Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;

XαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXα!

Πες του ότι ζωγράφισε!!!!

Είναι πόντιος και απο μάνα και απο πατέρα...

κάπου κάπου πετάει κανένα ωραίο μην ξεχνάει την γενιά του...:tongue:

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου λίγο πριν γεννήσω άλλη απορία που την εξέφρασε κι όλας στον γιατρό: χρειάζεται να κλείσουμε δωμάτιο στην κλινική?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου λίγο πριν γεννήσω άλλη απορία που την εξέφρασε κι όλας στον γιατρό: χρειάζεται να κλείσουμε δωμάτιο στην κλινική?

Ναι, να του 'λεγε, αλλά πρέπει να δώσετε τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας! :lol::lol::lol::lol:

Έτσι τα λέει μωρέ, για να γελάσουμε! (κι εγώ πόντια είμαι, 100% :mrgreen: )

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, να του 'λεγε, αλλά πρέπει να δώσετε τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας! :lol::lol::lol::lol:

Έτσι τα λέει μωρέ, για να γελάσουμε! (κι εγώ πόντια είμαι, 100% :mrgreen: )

θα τον έδινε!:tongue:

και εγώ ξανθιά είμαι αλλά λέω πως δεν με επειρεάζει... Ουδείς τέλειος:tongue::mrgreen:

Απορία του άντρα μου : είναι σωστό να γεννήσεις Μ. Παρασκευή?

Ε, όχι βέβαια του λέω τέτοια μέρα να έχεις το θράσος να γεννήσεις...Κρατιέσαι και πας όταν αλλάξει η μέρα...:tongue:

:D:D:D:D

καλό!!!!!!!είναι καλαμπουριτζής!!!!(έτσι γράφεται?)

χαχαχα

είχα κάνει κι εγώ μια χρονιά αγγλία πάσχα,ως φοιτήτρια και είχαμε τρελή οργάνωση...

στο σπίτι μας που ήταν μεγάλο με κήπο...νοικιάσαμε 3-4 αυτοκίνητα,μεγάλη παρέα, φιλοξενήσαμε κόσμο, πήγαμε επιτάφειο και ανάσταση σε μια πόλη κοντά σε ελληνική εκκλησία...

πολύ κόσμο είχε...και 3-4 μέρες στο σπίτι,μαγειρεύαμε και τρώγαμε...ψήσαμε μπριζόλες,σουβλάκια στον κήπο...ωραία ήταν,ξεσηκώσαμε την γειτονιά!!

έχει έλληνες,αλλά όχι πολλούς...

Διαφημίσεις

viki αν και καλα τα λενε οι προλαλησασες εγω σε καταλαβαινω..ηθελα πριν γεννησω να χω κανει γερη γενικη για να μην τα χω για τους επομενους 2-3 μηνες και το κανα αλλα με βοηθεια αλλων..

σημερα ξαναπηγα στη δουλεια με ποδηλατο και γυρισα και εβγαλα τα μικρα στην αυλη, ζωγραφισα το κουτσο στο δαπεδο και εμαθα στη μικρη να παιζει (οσο μπορει) και μετα την αφησα να ζωγραφισει ελευθερα κατω με τις κιμωλιες. το κατα ευχαριστηθηκε..και πηγαμε και μια μικρη βολτα με το μικρο εδω κοντα.. χθες ειχαμε παει και jumbo εγω με το καροτσι και η μικρη με τα ποδια.. λιγο τα ακουγε στο δρομο αλλα γενικα συνεργαστηκε καλα...

βρηκα και ενα ιδιωτικο εργαστηρι εκφρασης εδω κοντα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και θα την πηγαινω 4 φορες τον μηνα και ενδοιαμεσα στο παιδικο μουσειο..

αυταααααααααααα.... ειναι τελεια που ανοιξε ο καιρος.. επιτελους κυκλοφορουμε αν και θα προτιμουσα να μην ειχα τη δουλεια στα ποδια μου αλλα τεσπα..

καλημέρα!

προσπ την καλύτερη γυμναστική κάνεις χωρίς να βγαίνεις απο το ωράριο σου! και ο καιρός ο ιδανικότερος! Ούτε ζέστη ούτε κρύο. Τρελαίνονται τα μικρά για παιχνίδι έξω. Και στον παιδικό τα βγάζουνε και οι δασκάλες λένε περιμένουν πώς και πώς να ανοίξουν τις πόρτες. Ευτυχώς έχουμε και αυτό και ξεσκάει λίγο. Αλλιώς τί να την έκανα εγώ που δυο βήματα κάνω και κρατάω τη μέση μου...και αργότερα με το βρέφος..Την Κυριακή ήθελε να τη βγάλει βόλτα η πεθερά και δεν καταδέχτηκε. Δεν θέλει να πατάει καν στο σπίτι τους. Ένα γεια λέει απο μακρυά και αυτό γιατί την έβαλε χέρι ο πατέρας της. Ο καημένος ο πεθερός μου την περιμένει στην αυλή να τη δει λίγο (τρελή του αδυναμία) και αυτή φεύγει. Δε ξέρω τί την έπιασε...

Με το που άνοιξε ο καιρός την έπιασε το κοκετίστικο...Κάθε μέρα φορέματα θέλει να φοράει και παραγγέλνει πώς θα χτενιστεί...Σήμερα θα με κάνεις κοτσίδα, σήμερα θα φορέσω τη στέκα γιατί ταιριάζει με αυτό το φόρεμα...Σήμερα φόρεσε και τα lelly kelly της και αντι για καλημέρα στην δασκάλα της , της λέει κοίτα! Ωραία παπούτσια? όταν καμαρώνει για κάτι μέχρι και τους περαστικούς στο δρόμο ρωτάει:tongue: καλέ , μήπως μεγαλώνω ένα ψώνιο? Δεν έφευγε απο το σπίτι αν δεν έβλεπε τη φάτσα της και τα παπούτσια της στον καθρέφτη...

καλημέρα!

προσπ την καλύτερη γυμναστική κάνεις χωρίς να βγαίνεις απο το ωράριο σου! και ο καιρός ο ιδανικότερος! Ούτε ζέστη ούτε κρύο. Τρελαίνονται τα μικρά για παιχνίδι έξω. Και στον παιδικό τα βγάζουνε και οι δασκάλες λένε περιμένουν πώς και πώς να ανοίξουν τις πόρτες. Ευτυχώς έχουμε και αυτό και ξεσκάει λίγο. Αλλιώς τί να την έκανα εγώ που δυο βήματα κάνω και κρατάω τη μέση μου...και αργότερα με το βρέφος..Την Κυριακή ήθελε να τη βγάλει βόλτα η πεθερά και δεν καταδέχτηκε. Δεν θέλει να πατάει καν στο σπίτι τους. Ένα γεια λέει απο μακρυά και αυτό γιατί την έβαλε χέρι ο πατέρας της. Ο καημένος ο πεθερός μου την περιμένει στην αυλή να τη δει λίγο (τρελή του αδυναμία) και αυτή φεύγει. Δε ξέρω τί την έπιασε...

Με το που άνοιξε ο καιρός την έπιασε το κοκετίστικο...Κάθε μέρα φορέματα θέλει να φοράει και παραγγέλνει πώς θα χτενιστεί...Σήμερα θα με κάνεις κοτσίδα, σήμερα θα φορέσω τη στέκα γιατί ταιριάζει με αυτό το φόρεμα...Σήμερα φόρεσε και τα lelly kelly της και αντι για καλημέρα στην δασκάλα της , της λέει κοίτα! Ωραία παπούτσια? όταν καμαρώνει για κάτι μέχρι και τους περαστικούς στο δρόμο ρωτάει:tongue: καλέ , μήπως μεγαλώνω ένα ψώνιο? Δεν έφευγε απο το σπίτι αν δεν έβλεπε τη φάτσα της και τα παπούτσια της στον καθρέφτη...

viki αστα!! τα ιδια νουμερα ειναι και τα δυο παιδακια μας.. τα ιδια εκανε και η κορη μου χθες... μου λεγε "ολο παντελονια μου βαζεις, ποτε θα μου βαλεις φορεμα???"

και σημερα εβαλε το καινουργιο της καπελο και πηγε στη μανα μου και της ειπε αντι για καλημερα "μα δεν ειμαι ομορφη με το καινουργιο μου καπελο??"

προχθες της εβαλα μια φανελα που της ηταν μακρυα και δεν με αφηνε να την ντυσω γιατι λεει της χαλαω το φορεμα

ακουστε χαζομαρα που σκεφθηκα

μου λεγε προχθες για εκατομμυριοστη φορα οτι ειναι πριγκιπισσα και εκει της λεω.. ε ναι λοιπον εισαι.. αφου ο προ προ παππους σου ηταν στην Πριγκιπο αρα εισαι και εσυ Πριγκιπισσα..

το καταμπερδεψα το παιδι μου.. μετα το κανα γαργαρα..και το ξεχασε..

μα τη βλακωδης εμπνευση ηταν τουτη??!!

σημερα το απογευμα εχουμε spa με τον συζυγο.. αυριο εντυπωσεις!!

καλημέρα!

καλημερα!

τα ιδια ακριβως κανει η κορη μου,το ειχα αναφερει πριν μερικες μερες.δεν θελει να πηγαινει στη γιαγια της.και δεν θελει να φοραει τιποτα αλλο εκτος απο καλσον με φουστες και μπαλαρινες.αλλα αλογοουρα δεν θελει,θελει μαλλι κατω να κανει την μοιραια γυναικα!:tongue:

και καθεται απο τωρα συνεχεια σταυροποδι.

επισης μας αρεσει κι ο γιωργος ο αδερφος της μαρινας στο σχολειο,και θελει να την παντρευτει κι ενας αλλος γιωργος!μ'αρεσει που ξερει και τα επιθετα τους.:lol:

ακομα αρρωστη ειναι,με πυρετο,βρογχιτιδα κι ωτιτιδα εχει.εχω αγχωθει γιατι δεν εχει ξανακρατησει τοσες μερες ο πυρετος,κι εχω σημερα παλι εκπαιδευση γμτ.

σημερα ξυπνησε και δεν κουνησε απο το κρεβατι αλλα ηθελε να βαλει καλσον γιατι αλλιως δεν θα ειναι πριγκιπισσα...:rolleyes:

προσπ,διαβαζω ωραια περνατε,μπραβο!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

viki αστα!! τα ιδια νουμερα ειναι και τα δυο παιδακια μας..

μου λεγε προχθες για εκατομμυριοστη φορα οτι ειναι πριγκιπισσα

σημερα το απογευμα εχουμε spa με τον συζυγο.. αυριο εντυπωσεις!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

σήμερα το πρωί την φώναξα με το όνομά της και γυρνάει και μου λέει: Δεν είμαι η Γεωργίτσα, είμαι η πριγκίπισσα Γεωργίτσα, έτσι να με λές:lol::lol::lol::lol:

Τί τα έπιασε καλέ?

να περάσετε πολύ πολύ πολύ καλά...

ελενάντα και η δική σου πριγκίπισσα? Όλα ίδια είναι καλέ η απλώς τα Αιγωκεράκια?

Περαστικά στην πριγκιπισσούλα! Ταλαιπωρήθηκε φέτος. έχει κάποια ευαισθησία? ¨αντε τελευταία φορά ... Πάει ο χειμώνας...

Η δική μου ρε παιδιά ροχαλίζει πολύ..φοβάμαι για κρεατάκια. Ο άντρας μου λέει απο την κούραση. ¨οταν έρθει ο γιατρός να δει το μωρό θα του το ανφέρω.

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!

δεν μεγαλώνουμε παιδιά εμείς,ψώνια!!!

και η δική μου κόλλημα με το φόρεμα της barbie (σχολείο για πριγκίπισσες)...θέλει το φόρεμα και το στέμμα λέει να φορέσει...κι επειδή είναι μακρύ το λέει μεγάλο!!

κι εμείς επειδή δεν πάμε για καφέ συχνά και βόλτες...όλο φόρμες και κολάν φοράει και την άλλη φορά που της έβαλα το κολάν με τη φούστα (έβαλα φώτο στο fb)...τρελάθηκε...

αυτό με το φανελάκι προσπ το κάνει και η δική μου...πάει στον καθρέφτη και καμαρώνει,και φυσικά το ξεχειλώνει!!

ρε παιδιά έχει μεγαλώσει πολύ και βγαίνουν ρούχα και παπούτσια όλα off!!

τι θα κάνω δεν ξέρω...ελπίζω το πάσχα να στείλει κανείς τίποτα για το παιδί.

ελεναδίτσα περαστικά στο κορίτσι σου...

οι ωτίτιδες νομίζω κάνουν πυρετό για μέρες,υπομονή.

τώρα το καμάρι μου είναι με το λαπτοπ της και βάζει κλασική μουσική και χορεύει "μπαμπέπο"!!!μπαλέτο...

της αρέσει να βλέπει μπαλέτο στην τηλεόραση...

εμείς έχουμε να πάμε παιδίατρο από τον σεπτέμβρη...και ήθελα λίγο να δούμε βάρος κλπ...

κι αυτή η κοιλιά τούμπανο με το που φάει λίγο,μόνο το πρωί που ξυπνάει είναι πλάκα.

τώρα το καμάρι μου είναι με το λαπτοπ της και βάζει κλασική μουσική και χορεύει "μπαμπέπο"!!!μπαλέτο...

της αρέσει να βλέπει μπαλέτο στην τηλεόραση...

και η δική μου βάζει μουσική και χορευει μπροστά στον καθρέφτη ενόνωντας τα χέρια πάνω απο το κεφάλι και κάνοντας σβούρες αλλά επίσης θέλει να της φορέσω φόρεμα:o με τις πυτζάμες αδυνατεί.....

Α! Ελενάντα και εμένα μου έκανε εντύπωση που ξέρει όλα τα παιδάκια με το ονοματεπώνυμό τους. Μου τα είχε πει ένα ένα απο την ομαδική φωτό της χριστουγεννιάτικης γιορτής. Δεν μου έχει αναφέρει καμιά συμπάθειά της αλλά παλαιότερα μου είχε πει οτι ο Νικόλας της είχε πει να πάνε μαζί στον παιδόποτο (ακόμα έτσι το λέει:tongue:) και αυτή του είπε όχι. Και είχα βρει και ένα μπαλονάκι στην τσάντα της που επίσης της χάρισε ο Νικόλας:tongue:

εμείς έχουμε να πάμε παιδίατρο από τον σεπτέμβρη...και ήθελα λίγο να δούμε βάρος κλπ...

κι αυτή η κοιλιά τούμπανο με το που φάει λίγο,μόνο το πρωί που ξυπνάει είναι πλάκα.

απο τον Μάιο - Ιούνιο εμείς που κάναμε εμβόλιο. Ευτυχώς φέτος τον χειμώνα δεν τον χρειαστήκαμε. Μπορείς να τη ζυγίσεις και εσύ καλέ...Είναι ανάγκη στο γιατρό? Η δική μου έβαλε τελευταία κιλά. Το κατάλαβα απο ένα τζιν που της έπεφτε χωρίς ζώνη και τώρα της είναι καλό . Τη ζύγισα και πραγμτικά απο 13,5 που ήταν τώρα είναι 15. Θα πω μια μέρα τον άντρα μου να δούμε και το ύψος. Το Φθινόπωρο ήταν ένα μέτρο ακριβώς, πρέπει να έβαλε και πόντους κρίνοντας απο τα ρούχα της επίσης.

δεν έχω ζυγαριά εδώ...την πετάξαμε στο πακετάρισμα...στην ελλάδα την ζύγιζα συχνά για α την ελέγχω...

γενικά να την δει ήθελα...6 μήνες μου φαίνονται πολλοί...βέβαια έτσι γλυτώνουμε λεφτά.

ευτυχώς που δεν αρρωσταίνει,γιατί εδώ δεν ξέρω πόσο θα μας στοίχιζε μια επίσκεψη!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...