Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!

επιτελους εφτιαξε ο καιρος μετα απο μια βδομαδα,κι αφου δεν πηγα την μικρη παιδικο,πηγαμε σε μια φιλη με συνομιληκο κοριτσακι επισκεψη,και τωρα την πηραν τα πεθερικα μου να πανε στην εξοχη να μαζεψουν χορτα.

προσπ,καλυτερα να ειναι κοντα στην δουλεια σου ο παιδικος.καλα,μονο 150ε ειναι εκει οι ιδιωτικοι?εδω ειναι 300 και ανω.δεν συμφερουν.

καλα το κανατε βικη τοτε και την πηγατε παιδικο,αφου γκρινιαζε η πεθερα.

εμενα ασχολιεται πολυ η πεθερα μου,κανουν χορτοπιτες μαζι,κι αλλα πολλα,κι εχει και πολυ υπομονη και της εχει κακοφανει που τελευταια η μικρη δεν θελει να πηγαινει,κι ολο λεει σπιτι μου.αλλα βαριεται κι η μικρη σ'ενα δωματιο κλεισμενη.

οσο για το μπιμπερο,κι εγω τα ιδια της λεω,και συμφωνει να το κοψουμε γιατι δεν ειναι μωρο πλεον,αλλα οταν ερθει η ωρα του υπνου,την ηρεμει το μπιμπερο και χωρις αυτο γκρινιαζει πολυ.αλλα εγω απο τοτε που ειδα την τρυπα στο δοντι της αγχωθηκα κι εχω αποφασισει τουλαχιστον το βραδυ δεν θα πινει απο το μπιμπερο.

εχθες λοιπον κοιμηθηκε το βραδυ χωρις μπιμπερο,αλλα ξυπνησε στις 3 κι εκλαιγε κι ηθελε γαλα. της εκανα χαμομιλακι στο μπιμπερο,ηπιε λιγο κι ηρεμησε.

συνηθεια ειναι και θα αργησει λιγο να το ξεσυνηθισει,αλλα που θα παει...

το πρωι της εκανα το γαλα στο ποτηρι αλλα δεν το ηπιε.μου φαινεται οτι αν κοψει το μπιμπερο,θα κοψει και το γαλα,αλλα τι να κανω?

στον παιδικο παντως που εχουν πρωινο,γαλα με μπισκοτα μια χαρα το πινει:rolleyes:

δηλαδη στον παιδικο το πινει στο ποτηρι?? μου φαινεται οντως στο σπιτι τα βρισκει και τα κανει και η δικη σου..χαχα

οχι καλε! 300 ευρω ειναι ενας νορμαλ ιδιωτικος μεσος σταθμος.. τα μισα θα δινουμε εμεις και τα αλλα μισα ο πατερας μου.. ομαδικη δουλεια..χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δηλαδη στον παιδικο το πινει στο ποτηρι?? μου φαινεται οντως στο σπιτι τα βρισκει και τα κανει και η δικη σου..χαχα

οχι καλε! 300 ευρω ειναι ενας νορμαλ ιδιωτικος μεσος σταθμος.. τα μισα θα δινουμε εμεις και τα αλλα μισα ο πατερας μου.. ομαδικη δουλεια..χαχα!

α,μια χαρα τοτε!μπραβο στον παππου!

αα,ειναι διαφορετικα στον παιδικο,δεν το ηξερες?θα το δεις κι εσυ σε λιγο καιρο.εκει οτι πει η δασκαλα ειναι νομος ,βλεπει και τα αλλα παιδακια,θελει και το αλφα στο χερι,ειναι πολλα!κι ειναι και μια φορα την βδομαδα αυτο.τις αλλες μερες εχουν αλλο πρωινο

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γεια σας κοριτσάκια,να΄μαι κι εγώ...

εμείς με το θέμα μπιμπερό όλα καλά...ίσως ότι της πήραμε καινούριο ποτήρι με καλαμάκι...δεν ξέρω, τώρα το πίνει λίγη ώρα πριν ξαπλώσει για να πάει και τουαλέτα πριν κοιμηθεί.

με την βραδυνή πάνα πάμε πολύ καλά...μόνο 2 ατυχήματα. δεν θα σηκωθεί το βράδυ όμως με τίποτα, την σηκώσαμε εμείς 2 βραδυές,την μία έκανε τσίσα κοιμισμένη,την άλλη δεν έκανε,και μετά γκρίνιαζε για να κοιμηθεί...οπότε αν θέλει ας σηκωθεί μόνη της...

τις τελευταίες μέρες ζωγραφίζει μανιωδώς!! καθόμαστε μαζί, δεν μου μουτζουρώνει την σελίδα και γεμίζει την ζωγραφιά με προσοχή χωρίς να λερώνει γύρω γύρω..

όλο με το μωβ και το ροζ θέλει,για καιρό είχε κολλήσει στο κόκκινο!!

έναν λαγό με κιθάρα τον κάναμε ολίγον γκέυ...φορούσε και γυναικείο καπέλο...

Γεια σας κοριτσάκια,να΄μαι κι εγώ...

εμείς με το θέμα μπιμπερό όλα καλά...ίσως ότι της πήραμε καινούριο ποτήρι με καλαμάκι...δεν ξέρω, τώρα το πίνει λίγη ώρα πριν ξαπλώσει για να πάει και τουαλέτα πριν κοιμηθεί.

με την βραδυνή πάνα πάμε πολύ καλά...μόνο 2 ατυχήματα. δεν θα σηκωθεί το βράδυ όμως με τίποτα, την σηκώσαμε εμείς 2 βραδυές,την μία έκανε τσίσα κοιμισμένη,την άλλη δεν έκανε,και μετά γκρίνιαζε για να κοιμηθεί...οπότε αν θέλει ας σηκωθεί μόνη της...

τις τελευταίες μέρες ζωγραφίζει μανιωδώς!! καθόμαστε μαζί, δεν μου μουτζουρώνει την σελίδα και γεμίζει την ζωγραφιά με προσοχή χωρίς να λερώνει γύρω γύρω..

όλο με το μωβ και το ροζ θέλει,για καιρό είχε κολλήσει στο κόκκινο!!

έναν λαγό με κιθάρα τον κάναμε ολίγον γκέυ...φορούσε και γυναικείο καπέλο...

xaxa!! εμεις προσπαθουμε να την κανουμε να χρησιμοποιει ποικιλια χρωματων, κατι παει να γινει..

Χθες τελικά δεν την έβγαλα, φοβήθηκα τον αέρα, που ήταν παγωμένος. Σήμερα όμως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η καροτσάδα, οπότε σε καμιά ώρα λέω να την ταίσω και να βγω, να λιαστούμε λίγο.

Ο Γιάννης συνεχίζει να 'ναι ήρεμος κι εμείς συνεχίζουμε σταθεροί. Δεν έχει πάρει όλα τα "προνόμιά" του πίσω και ούτε πρόκειται, καθώς τώρα παίζει περισσότερη ώρα με τα παιχνίδια του, είτε φέρνει κάποια στο σαλόνι, είτε στο δωμάτιο και το προτιμώ απ' το να βλέπει όλη την ώρα παιδικά. Δηλαδή να βλέπουμε εμείς, γιατί αυτός δεν κάθεται και ήσυχος ένα λεπτό, απλά παίζανε.

Φιλιά και καλημέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

Ωραία μέρα σήμερα! Χθες και σήμερα η δικιά μου φουστανάκι επέλεξε να βάλει στο σχολείο και μέχρι να φύγουμε έκοβε σβούρες και καμάρωνε...Της αρέσει να ντύνεται όμορφα...Το χειμώνα της φορούσα μπλουζοφορέματα, χοντρό καλσονάκι και κολάν με μποτούλες, τώρα διάλεξε φορεματάκι με χοντρό καλσονάκι. Καθημερινό βέβαια, στυλ βελούδινο ή πλεχτό. Δεν μου αρέσει να την ντύνω με λεπτό καλσόν και φραμπαλάδες λες και πάει στην εκκλησία στην εποχή μας:tongue: Τις προάλλες που της φόρεσα πρώτη φορα ένα τζινάκι επειδή μέχρι τώρα της έπεφτε και μια μπλούζα που λάτρεψε πηγαινε όλη μέρα στη δασκάλα της και της έλεγε:κυρία ωραία ρούχα φοράω? είμαι όμορφη?

και μια που άνοιξε ο καιρός μέρα για δουλείτσες σήμερα. να έχω το σπίτι καθαρό ώστε να σουλατσάρω το σκ. έβγαλα είδη τα σκεπάσματα έξω, άνοιξα μπαλκονόπορτες, άλλαξα σεντόνια και τώρα πίνω καφεδάκι και μετά συνεχίζω με όλα τα άλλα. Θέλω να φτιάξω και νύχι και φρύδι και πώς τα βαριέμαι....

Χθες τελικά δεν την έβγαλα, φοβήθηκα τον αέρα, που ήταν παγωμένος. Σήμερα όμως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η καροτσάδα, οπότε σε καμιά ώρα λέω να την ταίσω και να βγω, να λιαστούμε λίγο.

Ο Γιάννης συνεχίζει να 'ναι ήρεμος κι εμείς συνεχίζουμε σταθεροί. Δεν έχει πάρει όλα τα "προνόμιά" του πίσω και ούτε πρόκειται, καθώς τώρα παίζει περισσότερη ώρα με τα παιχνίδια του, είτε φέρνει κάποια στο σαλόνι, είτε στο δωμάτιο και το προτιμώ απ' το να βλέπει όλη την ώρα παιδικά. Δηλαδή να βλέπουμε εμείς, γιατί αυτός δεν κάθεται και ήσυχος ένα λεπτό, απλά παίζανε.

Φιλιά και καλημέρα!

βρε είδες τί καλά έστρωσε? Αδίκως ανησυχούσες τί θα τον κάνεις. Μια χαρά βρίσκουν να πάιξουν και μια χαρά αντιλαμβάνονται μέχρι πού τα παίρνει. Και εγώ συμφωνώ με το να απασχολούνται και με κάτι άλλο. Και εμείς επιδιώκουμε να την απασχολούμε ή να της δίνουμε κίνητρα ώστε να μην ζητάει τηλεόραση. πάντως αυτά που βλέπει είναι επιλεκτικότατα. Μέχρι πρόσφατα αποκλειστικά ντόρα. τώρα κόλλησε με το club του μίκυ μάους. Την αφήνω να βλέπει κάποια επεισόδια την ημέρα γιατί μαθαίνει αρκετά με τα συγκεκριμένα κινούμενα. Τις προάλλες μετρούσε ανάποδα απο το 10 ως το μηδέν και έμαθε κάποια σχήματα που μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφέρει στον παιδικό. Δηλαδή ήξερε τον κύκλο, το τρίγωνο, το τετράγωνο και το ορθογώνιο και στον μίκυ την είδα να αναγνωρίζει τον κώνο , τον κύλινδρο, την πυραμίδα και τον κύβο.

Μαεστρία να το βγάλεις βρε το κορίτσι. Βάλε της ένα σκουφάκι να προστετεύει και τα αυτιά και ένα ολόσωμο μπουφανάκι ή κουβερτούλα τί χρησιμοποιείς και έτοιμεςγια καροτσάδα!

Φιλιά και καλημέρα!

καλημερα

αν εχεις διαθεση απαντησε μου πως βλεπει το μωρο τον Γιαννη..

μου κανει τρομερη εντυπωση ποσο ΘΕΙΚΑ βλεπει ο μπεμπης τη κορη μου..

καλημερα

Δεν θα ξεχάσω με τίποτα όταν η κόρη μου ήταν 6 μηνών , χτύπησε η πόρτα, άνοιξα εγώ και η μικρή καθόταν στην αγκαλιά της μαμάς μου στον απέναντι καναπέ. Όταν άνοιξα την πόρτα και είδε τον Μάριο κούνησε το χεράκι της κάνοντας έλα έλα, δεν το είχε ξανακάνει σε κανέναν. Τρελαίνονται με τα παιδάκια!

Γεια σας κοριτσάκια!

παιδικά ούτε για μας έχει σήμερα...

έβλεπε το πρωί μέχρι να σηκωθούμε το κλαμπ μίκυ ή τα πιγκουνάκια από πλαστελίνη ή barbie( μόνο το σχολείο για πριγκίπισσες της αρέσει)

σήμερα όμως ξύπνησε 6.45!!!!!!!μου ήρθε εγκεφαλικό...της είπα να μην σηκωθεί από το κρεβάτι,και ούρλιαζε,μας άκουσε όλο το τετράγωνο!!

μετά κοιμήθηκε μέχρι τις 9.00.οπότε τιμωρία για την συμπεριφορά της...

από τον μίκυ και η έλλη έχει μάθει πολλά...

ξέρει όλα τα χρώματα,μέχρι το μπεζ,το καφέ...τα σχήματα...

επίσης κάθεται με τον πατέρα της και βλέπουν discovery!!!!

κι εμείς αύριο έχουμε βόλτα στο πάρκο και θα αράξουμε με σαντουιτσάκια!!

όταν γεννήθηκε η έλλη,η ανηψιά μου ήταν 2 ετών!!την χάζευε από μωρό!!

Διαφημίσεις

καλημερα

και δεν εχεις δει ΤΙΠΟΤΑ ακομα πιστεψε με...:D:D:D:D τα μικρα ειναι ερωτευμενα απο τη γεννηση με τα μεγαλα αδερφακια τους...να δεις αργοτερα με τι θαυμασμο και λατρεια θα την κοιταει και πως θα την μιμειται και θα την ακολουθει παντου....ερωτας!!!:D:D

σήμερα όμως ξύπνησε 6.45!!!!!!!μου ήρθε εγκεφαλικό...

ασε χριστινα....εμεις τετοια ωρα ξυπναμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!:confused::confused: ευτυχως που ξεραινονται κατα τις 8μιση το βραδυ και τα 2 γιατι δεν αντεχεται αυτο το πραγμα....αλλα βρε παιδι μου, ακομα και οταν γινει κατι και αργησουν να κοιμηθουν, παλι στις 7 ορθια και τα 2...τι σκατα!βιολογικο ξυπνητηρι εχουν????νυσταζωωωωωωωωωωωω..........

ασχετο αλλα επειδη βαριεμαι να διαβασω πισω σελιδες...τι σας επιασε ολες και τα εχετε στο χωσιμο τα μικρα????:tongue::tongue:ολο για τιμωριες ακουω:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμεις το εχουμε χασει το παιχνιδι...ομολογω πως κουμαντο σε αυτο το σπιτι κανει η πιτσιρικαρια....:tongue::tongue::tongue: αλλα δε βαριεσαι....

καλώς την...η δική μου ξυπνάει 7.30 πλέον..(λες και πάμε για άρμεγμα)

και ίσως κοιμηθεί το μεσημέρι 1 ώρα...και το βράδυ 22.00 πλέον...

δεν γίνεται...θέλω και ησυχία το βράδυ ,να φάμε με τον άντρα μου στην τηλεόραση...

πρέπει πρώτα να ξαπλώσει και μετά να αράξουμε...

εμείς και η τιμωρία πάμε παρέα...

χίτλερ παιδί μου τι να λέμε τώρα!!

καλώς την...η δική μου ξυπνάει 7.30 πλέον..(λες και πάμε για άρμεγμα)

και ίσως κοιμηθεί το μεσημέρι 1 ώρα...και το βράδυ 22.00 πλέον...

δεν γίνεται...θέλω και ησυχία το βράδυ ,να φάμε με τον άντρα μου στην τηλεόραση...

πρέπει πρώτα να ξαπλώσει και μετά να αράξουμε...

εμείς και η τιμωρία πάμε παρέα...

χίτλερ παιδί μου τι να λέμε τώρα!!

χαχαχχαχαχαχα...σε κολλησε η προσπ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμεις να σου πω αν και κοιμουνται νωρις παλι δεν προλαβαινουμε να τα πουμε...μεχρι να συμμαζεψω λιγο παει 9 και κατα τις 10 αρχιζει η νυστα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...