Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βίκη κουράγιο κορίτσι, 2-3 εβδομάδες έμειναν! Εγώ σε βλέπω να γεννάς πριν το Πάσχα, καθότι τα δεύτερα έρχονται και πιο εύκολα υποτίθεται.

μωρε και σε 1 αν γίνεται, να τελειώνω...

Αλλά με αγχώνουν τα επόμενα 3 χρόνια τουλάχιστον...Δεν το σκέφτομαι.....δεν το σκέφτομαι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οπότε να περιμένω το 2ο σίφουνας να είναι...

Βικάκι η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα στην καούρα...την ανακατεύεις σε λίγο νερό...είναι λύσσα βέβαια,αλλά πιάνει αμέσως...

.

μαγειρική σόδα έβαζα σε στημένο λεμόνι για τη δυσπεψία - φούσκωμα και όντως βοηθούσε. πάνω απο τον νεροχύτη όμως γιατί φούσκωνε . Για την καούρα δεν το σκέφτηκα.

καλημερα!

δεσποινα,τελεια νεα για το μελινακι.περαστικα τωρα στον μικρουλη σου.

βικακι,θα περασουν τα 3 χρονια γρηγορα,οπως περασαν με την μικρη σου.εγω το λεω συνεχεια παντως..ποσο γρηγορα περναει ο καιρος..

η μικρη μου ειναι καλυτερα,αν κι εχει ακομα ακροαστικα,βηχα και μυξες.

κι εγω καθε πρωι απο την προηγουμενη εβδομαδα εχω πονοκεφαλο,μαλλον ιγμοριτιδα.τελεια περναμε!

εχθες ειχαμε και meeting στην εταιρια και μας ειπαν οτι θα παιρνουν απο τον απριλιο ατομα μεχρι και τον ιουνιο,οποτε περιμενω..

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μωρε και σε 1 αν γίνεται, να τελειώνω...

Αλλά με αγχώνουν τα επόμενα 3 χρόνια τουλάχιστον...Δεν το σκέφτομαι.....δεν το σκέφτομαι...

Μη το σκέφτεσαι βρε, μια χαρά θα είναι, να τα χαρούμε τα δεύτερα μωρά περισσότερο, γιατί - εγώ τουλάχιστον - δεν θα ξανάχουμε μωρά.

εχθες ειχαμε και meeting στην εταιρια και μας ειπαν οτι θα παιρνουν απο τον απριλιο ατομα μεχρι και τον ιουνιο,οποτε περιμενω..

ΜΑΚΑΡΙ βρε Ελένη, πολύ στο εύχομαι. Εγώ για κάτι 8μηνα που 'χει εδώ (ΕΛΤΑ, ΔΕΗ) και θα ήταν καλή φάση, δεν κάνω, γιατί δεν έχω εντοπιότητα και τη ζητάει. :(

Χριστινάκι την έχω δει την ταινία που λες ("I don't know who she does it") αλλά δεν ενθουσιάστηκα. Όσο κι αν μ' αρέσει η SJP, ξέρει να παίζει μόνο τον εαυτό της. :rolleyes:

Ουφ, σε λίγο θα 'ναι έτοιμο και το φαγητό μου, να φάω, μπας και προλάβω να κοιμηθώ και λίγο, γιατί σέρνομαι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Όσο κι αν μ' αρέσει η SJP, ξέρει να παίζει μόνο τον εαυτό της. :rolleyes:

συμφωνω απόλυτα!!!

κοριτσια η μελ εχει 15 λεπτα που ηρθε και μου εχει γραψει σε ενα χαρτι ολους τους αριθμους απο το 1 εως το 9!!!!!! δεν υπαρχει!!!ουτε καν το ηξερα οτι ξερει!!!!!!!!μου ερχεται να παω να φιλησω τη δασκαλα της!!!:D:D:D:D

ΜΑΚΑΡΙ βρε Ελένη, πολύ στο εύχομαι. Εγώ για κάτι 8μηνα που 'χει εδώ (ΕΛΤΑ, ΔΕΗ) και θα ήταν καλή φάση, δεν κάνω, γιατί δεν έχω εντοπιότητα και τη ζητάει. :(

ευχαριστω.αν και δεν ειμαι πολυενθουσιασμενη γτ μας τα παρουσιασαν πολυ χαλια για φετος,και δεν ξερουμε ακομα αν θα μας μειωσουν τους μισθους,αλλα τι να κανω..θα παω και φετος και του χρονου βλεπουμε.

καλη ορεξη και καλη ξεκουραση,και μην χανεις τις ελπιδες σου.αν ψαχτεις κατι θα βρεις.εγω παντως αν ημουν εσυ,θα καθομουν το καλοκαιρι σπιτι μου με την μικρη,αν με επαιρνε φυσικα οικονομικα.

συμφωνω απόλυτα!!!

κοριτσια η μελ εχει 15 λεπτα που ηρθε και μου εχει γραψει σε ενα χαρτι ολους τους αριθμους απο το 1 εως το 9!!!!!! δεν υπαρχει!!!ουτε καν το ηξερα οτι ξερει!!!!!!!!μου ερχεται να παω να φιλησω τη δασκαλα της!!!:D:D:D:D

ουαου!!μπραβο στο μελινακι!τελεια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλημέρα κορίτσια...

Δεσποινάκι μπράβο το Μελινάκι,το ξεπερνάει σιγά σιγά...

βρε τον μπούλη με τις αλλεργίες του!!χιχι

έχω δει στο fb...φώτο της μικρής(γιούπι τι έγινε με το όνομα αποφασίσατε?)

όντως στην Λ μοιάζει, κι έχει μαγουλάκια για τσίμπιμα!!η δική μου ακόμα έχει.

είδες ο γιος προσπ δεν σε ταλαιπωρεί...άρα δεν έχουν άδικο που λένε ότι το ένα παιδί βγαίνει πιο ήσυχο από το άλλο...

οπότε να περιμένω το 2ο σίφουνας να είναι...

Βικάκι η μαγειρική σόδα κάνει θαύματα στην καούρα...την ανακατεύεις σε λίγο νερό...είναι λύσσα βέβαια,αλλά πιάνει αμέσως...

μήπως πιάνουν με τα χέρια τους την περιοχή και βγάζουν σπυράκια?

η δική μου το κάνει μερικές φορές και της το λέω...όχι με τα χέρια που είναι βρώμικα...

επίσης κοκκινίζει η περιοχή εκεί πολλές φορές,ενώ με την πάνα δεν μου το έκανε...σαν συγκαματάκι ελαφρύ....

και της δικιας μου που δεν φοραει τοσο καιρο πανα καποιες μερες ειναι κοκκινη η περιοχη απο κατω.. την παστωνω με sudocream και την αλλη μερα ειναι οκ.. νοιμιζω οτι εχει να κανει το λαθος σκουπισμα και ισως τα συνθετικα εσωρουχα.. για τα σπυρια που βγαζει στον πωπω της ιδεα δεν εχω..

συμφωνω απόλυτα!!!

οπως εγραφες πριν 3 χρονια.. ΣΤΗ ΝΑΣΑ ΣΤΗ ΝΑΣΑ!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:;)

Διαφημίσεις

Εγω βρισκω εντελως ασχημη και αδιαφορη την SJP...σκεφθειτε ποσο πιο ασχημη θα ταν χωρις στυλιστα..

Ο δε ανδρας μου μην και την δει στην tv της κατεβαζει καντηλια...

(ετσι ετσι.. στην αντιρρηση οικογενειακα..:tongue::tongue:)

οπως εγραφες πριν 3 χρονια.. ΣΤΗ ΝΑΣΑ ΣΤΗ ΝΑΣΑ!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:;)

Ενταξει... θα σε ξενερώσω...

δεν με νοιαζει καθολου να μαθει από τωρα γραμματα κ αριθμους..(αλλο που τα ξερει:tongue:)

κλαϊν που λενε κ στη νεα σου πατριδα...τι σημασία εχει?

Εμενα μου αρεσει να βλεπω να εχει πολυ φαντασια στο παιχνιδι (μυαλο που δουλευει) κ να χοροπηδαει ομορφα κ συντονισμενα σαν το κατσικι (καλο ελεγχο του σώματος).. να μου λεει ιστοριες, τραγουδια, ατακες ανεπαναληπτες...Εχω παψει να της δίνω γνωσεις τετοιου στυλ..τις διαβαζω βιβλια κ τα ρουφαει μονη της...

Πες μου οτι σε ξενερωσα... το ξερω...

Δοκιμασατε κεραλοιφη για τους σπύρους??

Αυτη η κακασχημη τζεσικα κλαϊν... μου σπάει τα νευρα...

Α για τις καουρες εγώ επινα σουρωτη κ με βοηθουσε παααααρα πολύ

ρε κορίτσια τελευταία μαλώνω καθημερινά με την μικρή γιατί οι περισσότερες λέξεις που λέει την ημέρα είναι εγώ και μόνη. Συνέχεια όμως....:mad: ότι μπορεί να κάνει μόνη της την αφήνω. Το πρωί μια ώρα κυριολεκτικά την περιμένω να ετοιμαστεί. Μόνη της βάζει το στεφανάκι στην τουαλέτα,μόνη της κατεβάζει το παντελόνι, μόνη της βγάζει την πάνα , μόνη της κάθεται. όλα αυτά σε slow motion εν τω μεταξύ...μόνη της θα σκουπιστεί (καυγάς νούμερο ένα να την σκουπίσω και εγώ μετά σωστά) . Μόνη θα φέρει το καρεκλάκι απο το παιδικό για να φτάνει στον νεροχύτη. παίρνει οδοντόβουρτσα. Κατεβαίνει απο την καρέκλα και την μετακινεί λίγο να φτάσει και την οδοντόκρεμα, την παίρνει, ξαναμετακινεί καρέκλα και ανεβαίνει. Βγάζει το καπάκι της οδοντόβουρτσας, ανοίγει την οδοντόκρεμα (καυγάς νούμερο 2 να την βοηθήσω να βάλουμε την οδοντόκρεμα στη βούρτσα) πλένει δόντια, ξεπλένει βούρτσα , κλείνει βούρτσα, πάιρνει ποτήρι πλαστικό, ανοίγει βρύση, γεμίζει το ποτήρι, αφήνει το ποτήρι, κλείνει τη βρύση. Ξαναπαίρνει το ποτήρι, ξεπλένει το στόμα της, ρίχνει το νερό που περισσεύει, κατεβαίνει απο την καρέκλα , σκουπίζεται στην πετσέτα , κουβαλάει την καρέκλα πίσω στο δωμάτιο, εξακολουθεί το slow motion....Την ντύνω , φοράει παπούτσια μόνη της (χωρίς καυγά γιατί τα καταφέρνει μια χαρά. )έρχεται η ώρα του χτενίσματος. Όταν επιλέγει να φορέσει στέκα θέλει επίσης να την φορέσει μόνη της. την αφήνω....τα μισά μαλλιά μέσα τα μισά έξω, αίσχος, της τη βγάζω, πάω να της τη βάλω, μόνη μου!!!!!! ξανά τα ίδια επι 5-10 φορές , χάνω την υπομονή μου, κλειδώνω την πόρτα και της λέω δεν πας πουθενά, δεν έχει σχολείο σήμερα, κλάματα και συμβιβάζεται να τη φορέσουμε μαζί τη στέκα. Και αφού γυρίσει απο το σχολείο κάθε μέρα και κάποιο άλλο σκηνικό με την ίδια αφορμή. Πριν λίγο μου ζήτησε να σπύρουμε φακές και φασόλια (αμέτρητες φορές άκουσα το μόνη και εγώ, οκ το άφησα το παιδί να πειραματιστεί) Αφού τελειώσαμε είδα πως η φανελίτσα είχε βγει απο το παντελόνι και κοιλιά και μέση ήταν εκτεθιμένα. έλα να σου βάλω μέσα την φανέλα. Εγώ.......έλα να σε βοηθήσω, μόνη μου.....την άφησα αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, δεν μπορώ να την αφήσω με την κοιλιά απο έξω....το έκανες μόνη σου , έλα να σε βοηθήσω και εγώ να τελειώνουμε. Και αρχίζει και τρέχει και κρύβεται....ε,τα κατάφερε να με βγάλει εκτός εαυτού....Σηκώνομαι, πετάω τα σπαρτά της στα σκουπίδια και την προειδοποιώ πως αν συνεχίσει αυτό το βιολί κάθε φορά θα φεύγει άλλο αντικείμενο έξω. Εν τω μεταξύ κάθε φορά της εξηγούσα πως κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του και ζητάει ή δέχεται βοήθεια. Και εγώ και ο πατέρας της και όλοι. Και πως θα χρειάζομαι και τη δική της βοήθεια με το μωρό. Τώρα την πήρε ο ύπνος απο το κλάμα αλλά αν δεν καταλαβαίνει απο λόγια......έκανα πολύ υπομονή....μου φαίνεται τουλάχιστον:rolleyes:

Ενταξει... θα σε ξενερώσω...

δεν με νοιαζει καθολου να μαθει από τωρα γραμματα κ αριθμους..(αλλο που τα ξερει:tongue:)

κλαϊν που λενε κ στη νεα σου πατριδα...τι σημασία εχει?

Εμενα μου αρεσει να βλεπω να εχει πολυ φαντασια στο παιχνιδι (μυαλο που δουλευει) κ να χοροπηδαει ομορφα κ συντονισμενα σαν το κατσικι (καλο ελεγχο του σώματος).. να μου λεει ιστοριες, τραγουδια, ατακες ανεπαναληπτες...Εχω παψει να της δίνω γνωσεις τετοιου στυλ..τις διαβαζω βιβλια κ τα ρουφαει μονη της...

Πες μου οτι σε ξενερωσα... το ξερω...

Δοκιμασατε κεραλοιφη για τους σπύρους??

Αυτη η κακασχημη τζεσικα κλαϊν... μου σπάει τα νευρα...

Α για τις καουρες εγώ επινα σουρωτη κ με βοηθουσε παααααρα πολύ

συμφωνώ,έχεις το σύστημα το Σουηδικό βλέπω...κι εδώ έτσι κάνουν μέχρι τα 7 που πάνε σχολείο,δεν κάθονται να τους μάθουν γράμματα,αριθμούς κλπ...δεν θέλουν να τα φορτώσουν...κατασκευές συνέχεια,στη φύση, παιχνίδια,παιδικές χαρές να σκαρφαλώνουν κλπ.

κι εγώ εννοείται δεν κάθομαι να της μάθω γράμματα κλπ...

Βίκυ μου αυτό που λες το έχω σε καθημερινή βάση...

"εγώ,μόνη μου" κλπ...

"θέλω το νερό μου,θέλω το ένα θέλω το άλλο"

σήμερα από το πρωί είναι μονίμως τιμωρία,ούρλιαζε,φώναζε,χτυπιόταν!!

η τηλεόραση κλείνει...πρώτη τιμωρία,

παιχνίδια ένα ένα ξεαφανίζεται...εκεί αυτή το χαβά της...

στις 12 πρώτη φορά που το κάνει,την πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι από το πολύ κλάμα...

μόλις τώρα είχαμε τον 2ο γύρο...

"ωραία που περνάμε"

κι εγώ ατάραχη!!!γιατί με τις φωνές δεν έχω βγάλει άκρη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...