Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έχουν κατακτήσεις τα δικά σας βλέπω!!

της έλλης καταλαβαίνω ότι της αρέσουν οι ξανθοί,σε όλα τα κοριτσάκια αρέσουν...

και κάθε βράδυ στις 20.00 που βλέπω the mentalist, θέλει να βλέπει κι αυτή,έχουμε το ίδιο γούστο,μας αρέσει ο πάτρικ!!

και τώρα όταν ξεκινάει της λέω έλα να δούμε το γκομενάκι!!

και πλέον το λέει και η ίδια,"μαμά το μπομπενάκι"!!

βλέπει 5-10 λεπτά και φεύγει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΟΥΦ! Δυο ώρες σιδέρωνα, ξεπατώθηκα. Τουλάχιστον προχωράνε, για να ξαναγεμίσουν φυσικά. Φαύλος κύκλος. Βαρέθηκα (από τώρα, ναι :mrgreen: ).

Καλημέρα.

Εγώ πάλι σήμερα δεν είχα να κάνω τίποτα . Βαρέθηκα να κάθομαι. έχω καρότσι, καθισμα αυτοκινήτου και καλαθούνα για πλύσιμο αλλά δεν μου τα έβγαλε ακόμα ο άντρας μου. Τώρα ''σπάω'' το κεφάλι μου τί να μαγειρέψω για αυριο....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

σήμερα το πρωί την φώναξα με το όνομά της και γυρνάει και μου λέει: Δεν είμαι η Γεωργίτσα, είμαι η πριγκίπισσα Γεωργίτσα, έτσι να με λές:lol::lol::lol::lol:

Τί τα έπιασε καλέ?

να περάσετε πολύ πολύ πολύ καλά...

ελενάντα και η δική σου πριγκίπισσα? Όλα ίδια είναι καλέ η απλώς τα Αιγωκεράκια?

Περαστικά στην πριγκιπισσούλα! Ταλαιπωρήθηκε φέτος. έχει κάποια ευαισθησία? ¨αντε τελευταία φορά ... Πάει ο χειμώνας...

Η δική μου ρε παιδιά ροχαλίζει πολύ..φοβάμαι για κρεατάκια. Ο άντρας μου λέει απο την κούραση. ¨οταν έρθει ο γιατρός να δει το μωρό θα του το ανφέρω.

αχ,ειναι απιστευτα τα ζουζουνια μας!

ευχαριστω για τα περαστικα κοριτσια!αντε να δουμε!βασικα βικη,απο οταν πηγε στον παιδικο τον σεπτεμβρη,μια βδομαδα ειναι καλα και μια βδομαδα αρρωστη,αλλα εχει απο τον σεπτεμβρη συνεχεια βηχα και μυξες.και να πεις οτι δεν αρρωσταινε και πριν τον παιδικο,να πω ενταξει,δεν εχει αντισωματα,λογικο.σκεφτομαι μηπως εχει καμμια αλλεργια...δεν ξερω.

πηρα την φιλη μου που ειχαμε παει επισκεψη και μπορει να κολλησαμε απο κει μια ιωση που κραταει 6 μερες με πυρετο,γιατι ειναι τωρα πεμπτη μερα.

να το δειτε βεβαια για τα κρεατακια.

και η δική μου βάζει μουσική και χορευει μπροστά στον καθρέφτη ενόνωντας τα χέρια πάνω απο το κεφάλι και κάνοντας σβούρες αλλά επίσης θέλει να της φορέσω φόρεμα:o με τις πυτζάμες αδυνατεί.....

Α! Ελενάντα και εμένα μου έκανε εντύπωση που ξέρει όλα τα παιδάκια με το ονοματεπώνυμό τους. Μου τα είχε πει ένα ένα απο την ομαδική φωτό της χριστουγεννιάτικης γιορτής. Δεν μου έχει αναφέρει καμιά συμπάθειά της αλλά παλαιότερα μου είχε πει οτι ο Νικόλας της είχε πει να πάνε μαζί στον παιδόποτο (ακόμα έτσι το λέει:tongue:) και αυτή του είπε όχι. Και είχα βρει και ένα μπαλονάκι στην τσάντα της που επίσης της χάρισε ο Νικόλας:tongue:

χαχα!εσενα ειναι δυσκολη!εμενα το ειπε στα ξαφνικα,την ωρα που την επαιρνα απο τον παιδικο,στη δασκαλα της!μου αρεσει αυτος!

απο τον Μάιο - Ιούνιο εμείς που κάναμε εμβόλιο. Ευτυχώς φέτος τον χειμώνα δεν τον χρειαστήκαμε. Μπορείς να τη ζυγίσεις και εσύ καλέ...Είναι ανάγκη στο γιατρό? Η δική μου έβαλε τελευταία κιλά. Το κατάλαβα απο ένα τζιν που της έπεφτε χωρίς ζώνη και τώρα της είναι καλό . Τη ζύγισα και πραγμτικά απο 13,5 που ήταν τώρα είναι 15. Θα πω μια μέρα τον άντρα μου να δούμε και το ύψος. Το Φθινόπωρο ήταν ένα μέτρο ακριβώς, πρέπει να έβαλε και πόντους κρίνοντας απο τα ρούχα της επίσης.

εμεις ειμαστε 15 κιλα σταθερα πολλους μηνες τωρα,και 98εκ.

βρε το μπομπενακι,μιαμαμα!χαχαχ!

καλως την μαεστρια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα!

τα ιδια ακριβως κανει η κορη μου,το ειχα αναφερει πριν μερικες μερες.δεν θελει να πηγαινει στη γιαγια της.και δεν θελει να φοραει τιποτα αλλο εκτος απο καλσον με φουστες και μπαλαρινες.αλλα αλογοουρα δεν θελει,θελει μαλλι κατω να κανει την μοιραια γυναικα!:tongue:

και καθεται απο τωρα συνεχεια σταυροποδι.

επισης μας αρεσει κι ο γιωργος ο αδερφος της μαρινας στο σχολειο,και θελει να την παντρευτει κι ενας αλλος γιωργος!μ'αρεσει που ξερει και τα επιθετα τους.:lol:

ακομα αρρωστη ειναι,με πυρετο,βρογχιτιδα κι ωτιτιδα εχει.εχω αγχωθει γιατι δεν εχει ξανακρατησει τοσες μερες ο πυρετος,κι εχω σημερα παλι εκπαιδευση γμτ.

σημερα ξυπνησε και δεν κουνησε απο το κρεβατι αλλα ηθελε να βαλει καλσον γιατι αλλιως δεν θα ειναι πριγκιπισσα...:rolleyes:

προσπ,διαβαζω ωραια περνατε,μπραβο!

καλημεραααααα!!!!!!!! ζεστη επιτελους!!!!!οσο για πριγκηπισσες μια απο τα ιδια και εμεις....μιλαμε για τετοιο κολλημα, που καθε φορα που θελει κακα της επειδη αργει λιγο πρεπει να ειμαι μαζι της να της λεω τη σταχτοπουτα....την εχω σιχαθει πια τοσες φορες που την εχω πει...οσο για φουστες και καλσον ενα δραμα!!!!!κολαση γινεται καθε πρωι για να της βαλω φορμα για το σχολειο...:confused:

ελενη περαστικα στη μικρη!αμαν φετος μας ταραξε ολους...η μελινα περασε 100ιωσεις, μια πυωδη αμυγδαλιτιδα (βλεπε νοσοκομειο) , μια βρογχοπνευμονια, και τωρα εχει εκκριτικη ωτιτιδα που αν δεν καθαρισει μεχρι τελος απριλη μας πεταξε η γιατρος μπηχτη για χειρουργειο...:-(:-(ελεος πια...

ο μικρος απο την αλλη εχει κολλησει σχεδον ολες τις ιωσεις της...και τωρα ειναι 25 μερες με διαρροιες και αυριο θα τον παμε σε παιδογαστρεντερολογο αφου η ντοκτορ υποψιαζεται οτι φταιει η αλλεργια του..

επισης ανακοινωνω επισημα οτι αποθηλαζουμε!!!!!!!επιτελουςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D αιντε μπας και χασω και τα τελευταια κιλα γιατι κολλησα στα 62!!!θελω να δω το ρημαδι το 5 μπροστα παλι!!!!

Διαφημίσεις

καλημεραααααα!!!!!!!! ζεστη επιτελους!!!!!οσο για πριγκηπισσες μια απο τα ιδια και εμεις....μιλαμε για τετοιο κολλημα, που καθε φορα που θελει κακα της επειδη αργει λιγο πρεπει να ειμαι μαζι της να της λεω τη σταχτοπουτα....την εχω σιχαθει πια τοσες φορες που την εχω πει...οσο για φουστες και καλσον ενα δραμα!!!!!κολαση γινεται καθε πρωι για να της βαλω φορμα για το σχολειο...:confused:

ελενη περαστικα στη μικρη!αμαν φετος μας ταραξε ολους...η μελινα περασε 100ιωσεις, μια πυωδη αμυγδαλιτιδα (βλεπε νοσοκομειο) , μια βρογχοπνευμονια, και τωρα εχει εκκριτικη ωτιτιδα που αν δεν καθαρισει μεχρι τελος απριλη μας πεταξε η γιατρος μπηχτη για χειρουργειο...:-(:-(ελεος πια...

ο μικρος απο την αλλη εχει κολλησει σχεδον ολες τις ιωσεις της...και τωρα ειναι 25 μερες με διαρροιες και αυριο θα τον παμε σε παιδογαστρεντερολογο αφου η ντοκτορ υποψιαζεται οτι φταιει η αλλεργια του..

επισης ανακοινωνω επισημα οτι αποθηλαζουμε!!!!!!!επιτελουςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D αιντε μπας και χασω και τα τελευταια κιλα γιατι κολλησα στα 62!!!θελω να δω το ρημαδι το 5 μπροστα παλι!!!!

καλως τη!κι αλλη πριγκιπισσα στην παρεα!χαχα!προσοχη,κυκλοφορει κι ο ιος της πριγκιπισσας!:tongue:

καλοπερνατε κι εσεις δεσποινα,ε?αστα να πανε.αλλα γιατι χειρουργειο ρε συ?

ελπιζω να μη χρειαστει.

μπραβο,αποθηλασατε πιο ευκολα με τον μικρο,ε?

λιγα κιλα ειναι καλε,μην αγχωνεσαι,μεχρι το καλοκαιρακι θα φυγουν!

εγώ χθες έβαλα σκούπα,σφουγγάρισα,ξεσκόνισα όσο μπαμπάς και κόρη ήταν στο σούπερ μάρκετ...

τώρα μαγειρεύει ο καλός μου!!

ευτυχώς το σπίτι μικρό,λίγα πράγματα και συμμαζεύεται εύκολα...

με έχει φάει βέβαια η λάντζα χωρίς πλυντήριο πιάτων!!αχχ

Μαέστρο έπηξες στο σίδερο με 2 κουκλιά ε?

εγώ δεν έχω σιδερώστρα(ωραία δικαιολογία)

και με το στεγνωτήριο τα βγάζω ζεστά και τα διπλώνω,οπότε για την ώρα καλά είμαστε!!την γλύτωσα!!

Δεσποινάκι εσείς φέτος την ακούσατε γερά με τις αρρώστιες...άντε πάει ο χειμώνας τώρα!!

καλό αποθηλασμό...μην βλέπω το 5...τρελαίνομαι...εγώ έχω να το δω από τα 22!!

καλως τη!κι αλλη πριγκιπισσα στην παρεα!χαχα!προσοχη,κυκλοφορει κι ο ιος της πριγκιπισσας!:tongue:

καλοπερνατε κι εσεις δεσποινα,ε?αστα να πανε.αλλα γιατι χειρουργειο ρε συ?

ελπιζω να μη χρειαστει.

μπραβο,αποθηλασατε πιο ευκολα με τον μικρο,ε?

λιγα κιλα ειναι καλε,μην αγχωνεσαι,μεχρι το καλοκαιρακι θα φυγουν!

αποθηλασαμε πιο ευκολα????:lol::lol::lol::lol::lol: απο 8 μηνων προσπαθω και εχει φτασει 18!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: και γαλα δεν πινει σκεψου...με χυμο και τοστ τον κοβουμε!!!!!!

οσο για τα κιλα οταν λεω 5 εννοω 55!!! 7 κιλα ουτε στο ονειρο μου μεχρι το καλοκαιρι!:tongue::tongue:

για τη μελ συζηταμε για χειρουργειο στο αυτι αν δεν καθαρισει γιατι δεν γινεται αλλιως...το παιδι δεν ακουει καθολου απο το ενα αυτι...τωρα παιρνει αγωγη πολυ δυνατη (αντιβιωση, κορτιζονες αντισταμινικα κτλ) και ελπιζουμε να καθαρισει αλλα ειναι δυσκολο μας ειπε το ντοκτορι...ειναι πολυ ζορικη η εκκριτικη ωτιτιδα...δεν ποναει καθολου οπως η ωτιτιδα η απλη αλλα εχει απωλεια ακοης αφου το υγρο στα αυτια εχει γινει σαν ζελε....το ρημαξε το παιδι μου ο παιδικος φετος...αλλα τι να την κανω που δεν ειχε παρεες εδω και της αρεσει παρα πολυ...:(:( αλλα δεν περιμενα πια και τετοιο χαλι...

εχω βαρεθει να πηγαινω σε γιατρους...τους εχω σιχαθει πια...

εγώ χθες έβαλα σκούπα,σφουγγάρισα,ξεσκόνισα όσο μπαμπάς και κόρη ήταν στο σούπερ μάρκετ...

τώρα μαγειρεύει ο καλός μου!!

ευτυχώς το σπίτι μικρό,λίγα πράγματα και συμμαζεύεται εύκολα...

με έχει φάει βέβαια η λάντζα χωρίς πλυντήριο πιάτων!!αχχ

Μαέστρο έπηξες στο σίδερο με 2 κουκλιά ε?

εγώ δεν έχω σιδερώστρα(ωραία δικαιολογία)

και με το στεγνωτήριο τα βγάζω ζεστά και τα διπλώνω,οπότε για την ώρα καλά είμαστε!!την γλύτωσα!!

Δεσποινάκι εσείς φέτος την ακούσατε γερά με τις αρρώστιες...άντε πάει ο χειμώνας τώρα!!

καλό αποθηλασμό...μην βλέπω το 5...τρελαίνομαι...εγώ έχω να το δω από τα 22!!

εγω σημερα δεν εκανα ΤΙΠΟΤΑ!!!!:rolleyes::rolleyes:ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!:rolleyes: Φαι ειχα απο χθες....σιδερο δεν εχω..το σπιτι βρωμαει αλλα το αγνοω αφου και να το καθαρισω παλι σκατα θα ειναι μεχρι το βραδυ...πηρα και εγω το γιο μου και ενα φραπε και πηγα κουνιες και λιαστηκα!!!:tongue::tongue:και τωρα που κοιμαται κωλοβαραω στο παρεντς:tongue::tongue::tongue:αξια νοικοκυρα ΑΞΙΑ!!!!:lol::lol::lol::lol:

καλώς τη δεσποινα.

Ρε συ, τί είναι αυτό φέτος που σας βρήκε? Ότι πιο ''βαρύ'' απο ίωση σε σας?

Περαστικά να είναι! ήπιανε και τόνους μητρικό γάλα τα δικά σου που υποτίθεται ενισχύει στην άμυνα του οργανισμού...

Λοιπόν , αποφάσισα....κοκκινιστό με ρύζι θα κάνω..

Διαφημίσεις

καλώς τη δεσποινα.

Ρε συ, τί είναι αυτό φέτος που σας βρήκε? Ότι πιο ''βαρύ'' απο ίωση σε σας?

Περαστικά να είναι! ήπιανε και τόνους μητρικό γάλα τα δικά σου που υποτίθεται ενισχύει στην άμυνα του οργανισμού...

Λοιπόν , αποφάσισα....κοκκινιστό με ρύζι θα κάνω..

ΦΕΡΕ ΛΙΓΟ!!!!:tongue::tongue:

αποθηλασαμε πιο ευκολα????:lol::lol::lol::lol::lol: απο 8 μηνων προσπαθω και εχει φτασει 18!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: και γαλα δεν πινει σκεψου...με χυμο και τοστ τον κοβουμε!!!!!!

οσο για τα κιλα οταν λεω 5 εννοω 55!!! 7 κιλα ουτε στο ονειρο μου μεχρι το καλοκαιρι!:tongue::tongue:

για τη μελ συζηταμε για χειρουργειο στο αυτι αν δεν καθαρισει γιατι δεν γινεται αλλιως...το παιδι δεν ακουει καθολου απο το ενα αυτι...τωρα παιρνει αγωγη πολυ δυνατη (αντιβιωση, κορτιζονες αντισταμινικα κτλ) και ελπιζουμε να καθαρισει αλλα ειναι δυσκολο μας ειπε το ντοκτορι...ειναι πολυ ζορικη η εκκριτικη ωτιτιδα...δεν ποναει καθολου οπως η ωτιτιδα η απλη αλλα εχει απωλεια ακοης αφου το υγρο στα αυτια εχει γινει σαν ζελε....το ρημαξε το παιδι μου ο παιδικος φετος...αλλα τι να την κανω που δεν ειχε παρεες εδω και της αρεσει παρα πολυ...:(:( αλλα δεν περιμενα πια και τετοιο χαλι...

εχω βαρεθει να πηγαινω σε γιατρους...τους εχω σιχαθει πια...

ε,σε σχεση με την μελινα εννοω.δεν πινει γαλα τωρα δηλαδη?δεν πειραζει,εχει υποκαταστατα του γαλατος να παρει απο κει ασβεστιο.κι εμενα αν κοψει το μπιμπερο το κοβω να κοβει και το γαλα.αλλα και να κανει σφραγισματα απο τωρα δεν λεει.

τι 5 τι 7 κιλα κι εσυ!σιγα!

υπομονη δεσποινακι,ο πρωτος χρονος ειναι λενε δυσκολος.κι εγω οσο και να αρρωσταινει δεν την σταματαω τελειως.εμεις τον περασαμε πιο ελαφρια βεβαια τον χειμωνα.

εγω σημερα δεν εκανα ΤΙΠΟΤΑ!!!!:rolleyes::rolleyes:ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!:rolleyes: Φαι ειχα απο χθες....σιδερο δεν εχω..το σπιτι βρωμαει αλλα το αγνοω αφου και να το καθαρισω παλι σκατα θα ειναι μεχρι το βραδυ...πηρα και εγω το γιο μου και ενα φραπε και πηγα κουνιες και λιαστηκα!!!:tongue::tongue:και τωρα που κοιμαται κωλοβαραω στο παρεντς:tongue::tongue::tongue:αξια νοικοκυρα ΑΞΙΑ!!!!:lol::lol::lol::lol:

καλα το'κανες!κι εγω αν ημασταν καλα το ιδιο θα εκανα.καλα,εμεις βγαινουμε στην αυλη και λιαζομαστε ακομα κι αν ειναι αρρωστη.κανει καλο ο ηλιος,αν δεν φυσαει.

παω να ετοιμαστω να φυγω για το 5ο σεμιναριο φετος!ελεος!φιλια!

πω πω βρε παιδί μου τι πάθανε τα καημένα...

καλύτερα να του το βγάλουν το υγρό τότε.

δεν μιλάω για 5 κιλά...για το 50 κάτι που λές...60 κιλά ήμουν στα 22,μετά άντε γεια!!

κι εγώ στο ίντερνετ χαζεύω όποτε δεν κάθεται ο άντρας μου...

τώρα πάνε παιδική χαρά κι εγώ βαριόμουν να πάω...έχω να βγω από το σπίτι, ούτε ξέρω πόσες μέρες...έπρεπε να είχα πάει τελικά!!

εμείς σήμερα μακαρόνια με κιμά για 2 μέρες...αύριο αν έχει τον τέλειο καιρό που είχε χθες και σήμερα, θα πάμε στο μεγάλο πάρκο!

έχουν κατακτήσεις τα δικά σας βλέπω!!

της έλλης καταλαβαίνω ότι της αρέσουν οι ξανθοί,σε όλα τα κοριτσάκια αρέσουν...

και κάθε βράδυ στις 20.00 που βλέπω the mentalist, θέλει να βλέπει κι αυτή,έχουμε το ίδιο γούστο,μας αρέσει ο πάτρικ!!

και τώρα όταν ξεκινάει της λέω έλα να δούμε το γκομενάκι!!

και πλέον το λέει και η ίδια,"μαμά το μπομπενάκι"!!

βλέπει 5-10 λεπτά και φεύγει.

XAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAAAAAAAA

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...