Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σιγα να μην γινεις κ εσυ μοντελα σαν κ του λογου μου:tongue::tongue:

ολα κ ολα ε???? αλλο αν ετρωγα σαν τρελη κ στην εγκυμοσυνη πηρα 22 κ 17 αντιστοιχα!!Κ το ευχαριστηθηκα κ τα έχασα;)!!Καλο ε???

Ο γιοκας σου δεν ειναι απλά κουκλος αλλα εμπνευσμενη συλληψη!!!

Οπως κ η κορη σου!!!!;);)

Ποιο μελανι κοιτας πουλακι μου??

Gentian violet λεγεται... αποκλειεται να εχει μεσα συτα που λες το συγκεκριμενο...αχ να ημασταν κοντα να σου εδινα το δικό μου...

Καπου διαβασα για ελαιολαδο κ μετα νισιστε (κ βουρ για το τηγανι:tongue:)εχει σωσει κοσμακη κ κοσμακη... δεν χανεις τιποτα..

3 μερες μου εκανε εμενα φοβερες διαρροιες κ συγκαματα.. μετα κοπασε..υπομονη στην 3η μερα εισαι αλλα πρεπει να κανεις κατι για το συγκαμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

προσκυνω τη βικυ που καταφερε να μεινει μοντελο και στις 2 εγκυμοσυνες!!!!:D:D

πως τα καταφερες ρε πουλακι μου!!!!!εγω γιατι το τσιμπησα το 20κιλο και στα 2 και μαρτυραω τωρα?????γιατι ειμαι λυγουρω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μπραβο βρε βικακι που ειναι μια χαρα ο μπεμπουλης!!!!!!!αντε να εχουμε και αλλη δευτερομανα στο καφε να γινει ο χαμος απο τη γκρινια μας εδω μεσα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ασχετο αλλα σας εχω πει τι ομορφουλης ειναι ο γιοκας μου???απαπαπαπαπαππα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ταρζαν μεν....αλλα κουκλος!!!:tongue::tongue::tongue:

πωπω την ψωνισα σημερα.......

χαχαχαχαχαχαχαχα! Λυσάστε κελέ.....!

Στην περίπτωσή μου βοήθησε πολύ το γεγονός οτι έλειπα πολλές ώρες απο το σπίτι λόγω δουλειάς. Εποιμενως 8-4 έτρωγα μια μπανάνα , ένα μήλα και μια μπάρα δημητριακών γιατί αυτά έπαιρνα μαζί μου. ¨αντε και κανένα ποτήρι χυμό. Μεσημεριανό έτρωγα ναγκαστικά στις 5 που γυρνούσα στο σπίτι επομένως 8-9 έτρωγα ένα ελεφρυ γεύμα. κανένα τοστάκι με γαλοπούλα ή σαλάτα. Αν ήμουν σπίτι θα έτρωγα ότι έβρισκα και ότι ώρα μου κάπνιζε, καλή ώρα τώρα που κάθομαι....και λίγο νωρίτερα που με έπιασε μια λιγούρα και τσάκιζα γλυκά.....

καλέ ρατσίστριες αγορομάνες.....τα κορίτσια στην απ'έξω....και τα δυο κουκλάκια είναι...καλά μου λένε οτι εγώ θα γίνω θα γίνω έτσι μόλις βγάλω το γιο......Δηλαδή θα το παραμελώ το κοριτσάκι μου το καημενούλι?????

καλημέρα κοριτσάκια!!

α ρε αγορομάνες κατάλαβα τι θα περάσουν ου νύφες σας!!!!

καλά λέω εγώ και το 2ο κορίτσι!!!!!!!!!να΄μαι σαν το γιουπίδιον!!!!

πάντως όσα κιλά κι αν παίρνετε στις εγκυμοσύνες δεν φτάνετε τα όσα ήμουν εγώ πριν την εγυμοσύνη...ξεκίνησα 87..στο 1ο τρίμηνο στα 83 και 9 μηνών ήμουν 97!!

στις 2 εβδομάδες μετά την γέννα ήμουν 83...και τώρα...αφήστε καλύτερα...90!!

άρα φταίει το στόμα μου κι όχι η εγκυμοσύνη!το μόνο που μου άφησε είναι χαλαρή κοιλιά και ραγάδες!!"ψιλοπράγματα"!!!

κατάθλιψη θα πάθω πρωί πρωί...

το μόνο που μου άφησε είναι χαλαρή κοιλιά και ραγάδες!!"ψιλοπράγματα"!!!

κατάθλιψη θα πάθω πρωί πρωί...

.......κ την Ελλη σου άφησε!!!!!Μην ξεχνιέσαι;);)

Φιλια!πινω 2 γουλιτσες καφεδάκι με λίγη παστουλα (λιγκαλ από φρες)

κ παω βουρ για δουλιτσες γιατι ο αντρας του σπίτιου πήρε τα κοριτσια για κουνιες κ εγω μαλλον λουφαρω αντι να συμαζευω!!!

Πώς παει η διαρροια κ το συγκαμα?? Βρήκες gentian violet Δεσπ??

σωστά... ξεχνιέται η κούκλα μου???

την έχω εδώ όλη μέρα να μου τρώει τα αυτιά!!χεχε

τώρα πάνε παιδική χαρά μπαμπάς και κόρη να ηρεμήσω!!

σήμερα βλέπω είναι η μέρα των μπαμπάδων!!!

Διαφημίσεις

καλημερα!

επιτελους ηλιος!!

κι επιτελους αναρρωσαμε κι οι δυο,μονο καταρροη εχουμε.

εγω σας περναω ολες παντως στα κιλα της εγκυμοσυνης.πηρα 25!απο 55 εφτασα 80 αλλα ευτυχως τα εχασα γρηγορα.

κι εμενα πηρε ο αντρας μου την μικρη βολτα και κανω δουλιτσες.φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ασχετο αλλα σας εχω πει τι ομορφουλης ειναι ο γιοκας μου??

Είναι ο άτιμος κι έχει και χαμόγελο και βλέμμα φοβερό! Έχει να ρίξει γκόμενες αυτός!!!

Δηλαδή θα το παραμελώ το κοριτσάκι μου το καημενούλι?????

Όχι βρε παιδάκι μου κι εσύ. Απλά τα τέτοιου είδους κανακέματα (που κάνουμε εμείς στους γιους), θα της τα κάνει ο φάδερ.

Εγώ ήμανε κυρία στις εγκυμοσύνες παίδες, 15 κιλά στην πρώτη, 9 στη δεύτερη. Να μην ήμανε και κήτος από πριν, δε θα μου 'χε μείνει τίποτα.

(Θα μου πεις, επειδή ήμανε θεριό, γι' αυτό πρόσεχα :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κοριτσάκια!!

πως πάτε?αναρρώσανε οι άρρωστοι?το σκ σας πως ήταν?

εμείς ήσυχα,παιδική χαρά το σάββατο μπαμπάς και κόρη και την κυριακή όλοι μαζί!!

ωραίες μέρες με ήλιο κάνει...και η έλλη σκαρφαλώνει σαν το κατσίκι!!

έφτιαξα το σάββατο cupcakes!!δείτε στο blog μου,του έκανα και ανακαίνιση,πως σας φαίνεται?

γειααα!

τι κανετε?εγω ειχα παλι σημερα εκπαιδευση στο αεροδρομιο,κι ολη την βδομαδα,θα εχω 9-2.γυρισα,πηρα την μικρη απο τον παιδικο,εφαγε,και τωρα κοιμαται.

αυτο το παιδι,δεν το βρισκω με τον υπνο.τις προαλλες κοιμηθηκε 6.30-9.30 το απογευμα και μετα 10.30 το βραδυ με 10 το πρωι!:rolleyes:

κι εδω λιακαδα εχει μιαμαμα.ωραιο το bloq σου.και το cupcake τελειο!μιααμ!πρεπει να φτιαξω αυτη τη βδομαδα παλι κατι.βασικα την εχω καταβρει με τα κεικ.μηλο,μπανανα,σοκολατα.τα κεκακια ξεραινονται απο πανω και δεν τα πολυφτιαχνω.

περιμενω να ερθει μια κοπελα να δει τα σκυλακια,τα εβαλα σε αγγελια,δυο μου μεινανε να τα δωσω.αν κι η μικρη δεν θελει,αλλα δεν την παλευω να εχω 4!αυτααα!φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

θα σε πάρουν πάλι το καλοκαίρι ελεναδίτσα?

και η έλλη τα μεσημέρα πλέον δεν κοιμάται,μόνο όταν έχει πάει παιδική χαρά που γυρνάει πτώμα.

είναι με τα φεγγάρια τους κι αυτά...

είπα να το αλλάξω λίγο το μπλογκάκι μου, είμαι κι όλη μέρα σπίτι,έχω κάτι να ασχολούμαι!!

τα τσακίσαμε τα cupcakes,λέω να φτιάξω άλλα σήμερα,τι γεύση όμως?

τα σκυλάκια σου είναι γλύκα αλλά πολλά βρε παιδί μου...μέσα στο σπίτι τα έχεις όλα αυτά?

καλημέρα κορίτσια.

χριστίνα με γεια το νέο μπλοκ , πολύ όμορφο. Και τα καπ κεικς λαχταριστά!

Εγώ ξεπατώθηκα με τις δουλειές να φεύγουν απο το κεφάλι μου.

αφού την προηγούμενη βδομάδα έκανα πολύφωτα,καλοριφέρ, σύνθετο, εσωτερικά κουφώματα, καθαρισμα πλυντηρίου μέσα έξω και πλύση με σόδα, όχι όλα μαζί βέβαια, δεν αντέχω με την μέση μου, το Σάββατο επιτέλους έπιασα το παιδικό, τον μεγάλο καημό μου....έξι ώρες ήμουν εκεί μέσα και έβγαλα 3 μεγάλες σακούλες του τζάμπο παιχνίδια και μάζεψα όλα τα ογκώδη που περιφερόταν στο πάτωμα αδέσποτα (τουβλάκια, κουζίνα, βαλίτσα με κουζινικά, αυτό που πετάει μπάλες με αερα κλπ...) στο κάτω μέρος της ντουλάπας με τα μπουφαν της.Επίσης έφυγαν όλα τα τζίντζιρι μίντζιρι απο παντού. Πάνω στο τραπεζάκι της έμεινε μόνο η μολυβοθηκη με μπογιες και μαρκαδόρους. Αεροδρόμιο έγινε....Χθες κατέβασα μωρουδιακά. έβγαλα τα ρουχα της μικρής απο τη συρταριέρα, μάζεψα κάτι δικά μας που είχαμε στο ένα φύλλο της ντουλάπας, καθάρισα ντουλάπα και συρτάρια, έβαλα τα ρούχα ης μικρής στη ντουλάπα και έβαλα ένα πλυντήριο με μωρουδιακά, φορμάκια και φανελάκια. Τα σιδέρωσα και έτοιμα και αυτά. Σήμερα έβαλα να πλένονται πετσέτες και πανούλες. Τώρα μένουν σεντόνια, κουβέρτες και κουδουνίστρες και λοιπά παιχνιδάκια. Και τέλος η κούνια. Να βγάλω το στρώμα έξω και να την σαπουνίσω....Και μονο που βλέπω το παιδικό τόσο άδειο απο παιχνίδια νιώθω ηρεμία....

καλησπερα!

Εγκυουλα μας χαιρομαι που διαβαζω τα καλα σου νεα και το σταθερο φυλο!χαχα!! μια χαρα τα κιλακια σου.. και μιας και μιλατε για αυτα να πω και εγω τη χαρα μου.. χθες ζυγιστηκα και ειμαι 56!!!!!!!! απο 60 κιλα συν 22 που ειχα παρει επεσα στα 56.. αφου α) τρωω περιορισμενα λογω αλλεργιας (ποιος θα μου το λεγε οτι το γαλα μου χε κανει και κακο στο γαστρεντερικο μου δεν θα τον πιστευα μεχρι να σταματησω απο μονη μου..σχεδον χαιρομαι αν και ωρες ωρες θελω να πιω το γαλατακι μου και οτι αλλο σχετικο)

β) δεν καθομαι ουτε 10 λεπτα σε μια μερια.. πχ απο τη Πεμπτη μεχρι χθες το βραδυ ημουν εξοχικο και εκανα γενικη στο κατω διαμερισμα λογω Πασχα, ανακαταταξα την αποθηκη, πηγα και ηρθα σε ποσες δουλειες, ειχα και αρρωστη τη μικρη (και την εχω ακομη) με ιωση βαρβατη και ειμαι και εγω καπως..

γ) θηλαζω σταθερα..

YIOUPI..Για πες μου λεπτομερειες για την παστουλα απο Fresh.. ψαχνω και εγω να μπορω να φαω κατι που να μην πειραζει τον μκρουλη και παλι καλα για ητν ωρα τα παμε καλα..

miamama τι νεα αγαπη μου? τι κανετε εκει?

καλημέρα κοριτσάκια...τι μέρα,δλδ μεσημέριασε...αλλά είχε δουλειά ο άντρας μου στο λάπτοπ!!θέλουμε και 2ο...χεχε

Βικάκι τι έκανες καλέ? ξεπατώθηκες...καλά κάνεις κι ετοιμάζεσαι όμως,να τα έχεις όλα έτοιμα.

πότε είναι πάσχα βρε παιδιά?έχω χάσει τις μέρες...εδώ είναι 8/04.

προσπ κι εσύ τα ίδια?...όλες κάνετε τις γενικές σας βλέπω...

η μικρή καλά?που τις τσιμπάει τις ιώσεις βρε παιδί μου? κι εδώ διάβασα στο ίντερνετ ότι έχουν νοσήσει από ιώσεις τις τελευταίες μέρες 100.000 Σουηδοί...εμείς μια χαρά για την ώρα...η ανηψιά μου η μικρή έχει σταφυλόκοκο στο πρόσωπο...

εμείς εδώ,στα ίδια,κανένα νεότερο...

αυτά...

καλημέρα κορίτσια.

χριστίνα με γεια το νέο μπλοκ , πολύ όμορφο. Και τα καπ κεικς λαχταριστά!

..

το ανανέωσα το μπλογκάκι μου και προσπαθώ να βάζω όσα περισσότερα μπορώ...αλλά θέλει και χρόνο πολύ...

για να φτιάξω τα ispiration boards ήθελε ψάξιμο,φτιάξιμο σε πρόγραμμα...

τα cupcakes τα φάγαμε σε χρόνο dt...χθες έφτιαξα αλλα, με βανίλια-κανέλα...όσο γρήγορα φτιάχνονται, τόσο γρήγορα τρώγονται...:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...