Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εννοώ δεν πιάνουν οι τιμωρίες επειδή τα ίδια θα ξανακάνει σε 5-10 λεπτά από την ώρα που θα τελειώσε η τιμωρία...

έχω καταλάβει ότι δεν θέλει να της λέω τι να κάνει...κι εγώ έχω άσχημο ήφος όταν την μαλώνω...δεν θέλει διαταγές...ρίχνουμε κανονικούς τσακωμούς...

της λέω "δεν πρέπει να το κάνεις αυτό" και μου λέει "πέπει,πέπει"

δεν θα αφήσει κουβέντα να πέσει κάτω...μου λέει "μαμά μη φωάζεις"

"μαμά κάνεις πολύ φααία!!"(φασαρία)

σηκώνει και το δάχτυλο και μαλώνει...

στον πατέρα της όμως δεν τα κάνει,μόνο σε μένα...

εμείς γλυκά σε καθημερινή βάση όπως ξέρετε δεν δίνουμε...

αλλά προχθές της πήρε ο μπαμπάς kinder bueno,,δεν με πείραξε...

έφτιαξα cupcakes έφαγε μισό όταν τα έφτιαξα μετά τα έκρυψα,τα ξέχασε...

τώρα με το που ξύπνησαν μπαμπάς και κόρη...τρώει ο άντρας μου ψωμί μαύρο με βούτυρο και ζάχαρη,της έδωσε μισή φέτα ψωμί σκέτη,δεν ζήτησε ζάχαρη γιατί δεν το έχει φάει ποτέ.

κάθε βράδυ μέχρι να την πάρει ο ύπνος,εμείς τρώμε στην κουζίνα,και ποτέ δεν ζητάει... και πολλές φορές τρώμε βλακείες...

αλλά με το που ξυπνάει πρωί απόγευμα,"εγώ τι φα φάω?"

ότι ακατάλληλο το κρύβουμε και το τρώμε όταν δεν μας βλέπει...

καλημερα!χαχα!κανεις φασαρια μιαμαμα,ε?

η ελλη μου θυμιζει εμενα.μη με διαταξεις,το χειροτερο μου.ακομα και στην μικρη της λεω πεστο ευγενικα οχι θελω αυτο,θελω εκεινο!

εγω δεν την βαζω συχνα τιμωρια,αν της εξηγησω ευγενικα κι ηρεμα οτι δεν ειναι σωστο αυτο, και πρεπει να ζητησεις συγνωμη που μιλησες ασχημα,ή ελα να μαζεψεις αυτα που εκανες,το κανει.ή αν την προειδοποιησω πρωτα οτι αν συνεχισεις θα εχει συνεπειες,τις πιο πολλες φορες ηρεμει.

αν της φωναξω ομως το'χασα το παιχνιδι.αρχιζει κι εκεινη και φωναζει και μου αντιμιλαει και γινεται χαμος.

αλλα αταξιες κανει αν δεν την επιβλεπω...

και δεν υπαρχει περιπτωση να τρωω και να μην ερθει να μου ζητησει να φαει κι αυτη.σ'εμενα το κανει αυτο,στον πατερα της οχι.

:D:D έτσι ακριβώς...δεν χαλάει χατήρι ο μπαμπάς στη κόρη δλδ ελεναδίτσα ε?

οχι,δεν της χαλαει χατηρι,πιο πολυ γιατι θελει να ηρεμησει οταν σχολαει απο τη δουλεια και δεν μπορει να την ακουει να γκρινιαζει,ή να στριγγλιζει.

αυτό είναι το tablet pc ελεναντα

google-android-tablet-pc-ebook-reader-7-wifi-epad-apad-fab6.jpg

α,αυτο το εχω δει στο ελληνιδες μαμαδες που το παιζει η μικρη η αθηνα της ολιβιας,και μ'αρεσει πολυ,αλλα πρεπει να ειναι ακριβο.για να το παρω μονο και μονο για την μικρη,δεν παιζει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια...

ελεναδίτσα μου δεν έχουν άδικο αυτά που λένε τα ζώδια...

μου φαίνεται πρέπει να μελετήσω το ζώδιο της με προσοχή...

συγνώμη για αταξία σπάνια ζητάει,αν με χτυπήσει καταλάθος ή με πατήσει "νυνώμη μαμά μου"

παρακαλώ επίσης δεν θέλει να λέει...τι θα την κάνω...

είναι αντιδραστικό στοιχείο!!

αυτό είναι το tablet pc ελεναντα

google-android-tablet-pc-ebook-reader-7-wifi-epad-apad-fab6.jpg

Ωραίοοοοοοοο! Τι ακριβώς κάνει; Σαν iPad είναι;

Εγω την έχω καταβρεί με το Kindle.

Σήμερα πήγα για καφέ και οδοντίατρο στο κέντρο, καλά ήταν, αν και είμαι λίγο ξάγρυπνη, γιατί κοιμήθηκα αργά χθες. (ας πρόσεχα :rolleyes:)

Ο δικός μου περνάει φάση αντίδρασης ΚΑΙ στον παιδικό, μας τα 'λεγε η δασκάλα του σήμερα.

Οπότε σήμερα - που το μελετάγαμε - έχει τιμωρία, όχι παιδικά. Όχι μόνο για τον παιδικό, αλλά και γιατί με το που ήρθε άρχισε τα όχι, δε θέλω, θέλω, να πετάει παιχνίδια όταν του 'παμε κάτι, κλπ. Φάση είναι το ξέρω, αλλά δεν το ανέχομαι. Τώρα κάθεται και τρώει μπισκότα και λέει "θα μου βάλεις διαφημίσεις;" :lol::lol::lol:.

Καλό απόγευμα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κορίτσια !

Ναι μαεστρία, και το i pad tablet είναι.

περνάτε φάση , ε????? περαστικά.... Σε νιώθω απόλυτα!

Η δικιά μου στο σχολείο παναγίτσα.....Αφού αν ρωτάω καμιά φορά τις δασκάλες για τη συμπεριφορά της μου λένε έχεις τέτοιο παιδί και ρωτάς κι όλας? Το καλύτερο κορίτσι....Άρα στο σπίτι γίνεται στραβόξυλο...Εμείς ευτυχώς την ξεπεράσαμε τη φάση μας μετά απο τιμωρία βέβαια...Αυτή τη φορά δεν της είπα κομμένη η τηλεόραση για σήμερα ή για 2 μέρες ή μέχρι το Σαββατο...της είπα κομμένη η τηλεόραση μέχρι να αλλάξεις συμπεριφορά. και επειδή ξέρει όταν τιμωρείται δεν κάνω ποτέ πίσω για να την αναιρεσω δεν μπαινει καν στον κόπο να γκρινιάξει και να ζητήσει γιατί αποτελεσμα θα έχει η παράτασή της....Πλέον ξυπνάει και χωρίς μουρμούρα μετά απο την ιστοριούλα και την απειλή πως θα την σταματήσω απο το σχολείο για πάντα αν δεν σηκώνεται τα πρωινά.

Κατα τ'άλλα τα ίδια...σήμερα πλένω κουβερτούλες του μωρού γιατί έχει ωραία μέρα να στεγνώσουν, φοβάμαι να τις βάλω στεγνωτήριο μην χαλάσουν. έκανα και κάποια ψώνια για το μαιευτήριο ώστε να έχω και τα δικά μου πράγματα συγκεντρωμένα, πλυμμένα και σε κανα δυο βδομάδες να ετοιμάσω και την βαλιτσούλα μου...

Χθες έκανα όλες ις δουλειτσες του σπιτιού , τώρα θέλω να κάνω ένα μπανάκι και μέχρι να τελειώσω και με το μαλλί θα έρθει και η μαιμουδίτσα μου...μα πώς περνάει έτσι η ώρα...

Καλημέρα!

Χθες ήταν ΑΓΙΟΣ! Δεν είδε παιδικά καθόλου, έπαιζε στο δωμάτιό του, ερχόταν λίγο να μας μιλήσει, να του φτιάξουμε κάποιο παιχνίδι, κλπ.

Δούλεψε η τιμωρία. Βέβαια δεν περιμένω ότι θα είναι έτσι πάντα, αλλά ήμασταν κι εγώ κι ο χάμπι ήρεμοι και σταθεροί σ' αυτά που λέγαμε και κατάλαβε ότι δεν τον έπαιρνε. Το πρωί που τον ετοίμαζα επίσης ήταν αρκετά καλός.

Θα δείξει.

Είπαμε με τον χάμπι να δείξουμε ενωμένο μέτωπο. :mrgreen:

Εγώ σήμερα ξεκούραση, αύριο λέω καροτσάδα, αν συνεχιστεί η λιακάδα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα!!

εμενα η κορη ειναι περιεργως πολυ καλη με τον αδελφο της.. του μιλαει, το χαιδευει, του λεει παραμυθια.. αυτο και αν ειναι φαση

παντως viki απο φιλους ξερω οτι στο σχολειο ειναι παναγιες και στο σπιτι (επειδη τα παιρνει) κανουν ταρζανιες..

εγω σημερα σηκωθηκα 6.30 οπως ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ, αντλησα, επλυνα πιατα, εφτιαξα πρωινα, μαζεψα κρεβατια, σιδερωσα τα ρουχα απο την φουλαρισμενη απλωστρα, ντυθηκα και ηρθα γραφειο.. μετα θα γυρισω να κανω καμια μακαροναδα και το απογευμα ισως παμε παιδοτοπο τη μικρη αναλογα τα κεφια..

εκλεισα και εισιτηρια για το Ακαντου στο θεατρο Αλικη για να την παω την Κυριακη αφου μου το ξαναζητησε και ειχε καλη προσφορα μεσω cheapis..

εχουμε κλεισει και μασαζ 40 λεπτων αλλα θα παμε απο βδομαδα..

οτι να ναι..χαχα! η φτωχεια θελει καλοπεραση!!

έβαλε την ουρά κάτω απο τα σκέλια ο Γιαννάκης μαεστρία , ε? Και η δικιά μου έτσι, το παίρνει απόφαση και παίζει στο δωμάτιό της και την επιβραβεύω κι όλας όταν είναι καλό κορίτσι...

Προσπ άσε και καμιά δουλειά για την κουνιάδα βρε... 5 πιάτα και μια μακαρονάδα μπορεί να τα κάνει ...

Εγώ παιδότοπο δεν την πήγα φέτος παρα μόνο μια φορά τον Σεπτέμβριο. Φοβάμαι τις ιώσεις. Αλλά ξεσκάει στο σχολείο...Εσείς αναγκαστικά ψάχνετε δραστηριότητες να απασχοληθεί το παιδί εκτός σπιτιού...

Η δουλειά πώς πάει?

έβαλε την ουρά κάτω απο τα σκέλια ο Γιαννάκης μαεστρία , ε? Και η δικιά μου έτσι, το παίρνει απόφαση και παίζει στο δωμάτιό της και την επιβραβεύω κι όλας όταν είναι καλό κορίτσι...

Προσπ άσε και καμιά δουλειά για την κουνιάδα βρε... 5 πιάτα και μια μακαρονάδα μπορεί να τα κάνει ...

Εγώ παιδότοπο δεν την πήγα φέτος παρα μόνο μια φορά τον Σεπτέμβριο. Φοβάμαι τις ιώσεις. Αλλά ξεσκάει στο σχολείο...Εσείς αναγκαστικά ψάχνετε δραστηριότητες να απασχοληθεί το παιδί εκτός σπιτιού...

Η δουλειά πώς πάει?

εξακολουθειτε να με θεωρειτε υπερβολικη αλλα εγω θα κανω τη καρδια μου πετρα και θα επιμεινω..

5 πιατα και μια μακαροναδα ειναι εργασια 2 ωρων για εκεινη..μα που να σας ορκισθω δεν ξερω..

ετσι αναγκαστικα τα κανω ολα εγω και οποτε εχει κεφι ο συζυγος για να τελειωνουμε μια ωρα αρχιτερα..

Η δουλεια ειναι σα να μη περασε μια μερα.. δεν παω για πολλες ωρες.. τωρα ειμαι στο 9.30-12.30 και θα το κανω 1.30 μεχρι το Πασχα.. μετα θα το ανεβασω στο 14.30 οταν η μικρη παει παιδικο σταθμο Ιουνιο μερια και απο Σεπτεμρβη θα παω στο 15.30 μπορει και 16.30 γιατι απο Ιουλιο (ισως και νωριτερα) η συναδελφος μου θα βγει με αδεια κυοφοριας και ετσι θα αναλαβω εγω πληρη καθηκοντα μεχρι να ξαναγυρισει (του χροοοοοοοοονουυυυ)

βασικα βαριεμαι αφανταστα... μισω τη χαρτουρα του γραφειου αλλα ξερω οτι πρεπει να μεινω ηρεμη και να συνηθισω ωστε να ανταπεξελθω σωστα σε οτι μου ζητουν τοσο για την επανενταξη μου, οσο και για τις αρμοδιοτητες μου.. το καλο ειναι πως γυριζω χαρουμενη στο σπιτι και ασχολουμαι αποκλειστικα με τα παιδια παροτι ακομη δεν εχουμε αρχισει και τις εξορμησεις

το Σαββατο μαλλον θα παω τη μικρη στο παιδικο μουσειο και τη Κυριακη εκλεισα εισητηρια για το Ακαντου στο θεατρο Αλικη που πιστευω θα περασει πολυ καλα.. για να δουμε..

γεια σας κοριτσια!

τι κανετε?ηρεμησαν τα ζουζουνια σας λιγο,ε?ωραια!

εμενα δεν παιζει ποτε στο δωματιο της μονη της πανω απο 10 λεπτα..

προσπ,βρηκατε παιδικο τελικα?κι εγω θελω ακαντου!αν ερθουν φετος θα την παω.περσι που ειχαν ερθει σκεφτομουν οτι ειναι πολλα τα λεφτα και δεν θα το ευχαριστηθει κιολας.φετος ομως ειναι πιο καταλληλη η ηλικια,νομιζω.

κι εμενα βικη στον παιδικο ειναι αγια,εκτος απο μια φορα που γρατζουνισε ενα κοριτσακι το οποιο παλια την χτυπουσε συνεχεια,οποτε μαλλον της τα'χε μαζεμενα...

και τρωει παντα οτι της δινουν,για να της βαζει αλφα η δασκαλα.

τις προαλλες δεν της ειχε βαλει αλφα και πηρε ενα στυλο κι εκανε ενα μονη της.χαχα

εγω σημερα ειχα παλι εκπαιδευση,γυρισα,εφτιαξα μια σουπιτσα λαχανικων και πηγα να παρω την μικρη απο το σχολειο.

μετα κοιμηθηκαμε 2 ωριτσες και τωρα βλεπει την κικη και την κοκο,αφου χορεψαμε λιγο το ai se tu pego και το χορεψε μωρο μου.:lol:

απο χθες που ειδε κατι κοριτσακια να χορευουν στο youtube θελει να φοραει φουστα,καλσον και γοβακια οπως λεει τις μπαλαρινες και να χορευει.

της πηρα και ποτηρι με καλαμακι ενσωματωμενο για να κοψουμε το μπιμπερο,αλλα δεν της αρεσει εκει,και εχθες το βραδυ δεν ηπιε γαλα.και σημερα το μεσημερι ηπιε γαλα στο μπιμπερο αλλιως δεν κοιμαται..

σαν πιπιλα το εχει.:rolleyes:

χριστινακι που εισαι σημερα?

Διαφημίσεις

καλημερα!

elenada αν εννοεις παιδικο σταθμο ναι βρηκαμε στο Περιστερι εναν οπου σκοπευουμε αν δεν αλλαξει κατι δραματικα στο οικονομικο να παει τον Ιουνιο και τον Ιουλιο.

Τον Μαιο θα κανω και αιτησεις στους δημοσιους σταθμους και εχθες ειχα παρει τον χαρτη πολεως του δημου Αθηναιων και κατεβασα απο το ιντερνετ τους παιδικους σταθμους του 4ου διαμερισματος που ανηκουμε στον δημο αλλα εκτος απο εναν σταθμο που ναι πισω απο το σπιτι μας ολοι οι αλλοι ειναι μακρια και αβολοι για να μετακινειται η θεια μονης της με το μωρο για να παιρνει τη κορη μου τα μεσημερια και αυτο ειναι προβλημα..

το πρωι ομως ερχομενη στη δουλεια θυμηθηκα οτι εχω κοντα στο γραφειο 2 σταθμους του δημου Αθηναιων αν και αφορα το 1ο δημοτικο διαμερισμα και θελω να μαθω αν μπορω να κανω αιτηση και για αυτους η ειμαι υποχρεωμενη να κανω μονο για το 4ο διαμερισμα ωστε να την πηγαινω εγω το πρωι και να την παιρνω εγω το μεσημερι και να γυριζει σπιτι μαζι μου (βεβαια αυτο σημαινει οτι μπορει να πρεπει να καθεται στο γραφειο και 1 ωρα)..

ειδαλλως αν δεν γινει τιποτε που να μας βολευει η να θελουμε ισως τη στειλουμε παλι στον ιδιωτικο (βασικα εγω προτιμω να παει εκει για τον επομενο χρονο και οχι σε δημοσιο αλλα το κανω γαργαρα λογω της κιρης καθως τα 150 το μηνα καπου αλλου θα μπορουν ναπιανουν τοπο..αλλα και παλι θα δουμε..)

καλημέρα!

προσπ, δεν είσαι υπερβολική απλώς κουράζεσαι υπερβολικά, άσε και κάποιον άλλον να κουραστεί.....Αν δεν είσαι σπίτι να την βλέπεις ας κάνει και 5 ώρες, πρόβλημα δικό της...

Ελενάντα πρόβλημα το μπιμπερό, ε? Εμείς απο το καλοκαίρι το κόψαμε δίχως κόπο. Της έδινα τα πάντα στο ποτήρι και δεν έφερνε αντίρρηση, αντιθέτως της άρεσε κι όλας που την αντιμετώπιζα σαν μεγάλη. Τώρα άρχισε να την ενοχλεί η βραδυνή πάνα. Κάθε πρωί μου λέει: καλά, δεν σου είπα να μην με ξαναβάλεις πάνα? Και εσύ πάλι τα ίδια...

Τώρα βέβαια με το μωρό μπορεί να μου ζητάει διάφορα...Απο μπιμπερό μέχρι και πιπίλα...:rolleyes:

καλημερα εγκυουλα

εχεις απολυτο δικιο και σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι αλλα

α) αν δεν προλαβει να μαγειρεψει θα μου βγαλει τη μικρη εκτος προγραμματος κατι που δεν το θελω καθολου

β) προτιμω να καθεται και να παιζει με τα μικρα διοτι και το κανει καλα και το απολαμβανουν και ασχολειται ταυτοχρονα και με τα δυο..

σας το εχω ξαναπει κιολας ειδικα μεχρι την ηλικια των 2 αλλα και γενικοτερα αν εξαιρεσουμε το θεμα πειθαρχια, ειναι η καλυτερη bay sitter EVER.. Ποτε δεν αγκωμαχαει με τα παιδια, το καταευχαρστιεται..

έκαστος στο είδος του λοιπόν....

εμένα η πεθερά μου γκρίνιαζε αρκετά οτι την παιδεύει και δεν την κρατούσε λεπτό παραπάνω. αν αργούσε ο άντρας μου απο τη δουλειά τ'άκουγε και έτσι αποφασίσαμε για παιδικό μιας και ήταν και σε καλή ηλικία και αφού τα ζυγίσαμε όλα με σκοπό να την αφήνουμε και να την πάιρνουμε εμείς όταν σχολάμε. Της πεθεράς της κακοφάνηκε που ''της την πήραμε'' και απο τότε μαλάκωσε αρκετά και μάλιστα πάει και την παίρνει οικειοθελώς στις δύο για να μην κάθεται πολλές ώρες. Όχι ότι έκανε αγκαρία που την κρατούσε, μόνη της προσφέρθηκε, αλλά την έχει λίγο την γκρίνια και την τσιρίδα...Βέβαια μετά το μετανιώνει αλλά και καθένας την ησυχία του θέλει....

Ασχετο....παιδεύομαι πόσην ώρα μπροστά σε ένα βίντεο να μάθω πώς γίνεται η πλεξούδα ψαροκοκκαλο. Πολύ μου αρέσει...θέλω να την κάνω σε μένα αλλά να τη δοκιμάσω και στην μικρή .

γεια σας κοριτσια!

επιτελους εφτιαξε ο καιρος μετα απο μια βδομαδα,κι αφου δεν πηγα την μικρη παιδικο,πηγαμε σε μια φιλη με συνομιληκο κοριτσακι επισκεψη,και τωρα την πηραν τα πεθερικα μου να πανε στην εξοχη να μαζεψουν χορτα.

προσπ,καλυτερα να ειναι κοντα στην δουλεια σου ο παιδικος.καλα,μονο 150ε ειναι εκει οι ιδιωτικοι?εδω ειναι 300 και ανω.δεν συμφερουν.

καλα το κανατε βικη τοτε και την πηγατε παιδικο,αφου γκρινιαζε η πεθερα.

εμενα ασχολιεται πολυ η πεθερα μου,κανουν χορτοπιτες μαζι,κι αλλα πολλα,κι εχει και πολυ υπομονη και της εχει κακοφανει που τελευταια η μικρη δεν θελει να πηγαινει,κι ολο λεει σπιτι μου.

οσο για το μπιμπερο,κι εγω τα ιδια της λεω,και συμφωνει να το κοψουμε γιατι δεν ειναι μωρο πλεον,αλλα οταν ερθει η ωρα του υπνου,την ηρεμει το μπιμπερο και χωρις αυτο γκρινιαζει πολυ.αλλα εγω απο τοτε που ειδα την τρυπα στο δοντι της αγχωθηκα κι εχω αποφασισει τουλαχιστον το βραδυ δεν θα πινει απο το μπιμπερο.

εχθες λοιπον κοιμηθηκε το βραδυ χωρις μπιμπερο,αλλα ξυπνησε στις 3 κι εκλαιγε κι ηθελε γαλα. της εκανα χαμομιλακι στο μπιμπερο,ηπιε λιγο κι ηρεμησε.

συνηθεια ειναι και θα αργησει λιγο να το ξεσυνηθισει,αλλα που θα παει...

το πρωι της εκανα το γαλα στο ποτηρι αλλα δεν το ηπιε.μου φαινεται οτι αν κοψει το μπιμπερο,θα κοψει και το γαλα,αλλα τι να κανω?

στον παιδικο παντως που εχουν πρωινο,γαλα με μπισκοτα μια χαρα το πινει:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...