με τον μπαμπά παιδική χαρά...της κακοφάνηκε...

και χθες το βράδυ ξαπλωμένη στο κρεβάτι της έλεγε για τις πάπιες και το πάρκο...

α στην ελένη πήγαινε το σχόλιο...

έχεις δίκιο,κι εγώ δεν θέλω να βγαίνει χάλια,βέβαια κι αυτή θέλει να είναι κοκέτα έξω...

αλλά πολλές φορές την πιάνει το στραβό της...

Διαφημίσεις

χριστίνα τα έχω διαβάσει και τα θυμάμαι. πλέον δεν με απασχολεί το οτι χασομερεί. Δεν πάω στη δουλειά και δεν με κυνηγα ο χρόνος. Φυσικά με κουράζει γιατί στο πήγαινε έλα με έχει και κρατάω την μέση μου για να σταθώ αλλά anyway της δίνω μια ώρα για να χασομερίσει. το πρόβλημα είναι οτι δεν συνεργάζεται. Δεν μπορεί να φύγει απο το σπίτι αχτένιστη (για μένα τουλάχιστον), δεν μπορεί να φύγει με την μύξα ξεραμένη κάτω απο την μύτη της γιατί την άφησα να την σκουπίσει μόνη της αλλά δεν το εκανε ολοκληρωτικά....κλπ κλπ....

Εχθες που λες βιντεοσκόπησα την ώρα που χτυπιόταν κάτω στο πάτωμα και ούρλιαζε χωρίς λόγο κι όλας. Μετα απο αρκετή ώρα που το ξέχασε και άρχισε πάλι τσαλίμια της λεω έλα να σου δείξω κάτι και της δείχνω το βίντεο. το κοιτούσε περίεργα χωρίς να σχολιάζω και εγώ.Το βράδυ της είπα οτι αν ξανακάνει τα ίδια θα της δείξω το ίδιο βίντεο για να θυμηθεί πόσο άσχημη είναι η συμπεριφορά της. Μου είπε πως δεν θέλει να το ξαναδεί.Το πρωί που σηκώθηκε μου είπε μόνη της κατά λέξη: μαμά όταν γυρίσω απο το σχολείο θα είμαι καλό κορίτσι και δεν θα ξανακάνω όπως στο βίντεο.

μπραβο!τελεια ιδεα!για πες μας σημερα που γυρισε απο το σχολειο,τα ιδια εκανε?ή ηρεμησε?

παντως καλο ειναι που τα συζηταμε αυτα,γτ ετσι βοηθαμε η μια την αλλη και σε αναλογες περιπτωσεις θα εχουμε μια ιδεα πως να αντιμετωπισουμε το καθετι.βεβαια δεν πιανουν παντα,και καθε παιδακι ειναι διαφορετικο,αλλα δεν χανουμε κατι να το δοκιμασουμε,το βιντεο πχ!

δεν θα το σκεφτομουν ποτε,γτ συνηθως την τραβαω βιντεο οταν χορευει ή τραγουδαει.μπραβο βικη!

σωστα τα λες elenada .. και εγω σημερα της φερθηκα τρυφερα, με υπομονη και προσοχη ολες τις ωρες μεχρι που εξαααααααντλησε την υπομονη μας την εβαλα τιμωρια, πεταξα εξω απο το σπιτι τα κουζινικα της και ησυχασε....

σωστα τα λες elenada .. και εγω σημερα της φερθηκα τρυφερα, με υπομονη και προσοχη ολες τις ωρες μεχρι που εξαααααααντλησε την υπομονη μας την εβαλα τιμωρια, πεταξα εξω απο το σπιτι τα κουζινικα της και ησυχασε....

χαχα!αστα να πανε!κι εμενα αφηνιασε σημερα!

ημασταν ολη μερα στην αυλη σημερα μεχρι το απογευμα που αρχισε κι εκανε ψυχρα και της ειπα να βαλουμε ζακετα,αλλα δεν ηθελε να βαλει,γιατι οι πριγκιπισσες δεν φορανε ζακετα!:mad:

εκλαιγε και χτυπιοταν κανενα 5λεπτο

και χτυπουσε το χερι στο τραπεζι το σκ..το!

την πηγα στο δωματιο της μεχρι να ηρεμησει,και μετα που ηρεμησε τα βρηκαμε και μου ειπε συγνωμη...

κι απο τις 8 το πρωι κοιμηθηκε στις 10..

παω να δω καμμια σειρα να χαλαρωσω.αυριο και μεθαυριο εχω 8ωρο σεμιναριο παλι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...