Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

μένω κοντά στην Θεσσαλονίκη όποτε εκεί βολεύει έχεις δίκιό....θα κάνω ξανά τις εξετάσεις την άλλη εβδομάδα και ξεκινάω τον αγώνα...

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαβα???

Βγήκε η εξεταση για την έλλειψη του ενζυμου??

Ποια ειναι? μου χαν κανει τρεις εξετασεις στο μαιευτηριο (αυτη για τα κουκια) και ηταν οκ..

παντως δεν τον πειραξε σημερα..κλασικα μονο ειχε αερια..

Καλημέρα κοριτσάκια!!

που είστε καλές όλες σήμερα?

είχε πανσέληνο χθες Βίκυ μου,άσε που δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες...

και την Έλλη αν την πιάσει το πείσμα...

εμένα με νευριάζει που έχει αρχίσει και μας μαλώνει...με ύφος κιόλας...

βέβαια τα κάνει σπίτι αυτά,έξω παναγίτσα!!

βρε προσπ εσένα γιατί δεν κοιμάται τα βράδυα? και αντέχει την ημέρα ξύπνια με τόσο ξενύχτι?

α καλή αρχή για σήμερα!!!

γιυπίδιον τι κάνουν τα καμάρια σου?

η φάβα δεν έχει κουκιά,τα κουκιά απαγορεύονται στην έλλειψη ενζύμου.

αν δεν σας έχει έρθει χαρτί μέχρι τώρα,τότε δεν έχουν τα παιδιά...εμάς μας είχε έρθει 1-2 μήνες μετά θυμάμαι...τελικά δεν είχε.

επισήμως κοιμάται το κορίτσι μου χωρίς πάνα 6 βράδυα τώρα!!

ένα βράδυ ξύπνησε στις 5,της είχαν φύγει 2 σταγόνες...και πήγαμε τουαλέτα...

το βράδυ δεν ζητάεει να πάει,κι εμείς δεν την σηκώνουμε,προχθές όμως τα έκανε πάνω της την ώρα που πηγαίναμε για ύπνο...και δεν το πήρε χαμπάρι...την αλλάξαμε κι αυτή κοιμόταν βαριά...

οπότε τώρα 2 βράδυα πίνει πιο νωρίς το γάλα της,πάει για τσίσα πριν κοιμηθεί και πριν κοιμηθούμε κι εμείς την σηκώνουμε άλλη μία...

φαντάζομαι δεν μπορούν να κρατηθούν όλοι νύχτα,αν και κρατήθηκε τα περισσότερα...

α ξέχασα χρόνια μας πολλά για σήμερα!!!!

Μπράβο στην Έλλη. Εμείς το βραδινό θ' αργήσουμε να το κόψουμε.

Για το "χρόνια πολλά" για σήμερα, δεν έχω σχόλιο, δεν ασχολούμαι καν. :mrgreen:

Κάτι τέτοιες μέρες, μ' αυτή τη βροχή και τη μουντίλα, αισθάνομαι τυχερή που δε χρειάζεται να πάω στη δουλειά.

Βέβαια τις περισσότερες μέρες στην Ελλάδα έχει ήλιο, οπότε ...

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πρόσεξα ότι περίπου 2 εβδομάδες τώρα ξυπνούσε με στεγνή πάνα το πρωί...οπότε δοκιμάσαμε,χαλαρά όμως,μπορεί και να πετύχει,μπορεί και όχι.

πρώτα ξυπνούσε με 2 κιλά τσίσα στην πάνα. εμείς το πρωί μουντάδα,έριξε 2 νιφάδες χιόνι το βράδυ...και τώρα ήλιο!!!έχει σαλέψει ο καιρός...θερμοκρασίες την προηγούμενη εβδομάδα 11 και αυτήν 0-3!!ότι να΄ναι.

Διαφημίσεις

η κορη μου με τον υπνο ειναι καραμαλωμενη..

στανταρ παει τουαλετα απο 1 εως 3 φορες (με μια ειναι μια χαρα αλλα στα πλαισια της γκρινιας ζηταει και αλλες)

εγω ειμαι κομματια και μαυρα χαλια με τη γριππη

πηγα σημερα γραφειο, δεν συγκλονιστηκα κιολας :tongue::tongue: αλλα και παλι με τοσες δουλειες απο τς 6.30 το πρωι και τα περα δωθε ψοφησα.. κοιμηθηκα με το ζορι μια ωρα και αν με αφηνανε θα ξυπνουσα αυριο το πρωι..

σημερα λοιπον γιορταζουν ..οι γυναικες.. χρονια πολλα λοιπον γυναικες.

καλημέρα κορίτσια!

Εγώ χθες είχα εξωτερικές ψιλοδουλειές, έκανα και μια τσάρκα στις βιτρίνες, μια πιτζαμούλα πήρα μόνο για το μαιευτήριο, να οργανώνομαι σιγά σιγά. Και τώρα θα πιω ένα καφεδακι και θα κάνω τις ρουτινοδουλειές του σπιτιού μπας και έχω λίγο ελεύθερο το σκ.

Μπράβο στην Έλλη που έκοψε την βραδυνή πανούλα. δική μου μπορεί να σηκωθεί 4 μέρες συνεχώμενες στεγνή, χωρίς καν να σηκωθεί για κατούρμα αλλά τις επόμενες 4 να κατουράει. Το καλοκαιρι που θα μπορώ να την κοιμίζω με ένα βρακακι και ένα φανελάκι μόνο τότε θα στρώνω ένα υπνοσέντονο- κατουροσέντονο και μια δυο να κατουρηθεί θα την ενοχλήσει , θα σηκωθεί και θα το βάλει στο μυαλό της τελικά. Τώρα αν κάνει πως κατουράει άλλαξε βρακί, φανελάκι αν βραχεί, παντελόνι και μπορεί και κουβέρτα. Το καλοκαίρι με την ησυχία μας λοιπόν...

μιαμαμα λές να ευθύνεται η πανσέληνος?

χθες πάντως με το που την πήρα απο το σχολείο μου λέει κοίτα μαμά , χαμόγελο...και μου σκάει ένα και ευτυχώς ηρεμία την υπόλοιπη μέρα...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια..

Κι εμεις την βραδινη πανα, το καλοκαιρι.. Συνηθως σηκωνεται στεγνη, μια στο τοσο την εχει βρεξει.. Αλλα δεν μπορω χειμωνιατικα να πλενω ολα αυτα αν τυχει κατι..

Ασε που εχω στοκ Pampers κ πρεπει να τα τελειωσω..

Μιαμαμα Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ 2ο καλε!! Με ξεχασες.. Αλλα εγω δεν τρελαινομαι ακομα..Ουτε για πλακα..

Τι ηταν αυτο που ειπατε για το ΕΣΠΑ; Μπορει να σου πληρωνει τον παιδικο σταθμο; Εχω ξενερωσει, θελω να παει του χρονου η μικρη αλλα αν δεν φαινεται οτι δουλευω δεν μπορει να την παρουν σε δημοσιο οποτε θα πρεπει να πληρωνω ιδιωτικο σταθμο κ δεν μπορω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!

yRf6p1.png

ZIHpygPi4nQ

Ναι γιορτάζουμε σήμερα!!!:lol::lol:
το θυμηθήκατε ρε θηρία,το τικεράκι μου λάθος μετράει πάλι...!!
επέτειο σχέσης έχουμε,11 χρόνια και 11/03 επέτειο γάμου, 4 χρόνια!!
Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!
σας βάζω και το τραγουδάκι που αφιερώνω στον αγαπημένο μου!!
Σήμερα είμαι πολύ συγκυνημένη...

Το καλοκαιρι που θα μπορώ να την κοιμίζω με ένα βρακακι και ένα φανελάκι μόνο τότε θα στρώνω ένα υπνοσέντονο- κατουροσέντονο και μια δυο να κατουρηθεί θα την ενοχλήσει , θα σηκωθεί και θα το βάλει στο μυαλό της τελικά. Τώρα αν κάνει πως κατουράει άλλαξε βρακί, φανελάκι αν βραχεί, παντελόνι και μπορεί και κουβέρτα. Το καλοκαίρι με την ησυχία μας λοιπόν...

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι να κάνω.

Τι ηταν αυτο που ειπατε για το ΕΣΠΑ; Μπορει να σου πληρωνει τον παιδικο σταθμο; Εχω ξενερωσει, θελω να παει του χρονου η μικρη αλλα αν δεν φαινεται οτι δουλευω δεν μπορει να την παρουν σε δημοσιο οποτε θα πρεπει να πληρωνω ιδιωτικο σταθμο κ δεν μπορω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!

Καλά βρε κορίτσι εγώ 2 χρόνια τώρα έτσι τον στέλνω τον μικρό, χαμπάρι δεν πήρες; :tongue:

Ναι γιορτάζουμε σήμερα!!!:lol::lol:

anniversary_039.gif

Παντα μονιασμένοι, γεροί και χαρούμενοι εύχομαι! :D

Εγώ σπίτι, δεν έστειλα τον Γιάννη σήμερα, βαρέθηκα να στέλνω το μωρό μ' αυτή την ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ βροχή, είπα να τον κρατήσω να ξεκουραστεί σήμερα. Ευτυχώς έκανα δουλίτσες χθες, οπότε φαγητό κι ένα πλυντήριο έβαλα σήμερις.

Φιλιά απ' τον παιδικό μου σταθμό. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...