Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω σημερα δεν εκανα ΤΙΠΟΤΑ!!!!:rolleyes::rolleyes:ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!:rolleyes: Φαι ειχα απο χθες....σιδερο δεν εχω..το σπιτι βρωμαει αλλα το αγνοω αφου και να το καθαρισω παλι σκατα θα ειναι μεχρι το βραδυ...πηρα και εγω το γιο μου και ενα φραπε και πηγα κουνιες και λιαστηκα!!!

Τπτ δεν έκανες, μια βόλτα δεν ήρθες! Γαϊδάρα!

Κι εγώ σήμερα πήγα τον μικρό στον παιδικό (έλειπε ο πεθερός), και μετά έκανα μια καροτσάδα, μιάμιση ώρα λιαστήκαμε με τη μικρή. Τώρα ήπιε γάλα και κοιμήθηκε με τη μία. Τα καλά της βόλτας. :D

Καλημέρες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα!

ωραια φωτο μαεστρια!

πως στολιζετε το σπιτι το πασχα?εγω δεν στολιζω τπτ συνηθως.τωρα με την μικρη ομως θα της αρεσει κανενα στεφανακι,να φτιαξουμε μαζι,κατι.

ευτυχως εχθες δεν εκανε πυρετο,κι αρχισε να τρωει.ηρεμησε κι ο βηχας και κοιμηθηκε καλυτερα το βραδυ.επισης εχθες ξεχασα να παρω πανες και δεν της εβαλα το βραδυ και επιτελους δεν τα εκανε πανω της.ουτε σηκωθηκε βεβαια για να παει να κανει τσισα,ενω την ρωτησα οταν ξυπνησε για να πιει γαλα.(αυτο δεν το κοβουμε)τα κρατουσε!να και κατι καλο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

ωραια φωτο μαεστρια!

πως στολιζετε το σπιτι το πασχα?εγω δεν στολιζω τπτ συνηθως.τωρα με την μικρη ομως θα της αρεσει κανενα στεφανακι,να φτιαξουμε μαζι,κατι.

ευτυχως εχθες δεν εκανε πυρετο,κι αρχισε να τρωει.ηρεμησε κι ο βηχας και κοιμηθηκε καλυτερα το βραδυ.επισης εχθες ξεχασα να παρω πανες και δεν της εβαλα το βραδυ και επιτελους δεν τα εκανε πανω της.ουτε σηκωθηκε βεβαια για να παει να κανει τσισα,ενω την ρωτησα οταν ξυπνησε για να πιει γαλα.(αυτο δεν το κοβουμε)τα κρατουσε!να και κατι καλο.

αντε να συνελθει το πουλακι σου..

εγω εχω στολισει ενα απο τα δενδρα της αυλης με μικρα χρωματιστα αυγουλακια στα κλαρια και ειναι πολυ συμπαθητικο, στη πορτα εχω κρεμασει εναν λαγο που γραφει happy easter και μεσα στο σπιτι εχω αυγουλακια και κουνελακια σε διαφορα σημεια.

στο εξοχικο ετοιμαζω ωραια πραγματα..

Miamama αυτοσχεδιασα... εβγαλα 3 χρωματα και θα φτιαξω και προθηκες.. αν δεν χαλασει τρελλα ο καιρος το αλλο σκ θα μεγαλουργησω!χαχα

καλημεραααα!

εχω στειλει σε ολες νεες φωτο των μικρων..

Kαλημερααααα!!!!!!!προσπ τα παιδια ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!!!!!!!!! πολυ πολυ κουκλια!!!!!φτου φτου!!!!!:D

εγω σημερα εκανα τις ιδιες δουλειες με χθες!!!:lol::lol: παλι κουνιες και φραπε!μιλαμε εχω ξεφυγει!!ουτε φαι δεν εφτιαξα!!!:rolleyes::rolleyes:με εχει πιασει τρελη βαρεμαρα λεμε....:tongue:

θα παρω κανα μπιφτεκακι απο μια ωραια ταβερνουλα που εχει εδω στο χωριο, θα φτιαξω και κανα σαλατικο και αυτο ηταν....

πηγα χθες τη μελ στο γιατρο και το ενα αυτι ειναι ακομα χαλια...θα παρει αντιβιωση αλλη μια εβδομαδα και βλεπουμε....σημερα θα παμε και το μικρο στο γαστρεντερολογο..αντε να δουμε και με αυτον τι θα κανουμε....πφφφφφφφ........

χριστινα ελιωσα με το μπομπενακι!!!:lol::lol::lol::lol:

οσο για στολισμο εγω δεν κανω τιποτα για το πασχα...δεν μου αρεσουν καθολου τα αυγα και κοτουλες και λαγουδακια και τετοια....το μονο που θα κανω ειναι να φτιαξω καλτσουνια!!!αυτα και μονο στολιζουν τελεια το στομαχι μου!!!

καλημερα!

ωραια φωτο μαεστρια!

Έχω δύο τρία διακοσμητικά, πολύ στυλάτα, από ένα αγαπημένο μαγαζί με τέτοια είδη κι αυτά βάζω. Επίσης βάζω στο σαλόνι ή κολλάω στην εξώπορτα, ότι κάνει ο μικρός στον παιδικό. :D

Δεσποινάκι ΕΛΑ λέμε, έλα και πάμε στο μεγάλο πάρκο εδώ κοντά! Άντεεεεεεεε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημεραααα!

εχω στειλει σε ολες νεες φωτο των μικρων..

τις ειδα!τελεια φωτο αυτη που ειναι μαζι!ζουζουνακια για δαγκωμα!

ωραιες ιδεες κοριτσια για το πασχα.κι εγω συνηθως μονο κουλουρακια πασχαλινα ή καλτσουνια εφτιαχνα.

προσπ,πολυ μου αρεσε αυτο με τα αυγα στολισμενα στο δεντρο,στην αυλη θα ειναι τελεια,και θα της αρεσει της μικρης πολυ.θα εχει τετοια αραγε στο τζαμπο?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημέρα, καλημέρα!

Προσπ πολύ όμορφες οι φωτό με τα κουκλιά! καλέ τί τρυφερή που είναι η μεγάλη δίπλα στο μωρό...γαλήνια φατσούλα! Και γιατί εμένα μου φαίνεται πώς σου μοιάζει πολύ???????

Δεσπ εεις ξεφυει;; Δεν εχεις απλικεισο;;;;;;;;Αν ηταν να περασεις τοσα επρεπε να την γραψεις κατευθειαν ΓΥΜΝΑΣΙΟ τη Μελινα...... Αστο καλο πια με τις κωλοαρρωστιες!

Προσπ τα παιδακια σας ειναι απιστευτα γλυκα κ ομορφα..ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!! Η Χριστουλα δεσποινιδουλα κ ο μικρος πανεμορφος γλυκας κ αντιγραφο της αδερφης..Επισης νομιζω οτι τον επιασες στον υπνο ΔΙΣ τον συζυγο κ ΜΠΡΑΒΟ!! Αν κ δεν τον εχω δει αλλα θεωρω κ τα 2 ειναι ιδια εσυ!!! ΕΥΓΕ!

yRf6p1.png

Δεσπ εεις ξεφυει;; Δεν εχεις απλικεισο;;;;;;;;Αν ηταν να περασεις τοσα επρεπε να την γραψεις κατευθειαν ΓΥΜΝΑΣΙΟ τη Μελινα...... Αστο καλο πια με τις κωλοαρρωστιες!

Προσπ τα παιδακια σας ειναι απιστευτα γλυκα κ ομορφα..ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!! Η Χριστουλα δεσποινιδουλα κ ο μικρος πανεμορφος γλυκας κ αντιγραφο της αδερφης..Επισης νομιζω οτι τον επιασες στον υπνο ΔΙΣ τον συζυγο κ ΜΠΡΑΒΟ!! Αν κ δεν τον εχω δει αλλα θεωρω κ τα 2 ειναι ιδια εσυ!!! ΕΥΓΕ!

ΤΣΟΥ καλη μου.. μπαμπας.. ταλε κουαλε.. οι στατιστικες το αποδεκνυουν.. χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...