Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ δεν είμαι της πολύ υπομονής! ξεσπάω...

Η δικιά μου αναγνωρίζει κάποια γράμματα, ξέρει να λέει όλη την αλφαβητα, αναγνωρίζει τους περισσότερους αριθμούς, κάποιες φορες αναγνωρίζει απο τί γράμμα αρχίζει κάποια λέξη ή βρίσκει κάποια λέξη απο το γράμμα που της ζητάω και όλα αυτά μέσα απο το παιχνίδι και τα εκπαιδευτικά προγράμματα στην τηλεόραση. Δεν το βρίσκω κακό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα την επομενη φορα θα γραψω κατι μονο αν διαβαζει ντοστογιεφσκι....α στα διαλα μη χαρω λιγο δηλαδη...

ναι αλλα στα ρώσσικα:tongue::tongue:......

βικυ εμενα για τις καουρες ολως περιεργως με βοηθουσε το αγγουρι:confused:...!!!

....Χμμμμμμμμμμμμμ....

μήπως μπορεις να μου το εξηγήσεις αυτό γιατί φανταζομαι διαφορα???:tongue:

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια τελευταία μαλώνω καθημερινά με την μικρή γιατί οι περισσότερες λέξεις που λέει την ημέρα είναι εγώ και μόνη. Συνέχεια όμως....:mad: ότι μπορεί να κάνει μόνη της την αφήνω. Το πρωί μια ώρα κυριολεκτικά την περιμένω να ετοιμαστεί. Μόνη της βάζει το στεφανάκι στην τουαλέτα,μόνη της κατεβάζει το παντελόνι, μόνη της βγάζει την πάνα , μόνη της κάθεται. όλα αυτά σε slow motion εν τω μεταξύ...μόνη της θα σκουπιστεί (καυγάς νούμερο ένα να την σκουπίσω και εγώ μετά σωστά) . Μόνη θα φέρει το καρεκλάκι απο το παιδικό για να φτάνει στον νεροχύτη. παίρνει οδοντόβουρτσα. Κατεβαίνει απο την καρέκλα και την μετακινεί λίγο να φτάσει και την οδοντόκρεμα, την παίρνει, ξαναμετακινεί καρέκλα και ανεβαίνει. Βγάζει το καπάκι της οδοντόβουρτσας, ανοίγει την οδοντόκρεμα (καυγάς νούμερο 2 να την βοηθήσω να βάλουμε την οδοντόκρεμα στη βούρτσα) πλένει δόντια, ξεπλένει βούρτσα , κλείνει βούρτσα, πάιρνει ποτήρι πλαστικό, ανοίγει βρύση, γεμίζει το ποτήρι, αφήνει το ποτήρι, κλείνει τη βρύση. Ξαναπαίρνει το ποτήρι, ξεπλένει το στόμα της, ρίχνει το νερό που περισσεύει, κατεβαίνει απο την καρέκλα , σκουπίζεται στην πετσέτα , κουβαλάει την καρέκλα πίσω στο δωμάτιο, εξακολουθεί το slow motion....Την ντύνω , φοράει παπούτσια μόνη της (χωρίς καυγά γιατί τα καταφέρνει μια χαρά. )έρχεται η ώρα του χτενίσματος. Όταν επιλέγει να φορέσει στέκα θέλει επίσης να την φορέσει μόνη της. την αφήνω....τα μισά μαλλιά μέσα τα μισά έξω, αίσχος, της τη βγάζω, πάω να της τη βάλω, μόνη μου!!!!!! ξανά τα ίδια επι 5-10 φορές , χάνω την υπομονή μου, κλειδώνω την πόρτα και της λέω δεν πας πουθενά, δεν έχει σχολείο σήμερα, κλάματα και συμβιβάζεται να τη φορέσουμε μαζί τη στέκα. Και αφού γυρίσει απο το σχολείο κάθε μέρα και κάποιο άλλο σκηνικό με την ίδια αφορμή. Πριν λίγο μου ζήτησε να σπύρουμε φακές και φασόλια (αμέτρητες φορές άκουσα το μόνη και εγώ, οκ το άφησα το παιδί να πειραματιστεί) Αφού τελειώσαμε είδα πως η φανελίτσα είχε βγει απο το παντελόνι και κοιλιά και μέση ήταν εκτεθιμένα. έλα να σου βάλω μέσα την φανέλα. Εγώ.......έλα να σε βοηθήσω, μόνη μου.....την άφησα αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, δεν μπορώ να την αφήσω με την κοιλιά απο έξω....το έκανες μόνη σου , έλα να σε βοηθήσω και εγώ να τελειώνουμε. Και αρχίζει και τρέχει και κρύβεται....ε,τα κατάφερε να με βγάλει εκτός εαυτού....Σηκώνομαι, πετάω τα σπαρτά της στα σκουπίδια και την προειδοποιώ πως αν συνεχίσει αυτό το βιολί κάθε φορά θα φεύγει άλλο αντικείμενο έξω. Εν τω μεταξύ κάθε φορά της εξηγούσα πως κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του και ζητάει ή δέχεται βοήθεια. Και εγώ και ο πατέρας της και όλοι. Και πως θα χρειάζομαι και τη δική της βοήθεια με το μωρό. Τώρα την πήρε ο ύπνος απο το κλάμα αλλά αν δεν καταλαβαίνει απο λόγια......έκανα πολύ υπομονή....μου φαίνεται τουλάχιστον:rolleyes:

ρε συ βικυ...σορρυ κιολας αλλα να σου πω τη γνωμη μου??δεν εκανε τιποτε φοβερο η μικρη για να σε συγχισει τοσο...δηλαδη δεν ξερω εγω τουλαχιστον για πραγματα που θελει να κανει μονη της δεν τη μαλωνω..οκ..παει σχολειο αχτενιστη σχεδον καθε μερα γιατι θελει να τα φτιαξει μονη της και τα κανει χαλια...ε και???λες και δεν θα γινουν χαλια σε 10 λεπτα απο την ωρα που θα παει!

στην αρχη τσακωνομουν για τις φουστες και τα καλσον στο σχολειο..τωρα την αφηνω να βαλει και τετοια...αυτη θα νοιωθει αβολα οποτε θα το κοψει μονη της που θα παει???

βγηκε η κοιλια της μια φορα εξω?δεν πειραζει ρε συ!!! χωρις να της πεις τιποτα πας πισω της και της την κατεβαζεις και δεν θα το καταλαβει καν...και αν γκρινιαξει το ξανακανεις οταν αφαιρεθει...

για τα δοντια εγω την αφηνω να τα κανει μονη της, φευγω και μολις βαρεθει παω και της τα βουρτσιζω και εγω γιατι εννοειται οτι δεν τα πλενει καλα αλλα παιζει μια ωρα με τα νερα (τα οποια οκ ειναι σπαστικο να τα μαζευεις αλλα ετσι και αλλιως ολη μερα μαζευω:rolleyes:)

οσο για την τουαλετα υπαρχει και η αλλη μερια (αυτη που ζουμε εμεις)...θελει παντα παρεα για να τα κανει..μονη της δεν παει με τιποτα...ξερεις πως ειναι να ξεχεζεις το ενα και το αλλο να ουρλιαζει ΤΣΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!ΘΕΛΩ ΤΣΙΣΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Ε ΤΡΑΒΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!!

Πιστευω πως θα σου βγει σε ΠΟΛΥ καλο το οτι θελει να τα κανει ολα μονη της μολις ερθει ο μπεμπης ειδικα...εμενα που κολλησε πανω μας απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος μου τη δινει στα νευρα που για ολα πρεπει να τρεχω μαζι της...

και μωρε μην της ξαναπεταξεις για τιμωρια κατι που εφτιαξε με τα χερακια της κριμα ειναι! πεταξε κανα παιχνιδι καλυτερα!!!

ναι αλλα στα ρώσσικα:tongue::tongue:......

....Χμμμμμμμμμμμμμ....

μήπως μπορεις να μου το εξηγήσεις αυτό γιατί φανταζομαι διαφορα???:tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ!!!ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΣΕΣ ΠΡΙΝ....ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΚΑΚΙΑ!!!:lol::lol::lol::lol:

(γιατι δεν μου εχουν δωσει καρτα ακομα ολο βριζω εδω μεσα:rolleyes::rolleyes:)

..σιγα να μην τσαντιστηκες..

συμφωνω 100% με αυτα που ειπες πιο πανω για το ΜΟΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ...

φιλιααααααααααα

Και ομως τσατιστηκα γιατι χαρηκα πολυ μωρη και μου το χαλασες!!!:evil::evil: εχε χαρη που ξερω απο πρωτο χερι τι μουλαρα εισαι!!!:tongue::tongue:

καληνυχτιζω γιατι σε 5 ωριτσες πρεπει να ξυπνησω γιατι πεταω για αθηνα (χοχοχο αυτο δεν το ηξερες :tongue::tongue:)...

σοβαρα τωρα ερχομαι αυριο για μια κηδεια αλλα θα φυγω παλι το απογευμα οποτε δεν θα προλαβω να παω πουθενα...

τα λεμε τελεφωνικως

φιλια

παω να κοιμηθω αγκαλια με την κορακλα μου που κουρνιασε στο κρεβατι μας....παλι....(εννοειται πως απο τοτε που πηρε πρεφα πως παιρνω τον μικρο στο κρεβατι μου αμα ξυπνησει τη νυχτα μας κατσικωθηκε και αυτη παλι....)...

καλημερα!

μολις πηγα την μικρη στον παιδικο μετα απο τοσες μερες κι ηρθα να πιω το καφεδακι μου και μετα αρχιζω δουλειες.

συμφωνω κοριτσια,οτι ειναι καλυτερα να μαθουν να γραφουν κτλ πιο μετα,και να μην τα φορτωνουμε με γνωσεις απο τοσο νωρις,αλλα αν τους μαθουν κατι τετοιο στον παιδικο,δεν νομιζω οτι θα με χαλασει κιολας,και φυσικα θα χαρω που θα τα ξερει,και θα καμαρωνω.

εγω δεν της μαθαινω τπτ πλεον,μονο παιχνιδια παιζουμε,τα παζλ δεν τα θελει,θελει μονο να ζωγραφιζει,να παιζει πλαστελινη και να χορευει και να τραγουδαει.εχουμε ενα παιχνιδι,μια ηλεκτρονικη εγκυκλοπαιδεια που κανεις ερωτησεις στο παιδι μεσα απο εικονες και της αρεσει πολυ.

μονο το α ξερει να γραφει κι αυτο της το εμαθε η γιαγια της.

τελευταια ασχολιεμαι μονο να της μαθαινω το σωστο και το λαθος, να εχει πιο σωστη συμπεριφορα,και να εκφραζεται με λογια οταν κατι δεν της αρεσει κι οχι με τσιριδες και κλαμματα.

και βικη,σορυ αλλα θα συμφωνησω με την δεσποινα,και νομιζω οτι εισαι λιγο παραπανω αυστηρη τελευταια χωρις σημαντικο λογο.

χριστινακι,"το μονη μου" ειναι καλο,ολα τα παιδακια το κανουν και πρεπει να τα αφηνουμε για να αποκτουν αυτοπεποιθηση,κι ας μην τα καταφερνουν καλα.

και το "θελω" κι εμενα με εκνευριζει,αλλα τωρα μετα απο τις χιλιες φορες που της το ειπα,μου λεει πχ σε παρακαλω,θα μου βαλεις την ντορα?

η συνεχομενη τιμωρια δεν ειναι καλη.εγω τελευταια δεν την βαζω τιμωρια,ουτε λεω αυτη τη λεξη.απλα της στερω αυτο που της αρεσει για λιγο και μετα της εξηγω οτι αυτο δεν ειναι σωστο και μονη της ερχεται και μου λεει συγνωμη.

διαβασε το πειθαρχια χωρις φωνες στη σελιδα 44-47,που σου ειχα στειλει μηπως σε βοηθησει,που λεει οταν απαιτει να κανει πραγματα μονο του.

εγω το ανοιγω που και που, γιατι ξεχναω και με βοηθαει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

μολις πηγα την μικρη στον παιδικο μετα απο τοσες μερες κι ηρθα να πιω το καφεδακι μου και μετα αρχιζω δουλειες.

συμφωνω κοριτσια,οτι ειναι καλυτερα να μαθουν να γραφουν κτλ πιο μετα,και να μην τα φορτωνουμε με γνωσεις απο τοσο νωρις,αλλα αν τους μαθουν κατι τετοιο στον παιδικο,δεν νομιζω οτι θα με χαλασει κιολας,και φυσικα θα χαρω που θα τα ξερει,και θα καμαρωνω.

ωχ.. μην λες κ εσυ τετοια θα μας βρισει στο τελος!!!

και βικη,σορυ αλλα θα συμφωνησω με την δεσποινα,και νομιζω οτι εισαι λιγο παραπανω αυστηρη τελευταια χωρις σημαντικο λογο.

Οι ορμονες... οι ορμόνες.. ετσι ήμουν κ εγω με τη δικη μου κ σαν ετοιμογεννη κ ως τους 3 μηνες μετα τη γεννα... μετα χαλαρωσαμε κ οι δυο καπως....

μακάρι να μην υπήρχε η λέξη υπομονή στο λεξιλόγιο και να ήταν όλοι αυτονόητα πλουτισμένοι με αφθονη. Έναν χειμώνα αργούσα στη δουλειά μισάωρα και σαρανταπεντάλεπτα για να την περιμένω και μην μου μην πειτε να ξυπνούσες νωρίτερα...το ίδιο αποτέλεσμα. Δέσποινα δεν ξέρω αν έχεις κάνει εργαζόμενη σε συνδιασμό με νοικοκυρά , σύζυγο και μητέρα αλλά εμένα τουλάχιστον το καθημερινό οχτάωρο στη δουλειά που σημαίνει 9-10 ώρες απουσίας απο το σπίτι, μετά δουλειά στο σπίτι, ύπνο ότανσε αφήσουν να κοιμηθείς και ξύπνημα στις 6μιση να ξανακάνεις τα ίδια , Σάββατα ποτέ ελεύθερα για τί έχεις ένα σπίτι να καθαρίσεις κλπ εμένα τουλάχιστον μου βγάζει ένταση και με βάζει αναγκαστικά σε κάποιους ρυθμούς...το να ξυπνάς και να μην σε πιέζει ο χρόνος να κάνεις το οτιδήποτε , ε...δεν χύθηκε και το γάλα...Και επιπλέον δεν μπορώ να την βγάλω αχτένιστη, βρώμικη ή οτι δήποτε άλλο έξω. Απλώς δεν μπορώ....Δεν είπα να μην τα κάνει , απλώς να δέχεται το συμπλήρωμα απο πίσω. Αν δηλαδή δεν αφήνει να της πλένεις και εσύ τα δόντια απο πίσω θα την επιτρέπεις να τα πλένει αποκλειστικά η ίδια? Μια τρύπα στο νερό...Ναι , να τα πλύνει αλλά να μην αρνείται και τη βοήθεια του ενήλικα απο πίσω...

Την χειροτεχνία δεν την πέταξα, απλώς έξω την έβγαλα. ¨ηθελα να της πώ πως όταν ζητάει κάτι απο μένα , που στην προκειμένη ήταν βοήθεια για να σπύρει την είχε αμεσότατα. Αυτή γιατί να είναι συνέχεια αντιδραστική και αρνητική...Αυτό δεν δείχνει συνεργασία και πρέπει να μάθει να συνεργάζεται...

καλημερα..

ηρθε και η τσουτσου να πεταχτει στη μεση..:tongue:;)

αν η κορη μου ερχοταν και μου γραφε νουμερακια η γραμματακια θα ενοιωθα και εγω ωσαν το ΠΑΓΩΝΙ και οτι ο παιδικος κανει τη δουλεια του συναμα με το παιχνιδι.. αλλα στην καθημερινοτητα μας δεν προσπαθω να της τα μαθω αλλα επιμενουμε στο παιχνιδι, στα βιβλια με δραστηριοτητες οπως τωρα που της εχω παρει σχετικα με την ανακυκλωση και την εξοικονομιση ενεργειας και τα χαιρεται και βεβαια χοροπηδαει σαν το κρι κρι all over the house..οπως λεν και στο χωριο μας..

τα χριστουγεννα πηρα μια ιχνηλασια αλλα μια που ειδα οτι δεν ενδιαφεροταν και μια που την καταχωνιασα σε ενα ντουλαπι..

viki νομιζω οτι εισαι σε ενταση (δικαιολογημενα 100%)... η Γεωργιτσα ομως αντιδρα οπως καθε παιδι στην ηλικια της και ας ειναι και λιγο παραπανω.. χαλαρωσε μαζι της, αστην να κανει για λιγο αυτο που νομιζει γιατι με το δευτερο μωρο θα αναγκαστεις να το κανεις ουτως η αλλως.. αν ειναι πιο αυτονομη θα σε βοηθησει.. καταλαβαινω καλα γιατι και εγω ειμαι απαιτητικη πως θελεις να την συμπληρωνεις για να ειναι ευπρεπης, καθαρη, κλπ αλλα δεν μπορει να γινεται παντα..συμφνω με τη desp οτι σε δεκα λεπτα θα ειναι παλι κωλος συνεπως αστην και να ντυθει μονη, και να σκουπιστει μονη και εσυ σε αλλο χρονο μεσα στην ημερα τη διορθωνεις..αν σκεφθεις μπορεις να βρεις και κολπακια για να την ξεγελας..

παω να αντλησω

μακάρι να μην υπήρχε η λέξη υπομονή στο λεξιλόγιο και να ήταν όλοι αυτονόητα πλουτισμένοι με αφθονη. Έναν χειμώνα αργούσα στη δουλειά μισάωρα και σαρανταπεντάλεπτα για να την περιμένω και μην μου μην πειτε να ξυπνούσες νωρίτερα...το ίδιο αποτέλεσμα. Δέσποινα δεν ξέρω αν έχεις κάνει εργαζόμενη σε συνδιασμό με νοικοκυρά , σύζυγο και μητέρα αλλά εμένα τουλάχιστον το καθημερινό οχτάωρο στη δουλειά που σημαίνει 9-10 ώρες απουσίας απο το σπίτι, μετά δουλειά στο σπίτι, ύπνο ότανσε αφήσουν να κοιμηθείς και ξύπνημα στις 6μιση να ξανακάνεις τα ίδια , Σάββατα ποτέ ελεύθερα για τί έχεις ένα σπίτι να καθαρίσεις κλπ εμένα τουλάχιστον μου βγάζει ένταση και με βάζει αναγκαστικά σε κάποιους ρυθμούς...το να ξυπνάς και να μην σε πιέζει ο χρόνος να κάνεις το οτιδήποτε , ε...δεν χύθηκε και το γάλα...Και επιπλέον δεν μπορώ να την βγάλω αχτένιστη, βρώμικη ή οτι δήποτε άλλο έξω. Απλώς δεν μπορώ....Δεν είπα να μην τα κάνει , απλώς να δέχεται το συμπλήρωμα απο πίσω. Αν δηλαδή δεν αφήνει να της πλένεις και εσύ τα δόντια απο πίσω θα την επιτρέπεις να τα πλένει αποκλειστικά η ίδια? Μια τρύπα στο νερό...Ναι , να τα πλύνει αλλά να μην αρνείται και τη βοήθεια του ενήλικα απο πίσω...

Την χειροτεχνία δεν την πέταξα, απλώς έξω την έβγαλα. ¨ηθελα να της πώ πως όταν ζητάει κάτι απο μένα , που στην προκειμένη ήταν βοήθεια για να σπύρει την είχε αμεσότατα. Αυτή γιατί να είναι συνέχεια αντιδραστική και αρνητική...Αυτό δεν δείχνει συνεργασία και πρέπει να μάθει να συνεργάζεται...

καρδουλα μου γλυκια παρε ανασα βαθια και ηρεμησε..

θα την αφησεις λιγες μερες και θα τις περασει.. στο υποσχομαι..

εγω δεν τα τραβαω με την κορη μου νομιζεις? και ας μην παει παιδικο εχω την απαιτηση καθε πρωι να ειναι πλυμενη, ντυμενη, ετοιμη και ας υπαρχει και αλλος που μπορει να της τα κανει αυτα.. εχω την πεποιθηση οτι μονο εγω τα κανω σωστα.. δεν ειναι ομως ετσι..

και σαφως κανεις δεν ειπε να την στελνεις βρωμικη..

ξερεις τι θα εκανα? θα την επαιρνα μια ηρεμη ζεστη αγκαλια και μετα θα της ελεγα, ελα τωρα να φτιαξουμε μαζι την μπλουζιτσα σου..πιστευω οτι θα νοιωσει διαφορετικα και θα σε ακουσει..

Πιστευω πως θα σου βγει σε ΠΟΛΥ καλο το οτι θελει να τα κανει ολα μονη της μολις ερθει ο μπεμπης ειδικα...εμενα που κολλησε πανω μας απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος μου τη δινει στα νευρα που για ολα πρεπει να τρεχω μαζι της...

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όταν έρθει το μωρό η Γεωργίτσα θα το αφήσει αυτό το "μόνη μου" και θα θέλει τη μαμά για τα πάντα. Περίμενε Βίκη και θα δεις.

Προσπάθησε όμως να μη νευριάζεις καλό μου, μη συγχίζεσαι δηλαδή, προσπάθησε να βλέπεις την αστεία πλευρά των πραγμάτων και να παίρνεις βαθιές ανάσες!

Έτσι κάνω εγώ. :mrgreen:

Εγώ σήμερα σπίτι, ούτε να βγάλω το μωρό έξω με το καρότσι δεν έχω όρεξη.... :rolleyes:

Καλημέρα

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...