Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια...

προσπ το καλύτερο δώρο για τον άντρα μου!!!!

οπότε αν του αρέσουν του κουμπάρου τέτοια θα το απολαύσει!!

Βικάκι κοντεύεις...κι εγώ έτσι ήμουν χαλαρή...

η καλύτερη εποχή όντως...

κι εγώ σκέφτομαι το 2ο μάρτη,απρίλη,μάη...ειδικά εδώ με το κλίμα,μια χαρά...

μαέστρο μου βλέπω το τικεράκι σου...πωπω μεγαλώνει η τσούπρα σου!!!

φώτο της μικρής θα μας στείλεις καμιά?

προχθές κι εδώ έριχνε λίγο χιονάκι με ήλιο...

πάει ο καιρός σάλεψε...χθες είχαμε θερμοκρασία 11 βαθμούς...

καλοκαίρι!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι είδα εδώ; Ήλιο με ΧΙΟΝΙ!!! Ακόμα ρίχνει από καμιά νυφάδα, ενώ έχει λιακάδα.

ΑΥΤΟ πρώτη φορά το βλέπω!

δεν ειναι θαυμα..εμας ειναι το πιο συχνο φαινομενο εδω στο κεντρο.. ο αερας φερνει απο τα γυρω βουνα και ας ειναι νταλα ο ηλιος..ειναι το μονο χιονι που βλεπουμε τα τελευταια χρονια

καλημέρα κοριτσάκια...

προσπ το καλύτερο δώρο για τον άντρα μου!!!!

οπότε αν του αρέσουν του κουμπάρου τέτοια θα το απολαύσει!!

Βικάκι κοντεύεις...κι εγώ έτσι ήμουν χαλαρή...

η καλύτερη εποχή όντως...

κι εγώ σκέφτομαι το 2ο μάρτη,απρίλη,μάη...ειδικά εδώ με το κλίμα,μια χαρά...

μαέστρο μου βλέπω το τικεράκι σου...πωπω μεγαλώνει η τσούπρα σου!!!

φώτο της μικρής θα μας στείλεις καμιά?

προχθές κι εδώ έριχνε λίγο χιονάκι με ήλιο...

πάει ο καιρός σάλεψε...χθες είχαμε θερμοκρασία 11 βαθμούς...

καλοκαίρι!!!!!!

ολες οι τσουπρες μας μεγαλωνουν.. εγω βλεπω το 4 που ειναι τον επομενο Γεναρη και δεν το πιστευω..

αντε Miamama να βρεθει καμια δουλιτσα, να ισιωσετε και μετα βουρ να μπει μπροστα και το δευτερο..

πω πω πως περνάνε τα χρόνια...4!!!

αχχχ

από το στόμα σου και στου θεού το αυτί!!μπαίνει και ο μάρτης αύριο...σε 2 εβδομάδες κλείνουμε 3 μήνες...χμμ

και μετά εννοείται πάμε για το 2ο...μην φτάσω 40 για να το κάνω...ήδη είμαι 32...

Σιγα καλεεεε σε πήραν τα χρόνια...στην ηλικια σου έμεινα εγκυος στη Λ... κ μια χαρα τοκετους κ μια χαρα εγκυμοσύνες κ μια χαρα αντοχες εχομεν:tongue: κ μια χαρα επανερχεται ο σωμας μετα τις γεννες:tongue:

Το πήρα το μειλ κ με έκανες να ψαχνομαι πάνω που είχα καταλήξει... θα σου στειλω μειλ οταν μπορέσω.... κ πάλι μερσίιιιιιιιιιι

Διαφημίσεις

Κι εγώ 32 έκανα τον Γιαννάκο. Δηλαδή γεννήθηκε και μετά από 9 μέρες έκλεισα τα 32 :).

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Λιακάδα σήμερα, σπίτι ήρεμα, ο μικρός πήγε παιδικό, ήρθε και η αδελφή μου για ένα γρήγορο καφέ νωρίτερα, γιατί είχε έρθει στο Ιπποκράτειο για εξετάσεις. Τι καλά να μένανε πιο κοντά γμτ.

Ευτυχώς έκανα δουλειές χθες, οπότε σήμερα ξεκουράζομαι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα

εδω σκατοκαιρος once again! ολε..

παμε να σπαταλησουμε και αλλα χρηματα, σημερα θα αγορασουμε μια ηλεκτρικη σκουπα για το εξοχικο και αυριο θα μετακομισουμε εκει για 4 μερες.. οπου σιγορα τις 2 θα ξεπατωθω..

και απο Τεταρτη θα χω και νεες ασχολιες.. πιανω δουλεια..χαχα!! Οτι θα μουν και χαρουμενη πρωτη φορα μου συμβαινει.. ας οψεται η ανεργια..

καλημέρα κοριτσάκια.

γιουπάκι είπα να σου δώσω μερικές ιδέες ακόμα...χιχι

Βίκυ κι εσένα σου σου είχα στείλει μέηλ.ελπίζω να το πήρες?τώρα το θυμήθηκα...

λέω ότι είμαι ήδη 32,αλλά δεν θα το κάνω τώρα...αν το κάνω σε 1-2 χρόνια πάμε στα 34...περνάνε τα άτιμα τα χρόνια...

κι έχω και τα κιλά μου που έχουν κατσικωθεί...και η μέση έχει αρχίσει πάλι τσιμπίματα...

τι κάνει πάλι από καιρό?χιονίζει?

εμείς εδώ συννεφιά και 8 βαθμούς,τα καλοριφέρ δεν τα ανάβουν καθόλου την ημέρα...

με το -15 σκάγαμε και τώρα με τους 8 σε λίγο θα φοράμε φούτερ...το πιο πιθανό είναι να θεωρούν ότι είναι θερμοκρασίες καλοκαιριού...

Διαφημίσεις

Σωμα μου φτιαγμενο από ψητοοοοο....

Ρε Δεσπω αφου εσενα ο θηλασμος δεν σου παει στο θεμα της διαιτας....

Κ στη Μ όταν αποθηλασες εχασες τα κιλα... αλλο αν ξαναγκαστρωθηκες στο καπάκι κ τα ξαναπήρες:tongue::tongue:

Τι κανει το παιδί σου με τη διαρροια???Την επόμενη φορά δωστου τουρτα σερανο!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Φιλω σας κοπελεςςςςςςςςςςςς.............

καλημέρα κορίτσια,

Χριστίνα καιρό είχα να μπω στα μέιλς. τώρα την είδα την κούκλα. Άλλαξε αρκετά, δεσποινιδούλα έγινε, σου γράφω περισσότερα στο μέιλ.

Ηλιοφάνεια σήμερα, μέρα για καφέ...

Χθές πήγαμε γιατρό, εγώ στα 8 κιλά και το μωρό μια χαρά. Ο γιατρός λέει το φύλο είναι σίγουρο , για να δούμε....

Ήρθε και η μικρά μαζί η οποία είχε φοβερά κέφια. Έπαιζε με τα κορίτσια στην αίθουσα αναμονής. Αρχικά πάει σε μια κοπέλα και της δείχνει την τσάντα και το πορτοφόλι της που κουβάλησε μαζί της.Της λέει: με το αυτοκίνητο του παππού μου ήρθαμε εδώ αλλά οδηγούσε ο μπαμπάς μου. Ο μπαμπάς μου είναι μεγάλος ποντικός , άσε....και κουνάει το χέρι της. έτσι τον αποκαλώ εγώ γιατί αδειάζει ψυγείο και ντουλάπια και όταν ζητάει κάτι η μικρή της λέω δεν έχουμε, το έφαγε ο ποντικός...:tongue: Με το που μπήκε η κοπέλα στον γιατρό ήρθε μια άλλη και κάθησε στον καναπέ και έβγαλε το κινητό της και έπαιζε κάποιο παιχνίδι. Πάει η δικιά μου και κολλάει την μούρη της πάνω στην κοπέλα και της λέει : τί κάνεις εκεί?παιχνίδι είναι αυτό? και εγώ θέλω να παίξω. Και στρογγυλοκάθησε δίπλα της και άπλωσε τα χέρια της στην οθώνη του κινητού μέχρι που μπήκαμε στο γιατρό και συνέχισε εκεί τις ζουζουνιές....

Σωμα μου φτιαγμενο από ψητοοοοο....

Ρε Δεσπω αφου εσενα ο θηλασμος δεν σου παει στο θεμα της διαιτας....

Κ στη Μ όταν αποθηλασες εχασες τα κιλα... αλλο αν ξαναγκαστρωθηκες στο καπάκι κ τα ξαναπήρες:tongue::tongue:

Τι κανει το παιδί σου με τη διαρροια???Την επόμενη φορά δωστου τουρτα σερανο!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Φιλω σας κοπελεςςςςςςςςςςςς.............

Τα φυλαω τα κιλα για το τριτο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και μωρη βλαμμενη δεν του την εδωσα εγω τη σοκολατα!!!τη βουτηξε απο τη μικρη και δεν τον ειδα!!! εντωμεταξυ δυστυχως ακομα εχει διαρροιες και εχει συγκαει τρελα...ρε συ γιουπακι...το μελανι εχει κατι τρελα συστατικα μεσα!!!μεχρι και αρσενικο εχει!!δεν του το βαζω με τιποτα λεμε!!!

καλημερα τσουπρες!!!!

καλημέρα κορίτσια,

Χθές πήγαμε γιατρό, εγώ στα 8 κιλά και το μωρό μια χαρά. Ο γιατρός λέει το φύλο είναι σίγουρο , για να δούμε....

προσκυνω τη βικυ που καταφερε να μεινει μοντελο και στις 2 εγκυμοσυνες!!!!:D:D

πως τα καταφερες ρε πουλακι μου!!!!!εγω γιατι το τσιμπησα το 20κιλο και στα 2 και μαρτυραω τωρα?????γιατι ειμαι λυγουρω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μπραβο βρε βικακι που ειναι μια χαρα ο μπεμπουλης!!!!!!!αντε να εχουμε και αλλη δευτερομανα στο καφε να γινει ο χαμος απο τη γκρινια μας εδω μεσα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ασχετο αλλα σας εχω πει τι ομορφουλης ειναι ο γιοκας μου???απαπαπαπαπαππα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ταρζαν μεν....αλλα κουκλος!!!:tongue::tongue::tongue:

πωπω την ψωνισα σημερα.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...