Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ της τα έχω κόψει πάμπολλες φορές και μάλιστα και για ολόκληρη βδομάδα, λέω να τις εναλλάσσω τις τιμωρίες, έτσι για ποικιλία.....

Kαλά κάνεις!

Δεν το 'χω εφαρμόσει ακόμα, αλλά σκέφτομαι ότι αν χρειαστέι να το εφαρμόσω, ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ; Θα χρειάζεται άλλη απασχόληση. Εσύ τι έκανες;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλά κάνεις!

Δεν το 'χω εφαρμόσει ακόμα, αλλά σκέφτομαι ότι αν χρειαστέι να το εφαρμόσω, ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ; Θα χρειάζεται άλλη απασχόληση. Εσύ τι έκανες;

έπαιζε αναγκαστικά με τα παιχνίδια της. Της επέτρεπα να φέρνει και στο σαλόνι κανένα για να έχει παρέα . Διαβάζαμε κανένα παραμύθι, έπαιζε μα τον πατέρα της ή μαζί αν είχα χρόνο, έπαιζε memory cards στο tablet ή ζωγράφιζε εκεί, της έβαζε video clips ο πατέρας της στο youtube και χορευανε και τραγουδούσανε...

οι τιμωρίες στην δική μου πάλι δεν πιάνουν,της κρύβω παιχνίδια για μέρες, με ρωτάει αν τελείωσε η τιμωρία,αλλά πάλι τα ίδια θα ξανακάνει μετά από λίγο...

και με τα παιδικά στην τηλεόραση το ίδιο...

χθες πήγαμε σε ένα τέλειο πάρκο...λίμνες,ποταμάκια,γεφυρούλες,πάπιες,χήνες, κύκνοι...

παιδικές χαρές τέλειες...ωραία ήταν, είχε και ωραία μέρα,την επόμενη κυριακή αν κάνει καλή μέρα,θα πάρουμε και σαντουιτσάκια να λιαστούμε στο γκαζόν.

Διαφημίσεις

έπαιζε αναγκαστικά με τα παιχνίδια της. Της επέτρεπα να φέρνει και στο σαλόνι κανένα για να έχει παρέα . Διαβάζαμε κανένα παραμύθι, έπαιζε μα τον πατέρα της ή μαζί αν είχα χρόνο, έπαιζε memory cards στο tablet ή ζωγράφιζε εκεί, της έβαζε video clips ο πατέρας της στο youtube και χορευανε και τραγουδούσανε...

βικη,τι ειναι το tablet?κι εμενα τα ιδια κανει,ζωγραφικη,πλαστελινη καθε μερα.

κι εγω της κοβω την ντορα αλλα για μια μερα.1 βδομαδα μου φαινεται πολυ.

γλυκο,σοκολατα ή καραμελα κτλ μαεστρια τρωει καθε μερα,οποτε το ιδιο της κανει.εγω δεν της παιρνω,αλλα φερνουν αλλοι..τις προαλλες που ημουν στην εκπαιδευση το απογευμα γυρισα σπιτι και μου λεει η μικρη με το που μπηκα μεσα,μαμα!εφαγα παγωτο!

καιι της λεει ο αντρα μου,δεν ειπαμε οτι δεν θα το πουμε της μαμας?:mad:

δεν με ακουει κανενας εμενα.η μικρη εχει ηδη μαυρισει ενας τραπεζιτης,απο το γαλα που πινει στο μπιμπερο η μικρη,ολο το βραδυ,κι ολοι της δινουν βλακειες!

παω κι εγω να την παρω απο το παιδικο.τα λεμε μετα.καλη ορεξη!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

τη κοπανησατε ολες??

viki τρελη ιστορια!χαχα!! και εγω οταν θελω να την πεισω για κατι της διηγουμαι ταχα μια δικη μου ιστορια οταν ημουν μικρη και συνηθως πειθεται και κολλαει και μου λεει "πες μου παλι την ιστορια.." και μετα κανει οτι της εχω πει..

εμεις γλυκα της δινουμε σκ η με καλεσμενους η οταν εχει φερθει αναλογα των περιστασεων..

χθες ρωταει το πατερα της "βλεπεις αυτο το ποτηρι? ειναι μισοαδειο η μισογεματο??"

που το ακουσε και πως της κολλησε!!:tongue:

οι τιμωρίες στην δική μου πάλι δεν πιάνουν,της κρύβω παιχνίδια για μέρες, με ρωτάει αν τελείωσε η τιμωρία,αλλά πάλι τα ίδια θα ξανακάνει μετά από λίγο...

και με τα παιδικά στην τηλεόραση το ίδιο...

χθες πήγαμε σε ένα τέλειο πάρκο...λίμνες,ποταμάκια,γεφυρούλες,πάπιες,χήνες, κύκνοι...

παιδικές χαρές τέλειες...ωραία ήταν, είχε και ωραία μέρα,την επόμενη κυριακή αν κάνει καλή μέρα,θα πάρουμε και σαντουιτσάκια να λιαστούμε στο γκαζόν.

εμενα πιανουν παντα οι τιμωριες,εκτος αν ειναι αλλοι στο σπιτι μας.βλεπε γιαγια,παππους..τοτε δεν μου δινει σημασια.

τι ωραια μιαμαμα,εμεις δεν εχουμε τετοια παρκα.ή εχουμε αλλα ειναι μακρια.

τη κοπανησατε ολες??

viki τρελη ιστορια!χαχα!! και εγω οταν θελω να την πεισω για κατι της διηγουμαι ταχα μια δικη μου ιστορια οταν ημουν μικρη και συνηθως πειθεται και κολλαει και μου λεει "πες μου παλι την ιστορια.." και μετα κανει οτι της εχω πει..

εμεις γλυκα της δινουμε σκ η με καλεσμενους η οταν εχει φερθει αναλογα των περιστασεων..

χθες ρωταει το πατερα της "βλεπεις αυτο το ποτηρι? ειναι μισοαδειο η μισογεματο??"

που το ακουσε και πως της κολλησε!!:tongue:

καλως τη!χαχα!και τι της λετε?

κι εγω θελω να το εφαρμοσω αυτο και να μη τρωει καθε μερα γλυκο,εκτος απο κεικ ή κουλουρακια σπιτικα,αλλα ακομα και στον παιδικο της δινουν ζελεδακι,ή σοκοφρετα αν γιορταζει κανενα παιδακι,και αντε να της πεις οτι θα το φας το σ/κο που δεν ξερει και ποτε ειναι!:rolleyes:

για πειτε καμμια ιδεα να της πω να μην τρωει γλυκα.της εχω πει οτι χαλανε τα δοντια,κτλ. αλλα δεν πιανει.

καλως τη!χαχα!και τι της λετε?

κι εγω θελω να το εφαρμοσω αυτο και να μη τρωει καθε μερα γλυκο,εκτος απο κεικ ή κουλουρακια σπιτικα,αλλα ακομα και στον παιδικο της δινουν ζελεδακι,ή σοκοφρετα αν γιορταζει κανενα παιδακι,και αντε να της πεις οτι θα το φας το σ/κο που δεν ξερει και ποτε ειναι!:rolleyes:

για πειτε καμμια ιδεα να της πω να μην τρωει γλυκα.της εχω πει οτι χαλανε τα δοντια,κτλ. αλλα δεν πιανει.

κοιτα.. για να μην φαει το παιδι γλυκο πρεπει

α) να μην φερνετε στο σπιτι

β) να μην τρωτε και εσεις..

εγω για παραδειγμα εχω κρυμμενα σε ενα ντουλαπι χυμο του κουτιου που τρελλαινεται αλλα της δινω οταν εχουμε παιδακια στο σπιτι η οταν εχουν περασει πολλες μερες και κανει κατι της το δινω ως επιβραβευση..

στη περιπτωση σας για μενα τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ..

Θα την επαιρνα με το καλο θα της ελεγα οτι δεν κανει να τρωει πολλα γλυκα για λογους υγειας των δοντιων και οτι το σωμα μας δεν αναπτυσεται με γλυκα αλλα με το καλο φαγητο και οτι απο σημερα θα τρωει γλυκα μονο κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες τις οποιες εσεις θα καθορισεται..

οπως λεει και η κορη μου.. το σπιτι μας εχει κανονες...

βεβαια και οι κανονες ειναι για να καταρριπτονται συνεπως κανουμε και εξαιρεσεις χωρις ομως να τις ενθαρρυνουμε..

το παν ειναι να συνεργαστουν και οι εμπλεκομενοι με την ανατροφη και διατροφη του παιδιου..you know what i mean..

Διαφημίσεις

κοιτα.. για να μην φαει το παιδι γλυκο πρεπει

α) να μην φερνετε στο σπιτι

β) να μην τρωτε και εσεις..

εγω για παραδειγμα εχω κρυμμενα σε ενα ντουλαπι χυμο του κουτιου που τρελλαινεται αλλα της δινω οταν εχουμε παιδακια στο σπιτι η οταν εχουν περασει πολλες μερες και κανει κατι της το δινω ως επιβραβευση..

στη περιπτωση σας για μενα τα πραγματα ειναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ..

Θα την επαιρνα με το καλο θα της ελεγα οτι δεν κανει να τρωει πολλα γλυκα για λογους υγειας των δοντιων και οτι το σωμα μας δεν αναπτυσεται με γλυκα αλλα με το καλο φαγητο και οτι απο σημερα θα τρωει γλυκα μονο κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες τις οποιες εσεις θα καθορισεται..

οπως λεει και η κορη μου.. το σπιτι μας εχει κανονες...

βεβαια και οι κανονες ειναι για να καταρριπτονται συνεπως κανουμε και εξαιρεσεις χωρις ομως να τις ενθαρρυνουμε..

το παν ειναι να συνεργαστουν και οι εμπλεκομενοι με την ανατροφη και διατροφη του παιδιου..you know what i mean..

χμμμ.i know what you mean!!!μαλλον πρεπει να βαλω κανονες πρωτα στον μπαμπα μας,που πηγε σημερα στο σουπερ και πηρε χυμο ετοιμο,ενω εχουμε πορτοκαλια δικα μας,σοκολατες,και cardbury σκονη σοκολατα!:mad:

αστα να πανε!

χμμμ.i know what you mean!!!μαλλον πρεπει να βαλω κανονες πρωτα στον μπαμπα μας,που πηγε σημερα στο σουπερ και πηρε χυμο ετοιμο,ενω εχουμε πορτοκαλια δικα μας,σοκολατες,και cardbury σκονη σοκολατα!:mad:

αστα να πανε!

ΑΚΡΙΒΩΣ.. και οταν θα εχει πεισθει ο μπαμπας θα ακολουθησουν και οι αλλοι.. πιστεψε με..

εννοώ δεν πιάνουν οι τιμωρίες επειδή τα ίδια θα ξανακάνει σε 5-10 λεπτά από την ώρα που θα τελειώσε η τιμωρία...

έχω καταλάβει ότι δεν θέλει να της λέω τι να κάνει...κι εγώ έχω άσχημο ήφος όταν την μαλώνω...δεν θέλει διαταγές...ρίχνουμε κανονικούς τσακωμούς...

της λέω "δεν πρέπει να το κάνεις αυτό" και μου λέει "πέπει,πέπει"

δεν θα αφήσει κουβέντα να πέσει κάτω...μου λέει "μαμά μη φωάζεις"

"μαμά κάνεις πολύ φααία!!"(φασαρία)

σηκώνει και το δάχτυλο και μαλώνει...

στον πατέρα της όμως δεν τα κάνει,μόνο σε μένα...

εμείς γλυκά σε καθημερινή βάση όπως ξέρετε δεν δίνουμε...

αλλά προχθές της πήρε ο μπαμπάς kinder bueno,,δεν με πείραξε...

έφτιαξα cupcakes έφαγε μισό όταν τα έφτιαξα μετά τα έκρυψα,τα ξέχασε...

τώρα με το που ξύπνησαν μπαμπάς και κόρη...τρώει ο άντρας μου ψωμί μαύρο με βούτυρο και ζάχαρη,της έδωσε μισή φέτα ψωμί σκέτη,δεν ζήτησε ζάχαρη γιατί δεν το έχει φάει ποτέ.

κάθε βράδυ μέχρι να την πάρει ο ύπνος,εμείς τρώμε στην κουζίνα,και ποτέ δεν ζητάει... και πολλές φορές τρώμε βλακείες...

αλλά με το που ξυπνάει πρωί απόγευμα,"εγώ τι φα φάω?"

ότι ακατάλληλο το κρύβουμε και το τρώμε όταν δεν μας βλέπει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...