Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οκ miamama απο την αλλη βδομαδα λοιπον..

ειμαι η γνωστη ηλιθια της παρεας αλλα ειπα να το επιβεβαιωσω.. εφαγα λοιπον απο μικρες ποσοτητες σπιτικο ταραμα, χταποδι, μυδοπιλαφο, καλαμαρακια και τον ξεκανα τον μικρο.. βλεννες και αιμα στα κακα

και επειδη τα κακα οτυ ηταν μεχρι το μεσημερι μια χαρα, μουσταρδι και καθαρα πηρα αερα και εφαγα και σημερα.. ε! μετα απο λιγο αρχισαν τα οργανα..και μαλλον θα κρατησει και αυριο το παρτυ..

το ταλαιπωρω το μωρο τωρα και αυτο απο τη λαιμαργια μου.. βλαμμενη..:cool::cool: διαιτα και προσευχη..για πανω απο 40 μερες δυστυχως αλλα αναγκαστικως..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!

καλη σαρακοστη!

προσπ τις πηρα τις φωτο,ειναι πανεμορφος ο μπεμπης,κι αφρατουλης για δαγκωμα! η χριστουλα δεν το συζητω,μια ομορφη δεσποινιδα πλεον!

καλα, ολα τα παιδακια του καφε ειναι κουκλια!επιτυχια το καφε μας!:tongue:

εγω ημουν με αμυγδαλιτιδα την προηγουμενη βδομαδα,και την παρασκευη μετα το παρτυ του παιδικου,αρρωστησε κι η μικρη κι απο τοτε ειναι με πυρετο μεχρι σημερα.το μεσημερι και το βραδυ μονο κανει πυρετο,εχει βηχα,φλεμματα και μυξες κλασικα.πηγαμε σημερα στον παιδιατρο και εχει λιγα ακροαστικα και ωτιτιδα στο ενα αυτι η οποια ειναι στην αρχη οποτε με αντιβιωση σε λιγες μερες θα ειναι περδικι.αυτα.

παντως εκανε καλη μερα εχθες,ειχε ηλιο αλλα φυσουσε πολυ.πηραμε εναν χαρταετο και τον πεταξαμε απεναντι απο το σπιτι μας σε ενα χωραφι,για να ευχαριστηθει η μικρη αλλα κρατησε λιγο γιατι εσπασε ο σπαγγος και τον χασαμε.

αυτα τα νεα μας!

και του χρονου ο χαρταετος, καλη σαρακοστη κιολας.. σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!

http://www.dreamdays.gr/product.php?id=1166

αυτο παρηγγειλα για δωρο βαπτισης στον κουμπαρο μας

ουαουουουουουου!

φοβερό!

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Ελενάντα περαστικά σας.

Βρε προσπ το ξέκανες το μωρό...:tongue: Η δικιά μου τη Δευτέρα έφαγε παντζάρι και το απόγευμα που έκανε κακά ήταν κόκκινα και το χαρτί επίσης που την σκούπισα. Εγώ ξέχασα τί έφαγε και νόμιζα ήταν αίμα. Χ....@ πάνω μου μέχρι να πάρω μπρος...

Μαεστρία τι κάνουν τα μικρά? Χθες σε είδα στον ύπνο μου αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.

Μαεστρία τι κάνουν τα μικρά? Χθες σε είδα στον ύπνο μου αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.

Ήμανε όμορφη τουλάχιστον; :tongue::tongue::tongue:

Καλά είναι κορίτσι μου, η μικρή εδώ κάνει φωνούλες δίπλα μου στο ριλάξ, ο μεγάλος σηκώθηκε 9.15 και 9.30 τον παρέλαβε ο παππούς του να τον πάει στον παιδικό. Ρίχνει ύπνους τρελούς αυτές τις μέρες, λόγω κρύου φαντάζομαι.

Εγώ σπίτι, ετοιμάζομαι για μια σκούπα και μαγείρεμα, αρκεί προς το παρόν, κρατάει ακόμα το σπίτι απ' τη γενική. :D

Καλημέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Βίκη που θα γεννήσεις;

στο γέννεσις αλλά ψάχνομαι και με τις συμβάσεις του εοπυυ. Προς στιγμήν καμια κλινική δεν είναι συμβεβλημένη αλλά όλες μου είπαν πως περιμένουν...Επομένως αν υπογράψει κάποια πλην το γέννεσις θα το συζητήσω με τον γιατρό μου.

Δεν έχω πάει ούτε για επίσκεψη εκεί. Καλό είναι φαντάζομαι ε; Δηλαδή αν υπογράψουν με ΕΟΠΠΥ θα είναι όπως σε νοσοκομείο; Θα πληρώνεις απλώς συμμετοχή; Γιατί το ΙΚΑ και στα νοσοκομεία - στη φυσιολογική γέννα - έχει συμμετοχή περίπου 900 ευρώ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν έχω πάει ούτε για επίσκεψη εκεί. Καλό είναι φαντάζομαι ε; Δηλαδή αν υπογράψουν με ΕΟΠΠΥ θα είναι όπως σε νοσοκομείο; Θα πληρώνεις απλώς συμμετοχή; Γιατί το ΙΚΑ και στα νοσοκομεία - στη φυσιολογική γέννα - έχει συμμετοχή περίπου 900 ευρώ.

Αν υπογράψουν δεν πληρώνεις τα νοσήλεια αλλά μόνο τον γιατρό και δεν δικαιούσαι και το επίδομα τοκετού, 900 ευρώ πάνω κάτω.

Αλλιώς παίρνεις τα 900 και πληρώνεις και γιατρό και κλινική.

Είδη γενική κλινική και διαβαλκανικό συνεργάζονται αλλά όχι για τοκετό, αναμένουν....

Ναι, είναι πολύ ωραία κλινική και άψογο φαγητό!

Διαφημίσεις

Τι είδα εδώ; Ήλιο με ΧΙΟΝΙ!!! Ακόμα ρίχνει από καμιά νυφάδα, ενώ έχει λιακάδα.

ΑΥΤΟ πρώτη φορά το βλέπω!

σοβαρά?????Εγώ δεν είδα τίποτα, αλλά το κρύο είναι τσουχτερό.....

Τωρα ρίχνει κάτι, τι ακριβώς θα σε γελάσω, μεταξύ χιονι και χιονόνερο. Με κούρασε το κρύο και η κλεισούρα φέτος. Εσένα σου βγαίνει τέλεια εποχιακά το μωρό. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...