Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνουμε η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και δεν εχεις δει ΤΙΠΟΤΑ ακομα πιστεψε με...:D:D:D:D τα μικρα ειναι ερωτευμενα απο τη γεννηση με τα μεγαλα αδερφακια τους...να δεις αργοτερα με τι θαυμασμο και λατρεια θα την κοιταει και πως θα την μιμειται και θα την ακολουθει παντου....ερωτας!!!:D:D

κατι εχω υποψιαστει..για να δουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετο αλλα επειδη βαριεμαι να διαβασω πισω σελιδες...τι σας επιασε ολες και τα εχετε στο χωσιμο τα μικρα????:tongue::tongue:ολο για τιμωριες ακουω:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμεις το εχουμε χασει το παιχνιδι...ομολογω πως κουμαντο σε αυτο το σπιτι κανει η πιτσιρικαρια....:tongue::tongue::tongue: αλλα δε βαριεσαι....

δε θα περασει ο φασισμος! τιμωρια και ξερο ψωμι!

ασε χριστινα....εμεις τετοια ωρα ξυπναμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!:confused::confused: ευτυχως που ξεραινονται κατα τις 8μιση το βραδυ και τα 2 γιατι δεν αντεχεται αυτο το πραγμα....αλλα βρε παιδι μου, ακομα και οταν γινει κατι και αργησουν να κοιμηθουν, παλι στις 7 ορθια και τα 2...τι σκατα!βιολογικο ξυπνητηρι εχουν????νυσταζωωωωωωωωωωωω..........

μα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια????!!

miamama join the club!

καλημέρα,σήμερα μας τα χάλασε ο καιρός...συννεφιά και πάει για βροχή...

έχει καιρό να βρέξει...οπότε ακυρώνεται η βόλτα στο πάρκο,κι έκατσα χθες το απόγευμα, μαγείρεψα, έφτιαξα cupcakes.Να τα έχω έτοιμα για σήμερα.

αύριο έχει γενέθλια ο χάζμπαντ και θα σβήσουμε κεράκι στο cupcake!!!!χεχε

σήμερα ξύπνησε η έλλη 8..και μου ρωτάει "μαμά κεκείωσε το κρεβάτι?"!! τελείωσε η ώρα του κρεβατιού δλδ...της είπα ναι...

χθες σκεφτόμουν ότι ακόμα να μιλήσει καθαρά...λέει τα πάντα,πότε θα καθαρίσει αυτή η ομιλία!!

δείτε...

τελείωσε=κεκείωσε

πριν=μπιν

κακά=παπά

υπόλοιπα=υπόποιπα

δεν πρέπει= εν πέπει

πάλι=πάπι

περίμενε=νενίνενε

και πόσα άλλα ακόμα που δεν θυμάμαι...

καλημέρα!

Μην σε ανησυχεί βρε μιαμαμα η ομιλία, κάθε παιδί έχει το ρυθμό του...και τα περισσότερα είναι απλώς ''τεμπέλικα''...

Χθες εμείς πήγαμε στο σπίτι ενός συναδέλφου του άντρα μου για να κάνουν κάτι ηλεκτρολογικές δουλειές. Μετά ψήσανε τα παλληκάρια , φάγαμε και σκάσαμε! Η μικρή πήρε μαζί και τις μπάρμπι της επομένως ασχολήθηκε κάπως και δεν βαρέθηκε. Στο σπίτι φτάσαμε κατα τις 8 και πήραμε όλοι σειρά για μπάνιο γιατί μυρίζαμε τσίκνα:o και πάει η μέρα!

Σήμερα ωραία μέρα και πάλι! Ο σύζυγος έχει δουλίτσα επομένως σπίτι με την μικρή. η πεθερά θα κάνει παστίτσιο και μου είπε να μην μαγειρέψω επομένως θα κάνω κάτι αργότερα για αύριο. Για φακή το κόβω. Συνήθως τη Δευτέρα τρώμε όσπρια. Σκεφτόμουν και για παιδότοπο νωρίς το απόγευμα αλλά έχω ενδιασμούς. ψιλοφοβάμαι...

Εν τω μεταξύ άρχισα να σκέφτομαι οτι δεν θα κάνω Πάσχα φέτος, που σημαίνει οτι δεν θα πάμε χωριό να ξεφύγει λίγο και η μικρή απο την πόλη. Μου φαίνεται δεν την γλιτώνω την επιλόχιο κατάθληψη αν έξω κάνει χαρά θεού και εγώ βλέπω τον ήλιο απο την μπαλκονόπορτα....:rolleyes: πού να γεννούσα και κατακαλόκαιρο....

Διαφημίσεις

Hello!!

εμείς σπίτι την βγάλαμε το σκ,ο καιρός συννεφιασμένος και μουντός!!

σας "ζηλεύω" ωραία περάσατε Βίκυ μου!!εμείς έχουμε να βρεθούμε με άνθρωπο από όταν φύγαμε.

γιατί να πάθεις κατάθλιψη καλέ,ίσα ίσα που γεννάς τέλεια εποχή!!

στην πρώτη γέννα πως ήσουν? γιατί να κάθεσαι μέσα? εγώ στην θέση σου θα έβγαινα κάθε μέρα,όπως έκανα στην Έλλη, εκτός από τις ώρες της δουλειάς, πηγαίναμε σούπερ μάρκετ,καφεδάκια,βόλτες στην πλατεία, επισκέψεις...και ήταν χειμώνας...

γιατί δεν πάτε ένα σκ πριν γεννήσεις να ξεσκάσετε λίγο?

εγώ το 2ο θα ήθελα να γεννηθεί απρίλη...θα το προσπαθήσω δλδ.χιχι

καλησπερα!!

miamama μην ανησυχεις για την ομιλια.. θελει το χρονο της και εκεινη..

εμεις πηγαμε στο θεατρο με τη μικρη και ειδαμε το Ακαντου, πολυ ωραιο και καλο αλλα η παρασταση των 14.30 ειναι ωρα ακαταλληλη για τα μικρα παιδια καθως τα περισσοτερα νυσταζουν η πεινανε και επικρατει μεγαλη γκρινια και αποπροσανατολισμος στο κοινο.. συν οτι επειδη ειναι ουσιαστικα τραγουδια των Ζουζουνιων τα οποια βρισκονται σε καθε σπιτι με τα cd και dvd πολλοι γονεις για λογους που μονο εκεινοι καταλαβαινουν παιρνουν μαζι στο θεατρο και τα παιδακια κατω απο 3 ετων (μεχρι και ετους ειδα, μην πω μικροτερα) λες και εχουν υπομονη να βρισκονται για 2 ωρες κλεισμενα και ησυχα σε ενα θεατρο..

για να μην επεκταθω στους γονεις που τα αφηναν να κυκλοφορουν ανεξελεγκτα εν ωρα παραστασης..

αυτα βεβαια αφορουν το κοινο.. η παρασταση ηταν αρκετα καλη και τα δυο πρωην μελη των Mazoo and the Zoo Αρτεμις και Ευθυμης Κοκκιναρας επαιζαν αψογα.. ειδικα ο νεαρος ηταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..

η αληθεια ειναι οτι η κορη παλι ηταν αρκετα συγκρατημενη (νυσταζε κιολας) ενω εγω ξεσαλωσα.. ολο τραγουδουσα και συμμετειχα σε οτι ζητουσαν..χαχαχα

Καλημέρααααααααα!

Σαβ/ριακο περάσαμε ωραία με βόλτα στο σούπερ (τι άλλη βόλτα να κάνουμε οι μωρογονείς;) και χθες ένα ωραίο φαγητό και βόλτα στην Αριστοτέλους. Κάναμε κουζίνα σ' ένα χώρο που προσφέρω κι εγώ εθελοντική εργασία κι εγώ έφτιαξα γλυκά.

Πρώτη φορά έκανα τιραμισού κι έγινε όνειρο! Ε, να παινευτώ και λίγο, καθότι άκουσα επαίνους. :mrgreen:

Τώρα σπίτι, οι αμυγδαλές μου χάλια και δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα κι απο μενα!

εμεις μειναμε σπιτι το σ/κο ενω ειχε τελειο καιρο,γιατι η μικρη το σαββατο το βραδυ εκανε πυρετο,κι εχθες ειχε ολο το απογευμα.τωρα ευτυχως ειναι καλυτερα,αν και δεν τρωει καλα.

μιαμαμα,μην αγχωνεσαι,αφου κανει προτασεις,θα καθαρισει η ομιλια της.μεχρι τα 4 λενε οι ειδικοι,αν δεν καθαρισει τοτε πρεπει να ψαχτουμε.

προσπ,τελεια περασες δηλαδη στο θεατρο,ε?:lol:

οντως το μεσημερι ειναι δυσκολη ωρα,αν κι εμενα δεν εχει προβλημα αφου δεν κοιμαται το μεσημερι.εχθες κοιμοταν ολο το απογευμα με τον πυρετο και πολυ μου κακοφανηκε..

βικη,δηλαδη εσυ περιμενεις να σαραντησεις για να βγεις εξω?εγω εβγαινα,και με την μικρη,απλως δεν πηγαινα επισκεψη,γιατι πολλοι εδω το θεωρουν γρουσουζια να παει λεχωνα σπιτι τους!εγω παλι δεν εχω τετοια κολληματα.

μαεστρια, μπραβο για την εθελοντικη εργασια και για το γλυκο σου!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

βικη,δηλαδη εσυ περιμενεις να σαραντησεις για να βγεις εξω?εγω εβγαινα,και με την μικρη,απλως δεν πηγαινα επισκεψη,γιατι πολλοι εδω το θεωρουν γρουσουζια να παει λεχωνα σπιτι τους!εγω παλι δεν εχω τετοια κολληματα.

Oύτε εγώ μπορώ!

Εδώ εγώ κλείστηκα λόγω καιρού περισσότερο κι έσκασα!!! Πάλι μόνη μου, απογεύματα, έβγαινα να κάνω ένα περίπατο στη γειτονιά.

Δεν ξέρω πως αντέχουν 40 μέρες στο σπίτι, ούτε στο Γιάννη έκατσα κι ας είχα τη μάνα μου που μ' έπρηζε!!! :rolleyes:

Ελενάκι περαστικά στη μικρή.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια,

θα κάνω υπομονή μέχρι τα 4, που τότε δεν πρόκειται να καθαρίσει η ομιλία αν μπλέξουν και τα Σουηδικά, κουλουβάχατα θα γίνουν...

κι εμείς μέσα το σκ,και σήμερα έχει απίστευτο ήλιο,αλλά πάρα πολύ αέρα!! 5 βαθμούς έξω..."ωραία" άνοιξη!!!!

Μπράβο μαέστρο!!είδες που τα καταφέρνεις και μετά έλεγες ότι δεν ξέρεις...λίγο να ασχοληθείς Αργυρώ θα γίνεις!!χαχα

εγώ πήγαινα παντού,γκρίνιαζε και η μάνα μου,ασαράντηστοι βράδυ έξω από το σπίτι? τα ρούχα να μην απλώνουμε τη νύχτα έξω και βλακείες!!άκου γρουσουζιά η λεχώνα,αυτοί είναι γρουσούζηδες!!!

περαστικα στην Αντζελίνα Ελενάκι.

εμείς και φέτος την γλυτώσαμε από αρρώστιες...για να δούμε του χρόνου...

την μικρή την είχαμε βγάλει στις δυο βδομάδες νομίζω αλλά έχουμε την πεθερά στο ισόγειο να βλέπει ποιός μπαίνει και ποιός βγαίνει και φώναζε απο πίσω τα κλασικά...Ασαράντιστο το βγάζετε έξω κλπ κλπ και επειδή θα έχω και τις ορμόνες μου δεν θέλω φασαρία. Με τον σύζυγο προφανώς θα βγαίνουμε και ας αναλάβει αυτός την μανούλα του....

Σήμερα έκανα και τις τελευταίες αγορές και σιγά σιγά θα ετοιμάσω βαλιτσούλα...

καλημερα!

εμεις κλειστηκαμε λογω καιρου συνεπως ενα και το αυτο..

χθες πηγα και ηρθα με το ποδηλατο στη δουλεια Σ Ο Υ Π Ε Ρ ηταν..

σημερα εμεινα σπιτι, ειναι αρρωστη η κουνιαδα μου και λεω να ξεπορτισω με τα μικρα..

χθες το μεσημερι πηγαμε και στο εξοχικο, αφησαμε καποια πραγματα για το Πασχα και μετα πηγαμε για καφε σε ενα φιλικο σπιτι και επαιξαν τα παιδια μας και γυρισαμε το βραδυ, καλα ηταν..

επειδη στο γυρισμο ο μικρος γκρινιαζε επειδη δεν ειχε πολυ φως και τον εκνευριζε μαλλον η μικρη για να τον ηρεμησει του τραγουδουσε νανουρισματα... απο μονη της (θαυματα γινονται τελικα??!!)

κατα τα αλλα μια χαρα!! διαβαζω τελευταια και πολυ τα βραδυα για να χαλαρωσω (οχι κομικ, βιπερ και αρλεκιν..χαχα) και ολα ειναι πολυ καλα..

ααα ναι.. τη Κυριακη βγηκα και για φαγητο με τον συζυγο ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ!!! χαχαχα!!

Αντε Vikaki κοντοζυγωνει ο καιρος.. και εκτος απο δις μανουλα θα χεις και κορμι θανατηφορο αφου δεν εβαλες πολλα κιλακια...!!!

καλημέρα κορίτσια!

χθες βράδυ ξύπνησα με κάτι δυνατά πονάκια χαμηλά στην κοιλιά...

σήμερα φρεσκάρω και τα τελευταία που αγόρασα χθες και ετοιμάζω βαλίτσα. χθες πήρα ''επισήμως'' το μήνα μου. Μου ακούγεται πολύ άλλος ένας μήνας ακόμη όμως...Άντε να τελειώνω....Σήμερα ανέβηκα δειλά δειλά στη ζυγαριά αφού δεν είχα ξαναζυγιστεί απο την τελευταία επίσκεψη στο γιατρό. Ευτυχώς είμαι ακόμα στα 8 κιλά. Δεν θέλω να πάρω πολλά γιατί ήμουν είδη +5 απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη . Και στη Γεωργία μόλις γέννησα άφησα αμέσως 7 κιλά. Αν αφήσω πάλι τόσα τα έχασα αυτόματα και γιατί όχι 2-3 ακόμα και στην πορεία...Κατα τ'άλλα ησυχία...Θα κάνω καμια δουλίτσα ακόμα σε λίγο να τελειώνουν και την πρώτη βδομάδα του Απριλίου θα βάλω τον σύζυγο να πλύνει μπαλκόνι και παντζούρια γιατί δεν με αφήνει να βγω στο μπαλκόνι με το λάστιχο μην γλιστρίσω λέει....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...