Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σου ζησει η νεοφωτιστη τσεσικα εφυγε το αγχος σου αυτη η βαπτιση ειναι αγχος μηνων και τελειωνει σε μια στιγμη..θελουμε μπομπονιερα και γλυκακι....

Να χερεστε τα παιδακια σας Tinkerbell!!!! και μαρια39 πολυχρονα και ευτιχισμενα.....

ελεναδα τι κανει η νυφουλα μου ..:-P.

εμεις βγαλαμε και δευτερο δοντακι φαγακι ακομα δεν πολυ τρωμε ευτιχως το βραδυ ξυπνα 1φορα για να ερθει στομ κρεβατι μας και εμεις ακομα μαζι κοιμομαστε το κρεβατακι μας ειναι ακομα καινουργιομια και ουτε ο θανασακης δεν πολυ κοιμηθικε εκει ξεκινα απο εκει και καταληγουν μαζι...:tongue::tongue:

αννινα τι κανει ο παναγιωτακης;;;ευχομαι ολα καλα

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια

καλο μηνα και καλη αποκρια επισης...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα περπαταει αλλα δεν εχει απολυτη ευσταθεια ομως οπως και ναχει σε εναν παιδοτοπο τα παιδια ειναι διαφορων ηλικιων και αθελα τους ατσουμπαλα και αγαρμπα και κατα την γνωμη μου ειναι πολυ μικρα για να βρισκονται αναμεσα τους..μονο ατυχηματα μπορουν να γινουν..

συνεπως σε σπιτι φιλων η στην παιδικη χαρα συνηθως ειναι λιγοτερα τα παιδια και καπως πιο ελεγχομενη η κατασταση..

Να σου ζησει η νεοφωτιστη τσεσικα εφυγε το αγχος σου αυτη η βαπτιση ειναι αγχος μηνων και τελειωνει σε μια στιγμη..θελουμε μπομπονιερα και γλυκακι....

Να χερεστε τα παιδακια σας Tinkerbell!!!! και μαρια39 πολυχρονα και ευτιχισμενα.....

ελεναδα τι κανει η νυφουλα μου ..:-P.

εμεις βγαλαμε και δευτερο δοντακι φαγακι ακομα δεν πολυ τρωμε ευτιχως το βραδυ ξυπνα 1φορα για να ερθει στομ κρεβατι μας και εμεις ακομα μαζι κοιμομαστε το κρεβατακι μας ειναι ακομα καινουργιομια και ουτε ο θανασακης δεν πολυ κοιμηθικε εκει ξεκινα απο εκει και καταληγουν μαζι...:tongue::tongue:

αννινα τι κανει ο παναγιωτακης;;;ευχομαι ολα καλα

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια

καλο μηνα και καλη αποκρια επισης...

Tί χαρούμενο μνμ είναι αυτό!!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ!!

στην παιδική χαρά μόνο στην κούνια την βάζω,που αλλού?

και στην τσουλίθρα την παιδική μια φορά την βάλαμε!!

σε λίγο καιρό θα είναι καλύτερα!!

καλώς την μπουμπουλίθρα!!

Διαφημίσεις

συνεπως σε σπιτι φιλων η στην παιδικη χαρα συνηθως ειναι λιγοτερα τα παιδια και καπως πιο ελεγχομενη η κατασταση..

Καλά μην το λες!!!! :tongue::tongue::tongue:

Η κορούλα σου είναι τοσο καλή που όταν έμπλεξε με τη δική μου κ της Ευας τα χρειάστηκε κι ας ήταν μονο δύο παιδάκια, έφαγε το ξύλο της χρονιάς της από τα πιθηκάκια μας

Kαλημερα κι απο μενα....Κι εμεις βγαζουμε δοντακια 2 στο συνολο τους τα πανω τα πλαϊνα.Απο κατω ουτε συζητηση ακομα....ποιος μας πηρε τα κατω δοντια ????????

Κοριτσια εγω πηζω στη δουλεια...... τσακωνομαι και σε καθημερινη βαση με την ηλιθια που εφαγε το τακουνι στο κεφαλι......

Kαλημερα κι απο μενα....Κι εμεις βγαζουμε δοντακια 2 στο συνολο τους τα πανω τα πλαϊνα.Απο κατω ουτε συζητηση ακομα....ποιος μας πηρε τα κατω δοντια ????????

..

Εμείς!!! ΜΠΟΥΧΑΧΑ!!!!!

Διαφημίσεις

εμεις τα χουμε διακοσμητικα τα δοντια και μονο για να τα πλενουμε (παιδια το βρισκει πολυ διασκεδαστικο!!και μαλλον την ανακουφιζει..)..τουλαχιστον δεν θα της χαλασουν γρηγορα..χεχε!!

ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:lol::lol::lol:

Δεν στα δίνω.. δεν στα δίνω... έχεις κανά καλό παπούτσι.. σε προκαλώ να μου το φέρεις στο κεφάλι... αλλά μετά δεν θα το ξαναδείς:D:D:D:D:D

εμενα περπαταει αλλα δεν εχει απολυτη ευσταθεια ομως οπως και ναχει σε εναν παιδοτοπο τα παιδια ειναι διαφορων ηλικιων και αθελα τους ατσουμπαλα και αγαρμπα και κατα την γνωμη μου ειναι πολυ μικρα για να βρισκονται αναμεσα τους..μονο ατυχηματα μπορουν να γινουν..

προσπ,κι εγω ετσι νομιζα,αλλα εχει ειδικα διαμορφωμενο χωρο για τα μικρουλια,στον οποιο εχει μονο μικρα,και τα προσεχει μια κοπελα,οποτε ατυχηματα δεν γινονται.εμενα βεβαια η δικια μου θελει να παιζει με τα μεγαλα παιδακια στον μεγαλο χωρο,αλλα και παλι την προσεχει καποια,και μπαινω κι εγω και παιζουμε κι εχει πολυ πλακα!

μπουμπουλιθρα,μια χαρα ειναι η νυφουλα σου,μονο που βγαζει 2 τραπεζιτες μαζεμενους,και που και που εχει πολυ γκρινια.

κι εσενα τα ιδια,ε?υπομονη θα περασει κι αυτο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

προσπ,κι εγω ετσι νομιζα,αλλα εχει ειδικα διαμορφωμενο χωρο για τα μικρουλια,στον οποιο εχει μονο μικρα,και τα προσεχει μια κοπελα,οποτε ατυχηματα δεν γινονται.εμενα βεβαια η δικια μου θελει να παιζει με τα μεγαλα παιδακια στον μεγαλο χωρο,αλλα και παλι την προσεχει καποια,και μπαινω κι εγω και παιζουμε κι εχει πολυ πλακα!

μπουμπουλιθρα,μια χαρα ειναι η νυφουλα σου,μονο που βγαζει 2 τραπεζιτες μαζεμενους,και που και που εχει πολυ γκρινια.

κι εσενα τα ιδια,ε?υπομονη θα περασει κι αυτο.

εγω μεχρι τωρα εχω παει μονο σε 3 παιδοτοπους και εχω δει οτι ολα σε ενα καζανι βραζουν..

ασε κιολας που τα μικρα δεν εχουν ορια..θελουν να πηγαινουν και εκει που ειναι τα μεγαλα..

στην παιδικη χαρα να σκεφθειτε μολις βλεπει τα μεγαλα να κανουν στην τσουληθρα η στις κουνιες των μεγαλων παιδιων ολο εκει παει..

πλακα ειχε προχθες που την ειχα στην τσουληθρα και δεν τσουλουσε αν δεν την κοιτουσαν πρωτα ολοι στον περιγυρο και να της πουν μπραβο..μετα ηταν καταευχαριστημενη!!

αφηστε δε που ενω την εβαζα στην κουνια και εγω και ο συζυγος δεν ηθελε καθολου αλλα μετα απο λιγο πηγαινε σε μια τυχαια μαμα αλλουνου παιδιου της χαιδευοταν και μετα την τραβολογουσε για να την παει και να την βαλει στην κουνια (ασχετο!!)..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...