Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!

εδω εχει μια καλοκαιρινη ηλιολουστη τελεια μερα!

κι εγω δεν την εστειλα παιδικο την μικρη,αλλα γιατι δεν σηκωθηκα ουτε εγω,ουτε εκεινη.το κακο του δημοσιου γμτ οτι κλεινουν οι πορτες στις 8.30.

αλλα δεν πειραζει,παρειτσα σημερα.

για την βραδινη πανα που λετε το καλοκαιρι λεω κι εγω να την κοψουμε,αν και τελευταια δεν την θελει,την ενοχλει,αλλα δεν σηκωνεται το βραδυ να παει για τσισα,τα κανει πανω της και μετα κλαιει γιατι την ενοχλει και με φωναζει να την αλλαξω.οποτε δεν ειναι ετοιμη ακομα.

αυτααα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

miamamaaaaaaaaaaaaaaaa...

εισαι συγγραφευς!!!!!!!!!

σνιφ..

θελω και αλλο, θελω και αλλο!!!

να στε παντα καλα και να αγαπιεστε τοσο οσο νοιωθετε και υπαρχετε!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!

Δεν το έχω το συγγραφικό...λέτε να γράψω βιβλίο???:tongue::tongue:

είχα κι άλλα να γράψω,αλλά να μην κουράσω τους αναγνώστες μου!!:lol::lol:

πρινσέσα σε ξέχασα,έχεις δίκιο,3 μείναμε...;)

κι εγώ δεν ήθελα να δοκιμάσω χειμωνιάτικα την πάνα, ο καλός μου επέμενε... για μερικές μέρες πριν την βγάλουμε δεν ήθελε να ξαπλώσει χωρίς πάνα...

μετά της είπαμε ότι τελείωσαν...

την μία βραδιά που είχαμε ατύχημα,λέρωσε τα πάντα...μέχρι και το πάπλωμα,ευτυχώς είχα και 2ο...

θα δείξει ο καιρός,ακόμα δεν λέω τίποτα!!

Διαφημίσεις

λοιπον το ΘΕΙΚΟ..

αναρωτιομουν καποια στιγμη το απογευμα γιατι τοση ησυχια στο σπιτι..

παω μεσα και βλεπω (δεν με ειχε παρει χαμπαρι) τη κορη μου ανεβασμενη σε μια καρεκλα διπλα απο το ριλαξ του μπεμπη, με το παραμυθι του Πιτερ Παν και εκανε οτι του διαβαζε και βεβαια του διηγουταν την ιστορια με δικα της λογια..

ο δε μπεμπης την παρακολουθουσε εκστασιασμενος.. αν δειτε ΤΙ ΧΑΡΑ της κανει μολις την ακουσει η την δει παιδια ειλικρινα ετσι δεν κανει για κανεναν αλλο.. την εχει θεα...

επισης προλαβα να καταγραψω το συμβαν στην καμερα μηπως και δεν επαναληφθει..

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι να κάνω.

Καλά βρε κορίτσι εγώ 2 χρόνια τώρα έτσι τον στέλνω τον μικρό, χαμπάρι δεν πήρες; :tongue:

anniversary_039.gif

Παντα μονιασμένοι, γεροί και χαρούμενοι εύχομαι! :D

Εγώ σπίτι, δεν έστειλα τον Γιάννη σήμερα, βαρέθηκα να στέλνω το μωρό μ' αυτή την ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ βροχή, είπα να τον κρατήσω να ξεκουραστεί σήμερα. Ευτυχώς έκανα δουλίτσες χθες, οπότε φαγητό κι ένα πλυντήριο έβαλα σήμερις.

Φιλιά απ' τον παιδικό μου σταθμό. :mrgreen:

Ως γνησια Υδροχοος προσεχω μονο αυτα που με αφορουν αμεσα.. Γιαυτο τρεχω παντα κ δεν φτανω:mrgreen:

yRf6p1.png

γεια σας κοριτσια!

εδω εχει μια καλοκαιρινη ηλιολουστη τελεια μερα!

κι εγω δεν την εστειλα παιδικο την μικρη,αλλα γιατι δεν σηκωθηκα ουτε εγω,ουτε εκεινη.το κακο του δημοσιου γμτ οτι κλεινουν οι πορτες στις 8.30.

αλλα δεν πειραζει,παρειτσα σημερα.

για την βραδινη πανα που λετε το καλοκαιρι λεω κι εγω να την κοψουμε,αν και τελευταια δεν την θελει,την ενοχλει,αλλα δεν σηκωνεται το βραδυ να παει για τσισα,τα κανει πανω της και μετα κλαιει γιατι την ενοχλει και με φωναζει να την αλλαξω.οποτε δεν ειναι ετοιμη ακομα.

αυτααα!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΙΣΣΕΣ.....:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:.....

Μια και πιασατε κουβεντα για τουαλετες να πω και εγω τον πονο μου...η μελ αν και εκοψε τελειως την πανα τα χριστουγεννα (και την βραδυνη και χωρις κανενα ατυχημα ποτε ευτυχως) παρολα αυτα ΔΕΝ θελει με τιποτα να κανει κακα της στη λεκανη παρα μονο στο γιογιο...ρε δεν το συζηταει με τιποτα!! εκτος σπιτιου τα κανει στη λεκανη αλλα στο σπιτι εχει λυσσαξει με αυτο το γιογιο....και εγω εχω σιχαθει να το καθαριζω..(μπλιαααχχχχ...)..πως να την ψησω να τα κανει στη λεκανη????εσας που τα κανουν???λεκανη ή γιογιο??? σιχαινομαι λεμεεεεεεεε!!!!!!!!!!:tongue:

χριστινακι να ζησετε!!!μες στους ερωτες το φεις παιδι μου μες στους ερωτες!!!!:D:D

Διαφημίσεις

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΙΣΣΕΣ.....:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:.....

Μια και πιασατε κουβεντα για τουαλετες να πω και εγω τον πονο μου...η μελ αν και εκοψε τελειως την πανα τα χριστουγεννα (και την βραδυνη και χωρις κανενα ατυχημα ποτε ευτυχως) παρολα αυτα ΔΕΝ θελει με τιποτα να κανει κακα της στη λεκανη παρα μονο στο γιογιο...ρε δεν το συζηταει με τιποτα!! εκτος σπιτιου τα κανει στη λεκανη αλλα στο σπιτι εχει λυσσαξει με αυτο το γιογιο....και εγω εχω σιχαθει να το καθαριζω..(μπλιαααχχχχ...)..πως να την ψησω να τα κανει στη λεκανη????εσας που τα κανουν???λεκανη ή γιογιο??? σιχαινομαι λεμεεεεεεεε!!!!!!!!!!:tongue:

χριστινακι να ζησετε!!!μες στους ερωτες το φεις παιδι μου μες στους ερωτες!!!!:D:D

εμενα στη λεκανη απο 18 μηνων κιολας αλλα μηπως να την επαιρνες με το καλο μια μερα και να της ελεγες οτι τα μεγαλα παιδια κανουν κακα στη λεκανη και σαν μεγαλη που ειναι και φοβερη να παρει μπροστα σου το γιογιο και να το πεταξει στα σκουπιδια??

:tongue:καλα σωπα,σημερα εχει συννεφια!αλλα μετα απο 1 βδομαδα με ηλιο!:tongue:

κι εμενα το ιδιο κανει!ολη το πρωι σημερα εκανε τσισα στη λεκανη αλλα κακα στο γιογιο...

αυτο που λεει η προσπ,προσπαθησε να κανεις.εγω δεν την ζοριζω,γιατι ειναι δυσκοιλια,και παρακαλαω να τα κανει κι οπου θελει!

λοιπον το ΘΕΙΚΟ..

αναρωτιομουν καποια στιγμη το απογευμα γιατι τοση ησυχια στο σπιτι..

παω μεσα και βλεπω (δεν με ειχε παρει χαμπαρι) τη κορη μου ανεβασμενη σε μια καρεκλα διπλα απο το ριλαξ του μπεμπη, με το παραμυθι του Πιτερ Παν και εκανε οτι του διαβαζε και βεβαια του διηγουταν την ιστορια με δικα της λογια..

ο δε μπεμπης την παρακολουθουσε εκστασιασμενος.. αν δειτε ΤΙ ΧΑΡΑ της κανει μολις την ακουσει η την δει παιδια ειλικρινα ετσι δεν κανει για κανεναν αλλο.. την εχει θεα...

επισης προλαβα να καταγραψω το συμβαν στην καμερα μηπως και δεν επαναληφθει..

τελεια σκηνη!!τελεια!

αυτες ειναι ανεκτιμητες στιγμες!παντα ετσι να'ναι!

τελεια σκηνη!!τελεια!

αυτες ειναι ανεκτιμητες στιγμες!παντα ετσι να'ναι!

ναι.. επειδη δεν θα ναι παντα φροντισα να κρατησω βιντεο να το θυμομαστε.. :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γεια σου βρε Ελενη με τη κορακλα την Ατζελινα τη τρομερη!!! Να μου τη φιλησεις την μουσιτσα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...