Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα σε πάρουν πάλι το καλοκαίρι ελεναδίτσα?

και η έλλη τα μεσημέρα πλέον δεν κοιμάται,μόνο όταν έχει πάει παιδική χαρά που γυρνάει πτώμα.

είναι με τα φεγγάρια τους κι αυτά...

είπα να το αλλάξω λίγο το μπλογκάκι μου, είμαι κι όλη μέρα σπίτι,έχω κάτι να ασχολούμαι!!

τα τσακίσαμε τα cupcakes,λέω να φτιάξω άλλα σήμερα,τι γεύση όμως?

τα σκυλάκια σου είναι γλύκα αλλά πολλά βρε παιδί μου...μέσα στο σπίτι τα έχεις όλα αυτά?

γειαααα!που ειστε ολες?

μιαμαμα,θα με παρουν μαλλον,για να με καλουν στις εκπαιδευσεις,κι ελπιζω νωρις φετος,οχι ιουνιο.

οσο για τα σκυλακια,τα εδωσα ηδη,σημερα ηρθαν και πηραν το τελευταιο.η μικρη δεν ηθελε,και τελικα την απασχολησαμε με κατι αλλο για να φυγουν τα παιδια που ηρθαν να το παρουν.δεν το εχει παρει χαμπαρι ακομα..:rolleyes:

κι εγω στεναχωριεμαι,αλλα δεν γινοταν διαφορετικα,εχουμε ηδη δυο και φτανουν.

βικη,μπραβο,τελειωσες με τα πολλα και θα εισαι ετοιμη απο νωρις για την υποδοχη του νεου μπεμπε.

θυμαμαι κι εγω τελευταιους μηνες δεν μπορουσα να κατσω λεπτο,ολο κατι εκανα.ηταν και χριστουγεννα κι εκανα συνεχεια μελομακαρονα.:tongue:

μπραβο και σ'εσενα προσπ,που εχασες τα κιλα που ηθελες.και περαστικα στην χριστουλα.

εμενα σημερα εκανε η μικρη εμετο με το που ηπιε μια πορτοκαλαδα στον παιδικο το πρωι,και πηγε η πεθερα μου και την πηρε.δεν εχει ομως τιποτα.ουτε πυρετο,ουτε διαρροια.

εφαγε 2 αγγουρια,σταφιδοψωμο,μεσημεριανο,αχλαδι,2 τηγανιτες με μελι,μια χαρα!:confused:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειαααα!που ειστε ολες?

μιαμαμα,θα με παρουν μαλλον,για να με καλουν στις εκπαιδευσεις,κι ελπιζω νωρις φετος,οχι ιουνιο.

οσο για τα σκυλακια,τα εδωσα ηδη,σημερα ηρθαν και πηραν το τελευταιο.η μικρη δεν ηθελε,και τελικα την απασχολησαμε με κατι αλλο για να φυγουν τα παιδια που ηρθαν να το παρουν.δεν το εχει παρει χαμπαρι ακομα..:rolleyes:

κι εγω στεναχωριεμαι,αλλα δεν γινοταν διαφορετικα,εχουμε ηδη δυο και φτανουν.

βικη,μπραβο,τελειωσες με τα πολλα και θα εισαι ετοιμη απο νωρις για την υποδοχη του νεου μπεμπε.

θυμαμαι κι εγω τελευταιους μηνες δεν μπορουσα να κατσω λεπτο,ολο κατι εκανα.ηταν και χριστουγεννα κι εκανα συνεχεια μελομακαρονα.:tongue:

μπραβο και σ'εσενα προσπ,που εχασες τα κιλα που ηθελες.και περαστικα στην χριστουλα.

εμενα σημερα εκανε η μικρη εμετο με το που ηπιε μια πορτοκαλαδα στον παιδικο το πρωι,και πηγε η πεθερα μου και την πηρε.δεν εχει ομως τιποτα.ουτε πυρετο,ουτε διαρροια.

εφαγε 2 αγγουρια,σταφιδοψωμο,μεσημεριανο,αχλαδι,2 τηγανιτες με μελι,μια χαρα!:confused:

χαχα!! τιποτε δεν εφαγε το λουλουδι σου!! μια χαρα!! ισως να την ανακατεψε η ξινιλα της πορτοκαλαδας.. ποιος ξερει..

εμενα βηχει σα το γαιδουρι και αρχισαμε αντιβιωση..

μειωθηκε και το επιδομα του ΟΑΕΔ για το εξαμηνο 578 καθαρα πηρα περιπου..

δείτε στο blog μου,του έκανα και ανακαίνιση,πως σας φαίνεται?

Πανέμορφο! :D

γειααα!

τι κανετε?εγω ειχα παλι σημερα εκπαιδευση στο αεροδρομιο,κι ολη την βδομαδα,θα εχω 9-2.γυρισα,πηρα την μικρη απο τον παιδικο,εφαγε,και τωρα κοιμαται.

Θα ξαναδουλέψεις Έλεν; Τι καλάααααααααα! Αχ, να δούλευα κι εγώ για λίγο.

Εγώ σήμερα πήγα Παπαγεωργίου, για την τακτική εξέταση που κάνουμε στη μικρή, επίπεδα του φαρμάκου που παίρνει στο αίμα. Περιττό να πω ότι έχασα το χρώμα μου όταν πήγαν (2η φορά, η πρώτη είχε αποτύχει) να της πάρουν αίμα και με διώξαν απ' το δωμάτιο, ήταν ο χάμπι ευτυχώς.

Και ποιος να μην αντέχει; Εγώ, που είμαι αιμοδότρια απ' τα 22 μου! Τι να πεις; Ίσως έφτασα στα όριά μου.

Καλό βράδυ κοπελιές.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχα!! τιποτε δεν εφαγε το λουλουδι σου!! μια χαρα!! ισως να την ανακατεψε η ξινιλα της πορτοκαλαδας.. ποιος ξερει..

μαλλον..αυριο παντως θα την παω παιδικο

εμενα βηχει σα το γαιδουρι και αρχισαμε αντιβιωση..

μειωθηκε και το επιδομα του ΟΑΕΔ για το εξαμηνο 578 καθαρα πηρα περιπου..

περαστικα.τι αντιβιωση σας δινει?εμενα μονο aerolin μου εχει δωσει για τον βηχα.αστα να πανε με τις μειωσεις..

Πανέμορφο! :D

Θα ξαναδουλέψεις Έλεν; Τι καλάααααααααα! Αχ, να δούλευα κι εγώ για λίγο.

ναι!εσυ ψαχνεις?ή δεν εχεις που να αφησεις την μικρη?

Εγώ σήμερα πήγα Παπαγεωργίου, για την τακτική εξέταση που κάνουμε στη μικρή, επίπεδα του φαρμάκου που παίρνει στο αίμα. Περιττό να πω ότι έχασα το χρώμα μου όταν πήγαν (2η φορά, η πρώτη είχε αποτύχει) να της πάρουν αίμα και με διώξαν απ' το δωμάτιο, ήταν ο χάμπι ευτυχώς.

Και ποιος να μην αντέχει; Εγώ, που είμαι αιμοδότρια απ' τα 22 μου! Τι να πεις; Ίσως έφτασα στα όριά μου.

Καλό βράδυ κοπελιές.

ελπιζω να ειναι καλα τα αποτελεσματα,μαεστρια.παω κι εγω για νανακια.καληνυχτα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Δεν ψάχνω ακόμα Ελένη όχι. Η μικρή είναι ΠΟΛΥ μικρή για παιδικό και δεν είναι καιρός τώρα να πληρώνουμε baby sitter. Από Σεπτέμβρη θα ψάξω πιο σοβαρά, ειδικά αν τύχει και μπουν και τα δύο με το ΕΣΠΑ και σωθούμε.

Στη Σαλόνικα σήμερα έχει πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει! (βροχή και μαυρίλα)

Καλημέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημέρα!

και εγώ μαεστρία είμαι κάπως λιγόψυχη με αυτά...Ειδικά αν βλέπεις να ''ταλαιπωρούν'' το μικρό σου πώς να μην λυγίσεις.

Πρόσπ πάλι καλά που είναι τόσο το επίδομα. Εγώ αρχικά νόμιζα οτι θα το πάνε 450 ευρώ, τον κατώτατο μισθό βάση συλλογικής σύμβασης δηλαδή, αλλά τελικά ισχύει μείωση 20% , αφού όταν άκουσα 578 χάρηκα κι όλας:tongue:

μιαμαμα εγώ γι'αυτό αποφεύγω να κάνω γλυκά , για να μην τα τρώω κι όλας...Τις προάλλες ήμουν έτοιμη να φτιάξω σιμιγδαλένιο χαλβά που λιγουρεύτικα αλλά τελικά κάθησα στα αυγά μου....

Τώρα άναψα καλοριφερ να κάνω ένα μπανάκι με την ησυχία μου πριν έρθει το ζουζουνάκι απο το σχολείο και αν έχω όρεξη μετά θα σαπουνίσω και θα περάσω με γυαλιστικό τους δερμάτινους καναπέδες και θα τρίψω λίγο το παραθυράκι του μπάνιου και την μπανιέρα γύρω γύρω στις σιλικόνες που σαν να είδα να πιάνουν υγρασία. αυτός ο σύζυξ όποτε κάνει μπάνιο λίμνη τον κάνει τον τόπο. Αφού μου λέει πάω να κάνω ένα μπανάκι να μου φύγει η κούραση και απαντώ να φύγει απο σένα να έρθει σε μένα αφού πρέπει να περάσω όλες τις επιφάνειες και όλα τα μπουκάλια που έχει πάνω στη μπανιέρα με στεγνό πανάκι....

hello girls!!!

μαέστρο μου εντάξει το κορίτσι?

μαρή Βίκυ πότε θα κάτσεις στα αυγά σου? όλο κάτι κάνεις...

βοήθεια κανείς?

εγώ που δεν είχα αναγκαστικά τα έκανα με τον άντρα μου...γενική και είχα ετοιμάσει τα πάντα...κι όταν γυρίσαμε σπίτι από το νοσοκομείο βρήκαμε το σπίτι στην εντέλεια,όπως το είχαμε αφήσει...

αλλά μέ τόσα άπλυτα και πράγματα που φέραμε...έγινε χαμός...

τώρα μου ήρθαν φλασιά εκείνες οι μέρες..οι ετοιμασίες, οι πρώτες μέρες με το μωρό...

τι ωραίες μέρες!!!!

με κολλήσατε και θέλω δεύτερο....γενοβολάτε όλες..εγώ και η ελένη μείναμε.

hello girls!!!

μαέστρο μου εντάξει το κορίτσι?

μαρή Βίκυ πότε θα κάτσεις στα αυγά σου? όλο κάτι κάνεις...

βοήθεια κανείς?

εγώ που δεν είχα αναγκαστικά τα έκανα με τον άντρα μου...γενική και είχα ετοιμάσει τα πάντα...κι όταν γυρίσαμε σπίτι από το νοσοκομείο βρήκαμε το σπίτι στην εντέλεια,όπως το είχαμε αφήσει...

αλλά μέ τόσα άπλυτα και πράγματα που φέραμε...έγινε χαμός...

τώρα μου ήρθαν φλασιά εκείνες οι μέρες..οι ετοιμασίες, οι πρώτες μέρες με το μωρό...

τι ωραίες μέρες!!!!

με κολλήσατε και θέλω δεύτερο....γενοβολάτε όλες..εγώ και η ελένη μείναμε.

η πεθερά μου είπε πως θα έπλυνε αυτή και θα σιδέρωνε τα μωρουδιακά αλλά αφού είμαι καλά και μπορώ να τα κάνω γιατί να περιμένω απο άλλους. Όταν γεννηθεί το μωρό όλο και θα χρειαστεί να το κρατήσει. και αυτό βοήθεια είναι και θα την χρειάζομαι περισσότερο. ίσως της πασάρω να πλύνει το καρότσι και το καθισματάκι αυτοκινητου αν θέλει ντε και καλά να πλύνει κάτι:tongue: Α! και ένα καθισματάκι ακόμα που θέλω να αλλάξω της μιρής...δουλειά έχει για όλους.... Ο άντρας μου αρκεί να συμαζέυει τα καθημερινά και να ασχολείται με την μικρή και είμαι ευχαριστημένη...

Διαφημίσεις

τυχερή είσαι!!

εγώ δεν είδα βοηθεία από κανέναν...ούτε πριν,ούτε μετά...μόνο την πρώτη μέρα που επιστρέψαμε μας έφερε η μαμά μου τάπερ με φαγητό...

WOW!!!

θα σε βοηθάει και η Γεωργίτσα καλέ μετά!!!χεχε

τυχερή είσαι!!

εγώ δεν είδα βοηθεία από κανέναν...ούτε πριν,ούτε μετά...μόνο την πρώτη μέρα που επιστρέψαμε μας έφερε η μαμά μου τάπερ με φαγητό...

WOW!!!

θα σε βοηθάει και η Γεωργίτσα καλέ μετά!!!χεχε

τη Γεωργίτσα μου φαίνεται την μάτιασα..μου βγάζει την ψυχή τελευταία πάλι...χθες πχ με το που μπήκε στο σπίτι είδε τον φούρνο αναμμένο. Τί φτιάχνεις? μπιφτέκα με ρύζι. Δε θέλω. Μην τρώς. Ούτε εσύ να φας βγάλτα.

Το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο: το λουλούδι που σου έφερα γιατί ξεράθηκε? κάντο όπως ήταν....πάει στο δωμάτιο της, ζητάει τον φάκρλο με τις εργασίες που κάνει στο σχολείο τον οποίο είχα αλλάξει θέση... Βάλτον εκεί που ήταν. Δεν γίνεται εκεί είναι τα ρούχα σου πλέον. Βγάλε τα ρούχα έξω....Μέχρι που πήρε την τιμωρία της κυλίστηκε κανενα μισαωρο στο πάτωμα φωνάζοντας ώσπου της πέρασε...Σήμερα το πρωί έβρεχε όταν πήγαμε σχολείο και κρατούσε την ομπρελα της την οποία έφερα εγώ πίσω στο σπίτι και την κρέμασα στον καλόγερο έξω στην εξώπορτα. Γυρνώντας λοιπόν απο το σχολείο με το που πατάει το πόδι της στο τελευταίο σκαλί αρχίζει φασαρία γιατί η ομπρέλα είναι κρεασμένη εκεί. Αφού βάλαμε την ομπρέλα στη θέση της πάω να την ξεντύσω και αρχίζει πάλι γκρίνια...εγώ ήθελα να βγάλω την μπλούζα μου γιατί την έβγαλες εσύ:mad: Πήρε παράταση η τιμωρία της άλλη μια μέρα και ησύχασε... Τί με περιμένει αύριο δεν ξέρω....Αλλά ούτε και αυτή αν συνεχλισει έτσι....

τη Γεωργίτσα μου φαίνεται την μάτιασα..μου βγάζει την ψυχή τελευταία πάλι...χθες πχ με το που μπήκε στο σπίτι είδε τον φούρνο αναμμένο. Τί φτιάχνεις? μπιφτέκα με ρύζι. Δε θέλω. Μην τρώς. Ούτε εσύ να φας βγάλτα.

Το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο: το λουλούδι που σου έφερα γιατί ξεράθηκε? κάντο όπως ήταν....πάει στο δωμάτιο της, ζητάει τον φάκρλο με τις εργασίες που κάνει στο σχολείο τον οποίο είχα αλλάξει θέση... Βάλτον εκεί που ήταν. Δεν γίνεται εκεί είναι τα ρούχα σου πλέον. Βγάλε τα ρούχα έξω....Μέχρι που πήρε την τιμωρία της κυλίστηκε κανενα μισαωρο στο πάτωμα φωνάζοντας ώσπου της πέρασε...Σήμερα το πρωί έβρεχε όταν πήγαμε σχολείο και κρατούσε την ομπρελα της την οποία έφερα εγώ πίσω στο σπίτι και την κρέμασα στον καλόγερο έξω στην εξώπορτα. Γυρνώντας λοιπόν απο το σχολείο με το που πατάει το πόδι της στο τελευταίο σκαλί αρχίζει φασαρία γιατί η ομπρέλα είναι κρεασμένη εκεί. Αφού βάλαμε την ομπρέλα στη θέση της πάω να την ξεντύσω και αρχίζει πάλι γκρίνια...εγώ ήθελα να βγάλω την μπλούζα μου γιατί την έβγαλες εσύ:mad: Πήρε παράταση η τιμωρία της άλλη μια μέρα και ησύχασε... Τί με περιμένει αύριο δεν ξέρω....Αλλά ούτε και αυτή αν συνεχλισει έτσι....

Ποια μου θυμιζει.. ποια μου θυμιζει..

αχ.. μονο αυτη να ειναι η αλλαγη και προσωρινη..

εμενα εχει ΛΥΣΣΑΞΕΙ 2 μερες τωρα.. χθες πχ απο τις 23.00 μεχρι τις 4.30 το χαραμα ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ, εκλαιγε, χτυπιοταν, ζητουσε μονο εμενα, ζηταγε οτι μαλ#$%$ της ερχοταν στο κεφαλι, παραμιλαγε..εκανε σα δαιμονισμενο.. κοιμοταν και σε μιση ωρα ζορι μια ωρα παλι τα ιδια.. εβηχε και σα γαιδουρι.. ηταν δευτερη μερα που με πηγε γαμ#$$$τας στο ξενυχτι και προβλεπω τα ιδια και αποψε..αλλα για δσημερα της εχω πει οτι θα την αφησω να κλαιει και δεν θα πατησω στο δωματιο της μεχρι να μιλησει ηρεμα και να ζητησει αυτο που θελει και αυτο θα ειναι μονο τσισα ..

την ημερα παλι μου κανει νερα με το φαγητο σημερα ειναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΛΑ.. αρνειται να φαει το οτιδηποτε.. θελει να την ταιζουμε και εγω ΑΠΛΑ δεν την ταιζω και την αφηνω να πεινασει.. μεχρι που ζηταει να φαει, της βαζω, κανει οτι τρωει μια μπουκια και μετα κανει φασαρια για να παει να παιξει..

και πρεπει να παρει 3 φαρμακα υποτιθεται πρωι βραδυ λογβ ιωσης...

τα νευρα μου ειναι κροσια.. ειλικρινα.. αυριο ξεκιναω δουλεια και δεν εχω καθολου κεφι..

Viki τα 578 ειναι για τωρα.. θα παρει και αλη μειωση και μαλλον θα παει γυρω στα 500 ευρω.. ελπιζω οχι παρακατω.. στη κορη μου επαιρνα 660 ευρω.. ελεος δηλαδη οι παλιοαλητες..

Προσπερινα ελειψες κ ερημωσε το καφε!

Καλή αρχη αυριο!

Λοιπόν τα φρες έχουν γλυκα για καταναλωτες με διαφορες αλλεργιες ή δυσανεξίες.

έχουν κ γλυκα για αλλεργικους στην πρωτεϊνη γαλακτος. είναι πάαααααααααρα πολύ νοστιμα κ δεν φαίνεται σε καμμια περίπτωση να τους λειπει κάτι. Τα πουλανε κανονικα με τα υπόλοιπα γλυκα.

Λοιπόν σημειωνε:

Πάστα με μαυτη σοκολατα κ διακριτικη γευση καρυδας κ από κατω εχει μια βαση που πρεπει ν εχει κ τρυμενα φουντουκια.Μιαμ

Εχει ένα τελειο σουφλέ σε γυαλινο ποτηρι που το παιρνεις κ το ζεσταινεις στο φούρνο σου κ είναι ΤΕΛΕΙΟ!

κ λεμον πάι..

Αυτα..........

Καλη σας νυχτα:P

Προσπερινα ελειψες κ ερημωσε το καφε!

Καλή αρχη αυριο!

Λοιπόν τα φρες έχουν γλυκα για καταναλωτες με διαφορες αλλεργιες ή δυσανεξίες.

έχουν κ γλυκα για αλλεργικους στην πρωτεϊνη γαλακτος. είναι πάαααααααααρα πολύ νοστιμα κ δεν φαίνεται σε καμμια περίπτωση να τους λειπει κάτι. Τα πουλανε κανονικα με τα υπόλοιπα γλυκα.

Λοιπόν σημειωνε:

Πάστα με μαυτη σοκολατα κ διακριτικη γευση καρυδας κ από κατω εχει μια βαση που πρεπει ν εχει κ τρυμενα φουντουκια.Μιαμ

Εχει ένα τελειο σουφλέ σε γυαλινο ποτηρι που το παιρνεις κ το ζεσταινεις στο φούρνο σου κ είναι ΤΕΛΕΙΟ!

κ λεμον πάι..

Αυτα..........

Καλη σας νυχτα:P

ΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!! Και ετυχε να περασω απο Fresh σημερα και δεν ηξερα να σταματησω..

πωπωωωωωω... ευχαριστωωωωωωωωωω!!!! ε! βαρεθηκα το μελι και το ταχινι!!!

επισης νοιωθω χαρουμενη διοτι απεδειχθη οτι καλαμαρακια μπορω να τρωω ανετα!!

ημανε σε κηδεια today και απεφυγα τη ψαροσουπα.. εφαγα ελιες, σαλατα και λιγη φαβα ετσι για να λεμε..καλε.. μοντελο θα γινω :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...