Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , MK2012 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή πάλι. Ακύρωσα και το γυμναστήριο σήμερα γιατί νύσταζα 😂 πάνω που ειπα να πηγαίνω πιο εντατικά! Μιας και μιλάμε για καλή κ υγιεινή ζωή..😂

Μαρή μην το βάζεις κάτω! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος θα δεις! Εδώ είμαστε όλες στο ίδιο καζάνι και βράζουμε στο ζουμί μας, δεν τα παρατάμε όμως επιμένουμε! Συνεχίζεις κανονικά, θα πας στον φυσικό σου κύκλο θα πάρεις το ωαριάκι σου θα το κάνεις βλαστοκύστη. Άλλο κέντρο, άλλος γιατρός, άλλος αέρας. Η FSH εντωμεταξύ μπορεί να έτυχε στον κύκλο τόσο υψηλή, μην απογοητεύεσαι και άσε τις εξετάσεις στην άκρη για την ώρα. 

πρίν από 47 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

Εγώ πάντως όταν ψιλιάστικα ίωση στους γονείς μου τους εγκατέλειψα πριν ακόμα εκδηλώσουν συμπτώματα βαριά, ήταν ακόμα με βραχνάδα στο λαιμό και έδωσα στον σύζυγο βιταμίνη D3, Ω3 και ένα τσάι για το λαιμό, άσε που τον εμβολίασα για την γρίπη νωρίτερα φέτος και ευτυχώς γιατί όλοι αρρώστησαν τελικά εκτός από εμάς που τους παρατήσαμε να κάνουν γιορτές μόνοι τους. Είμαι κακιά; Μπορεί! Αλλά δεν το αντέχω! Πέρσι πρωτοχρονιά κόλλησα κοξάκι ε δηλαδή έλεος πια!
      Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγει από το σπίτι και να πάει αλλού για 2-3 μέρες να μην είστε σε επαφή. Κι ας ελπίσουμε να μην κόλλησε. Το καταλαβαίνω το άγχος σου, έχω μονίμως τον ίδιο φόβο γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και η θέση του επιβάλει να έρχεται σε επαφή με όλα τα τμήματα και μπορεί να περάσει από 200 άτομα κάθε μέρα. Τρέμω κάθε φορά που τον ακούω να ξεροβήχει! Ο πυρετός σε πάει 3 μήνες πίσω αλλά μιλάμε για 38 και πάνω, τώρα αν κάνει απλά δέκατα δεν θα έχει θέμα. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο Γιαννακης junior ειναι ολα τα λεφτα!! Να σας ζησει προσπ!!!

ευχαριστουμε!!!! για μια στιγμη μπερδευτηκα και νομιζα οτι ελεγες για της Μαεστριας αλλα μετα δουλεψε το κουκουτσι και θυμιθηκα οτι ετσι θα τον πουμε και εμεις.. αντιγραφη..χαχα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hello girls...τώρα μπήκα λίγο,είχα κατέβει κέντρο για κάτι δουλειές...

θα ξαναμπώ αργότερα...

πρινσέσα μου γεννάει-γέννησε δεν ξέρω η πριγκίπισσα-βασίλισσα πάλι δεν ξέρω...

θα σε γελάσω...

πάντως διάδοχο περιμένουν...χαχα

βρε να θέλεις να φύγεις απο το ικα και να μην σ'αφήνουν....:tongue: Με το ζόρυ ασφαλισμένη τους....

Θα πεταχτώ αύριο τότε....

Ναι, ναι, όμηρος!!!

Ε, εντάξ, θα μπω του χρόνου, θένε δε θένε, γιατί σιγά μην κάνω ένσημα φέτος. :tongue:

Πήγαμε στον παιδίατρο. Τελικά δεν κάναμε εμβόλιο. Και τα δυο μωρά με ίωση. Τι καλά... :rolleyes:

Καλό βράδυ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα!

πήγα την μικρά στο σχολείο κα απο το περπάτημα και το ανέβασμα 4 ορόφων άναψα. Λαχτάρισα δροσερό καφεδάκι και έτσι έκανα ένα ελαφρύ φραπεδάκι. Έβγαλα και τις κουβερτούλες μου έξω, άφησα ανοιχτά να αεριστεί το σπίτι και νιώθω σαν να είναι καλοκαιράκι...Περιμένω να περάσει η ώρα να πάω για αποτρίχωση στις 10 : 15. Δεν θα πάρω αυτοκίνητο , ας περπατήσω και κανένα τεταρτάκι...

Βρε τί πράγμα είναι αυτό με τις ιώσεις. Και στην τηλεόραση είπαν η μισή Ελλάδα με ίωση είναι...Ο ανιψιός απο το Σάββατο χάλια και ακόμα δέκατα έχει και παίρνει και αντιβίωση. έχασε και μια βδομάδα μαθήματα στο σχολείο. Εσείς παίρνετε αντιβίωση μαεστρία ή το περνάτε πιο ελαφρυά?

Και πάλι περαστικά!

Διαφημίσεις

hello girls...τώρα μπήκα λίγο,είχα κατέβει κέντρο για κάτι δουλειές...

θα ξαναμπώ αργότερα...

πρινσέσα μου γεννάει-γέννησε δεν ξέρω η πριγκίπισσα-βασίλισσα πάλι δεν ξέρω...

θα σε γελάσω...

πάντως διάδοχο περιμένουν...χαχα

Καλε εγω θα στα λεω;; Απο χτες εχετε ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ..;)

yRf6p1.png

Ναι, ναι, όμηρος!!!

Ε, εντάξ, θα μπω του χρόνου, θένε δε θένε, γιατί σιγά μην κάνω ένσημα φέτος. :tongue:

Πήγαμε στον παιδίατρο. Τελικά δεν κάναμε εμβόλιο. Και τα δυο μωρά με ίωση. Τι καλά... :rolleyes:

Καλό βράδυ.

Περαστικουλια κοριτσακι:-(

yRf6p1.png

Εσείς παίρνετε αντιβίωση μαεστρία ή το περνάτε πιο ελαφρυά?

Και πάλι περαστικά!

Ευχαριστώ κορίτσι. Δε δίνει αντιβίωση ο δικός μας παιδίατρος, εκτός κι αν είναι προχωρημένη ίωση. Προς το παρόν ο Γιάννος φαίνεται ν' αναρρώνει, εύχομαι να μην ξανακυλήσει, θα δούμε.

Εντωμεταξύ, τι ήρθε σήμερα με το ταχυδρομείο; Το αυτοκόλλητο του ΙΚΑ.

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! :tongue:

Του χρόνου βλέπουμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ευχαριστώ κορίτσι. Δε δίνει αντιβίωση ο δικός μας παιδίατρος, εκτός κι αν είναι προχωρημένη ίωση. Προς το παρόν ο Γιάννος φαίνεται ν' αναρρώνει, εύχομαι να μην ξανακυλήσει, θα δούμε.

Εντωμεταξύ, τι ήρθε σήμερα με το ταχυδρομείο; Το αυτοκόλλητο του ΙΚΑ.

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! :tongue:

Του χρόνου βλέπουμε.

βρε αυτό το ικα σε κυνηγάει....και μετά σου λένε είναι μέσα...Ας αφήσει κανέναν άνθρωπο να ασφαλιστεί και αλλού....:tongue:

Πολύ σωστός ο γιατρός σας. Και ο δικός μας δεν δίνει. Ούτε καν αντιβηχικό. Ο ανηψιός έχει πιει λίτρα αντιβίωσης και αντιβηχικών. Ίσως γι'αυτό να είναι και επιρρεπής και να μην αναρρώνει εύκολα. Δεν τον άφησαν να κάνει ανοσοποιητικό...

Πολύ σωστός ο γιατρός σας. Και ο δικός μας δεν δίνει. Ούτε καν αντιβηχικό. Ο ανηψιός έχει πιει λίτρα αντιβίωσης και αντιβηχικών. Ίσως γι'αυτό να είναι και επιρρεπής και να μην αναρρώνει εύκολα. Δεν τον άφησαν να κάνει ανοσοποιητικό...

Nαι κι εγώ αυτό πιστεύω. Για το βήχα σιρόπι με τίποτα. Μόνο να καθαρίζουμε ΠΟΛΥ καλά τις μύξες, είτε να φυσάει ο Γιάννος είτε με το ζόρι, αναπνοές, αυτό του ευκάλυπτου που του βάζω (σαν βιξ, αλλά φυτικό) που τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι καλό. Τίποτε άλλο.

Βρε δε λες καλά που μου το στείλανε; Αλλιώς θα 'πρεπε να ταλαιπωρούμε ώρες στις ουρές του ΟΑΕΔ και ΙΚΑ για να το θεωρήσω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

hello girls!!

τι κάνετε?

ναι τελικά έχουμε πριγκίπισσα!!!:tongue::tongue: "τρελή" χαρά!!

χθες τελικά κατέβηκα για κάτι δουλίτσες,πήρα και με τα υπόλοιπα χρήματα 3-4 ρουχαλάκια της μικρής κι έτσι ψιολοβολευόμαστε τελικά...

11 κομμάτια με 90Ε!!δώρο των νονών!

της πήρα ένα ωραίο καρό πουκαμισάκι,μούρλια.

μια μπλούζα με την μίνυ!τρελή χαρά...ένα ζακετάκι,μι φουστίτσα...

στο σπίτι ήθελε να τα δοκιμάσει και να κοιτάζεται στον καθρέφτη η σουρλουλού!!

τώρα μας μένουν τα παπούτσια,αλλά προς το πάσχα μάλλον...

θα κάνουμε υπομονή.

περαστικά στα ζουζούνια μαέστρο.

αυτά τα σιρόπια αναρωτιέμαι αν κάνουν καλό...κάποιοι τα παίρνουν συνέχεια...

σιρόπι για βήχα,σιρόπι για φλέματα...

χθες και σήμερα έχει απίστευτο καιρό...

ήλιο και 6-7 βαθμούς έξω...άνοιξη για τα δεδομένα εδώ...

Αντε βρε Χριστινακι να σας ζήσει!!Κρατηστε μου κ μενα ενα κανελι με βουλες!!!

Με γειαααααα τα ρουχαλάκια σας!!!!! Κατι κινειται με το θεμα που συζητουσαμε... οταν καταλήξω θα σου πω!!Μερσι για τη βοηθεια πάντως!!!

Ωρη Δέσπωωωωω... πως θα σου δώσω τωρα το γκεϋ ποτηρι του γιου σου που ξεχασες σπίτι μου????

Προσπ πάλι αιμα διαβασα??? Μετα το ψαρι ε??? Σαν κ εμας....

Υπομονηηηηηηηηηηη... οοοοοοομμμμμμμμμμμ....

Αντε βρε Χριστινακι να σας ζήσει!!Κρατηστε μου κ μενα ενα κανελι με βουλες!!!

Με γειαααααα τα ρουχαλάκια σας!!!!! Κατι κινειται με το θεμα που συζητουσαμε... οταν καταλήξω θα σου πω!!Μερσι για τη βοηθεια πάντως!!!

Ωρη Δέσπωωωωω... πως θα σου δώσω τωρα το γκεϋ ποτηρι του γιου σου που ξεχασες σπίτι μου????

Προσπ πάλι αιμα διαβασα??? Μετα το ψαρι ε??? Σαν κ εμας....

Υπομονηηηηηηηηηηη... οοοοοοομμμμμμμμμμμ....

το ψαρι λες και εσυ ε?? το θεμα ειναι οτι ψαροσουπα εχω φαει κανονικα αρκετες φορες και το ψαρι βρασμενο χωρια.. και τιποτε δεν εγινε.. οι σαρδελες ηταν κονσερβα.. αλλο πραμα θα μου πεις..

εντωμεταξυ αυτο το γαλα βρωμης καλο δε λεω.. αλλα δεν ειναι γαλα και παλι..μονο με τα δημητριακα μπορω να τα πινω ευκολα αλλα τα χω κοψει και αυτα.. εχω βρει την υγεια μου με το ταχινι και παω καλα τουαλετα..

ποιος να το περιμενω δηλαδη??!!χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...