Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνουμε η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια...

Βικάκι έφτασε ο καιρός!!τέλεια...μπορεί σε 1-2 εβδομάδες δλδ να γεννήσεις...σε ποια εβδομάδα γέννησες την Γεωργίτσα?

εμείς εδώ ήσυχα...τα ίδια...και υπομονή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια...

Βικάκι έφτασε ο καιρός!!τέλεια...μπορεί σε 1-2 εβδομάδες δλδ να γεννήσεις...σε ποια εβδομάδα γέννησες την Γεωργίτσα?

εμείς εδώ ήσυχα...τα ίδια...και υπομονή...

Η Γεωργίτσα τον γέμισε τον μήνα. Λίγο ακόμα θα έπαιρνε τον 10ο αλλά ο γιατρός μου το φοβόταν κάτι τέτοιο.

Τελικά έκανα βεράντα και παντζούρια. Βέβαια τα παντζούρια δεν τα έβγαλα. Τα έκανα απο έξω με το λάστιχο και απο μέσα με κουβά και βετέξ. Στον άντρα μου δεν θα πω οτι έβαλα λάστιχο γιατί θα τα ακούσω....Θα του πω πως απλώς σφουγγάρισα το μπαλκόνι και έκανα με βετέξ τα παντζούρια. Την Παρασκευή είχα κατεβάσει κουρτίνες απο σαλόνι και κουζίνα επομένως έκανα και τα αλουμίνια και τα τζάμια. Τώρα μένει κουρτίνα , αλουμίνια και τζάμια απο το παιδικό και το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και νομίζω πως τελείωσα απο δουλειές.

πας γυρευοντας εεε???

το καλο ειναι πως πλεον οτι και να γινει εισαι σε ασφαλεις εβδομαδες..

ισως ειναι απλα προπαρασκευαστικα πονακια..

εμεις μολις μαζευτηκαμε απο βολτες..δεν πηγα για δουλεια και εβγαλα το μωρο και τη κορη εξω... αγορασαμε και πασχαλινα γυψινα αυγα και τα ζωγραφισαμε στην αυλη και διακοσμησαμε τα δενδρα με μικρα κρεμαστα πασχαλινα αυγα..

αυταα.. παω να φαω..

Η Γεωργίτσα τον γέμισε τον μήνα. Λίγο ακόμα θα έπαιρνε τον 10ο αλλά ο γιατρός μου το φοβόταν κάτι τέτοιο.

Τελικά έκανα βεράντα και παντζούρια. Βέβαια τα παντζούρια δεν τα έβγαλα. Τα έκανα απο έξω με το λάστιχο και απο μέσα με κουβά και βετέξ. Στον άντρα μου δεν θα πω οτι έβαλα λάστιχο γιατί θα τα ακούσω....Θα του πω πως απλώς σφουγγάρισα το μπαλκόνι και έκανα με βετέξ τα παντζούρια. Την Παρασκευή είχα κατεβάσει κουρτίνες απο σαλόνι και κουζίνα επομένως έκανα και τα αλουμίνια και τα τζάμια. Τώρα μένει κουρτίνα , αλουμίνια και τζάμια απο το παιδικό και το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και νομίζω πως τελείωσα απο δουλειές.

Αμάν βρε ψύχωση με τα πατζούρια!!!

Ηρέμησε λίγο ετοιμόγεννη, γιατί θα γεννήσεις μιαν ώρα αρχίτερα κι επιτέλους ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ λίγο βρε κορίτσι. Ξέρεις - ή φαντάζεσαι - πως θα 'ναι μετά, κράτα δυνάμεις!

Εγώ περιμένω τις αδελφές μου και τη μάδερ, που αριβάρησε απ' το χωριό, για καφέ. Κατά τ' άλλα ήσυχα.

Καλημέρα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ξέρεις - ή φαντάζεσαι - πως θα 'ναι μετά, κράτα δυνάμεις!

Καλημέρα. :D

καλημέρα!

αχ, μην μου τα θυμίζεις αυτά....! Φαντάζομαι εσύ ξαναμπήκες στους ρυθμούς σου, ε?

Αν σου πώ ότι τώρα που τα έκανα ηρέμησα? Γιατί μετά θα είχα το μωρό να με τσιτώνει θα είχα και αυτά να μου τσιτώνουν τα νεύρα...Αν περιμένεις απο άλλους...Σήμερα θα βγάλω και την κουρτίνα απο το παιδικό και θα κάνω κουφώματα αλουμινιου απο παιδικό και κρεβατοκάμαρα και λέω πως τελείωσα. Θα ανεβάσω και τον χάζμπαντ μια μέρα στη σκάλα να κάνει τις ντουλάπες απο πάνω που πρέπει να μάζεψαν σκόνη και τέλος. Επειδή τα έκανα σιγά σιγά δεν με κούρασαν. Αντιθέτως απολαμβάνω το αποτέλεσμα και περνάω και την ώρα μου αφού τα πρωινά δεν έχω παρέα για καφέ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...

Βίκυ έχει δίκιο η μαέστρο,μην μας πεις αύριο ότι θα κάνεις κι άλλες δουλειές...χιχι

ετοιμάζεστε για το πάσχα ε? εδώ είναι 8 απρίλη...

ορθόδοξη εκκλησία δεν νομίζω να υπάρχει...όχι ότι εκκλησιαζόμασταν ελλάδα...αλλά με τα διάφορα δρώμενα που υπήρχαν στην κέρκυρα καταλαβαίναμε πάσχα ...

πρέπει να ψάξω να δω τι εκκλησίες υπάρχουν...

Καλημέρα κοριτσάκια...

Βίκυ έχει δίκιο η μαέστρο,μην μας πεις αύριο ότι θα κάνεις κι άλλες δουλειές...χιχι

ορθόδοξη εκκλησία δεν νομίζω να υπάρχει...όχι ότι εκκλησιαζόμασταν ελλάδα...αλλά με τα διάφορα δρώμενα που υπήρχαν στην κέρκυρα καταλαβαίναμε πάσχα ...

να σου πω την αλήθεια δεν με ''συγκινεί'' το Πάσχα σαν γιορτή. Μέχρι μεγάλη Πέμπτη δούλευα πάντα επομένως και τα αυγά βαμμένα μου τα δίνανε. Ούτε συνηθίζω να στολίζω το σπίτι.Μια ευκαιρία να φύγουμε ένα τριήμερο στο χωριό και πιο πολύ για την μικρή. Αλλιώς όταν ήμασταν ελεύθεροι απλώς ξεπορτίζαμε. Φέτος βέβαια δεν πάμε πουθενά. Ειδικά αν έχω το μωρό ημερών ούτε σε τραπέζι δε θα παραβρεθώ....Άσε που παίζει να φάω τον οβελία και στην κλινική:tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια...

Aν έχει έλληνες Χριστινάκι θα 'χει εκκλησία, αν όχι ελληνική κάποιου είδους ορθόδοξη (σέρβικη, ρώσσικη).

Ωραία θα 'ναι να πάτε, έτσι και γι' αλλαγή. Κι εγώ σπανίως πάω πλέον σε Ανάσταση.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ναι, αλλά είναι "άλλοι" ρυθμοί, πίστεψέ με :tongue:.

σε πιστεύω , σε πιστεύω....

Μέχρι να πάει παιδικό και το μικρό και να να πεις οτι ''επανήλθες''. Βέβαια τότε το μεγάλο θα έχει διαβάσματα....:rolleyes: Ε, υπομονή άλλα 10 -12 χρονάκια!:lol:

Η αδελφή μου πρόπερσι μεγάλη Παρασκευή γέννησε. Ο γαμπρός έκανε ανάσταση στο εκκλησάκι του Παπαγεωργίου. :mrgreen:

Απορία του άντρα μου : είναι σωστό να γεννήσεις Μ. Παρασκευή?

Ε, όχι βέβαια του λέω τέτοια μέρα να έχεις το θράσος να γεννήσεις...Κρατιέσαι και πας όταν αλλάξει η μέρα...:tongue:

Καλημερα κοριτσακια μου!Τι κανετε;

Τι τελειος καιρος!! ΠΟλυ μαρεσει..Βεβαια αν ειμασταν κ πιο πολυ εξω θα μαρεσε καλυτερα.. Εγω ξεκινησα γυμναστηριο μετα απο πολλα χρονια.. :tongue:

Βικυ μου με το καλο!!!

Αυτο με τα παντζουρια κ τις ντουλαπες πολυ μου τη δινει.. Εμεις εδω εχουμε ΓΥΡΗ κ ουτε τολμαω να απλωσω.. Δεν το μπορω αυτο το βασανο..

Κι εμενα το Πασχα δεν μαρεσει ιδιαιτερα, δεν ξερω γιατι..Μονο η Κυριακη μαρεσει για ευνοητους λογους;) Παντως φετος νηστευουμε με τον αντρα μου.. Μιαμαμα σιγουρα θα βρειτε καποια εκκλησια..Μια χρονια ειχαμε κανει Πασχα στη Βιεννη, ειχαμε βρει μια ορθοδοξη εκκλησια αλλα ουτε το Χριστος ανεστη δεν ακουσαμε γιατι δεν ειχε μεγαφωνα κ ειμασταν αρκετα εξω. Ειχε πολυ κοσμο.. Μετα πηγαμε σε ενα ελληνικο εστιατοριο κ φαγαμε την πιο τελεια μαγειριτσα (πρωτη φορα εφαγα) αλλα γενικα Πασχα ΔΕΝ καταλαβαμε..

yRf6p1.png

Ε, όχι βέβαια του λέω τέτοια μέρα να έχεις το θράσος να γεννήσεις...Κρατιέσαι και πας όταν αλλάξει η μέρα...:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;

yRf6p1.png

σε πιστεύω , σε πιστεύω....

Μέχρι να πάει παιδικό και το μικρό και να να πεις οτι ''επανήλθες''. Βέβαια τότε το μεγάλο θα έχει διαβάσματα....:rolleyes: Ε, υπομονή άλλα 10 -12 χρονάκια!:lol:

10-12;

Ο ανηψιός μου φέτος (στα 17,5) δίνει πανελλαδικές και να δεις τι άγχος τρώει η αδελφή μου.

Βάλε καλύτερα 15-18 χρονάκια. :tongue::mrgreen:

XαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXαXα!

Πες του ότι ζωγράφισε!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...