Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι.. επειδη δεν θα ναι παντα φροντισα να κρατησω βιντεο να το θυμομαστε.. :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχα!!ποτε μη λες ποτε!!

γεια σου βρε Ελενη με τη κορακλα την Ατζελινα τη τρομερη!!! Να μου τη φιλησεις την μουσιτσα!

χιχι!θα στη φιλησω,αμε!κανω και τιποτα αλλο?πολυ χαδιαρα βρε παιδι μου!κι αγκαλια θελει ολη μερα,κι ολη μερα σ'αγαπαω μου λεει,κι αντε μετα να της χαλασεις χατηρι...

ελπιζω την αλλη φορα που θα ερθουμε να μπορεις να σας δουμε,να τη φιλησεις εσυ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χιχι!θα στη φιλησω,αμε!κανω και τιποτα αλλο?πολυ χαδιαρα βρε παιδι μου!κι αγκαλια θελει ολη μερα,κι ολη μερα σ'αγαπαω μου λεει,κι αντε μετα να της χαλασεις χατηρι...

ελπιζω την αλλη φορα που θα ερθουμε να μπορεις να σας δουμε,να τη φιλησεις εσυ!

μακαρι βρε Ελενη μου, μακαρι.. ολα γινονται..χαχα!!

καλημερα και καλη βδομαδα!

σημερα βρεχει κι η μικρη δεν ηθελε να παει παιδικο παλι,νυσταζε.

αλλα πηγε κι εγω μαγειρευω και κανω δουλιτσες.αυτη τη βδομαδα πρεπει να κανω γενικη δεν παει αλλο.πφφφ!

εχθες το βραδυ εκανε η αντζελινα οτι ειναι η μαμα κι εγω το μωρο,κι οτι ακριβως μου ελεγε οταν δεν ηθελε να παει σχολειο,οταν ειναι αρρωστη κτλ της ελεγα,κι εκεινη ελεγε οτι ακριβως της λεω εγω σαν μαμα!κι ελεγε του πατερα της,ελα,το παιδι θελει γαλα,δεν θελει να παει σχολειο κτλ.ολα τα λεφτα!:lol:

καλημέρα κοριτσάκια...

τι κάνετε?

προσπ μπράβο στο κορίτσι...είδες τι γλυκά είναι ώρες ώρες?χεχε

Δεσποινάκι δώσε της χρόνο,πολύ πρόσφατα έβγαλε τις πάνες...

η δική μου δεν συμπάθησε το γιογιό ποτέ,ήθελε τουαλέτα από την αρχή...στην ανάγκη αν είμασταν έξω ή καθόμασταν εμείς στην τουαλέτα,κι έτρεχε σαν τη τρελή φωνάζοντας τσίσααααα... τα έκανε και στο γιογιό,αλλά μόνο τσίσα.

κακά ποτέ.

που να δεις τι σιχαμερό ήταν που το πρώτο καιρό τα έκανε στο βρακί της..."τέλεια"!!!

οι υπόλοιπες τι κάνετε?

η μαιμουδίτσα σου ελενάδα πήγε παιδικό ε?

η έλλη ξυπνάει κάθε μέρα 7.30,προπονείται για τον παιδικό....

σας έστειλα αίτημα στο φέις για τη σελίδα του μπλογκ που έφτιαξα,δεν ξέρω αν το πήρατε γιατί κάνει τα δικά του πάλι το φέις...

Δείτε κι αυτό,είμαι κι εγώ μέσα...

http://greekblogsbywomen.blogspot.com/

Διαφημίσεις

καλημέρα!

μιαμαμα πολύ τρυφερή ιστορία...Πάντα αγαπημένοι!

Προσπ άπαιχτη η μικρή! άρχισε να τον συνηθίζει τον αδερφουλη .... Να δεις που θα τον προστατεύει κι όλας σιγά σιγά...

Κι εμείς δεν έχουμε γιο γιο. Το σήκωσα το Φθηνόπωρο και είπα πως το μάζεψα γιατι θα το χρειαστούμε αργότερα για το αδερφάκι της και απλά το δέχτηκε.

Ελενάντα και η δικιά μου καμιά φορά κάνει νούμερα για το ξύπνημα και με παιδεύει...παλιά επινοούσα μια ιστορία με πρωταγωνίστρια τη ντόρα , τώρα της αρέσει να ακούει ιστορίες δικές μου απο το σχολείο που συνήθς πάλι επινοώ. Έτσι της είπα λοιπόν πως όταν πήγαινα σχολείο είχα μια καλή φίλη την Χριστινούλα η οποία ήταν ένα πολύ καλό κοιτσάκι. Αγαπόυσε το σχολείο , τις φίλες της , τις δασκάλες της , τους γονείς της και ήταν πολύ αγαπητη απο όλους επίσης.Αλλά η Χριστινούλα είχε και ένα ελάττωμα... Το πρωί δεν σηκώνοταν να πάει στο σχολείοκαι η μανούλα της στεναχωριοταν πολύ γιατί ήταν ταλαιπωρία για αυτήν η συμπεριφορά της Χριστινούλας και έτσι η καημενούλα κάθε μέρα ήταν λυπημένη. Μια μέρα κοντά στα Χριστούγεννα εγώ και η Χριστινούλα γράψαμε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και του ζητήσαμε απο ένα ροζ μικρό μου πονυ για τα Χριστούγεννα. Την ημέρα των Χριστουγέννων λοιπόν όταν ξύπνησα τί να δω? Ένα όμορφο κουτάκι κάτω απο τοι δέντρο με κόκκινη κορδέλα που μέσα είχε το ροζ μικρο μου πόνυ που ζήτησα. Πήρα αμέσως τηλέφωνο την Χριστινούλα να την ρωτήσω για το δικό της δωράκι και την άκουσα στο τηλέφωνο να κλαίει λέγοντάς μου πως δεν είχε δωράκι κάτω απο το δέντρο. Της είπα πως ίσωςδεν πρόλαβε ο Αγ. Βασίλης να πάει σπίτι της και ίσως περάσει κάποιο άλλο βράδυ. Μου είπε πως πήγε ο Αγ. Βασίλης αλλά δεν της άφησε το δωρακι της αλλά ένα γράμμα που έλεγε: Αγαπητή μου χριστινούλα γειά σου,είμαι ο Αγ. Βασίλης. Ξέρω πως είσαι ένα καλό κοριτσάκι και αγαπάς το σχολείο και τους γονείς σου, αλλά βλέπω κάθε μέρα την μανούλα σου στεναχωρημένη επειδή δεν σηκώνεσαι να πας στο σχολείο παρόλο που το αγαπάς τόσο και επειδή θέλω να αλλάξει αυτό φέτος δεν θα σου αφήσω το δωράκι σου...θα σου δώσω όμως την ευκαιρία να κάνεις την μανούλα σου να χαμογελάει ξανά ξυπνώντας με χαμόγελο τα πρωινά και του χρόνου θα σου αφήσω και το πόνυ που ζήτησες φέτος και ότι άλλο μου ζητήσεις .... Με αγάπη Άγιος Βασίλης....

Και έτσι της είπα να μην με ταλαιπωρεί για να μην λάβει και αυτή κανένα γραμματάκι αντί για δωράκι:tongue: και ανάλογα την περίπτωση πλάθω μια ιστορία και περνάει και η ώρα ακούγωντας της αφοσιωμένη και ξεχνάει το θέμα για το οποίο γκρινιάζει...

εχθες το βραδυ εκανε η αντζελινα οτι ειναι η μαμα κι εγω το μωρο,κι οτι ακριβως μου ελεγε οταν δεν ηθελε να παει σχολειο,οταν ειναι αρρωστη κτλ της ελεγα,κι εκεινη ελεγε οτι ακριβως της λεω εγω σαν μαμα!κι ελεγε του πατερα της,ελα,το παιδι θελει γαλα,δεν θελει να παει σχολειο κτλ.ολα τα λεφτα!:lol:

Kαλή φάση!

Ο δικός μου πάλι είχε βάλει το καπέλο του μάστορα και μαστόρευε με τον πατέρα του! :lol::lol::lol:

Εγώ για να τον ξυπνήσω το πρωί, γιατί δεν είναι πρωινός τύπος, τον δωροδοκώ πάλι. :mrgreen:

Πρέπει όμως ν' αρχίσω κι εγώ τις ιστορίες, γιατί θα το καταλάβει και σε λίγο δε θα σηκώνεται χωρίς να του τάζω τίποτα.

Καλημέρα!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ τη βροχή, μια βδομάδα συνεχόμενα, έλεος!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!

μιαμαμα πολύ τρυφερή ιστορία...Πάντα αγαπημένοι!

Προσπ άπαιχτη η μικρή! άρχισε να τον συνηθίζει τον αδερφουλη .... Να δεις που θα τον προστατεύει κι όλας σιγά σιγά...

Κι εμείς δεν έχουμε γιο γιο. Το σήκωσα το Φθηνόπωρο και είπα πως το μάζεψα γιατι θα το χρειαστούμε αργότερα για το αδερφάκι της και απλά το δέχτηκε.

Ελενάντα και η δικιά μου καμιά φορά κάνει νούμερα για το ξύπνημα και με παιδεύει...παλιά επινοούσα μια ιστορία με πρωταγωνίστρια τη ντόρα , τώρα της αρέσει να ακούει ιστορίες δικές μου απο το σχολείο που συνήθς πάλι επινοώ. Έτσι της είπα λοιπόν πως όταν πήγαινα σχολείο είχα μια καλή φίλη την Χριστινούλα η οποία ήταν ένα πολύ καλό κοιτσάκι. Αγαπόυσε το σχολείο , τις φίλες της , τις δασκάλες της , τους γονείς της και ήταν πολύ αγαπητη απο όλους επίσης.Αλλά η Χριστινούλα είχε και ένα ελάττωμα... Το πρωί δεν σηκώνοταν να πάει στο σχολείοκαι η μανούλα της στεναχωριοταν πολύ γιατί ήταν ταλαιπωρία για αυτήν η συμπεριφορά της Χριστινούλας και έτσι η καημενούλα κάθε μέρα ήταν λυπημένη. Μια μέρα κοντά στα Χριστούγεννα εγώ και η Χριστινούλα γράψαμε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και του ζητήσαμε απο ένα ροζ μικρό μου πονυ για τα Χριστούγεννα. Την ημέρα των Χριστουγέννων λοιπόν όταν ξύπνησα τί να δω? Ένα όμορφο κουτάκι κάτω απο τοι δέντρο με κόκκινη κορδέλα που μέσα είχε το ροζ μικρο μου πόνυ που ζήτησα. Πήρα αμέσως τηλέφωνο την Χριστινούλα να την ρωτήσω για το δικό της δωράκι και την άκουσα στο τηλέφωνο να κλαίει λέγοντάς μου πως δεν είχε δωράκι κάτω απο το δέντρο. Της είπα πως ίσωςδεν πρόλαβε ο Αγ. Βασίλης να πάει σπίτι της και ίσως περάσει κάποιο άλλο βράδυ. Μου είπε πως πήγε ο Αγ. Βασίλης αλλά δεν της άφησε το δωρακι της αλλά ένα γράμμα που έλεγε: Αγαπητή μου χριστινούλα γειά σου,είμαι ο Αγ. Βασίλης. Ξέρω πως είσαι ένα καλό κοριτσάκι και αγαπάς το σχολείο και τους γονείς σου, αλλά βλέπω κάθε μέρα την μανούλα σου στεναχωρημένη επειδή δεν σηκώνεσαι να πας στο σχολείο παρόλο που το αγαπάς τόσο και επειδή θέλω να αλλάξει αυτό φέτος δεν θα σου αφήσω το δωράκι σου...θα σου δώσω όμως την ευκαιρία να κάνεις την μανούλα σου να χαμογελάει ξανά ξυπνώντας με χαμόγελο τα πρωινά και του χρόνου θα σου αφήσω και το πόνυ που ζήτησες φέτος και ότι άλλο μου ζητήσεις .... Με αγάπη Άγιος Βασίλης....

Και έτσι της είπα να μην με ταλαιπωρεί για να μην λάβει και αυτή κανένα γραμματάκι αντί για δωράκι:tongue: και ανάλογα την περίπτωση πλάθω μια ιστορία και περνάει και η ώρα ακούγωντας της αφοσιωμένη και ξεχνάει το θέμα για το οποίο γκρινιάζει...

ουαου!τελειο.βικη,εσυ εχεις πολλη φαντασια!εγω παλι καθολου.

ασε που πρεπει συνηθως να την ετοιμασω γρηγορα σε μιση ωρα γιατι φευγει ο αντρας μου και την παιρνει μαζι του,κι εγω απο το αγχος μου σιγα μην σκεφτω τοσο μεγαλη ιστορια..ο αντρας μου φευγει στις 8 κι ετσι την ξυπναω στις 7.30 γιατι πιο νωρις την λυπαμαι γμτ..επισης συνηθως νυσταζω κι εγω,οποτε δεν εχω διαθεση καθολου για ιστοριες...ουφ!δεν ημουν ποτε του πρωινου ξυπνηματος και μαλλον η κορη πηρε απο μενα..:rolleyes:

Kαλή φάση!

Ο δικός μου πάλι είχε βάλει το καπέλο του μάστορα και μαστόρευε με τον πατέρα του! :lol::lol::lol:

Εγώ για να τον ξυπνήσω το πρωί, γιατί δεν είναι πρωινός τύπος, τον δωροδοκώ πάλι. :mrgreen:

Πρέπει όμως ν' αρχίσω κι εγώ τις ιστορίες, γιατί θα το καταλάβει και σε λίγο δε θα σηκώνεται χωρίς να του τάζω τίποτα.

Καλημέρα!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ τη βροχή, μια βδομάδα συνεχόμενα, έλεος!

χαχα!γιαννης ο μαστορακος,ε?

κι εμενα της αρεσουν τα εργαλεια.τελευταια εχει φαει κολλημα με το ψαλιδι κι ολο κοβει χαρτακια και κανει το σπιτι αχρηστο.

τι του ταζεις καλε να παιρνω ιδεες κι απο σενα?

οταν ειχαμε τα σκυλακια,της ελεγε ο πατερας της σηκω να παιξεις με τα σκυλακια κι αμεσως σηκωνοταν!

τωρα αστα να πανε..

Διαφημίσεις

ουαου!τελειο.βικη,εσυ εχεις πολλη φαντασια!εγω παλι καθολου.

ασε που πρεπει συνηθως να την ετοιμασω γρηγορα σε μιση ωρα γιατι φευγει ο αντρας μου και την παιρνει μαζι του,κι εγω απο το αγχος μου σιγα μην σκεφτω τοσο μεγαλη ιστορια..ο αντρας μου φευγει στις 8 κι ετσι την ξυπναω στις 7.30 γιατι πιο νωρις την λυπαμαι γμτ..επισης συνηθως νυσταζω κι εγω,οποτε δεν εχω διαθεση καθολου για ιστοριες...ουφ!δεν ημουν ποτε του πρωινου ξυπνηματος και μαλλον η κορη πηρε απο μενα..:rolleyes:

μπορείς να της την πεις ανα πάσα στιγμή την ιστορία και απλώς να της την υπενθυμίσεις την κατάλληλη στιγμή ή πριν πέσει για ύπνο.

Επίσης κάποια στιγμή όταν με έφερε στο αμήν για άλλο θέμα της είπα πως αν συνεχίσει έτσι θα της κόψω το σχολείο. Μέχρι στιγμής της έκοβα την τηλεόραση. Της είπα πως την στελνουμε στο σχολείο για να περνάει καλά, να έχει φίλες και να παίζει, να κάνει κατασκευές, να μαθαίνει πράγματα κλπ αν δεν το εκτιμάει, τέλος το σχολείο για αυτήν και θα παίζει όλη μέρα μόνη της στο δωμάτιό της και τις φίλες της θα τις χαιρεταει απο μακρυά όταν αυτές κάνουν κούνια και τσουλήθρα στην αυλή του σχολείου. Άρχισε να κλαίει και να με παρακαλάει να μην την σταματήσω απο το σχολείο. Απο τότε το ''εκμεταλεύτηκα'' και εγώ και καμιά φορά πριν πάει για ύπνο της υπνεθιμίζω πως αν δεν σηκωθεί το πρωί παίρνω τη δασκάλα τηλέφωνο και της λέω να μην σε ξαναπεριμένει στο σχολείο...Δεν θέλει να το ακούει καθόλου αυτό...

Εγώ τον απειλώ ότι θα του κόψω τα παιδικά, γιατί τρελαίνεται, κολλάει ο τηλεορασάκιας! (σ' αυτό έμοιασε και τους δυο μας :mrgreen: )

εγώ της τα έχω κόψει πάμπολλες φορές και μάλιστα και για ολόκληρη βδομάδα, λέω να τις εναλλάσσω τις τιμωρίες, έτσι για ποικιλία.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...