Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια ανέβασε κανένα απο τα μικρά μας πυρετό απο τα δοντάκια? Εμένα που έκανε χθες δέκατα λέω είναι απο τα δόντια γιατί και την προηγούμενη φορά που έβγαζε πάλι έκανε. Λέτε να είναι τυχαίο ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ανέβασε κανένα απο τα μικρά μας πυρετό απο τα δοντάκια? Εμένα που έκανε χθες δέκατα λέω είναι απο τα δόντια γιατί και την προηγούμενη φορά που έβγαζε πάλι έκανε. Λέτε να είναι τυχαίο ?

μερικα παιδακια,κανουν πυρετο ή ακομα και διαρροια,οταν βγαζουν δοντακια,κι ειδικα αν ειναι μαζεμενα,ή δυσκολα δοντια,οπως οι τραπεζιτες και οι κυνοδοντες.μαλλον δεν ειναι τυχαιο,βικη μου.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

υπαρχουν γιατροι που το αρνουνται αλλα και εμενα εχει κανει εως 38..

εμας η καημενη τρελαινεται απο τις διαρροιες

Πολύ γιατροί όντως διαφωνούν, εμένα έκαναν μερικές φορές πυρετό, σίγουρα διάρροια κ βήχα:o

Εγώ πάντως δεν πιστεύω οτι τα πάρκα είναι λιγότερο ακίνδυνα σε σχέση με τους παιδότοπους. Οι ιώσεις μεταφέρονται με μικροσωματίδια και οι γιατροί συνηστούν καλό πλύσιμο των χεριών.Στα πάρκα τόοοοοοοοοοσα χέρια που έχουν πιάσει την κούνια????Εγώ τα ψιλοσιχαίνομαι αλλά απο την άλλη με αυτό το σκεπτικό πρέπει να τα φυλακίσουμε μέσα τα ζουζουνάκια.

Επεξεργάστηκαν by viki 1

Διαφημίσεις

οι περισσοτεροι παιδοτοποι ειναι σε κλειστους χωρους αρα ναι μεν φιλικοι προς τις χειμερινες περιοδους αλλα αν δεν εχουν καλους εξαερισμους και συνθηκες μαλλον φιλοξενοι και στα μικροβια

επισης προσωπικα την μικρη δεν την πολυπηγαινω κουνιες και εχω αρχισει τους τελευταιους μηνες μια φορα την εβδομαδα (ειναι παλιοπεριοχη και δεν εχουμε και τις καλυτερες συνθηκες)..προχθες ωστοσο που την πηγα εκεινη ηθελε να αλωνιζει στον χωρο της παιδικης χαρας αλλα ειχα μονιμα το νου μου να μην πιασει τιποτε απο κατω..ιδιως οι παιδικες χαρες του Δημου Αθηναιων ειναι πανβρωμικες και ενεχουν πολλους κινδυνους..

αχ για αυτο παιδια αποφασισα να στερηθω την μικρη λιγες ωρες περισσοτερο και να κανω διαδρομες 4 ωρων το καλοκαιρι αλλα θα την εναποθεσω με τη θειτσα της στο εξοχικο που οι συνθηκες ειναι σαφως καλυτερες..μετα βεβαια ποιος θα τη μαζευει αλλα τι να κανουμε!

οι περισσοτεροι παιδοτοποι ειναι σε κλειστους χωρους αρα ναι μεν φιλικοι προς τις χειμερινες περιοδους αλλα αν δεν εχουν καλους εξαερισμους και συνθηκες μαλλον φιλοξενοι και στα μικροβια

επισης προσωπικα την μικρη δεν την πολυπηγαινω κουνιες και εχω αρχισει τους τελευταιους μηνες μια φορα την εβδομαδα (ειναι παλιοπεριοχη και δεν εχουμε και τις καλυτερες συνθηκες)..προχθες ωστοσο που την πηγα εκεινη ηθελε να αλωνιζει στον χωρο της παιδικης χαρας αλλα ειχα μονιμα το νου μου να μην πιασει τιποτε απο κατω..ιδιως οι παιδικες χαρες του Δημου Αθηναιων ειναι πανβρωμικες και ενεχουν πολλους κινδυνους..

αχ για αυτο παιδια αποφασισα να στερηθω την μικρη λιγες ωρες περισσοτερο και να κανω διαδρομες 4 ωρων το καλοκαιρι αλλα θα την εναποθεσω με τη θειτσα της στο εξοχικο που οι συνθηκες ειναι σαφως καλυτερες..μετα βεβαια ποιος θα τη μαζευει αλλα τι να κανουμε!

Θα την καταβρεί στο εξοχικό!Εμένα η πεθερά μου δεν πάει στο χωριό για να καθήσει γιατί πρώτον ο άντρας της 3 φορές την εβδομάδα κάνει αιμοκάθαρση και δεύτερον κρατάει και τον γιο της κόρης της η οποία είναι χωρισμένη και τον μικρό τον παίρνει μες την εβδομάδα ο πατέρας του, αλλά και να πήγαινε απο την μια θα χαιρόμουνα που το παιδί θα έβγαινε απο το κλουβί της πολυκατοικίας και απο την άλλη θα καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα με το παιδί μακρυά.

Θα την καταβρεί στο εξοχικό!Εμένα η πεθερά μου δεν πάει στο χωριό για να καθήσει γιατί πρώτον ο άντρας της 3 φορές την εβδομάδα κάνει αιμοκάθαρση και δεύτερον κρατάει και τον γιο της κόρης της η οποία είναι χωρισμένη και τον μικρό τον παίρνει μες την εβδομάδα ο πατέρας του, αλλά και να πήγαινε απο την μια θα χαιρόμουνα που το παιδί θα έβγαινε απο το κλουβί της πολυκατοικίας και απο την άλλη θα καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα με το παιδί μακρυά.

Εμένα τα παίρνουν μαζί στο χωριό το καλοκαίρι κ ο γιός μετά ερχεται μια χαρά ηρεμος κ χαρούμενος.

Η αιμοκάθαρση όντως δυσκολευει τις μετακινήσεις, κι ο μπαμπάς μου τότε που ήταν ακόμη αιμοκάθαρση δεν πήγαινε καθόλου στο χωριό κ μαράζωνε στην Αθήνα (άσχετο)

καλα..στην περιπτωση μου δεν παιζει να μην ειμαι εκει τα βραδυα..με τιποτε..και αν θα το κανω θα συμβει στη φαση που θα θελω να της κοψω τον νυχτερινο θηλασμο και ισως να παω πολυ αργοτερα απο τις ωρες που θα χει κοιμηθει ωστε να αναγκαστει να πιει ξενο γαλα απο τη θεια της..(πανουργα μανα!!)

απο την αλλη θα κανω διαδρομες..1,5 με δυο ωρες να παω και να ρθω αλλα θα καπαρωσω και λιγες αδειουλες, βαλε και σκ..μια χαρα θα ναι..

σημασια εχει οτι αν ειμαι εκει πχ στις 17.00 μολις θα πεφτει λιγο ο ηλιος γυρω στις 17.30-18.00 θα την κατεβαζω παραλια μεχρι τις 20.00 και μετα λιγο παιδικη χαρα και μετα μαμ και νανι!!

Τα δε σκ και στην αδεια θα την πηγαινω θαλασσα νωρις το πρωι οπως περσι και στις 10 μετα πισω στο σπιτι να κανουμε μπουγελωματα με το λαστιχο στην αυλη...

αααααααχ...καλοκαιρι!!

να μη πω για τους καφεδες στο Ακρωτηρι με τον Εντυ να μας περιποιειτε, να μας φτιαχνει καφεδες και πιτσες και πιροσκι και να χαζευουμε τη θαλασσα...

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχ

αααααααααααααααααααααααααααααααααααχχ

θαλασσα!!

Διαφημίσεις

φέτος λέμε κι εμείς να πάρουμε τα εισητήρια για το καλοκαίρι!!!

θα πάθουν εγκεφαλικό τα πεθερικά!!

θα μείνουμε σε ξενοδοχείο γιατί δεν αντέχεται να μένουμε σε αυτούς.

ενώ υπάρχει ένας ενιαίος χώρος ξεχωριστός από το σπίτι,με δική του κουζίνα,εξωτερική τουαλέτα(1ο κακό),δεν υπάρχει ησυχία,η πεθερά θέλει να μαγειρεύει εκεί από τα χαράματα.

βρωμίζουν όλα τα ρούχα,μπάνιο δεν μπορούμε να κάνουμε στην εξωτερική τουαλέτα,δεν δουλεύει το ντους,δεν δουλεύει το καζανάκι.

και δεν πάω καλύτερα κάμπινγκ?ποιο πολλές ανέσεις θα έχω.

με το παιδί πέρσυ φρίκαρα!!

κι έτσι φέτος λέμε για ξενοδοχείο.

αν μας δώσουν εισητήρια!!!

hotels.monarch.co.uk/.../aegean-aparthotel

κορίτσια εγώ κλείνω δωμάτια μέσω αυτού του site. Σούπερ ξενοδοχεία σε σούπερ τιμές!

hotels.monarch.co.uk/.../aegean-aparthotel

με τις 7μερες συνηθως πληρωνεις ενα ελαχιστο εως μηδαμινο αντιτιμο και πλεον υπαρχει πλθωρα επιλογων ξενοδοχειων και καμπινγκ και ξενωνων αλλα ειναι καθε δυο χρονια η συγκεκριμενη παροχη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...