Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ, η κόρη μου κοιμήθηκε 5 παρά, αφού νωρίτερα της φταίγανε όλα και δεν λέει να ξυπνήσει...πήγα και της έβαλα πάνα πριν λίγο μπας και ενοχληθεί αλλά τίποτα...του καλού καιρού... Με βλέπω να βλέπω παιδικά στις 6 το πρωί...Μια βδομάδα στο σπίτι και δεν μπορώ να ξεκουραστώ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, η κόρη μου κοιμήθηκε 5 παρά, αφού νωρίτερα της φταίγανε όλα και δεν λέει να ξυπνήσει...πήγα και της έβαλα πάνα πριν λίγο μπας και ενοχληθεί αλλά τίποτα...του καλού καιρού... Με βλέπω να βλέπω παιδικά στις 6 το πρωί...Μια βδομάδα στο σπίτι και δεν μπορώ να ξεκουραστώ...

και καλα στις 6... μην ειναι νωριτερα.... λες να ναι αρρωστη? εγω παντως την ξυπναω..ξερω οτι δεν κανει για την αναπτυξη της αλλα δεν χρωσταω και εγω να κανω το φαντασμα..

και καλα στις 6... μην ειναι νωριτερα.... λες να ναι αρρωστη? εγω παντως την ξυπναω..ξερω οτι δεν κανει για την αναπτυξη της αλλα δεν χρωσταω και εγω να κανω το φαντασμα..

Αν δεν ξεκουραστεί είναι μες στην γκρίνια...

κάθε φορα που την σκεπάζω τα βράδυα της πιάνω και το μέτωπο. Και τώρα που της έβαλα πάνα την κοίταξα και μια χαρά ήταν...

Πριν λίγο με φώναξε και με ρώτησε αν έχει σχολείο, νομιζε οτι είναι πρωί μάλλον και μου είπε θα χουζουρέψει και θα σηκωθεί...Δεν θα την αφήσω άλο.

gioupaki όποτε θες στείλε μέηλ...

σαρδέλες κονσέρβα βρε προσπ κι εσύ έφαγες?πάει το παιδί το τάραξες!!χιχι

και την έλλη την πήρε ο ύπνος σήμερα στον καναπέ και την άφησα μόνο μισή ώρα...

αλλιώς αλοίμονο μας το βράδυ...

χθες ξαπλώσαμε όλοι το μεσημέρι και το βράδυ 11 και κοιμήθηκε...

και κάθε μέρα ρολόι, 7.30- 8 παρά ξυπνάει...

κι εμείς κοιμόμαστε ακόμα...

είναι κουραστικό όμως όλο αυτό βρε παιδί μου,δεν είχα συνηθίσει έτσι...από την ώρα που θα σηκωθεί μέχρι το βράδυ τις 10 να μην έχουμε λίγη ησυχία για την πάρτη μας!!

διαβάζουμε σουηδικά εναλλάξ με τον άντρα μου στον υπολογιστή κι αυτή αλωνίζει...

είναι κουραστικό όμως όλο αυτό βρε παιδί μου,δεν είχα συνηθίσει έτσι...από την ώρα που θα σηκωθεί μέχρι το βράδυ τις 10 να μην έχουμε λίγη ησυχία για την πάρτη μας!!

Εγώ είμαι έτσι απ' το περασμένο καλοκαίρι. Υπομονή, θα το συνηθίσεις. :mrgreen:

Εμείς κάναμε και τα ψώνια μας απ' το σούπερ για το 3μερο, πήρα πάλι κάτι ψιλορουχαλάκια απ' το DPAM που 'χε -30% (τι τσίπηδες κι αυτοί, κάνε μια έκπτωση της προκοπής), λίγα για τη Δανάη και 2 μπλουζάκια για τον Γιάννη, όλα για του χρόνου. Ξεπαραδιάστηκα. Με βλέπω να ξανανοίγω το πορτοφόλι μου στις επόμενες εκπτώσεις.

Βίκυ μου προσπάθησε, όσο μπορείς, να ξεκουραστείς γιατί φαντάζεσαι τι θα γίνεται μετά. :tongue:

Καλά να περάσετε το 3μερο παιδάκια. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλη Σαρακοστη σε ολες.. και του χρονου με υγεια και αμολα καλουμπα σημερα για οποιον πεταξρει χαρταετο..

miamama καρναβαλι φετος και μεις δεν καταλαβαμε.. στην Αθηνα δεν εγιναν καρναβαλια εκτος απο μικρες πολυ μικρες εκδηλωσεις που αν δεν εισαι μεσα στ απραγματα δεν τις μαθαινεις..

εβλεπα Πατρα και ζηλευα τρελα.. αντε να μεγαλωσουν τα μικρα και να παμε..αντε..

Ωρη Δέσπωωωωω... πως θα σου δώσω τωρα το γκεϋ ποτηρι του γιου σου που ξεχασες σπίτι μου????

φερε πισω το γκεϋ ποτηρι μας τωρα!!! ξεχασα και το δευτερο σε καφε στον αλιμο τραβα παρτο και φερτα πισωωωωωωωω!!!!!!!!!!δεν εχω αλλοοοοο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τελειο το αττικο παρκο ρε!!!! η μελινα επαθε σοκ με τα δελφινια και την καμηλοπαρδαλη!!!!!!! και ο μικρος ζουρλαθηκε!!ολο ντει ντει ελεγε!!!!:D:D αλλα ρε φιλεναδα!!3 ΩΡΕΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΕΦΤΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχως δεν ειχαμε αγκαλιες αφου το ζουλαπι απο τη χαρα του ετρεχε!!! :rolleyes:

αλοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!οπως καταλάβατε ημουν αθηνα οεοεοεοεοεο!!!!!και γυρισα πισω και εχει ΕΝΑ ΨΟΦΟΚΡΥΟ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ!!!!!!!!!!ΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!!!Ατιμη θεσσαλονικη.....

φερε πισω το γκεϋ ποτηρι μας τωρα!!! ξεχασα και το δευτερο σε καφε στον αλιμο τραβα παρτο και φερτα πισωωωωωωωω!!!!!!!!!!δεν εχω αλλοοοοο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τελειο το αττικο παρκο ρε!!!! η μελινα επαθε σοκ με τα δελφινια και την καμηλοπαρδαλη!!!!!!! και ο μικρος ζουρλαθηκε!!ολο ντει ντει ελεγε!!!!:D:D αλλα ρε φιλεναδα!!3 ΩΡΕΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΕΦΤΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχως δεν ειχαμε αγκαλιες αφου το ζουλαπι απο τη χαρα του ετρεχε!!! :rolleyes:

αλοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!οπως καταλάβατε ημουν αθηνα οεοεοεοεοεο!!!!!και γυρισα πισω και εχει ΕΝΑ ΨΟΦΟΚΡΥΟ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ!!!!!!!!!!ΑΑΑΧΧΧΧΧ!!!!!Ατιμη θεσσαλονικη.....

ανεβηκε η ψυχολογια κοπελια μου η εμενα μου φιανεται?? να το κανεις πιο συχνα.. το αττικο παρκο ειναι must!!!!

Διαφημίσεις

ΠΟΛΥ!!!!!ΠΗΡΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!:tongue::tongue:

Κ ΕΓΩ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΞΑΝΑ!!!!!!!!!!!

Χαιρομαι που σας βγηκε ωραια το αττικο.. εμενα το ειχε καταχαρει στην ηλικια του Δημητρη αλλα αυτη τη φορά ήταν κλάιν...Μονο με τις μαϊμουδες κ με κατι ζωακια που ζουν κατω από τη γη κ βγαινουν άπό τις τρυπούλες τους εδειξε ενδιφερον... κατα τα άλλα ετρεχε σαν κτσικι μαζί με το άλλο το παιδάκι..

Φιλια:-P

hello girls!

Δεσποινάκι πάλι στας Αθήνας ήσουν?μπράβο!!!

όλο κάτι ξεχνάς παιδάκι μου...

γιουπάκι πως πάει η δημιουργία σου?

τι κάνετε κοριτσάκια?εμείς εδώ ήσυχα,τα ίδια...

ένα ήσυχο σκ...είχε ήλιο τρελό και την κυριακή πήγαμε στο πάρκο, στη παιδική χαρά...

πάρα πολύ κόσμο.

η έλλη στιγμή δεν έκατσε,όλο σκαρφάλωνε...

hello miamama να σε ρωτησω..

καποια στιγμη αν σου στειλω με mail μια φωτο του χωρου που θελω να διαμορφωσω σαν παιδοτοπο στο εξοχικο θα μπορεσεις να μου προτεινεις χρωματικους συνδυασμους?? εγω δεν το χω το αθλημα.. εσυ εισαι καλλιτεχνης..

γεια σας κοριτσια!

καλη σαρακοστη!

προσπ τις πηρα τις φωτο,ειναι πανεμορφος ο μπεμπης,κι αφρατουλης για δαγκωμα! η χριστουλα δεν το συζητω,μια ομορφη δεσποινιδα πλεον!

καλα, ολα τα παιδακια του καφε ειναι κουκλια!επιτυχια το καφε μας!:tongue:

εγω ημουν με αμυγδαλιτιδα την προηγουμενη βδομαδα,και την παρασκευη μετα το παρτυ του παιδικου,αρρωστησε κι η μικρη κι απο τοτε ειναι με πυρετο μεχρι σημερα.το μεσημερι και το βραδυ μονο κανει πυρετο,εχει βηχα,φλεμματα και μυξες κλασικα.πηγαμε σημερα στον παιδιατρο και εχει λιγα ακροαστικα και ωτιτιδα στο ενα αυτι η οποια ειναι στην αρχη οποτε με αντιβιωση σε λιγες μερες θα ειναι περδικι.αυτα.

παντως εκανε καλη μερα εχθες,ειχε ηλιο αλλα φυσουσε πολυ.πηραμε εναν χαρταετο και τον πεταξαμε απεναντι απο το σπιτι μας σε ενα χωραφι,για να ευχαριστηθει η μικρη αλλα κρατησε λιγο γιατι εσπασε ο σπαγγος και τον χασαμε.

αυτα τα νεα μας!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...