Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Θα δοκιμάσεις ίσως και άλλα φάρμακα. Πχ έχω ακούσει καλύτερα αποτελέσματα με benfola αντί για menopur. Ή καλύτερο αποτέλεσμα με gonal και avercap αντί για menopur 

Prp ωοθηκών; 

Όταν είχα κάνει διέγερση είχα πάρει meriofert και arvekap. Τωρα δε ξέρω τι ακριβώς αλλά μπορεί να δώσουν σε πολύ χαμηλά αποθέματα🤷🏻‍♀️

Οσο για το φόρουμ εμένα πάντως overall με έχει κάνει να νιώσω καλύτερα γιατί τα λες κάπου που καταλαβαίνουν τι λες. Οταν τα έλεγα στις φίλες μου με κοιτούσαν σαν εξωγήινο.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

περαστικά στον Γιαννάκο!

Πολύ ασθένεια ρε παιδιά....όλος ο κόσμος άρρωστος είναι...

Και ο ανηψιός χάλια είναι. Με πυρετό και βήχει σαν το γαϊδούρι. Τσικονοπέμπτη πήγε σε παιδότοπο, εκεί θα το τσίμπησε σίγουρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρέπει να παρουσιαστούν και οι δυο γονείς στο ληξιαρχείο, συμπληρώνεις μια

"Πράξη Ονοματοδοσίας", το συμπληρώνουν στο φύλλο της πράξης γέννησης και παίρνεις αντίγραφο.

Εγώ σήμερα σπίτι, κάνω διάλειμμα απ' τη φασίνα - αν και πάλι έκανα κάτι ψιλά, τον ατελείωτο έχουνε - γιατί ανέβασε πυρετό ο Γιαννάκος και είναι αραχτός στον καναπέ, μαραμένος ο καψερός.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

εγω με τοσες δουλειες στο σπιτι καθε μερα, με δυο παιδακια, διαιτα λογω της αλλεργιας (κομενα τα γαλακτομικα) και με ποδηλατακι μερα παρα μερα και κολυμβηση 3 φορες την εβδομαδα εχω στρωσει μια χαρα απο κιλα και διαθεση.. ;)

περαστικά στον Γιάννο μαέστρο και στον σύζηξ προσπ...

εμείς μια χαρά κρατάμε!!με το κρύο που μικρόβια και ιώσεις...

και για τον H1N1 διάβασα στο ίντερνετ ότι έχει αρχίσει πάλι τα κρούσματα...

έχουν έξαρση οι ιώσεις γιατί όλοι κλειστήκαν στα σπίτια τους με το κρύο που έβαλε φέτος...ντύνουν τα παιδιά σαν κρεμμύδια...δεν αερίζουν και τους χώρους...

πολύ θέλει???

Τα πεθερικά άκουσαν για ένα 6χρονο που πέθανε (μάλλον από νέα γρίππη) κι όταν τους είπα το πρωί ότι έχει πυρετό ο μικρός, τρέχοντας ήρθανε.

Πήγα στα γρήγορα στο ΙΚΑ, να θεωρήσω βιβλιάριο - το κάνουν λόγω ανεργίας, αν και θέλει και βεβαίωση από ΟΑΕΔ που δεν είχα - και είχε παιδιά ΔΙΑΚΟΣΙΑ άτομα αναμονή!!!!

Δεν έχουν στείλει τ' αυτοκόλλητα κι όλοι αναγκάζονται να πάνε ΙΚΑ για θεώρηση βιβλιαρίων υγείας. Τα θέλουν και τα τραβάνε κι αυτοί του ΙΚΑ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

η μηχανογραφηση του ΙΚΑ ειναι εντελως ανεξαρτητο κομματι απο το τι κανει το καθε παραρτημα μεμονωμενα..αν η μηχανογραφηση δεν εκδοσει αυτοκολλητα λογω κρατικου προυπολογισμου η λογω ελλειψης προσωπικου τοτε ειναι θεμα καθαρα διοικητικο

να σκεφθειτε οτι εγω καρτελα ενσημων μηχανογραφημενη ειχα να παρω πολυ καιρο απο το ΙΚΑ και μου ρθε ταχυδρομικα πριν λιγες εβδομαδες.. το Γ Τριμηνο του 2009!!!!!!!!!!! και ειμαστε στο 2012...:rolleyes::rolleyes: γμτο??!!

καλημέρα!

μονόλογο θα κάνουμε πλέον...:tongue:

Απο τις 7 στο πόδι τώρα έκανα ένα διάλειμμα για καφέ. Πήγα την μικρή στο σχολείο, πήγα στον φούρνο πήρα τσουρεκάκι για την μικρή και κουλούρα για τον μπαμπά, έβγαλα έξω κουβέρτες για αερισμα, αέρισα σπίτι, έβαλα ηλεκτρική, πέρασα το σαλόνι με ένα swiffer (ρε γμτ την Τρίτη ξεσκόνισα με νεράκι και πάλι σκόνη είχε:confused:) και να'μαι! Πίνω ένα καφεδάκι, βάφω μαλλί και ξεσκονίζω κρεβατοκάμαρα. Μετά μένει να κάνω μια μέρα τζάμια, μια μέρα πόρτες εσωτερικές, μια μέρα πολύφωτα, μια μέρα σύνθετο εσωτερικά και μια μέρα το ρημάδι το παιδικό. Καλέ...ατελείωτα....Ίσως σε μια μέρα κάνω περισσότερα να τελειώνουν...

Δηλαδή να πάω και εγώ στο ικα για θεώρηση? Δεν παίζει να τα στείλουν? Στο μητρώο? Ρε μαεστρία τί μπλέκεσαι με το ικα? Δεν μπορεί να σε ασφαλίσε ιο χάζμπαντ? Σούπερ ασφάλεια έχει...ανθρώπινη...Αν και τώρα με τον ΕΟΠΥΥ γίναν πιο ανθρώπινα τα πράγματα και στο ικα αφού επισκέπτεσαι συμβεβλημένους ιατρούς και εργαστήρια με ελάχιστο κόστος..

καλημερα..

εγω δεν ξερω αν με τον ΕΟΠΠΥ ειναι τα πραγματα καλυτερα.. ως εγκυος ειχα αμεση και καλη εξυπηρετηση στο ΙΚΑ, σαν απλη ασθενης ακομη δε το χω τσεκαρει και δεν ελπίζω οτι θα το τσεκαρω..χαχα!!

βρε εσυ ηρεμα με τις δουλειες.. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.. ασε και λιγη σκονη παραπανω..αυτη δεν θα φυγει ποτε!

καλημερα..

εγω δεν ξερω αν με τον ΕΟΠΠΥ ειναι τα πραγματα καλυτερα.. ως εγκυος ειχα αμεση και καλη εξυπηρετηση στο ΙΚΑ, σαν απλη ασθενης ακομη δε το χω τσεκαρει και δεν ελπίζω οτι θα το τσεκαρω..χαχα!!

βρε εσυ ηρεμα με τις δουλειες.. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.. ασε και λιγη σκονη παραπανω..αυτη δεν θα φυγει ποτε!

το ικα δίνει τα καλύτερα επιδόματα στην εγκυμοσύνη. Να λέμε και του στραβού το δίκιο.όσον αφορά τους ιατρούς το οτι το ραντεβού σε έναν παθολόγο ή ωρλ είναι μετά απο έναν μήνα τα λέει όλα...Δηλαδή εγώ σήμερα έχω 40 πυρετό ή πρισμένες αμυγδαλές και θα πάω σε έναν μήνα να με δει....άντε ένα δερματολογικό νόσημα μπορεί να περιμένει, αλλιώς ή πάνε μάλωσε για προτεραιότητα ή τράβα και περίμενε κανένα δύωρο στην καλύτερη στην εφημερεία.

Καλημερα κοριτσακια..

Κι εγω πινω καφεδακι κ βλεπω Τσαπανιδου κ καθε πρωι με πιανει καταθλιψη..

Δουλιτσες δεν μπορω να κανω γιατι εβγαλα μια δερματιτιδα στο ματι κ απαγορευονται οι δουλειες 5 μερες!! οχι οτι με χαλαει.. Αν κ θα ηθελα να βαλω μια σκουπα..χτες ξεσκονισα κ το ματι εγινε χαλια..

Θελω κ γω φωτο του μπεμπουλη προσπ..

Μιαμαμα ειχατε γεννητουρια στη Σουηδια;;;;;;;

Φιλακια κοριτσακια

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Δηλαδή να πάω και εγώ στο ικα για θεώρηση? Δεν παίζει να τα στείλουν? Στο μητρώο? Ρε μαεστρία τί μπλέκεσαι με το ικα? Δεν μπορεί να σε ασφαλίσε ιο χάζμπαντ? Σούπερ ασφάλεια έχει...ανθρώπινη...

Nαι, θα χρειαστεί να πας. Αλλά θα 'χεις προτεραιότητα, λόγω εγκυμοσύνης, οπότε πήγαινε τώρα. :tongue:

Μπλέκομαι γιατί η άλλη ασφάλεια δεν σε ασφαλίζει εκτός κι αν σε διαγράψει η προηγούμενη, δηλαδή το ΙΚΑ. Απ' τη στιγμή που 'χα ταμείο πέρσι, θα μου το θεωρήσουν πάλι, δεν μου δίνουν διαγραφή κορίτσι. Πρέπει να εξαντλήσεις όλες τις δυνατότητες και ΜΕΤΑ μπορώ ν' ασφαλιστώ στου χάμπι.

Κι εγώ θα το προτιμούσα, αλλά...

Εγώ σήμερα πλακώθηκα απ' τις 9 και με το σαλόνι που μου 'χε μείνει και ΤΕΛΟΣ η γενική!!! Τις κουρτίνες λέω από βδομάδα να τις κάνω, ψόφησα αυτή τη βδομάδα.

Τώρα έχω σίδερο να κάνω και κάτι άλλα ψιλολόγια. Επίσης ν' ασχοληθώ και με τα παιδιά λίγο, τα 'χα αποκλεισμένα στο παιδικό, ενώ καθάριζα στο σαλόνι. :mrgreen:

Καλημέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κοριτσακια..

Τι τη θες την Τσαπανίδου βρε Μαριώ κι εσύ; Βάλε μουσικούλα καλύτερα!!!

Εγώ πρωί τουβου μόνο για παιδικά ανοίγω, όταν δεν είναι ο Γιάννης δεν την ανοίγω καθόλου.

Βίκυ όντως τα επιδόματα για τη γέννα, όταν δουλεύεις κι έχεις δικά σου ένσημα, είναι τα καλύτερα του ΙΚΑ. Ευτυχώς προλάβαμε και τα πήραμε, εύχομαι να τα πάρεις κι εσύ όλα, δεν πρέπει να 'χει αλλάξει τπτ ακόμα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κοριτσακια..

Δουλιτσες δεν μπορω να κανω γιατι εβγαλα μια δερματιτιδα στο ματι κ απαγορευονται οι δουλειες 5 μερες!! οχι οτι με χαλαει.. Αν κ θα ηθελα να βαλω μια σκουπα..χτες ξεσκονισα κ το ματι εγινε χαλια..

Θελω κ γω φωτο του μπεμπουλη προσπ..

Μιαμαμα ειχατε γεννητουρια στη Σουηδια;;;;;;;

Φιλακια κοριτσακια

στειλε με πμ το mail σου αγαπη μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...