Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μόλις είδα τα μπομπούκια σου προσπ!!μεγάλωσαν τα κουκλάκια σου!!

όντως μοιάζουν μεταξύ τους και σε σένα!!

πριν μία ώρα μαζευτήκαμε σπίτι,χθες χαρά θεού με 12 βαθμούς θερμοκρασία και σήμερα κρύο και ομίχλη,πήγαμε στο μεγάλο πάρκο και σε μια καινούρια παιδική χαρά φανταστική!! ταίσαμε τις πάπιες,φάγαμε τα τοστάκια μας!

και με το που φτάσαμε σπίτι εξαφανίστηκε η ομίχλη κι έβγαλε ήλιο!!!!

έλεος!!

έχω βάλει στο μπλογκ διάφορα για το πάσχα.ρίξτε μια ματιά.

τα πασχαλινά μπισκότα είναι φοβερά!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερααααα!!!!!!!προσπ τα παιδια ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!!!!!!!!! πολυ πολυ κουκλια!!!!!φτου φτου!!!!!:D

ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

εγω σημερα εκανα τις ιδιες δουλειες με χθες!!!:lol::lol: παλι κουνιες και φραπε!μιλαμε εχω ξεφυγει!!ουτε φαι δεν εφτιαξα!!!:rolleyes::rolleyes:με εχει πιασει τρελη βαρεμαρα λεμε....:tongue:

θα παρω κανα μπιφτεκακι απο μια ωραια ταβερνουλα που εχει εδω στο χωριο, θα φτιαξω και κανα σαλατικο και αυτο ηταν....

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ!!!!!!!

....σημερα θα παμε και το μικρο στο γαστρεντερολογο..αντε να δουμε και με αυτον τι θα κανουμε

ΤΩΡΑ....ΣΩΘΗΚΕΣ...

οσο για στολισμο εγω δεν κανω τιποτα για το πασχα...δεν μου αρεσουν καθολου τα αυγα και κοτουλες και λαγουδακια και τετοια....το μονο που θα κανω ειναι να φτιαξω καλτσουνια!!!αυτα και μονο στολιζουν τελεια το

στομαχι μου!!!

ΧΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

Μόλις είδα τα μπομπούκια σου προσπ!!μεγάλωσαν τα κουκλάκια σου!!

όντως μοιάζουν μεταξύ τους και σε σένα!!

πριν μία ώρα μαζευτήκαμε σπίτι,χθες χαρά θεού με 12 βαθμούς θερμοκρασία και σήμερα κρύο και ομίχλη,πήγαμε στο μεγάλο πάρκο και σε μια καινούρια παιδική χαρά φανταστική!! ταίσαμε τις πάπιες,φάγαμε τα τοστάκια μας!

και με το που φτάσαμε σπίτι εξαφανίστηκε η ομίχλη κι έβγαλε ήλιο!!!!

έλεος!!

έχω βάλει στο μπλογκ διάφορα για το πάσχα.ρίξτε μια ματιά.

τα πασχαλινά μπισκότα είναι φοβερά!!

ΘΑ μπω να δωωωωω...

Θελω να κανω δωρα στις κομπαρες μου-νονες των παιδιων..δεν ξερω τι...

καμμια ιδεα???

Προσππππππ... κ εγω φωτοοοοοοοοο

ΓΙΟΥΠΑΚΙ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!!!!!!!!!!ΞΑΝΑΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ!!!!!!

ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΑ ΕΞΑΛΛΗ!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil: ΜΑ ΤΙ ΖΩΟΝ!!!ΤΙ ΑΣΧΕΤΗ!!!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!!!!

ΓΙΟΥΠΑΚΙ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!!!!!!!!!!ΞΑΝΑΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ!!!!!!

ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΑ ΕΞΑΛΛΗ!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil: ΜΑ ΤΙ ΖΩΟΝ!!!ΤΙ ΑΣΧΕΤΗ!!!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ!!!!!!

Αμα μιλαει η παλια....

Για πες για πες.....

Διαφημίσεις

Αμα μιλαει η παλια....

Για πες για πες.....

τι να πρωγραψω παιδι μου....θα σου πεσουν τα μαλλια της κεφαλης...θα σε παρω τηλ αυριο να σου πω...τζιζους ακομα νευρα εχω....και μας πηρε και 80 ευρω το ζωον για 15 λεπτα....φαινεται δεν εχει καταλαβει τιποτις το λαμογιο περι οικονομικης κρισης....

τι να πρωγραψω παιδι μου....θα σου πεσουν τα μαλλια της κεφαλης...θα σε παρω τηλ αυριο να σου πω...τζιζους ακομα νευρα εχω....και μας πηρε και 80 ευρω το ζωον για 15 λεπτα....φαινεται δεν εχει καταλαβει τιποτις το λαμογιο περι οικονομικης κρισης....

επιγραμματικα? ετσι για να χουμε εναν μπουσουλα μακακιας..

YIOUPI μπορεις να μου ξαναγραψεις το mail σου σε πμ???? δεν ειμαι βεβαιη αν το χω..

επιγραμματικα? ετσι για να χουμε εναν μπουσουλα μακακιας..

YIOUPI μπορεις να μου ξαναγραψεις το mail σου σε πμ???? δεν ειμαι βεβαιη αν το χω..

Ναι καλε πες να διαβαζουν κ οι ανυποψίαστοι κ να μαθαινουν!!

Αλήθεια πάντως αν θες να χαλάς λεφτά μπορεις να τα δίνεις σε μενα απευθειας...κρίμα ειναι να τα παιρνουν ξενοι άνθρωποι..:tongue:

Προσπ σου στελνω που μου!

καλημέρα κορτσούδια!

Ησυχίες και σήμερα βλέπω....

Προσπ χρόνια πολλά για τον σύζυγο και την κόρη, δεν μπήκα καθόλου χθες...Αν και όλη μέρα σπίτι πάλι δεν πρόλαβα να αράξω λίγο.....Μα πώς γίνεται αυτό...

ΣΚ πήγαν όλοι στο χωριό,εγώ βαρέθηκα τα συμμαζέματα τόσο καιρό οποότε ούτε λόγος βάλε βγάλε ρούχα στη βαλίτσα, άσε που είμαι στον μήνα μου και καλό είναι να είμαι στη βάση μου πλέον. Η πεθερά ήθελε να πάρει την μικρή μαζί της αλλά αυτή ούτε κουβέντα να μας αφήσει...Επομένως έβγαλα ένα ηλεκτρικό μάτι στο μπαλκόνι και τηγανίσαμε εκεί τα ψαράκια μας και τις πατατούλες μας και φάγαμε οικογενειακά και ήσυχα μπαλκονάτα.

Και σήμερα ήλιο αλλά φυσάει λιγάκι. Ότι πρέπει ο καιρός για κρυώματα δηλαδή...

Καλημερα...σπιτι και εμεις σημερα λογω αερα..:(

Χρονια πολλα στη χριστουλα-ευαγγελια!(τωρα το θυμηθηκα το δευτερο μπραβο βικυ!) και στο στεφανι σου προσπ (αυτο δεν το ηξερα μη βαρας:tongue:)

εμεις περασαμε πολυ ομορφο σκ.. το σαββατο βολταραμε με το μαεστρο (αυτη η δαναη ειναι μια κουκλα και ΑΓΙΟ παιδι φτου φτου!) και χθες πηγαμε σε ενα ορεινο χωριο της χαλκιδικης (πολυ ωραιο) και λιωσαμε στο φαι και στον καθαρο αερα..

και σημερα παλι Δευτερα πφφφφ......ποτε θα ερθει αυτο το πασχα να παμε διακοπες???

Διαφημίσεις

Καλημερα...σπιτι και εμεις σημερα λογω αερα..:(

Χρονια πολλα στη χριστουλα-ευαγγελια!(τωρα το θυμηθηκα το δευτερο μπραβο βικυ!) και στο στεφανι σου προσπ (αυτο δεν το ηξερα μη βαρας:tongue:)

εμεις περασαμε πολυ ομορφο σκ.. το σαββατο βολταραμε με το μαεστρο (αυτη η δαναη ειναι μια κουκλα και ΑΓΙΟ παιδι φτου φτου!) και χθες πηγαμε σε ενα ορεινο χωριο της χαλκιδικης (πολυ ωραιο) και λιωσαμε στο φαι και στον καθαρο αερα..

και σημερα παλι Δευτερα πφφφφ......ποτε θα ερθει αυτο το πασχα να παμε διακοπες???

κατ'αρχήν ηρέμησες?

τί σας έκανε παιδάκι μου ο γιατρός?

Για πού ετοιμάζεστε? Φαντάζομαι Αθήνα να κάνετε Πάσχα οικογενειακά, ε?

κατ'αρχήν ηρέμησες?

τί σας έκανε παιδάκι μου ο γιατρός?

Για πού ετοιμάζεστε? Φαντάζομαι Αθήνα να κάνετε Πάσχα οικογενειακά, ε?

ναι ηρεμησα...πηρα τη γιουπι πρωι πρωι τηλεφωνο και τα χωσαμε μαζι στους γιατρους και ξεθυμανα...:tongue: ασυναρτησιες μας ελεγε τι να γραψω δεν ξερω...αστα αθλια...

πασχα θα παμε στο χωριο της μανας μου στην ηπειρο (εκει μενουν οι δικοι μου τα τελευταια 15 χρονια..)

στην αθηνα ειχα τα αδερφια μου μονο και ευτυχως θα ερθει και ο μπραδερ στο χωριο γιατι μου εχουν λειψει πολυ...την τελευταια φορα που κατεβηκα αθηνα ηταν οικογενειακως με γαστρεντεριτιδα και 40 πυρετο και δεν τους ειδα...

θα ερθει και η κολλητη μου οποτε το περιμενω πως και πως!!!

κοριτσάκια καλησπέρα...

χρόνια πολλά κι από εδώ προσπ για τον μπαμπά και την κόρη!!

κι εμείς ένα ωραίο και ήσυχο σκ είχαμε!!την κυριακή μας έκανε πολύ ωραία μέρα και πήγαμε στο πάρκο και στις 2 παιδικές χαρές που έχει,πήραμε σαντουιτσάκια,cupcakes και ψωμί για τις πάπιες,χήνες,κύκνους κλπ που έχει στην λιμνούλα.

6 ώρες στο πάρκο,η έλλη δεν ξεκολλούσε από την μία παιδική χαρά που είναι φανταστική,γνώρισε ένα κοριτσάκι ελληνόπουλο ίδια ηλικία...και τακιμιάσανε!!

κι εμείς βρήκαμε παρέα την μαμά του...

κάνουν συναντήσεις κάθε κυριακή και σε άλλη παιδική χαρά ένα κλαμπ οι international parents!

γραφτήκαμε κι εμείς στο σίτε τους να κάνουμε γνωριμίες.

το κοριτσάκι αυτό πάει παιδικό σταθμό από τον οκτώβρη και μας έλεγε για το πως ήταν η προσαρμογή,και ότι δυσκολεύεται να παίξει καλά με τα παιδιά λόγω γλώσσας...

τώρα σιγά σιγά καταλαβαίνει τα Σουηδικά...

πηγαίνοντας στο πάρκο η algida έκανε απίστευτο promotion φορτηγά ολόκληρα με παγωτά στην πλατεία να μοιράζουν,έπαιρνες όσα ήθελες διάφορες γεύσεις!!

φάγαμε και το παγωτάκι μας.

κατά τα άλλα τα ίδια,στάσιμα...:(

Βικάκι περιμένεις τον διάδοχο ε????χιχι

Δέσποινα ωραία θα περάσετε το πάσχα,τα μικρά θα περάσουν ειδικά τέλεια...

εμείς μόνοι σαν το λεμόνι το πάσχα...βρήκαμε και μια εκκλησία κοντά ορθόδοξη Σέρβικη και μάλλον εκεί θα πάμε...

ελληνική δεν υπάρχει εδώ στα μέρη μας.

καλά οι Σουηδοί ξεχύθηκαν στα πάρκα...πικνίκ, άλλοι να ψήνουν με ψησταριές μια χρήσης λουκάνικα,κιθάρες,γενέθλια έκαναν!!

πολύ ωραία!!

αυτά...

καλημερα..

ευχαριστουμε πολυ πολυ για τις ευχες..

το σκ ηταν τρομερα κουραστικο και εχθες μετα τη δουλεια πηγα στο εξοχικο για να αφησω κατι εργαλεια καθως σκ και Δευτερα θα βαφω εκει το σπιτι παιδοτοπο..

θελω να βαλω και πλακακια γυρω απο τον νεροχυτη εκει στο κουζινακι που χω αλλα θελω χρονο για να πειραματιστω να το κανω μονη μου.. το χω δει στη δουλεια μου απειρες φορες και θελω να προσπαθησω και εγω..

αντε βρε Βικυ μου με εναν πονο!!

miamama σε ζηλευω.. εγω εκει θα περνουσα σουπερ.. στανταρακι..

σας ειπα οτι πηγα τη μικρη σε ενα εργαστηρι εκφρασης και λογου? πολυ ωραια ηταν.. δημιουργικα πραγματα, ωραια παραμυθια παραδοσιακα.

desp το Πασχα ειναι ενα τσιγαρο δρομος

Yioupi kαι απο εδω ευχαριστω για τα καλα σου λογια..

σας φιλω παω να δουλεψω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...